Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

kalhmeraaaaa

θα διαβασω τα χθεσινα προχθεσινα νεα σας και θα επανελθω!!!!!

Που είσαι; σε χάσαμε!!!!!!:o

θα διαβάσεις τα χθεσινά και προχθεσινά;;;;;

οκκκκκκκ...τα λέμε σε κανα 2ωρο!!!:tongue::D:tongue::D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

καλημέρα!!!! μέχρι να προλάβεις να διαβάσεις..... λες να έχω αποφοιτήσει;;;

:tongue::tongue::tongue:

Γεια σου τσιπούρα!!!!!!!!!...από το ένδοξο ΚΟΥΤΙΣΤΑΝ!!!!:D

πότε έχεις ζύγι;

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Κυριακή,

σου μιλάει ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τι θα πει πρωινό. Υπήρχε πρωινός καφές, πρωινο τσιγάρο, μια τρελή μέρα και ένα μεγαααααλο, χορταστικοοοο, χαλαροοο γεύμα μετά τις 7. Εγώ έστρωσα με την εγκυμοσύνη, πιέστηκα να τρώω σωστά και κατάφερα να βάλω το πρωινό στο καθημερινό πρόγραμμα (άλλο που το πρόσθεσα με τη μορφή τυρόπιττας, πιτακίων, κτλ...:P)).

Κάνε την προσπάθεια σου, μια φρυγανίτσα, μία μπάρα, κάτι ψιλό για αρχή και θα δεις που θα μπει στο πρόγραμμα. έτσι το επόμενο γεύμα θα είναι μικρότερο. Σα φάρμακο βρε παιδί μου πάρτο και να δεις που θα σ'αρέσει....!!!!!!!!

Ξεκίνα από αύριο, δοκιμαστικά για μία εβδομάδα και το ξανασυζητάμε

διατροφή δεν μπορω να κάνω γιατί δεν μπορώ να τρωω όλη μέρα

τρώω μόνο μια φορά όταν σχολάω 5 το απογευμα και ΤΕΛΟΣ

Θέλω να χάσω 20 κιλά....

πρωινα δεκατιανα κλπ ΔΕΝ ΤΡΩΩ

Απογοητευομαι και πολυ...

Επιλεον θελω να τα χασω γιατι θελουμε και 2ο παιδακι και αν ξεκινησουμε τωρα θα φτασω.....αστα να πανε...ειμαι 88 κιλα

δεν μπορεις βρε Κυριακη μου πριν φυγεις απο το σπιτι το πρωι να φας μια φρυγανια με μελι?

δεν μπορεις να εχεις μαζι σου για δεκατιανο και δωδεκατιανο μεσα στην τσαντουλα σου ενα φτουτο?...ενα κρακερ? ενα γιαουρτακι???

δεν ειπαμε να καθισεις στο τραπεζι 5 φορες;)

δεν ξερω αν διαβασες καθολου το ποστ μου για το μεταβολισμο????

ριξε μια πιο προσεκτικη ματια ....αλλιως δεν υπαρχει τροπος να χασεις κιλα....αλλωστε και σε ολες τις διαιτες και τις διατροφες απαραβατος κανονας ειναι τα 5 γευματα την ημερα....να βαζεις κατι στο στομαχι σου....να δινεις ενεργεια στον οργανισμο σου για να δουλεψει !!

''Απλά τρώγοντας, χωνεύοντας και απορροφώντας τα θρεπτικά συστατικά των τροφών επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας.''

Στην πραγματικότητα, τρώγοντας πιο συχνά μικρότερα γεύματα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να κρατήσετε το μεταβολισμό διαρκώς σε εργασίας, έτσι ώστε το σώμα σας να καίει συνεχεία θερμίδες.

Η καλύτερη επιλογή είναι να τρώτε τακτικά καλά ισορροπημένα γεύματαπρωτεΐνες, μη-αμυλούχα λαχανικά, λίπη και υδατάνθρακες. Αυτό μπορεί να ελαχιστοποιήσει την παραγωγή του λίπους διατηρώντας ταυτόχρονα το σάκχαρο του αίματός σας σε ένα επίπεδο που συμβάλλει στην καύση του λίπους και την οικοδόμηση των μυών. που περιέχουν

ετσι λειτουργει ο οργανισμος μας βρε καλο μου...δεν υπαρχει αλλος τροπος.

εαν συνεχισεις να τρως μονο 2 φορες την ημερα το μονο που καταφερνεις ειναι να ''γενιζεις'' με λιπος το σωμα σου γιατι οι τροφες σου πηγαινουν κατευθειαν στις λιποαποθηκες του σωματος σου ασχετα αν τρως τα πιο διαιτιτικα φαγητα που υπαρχουν !!!

ελπιζω να βοηθησα λιγο και να το σκεφτεις καλυτερα για να εχεις πρωτα απο ολα καλη υεια και για να χασεις τα περιττα κιλα!

Καλημερα τσιπουριδιον !!!!:D:D:D

ΚΟΥΚΛΙΣΤΑΝ εεε !!!??? πολυ καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :D:D:D

για πες πως πας?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλημερα!

καλημεραααααα τζενη...

καλημερα !!!

αααα...πανευκολα!!!

λοιπον βαζεις ενα μπρικι νερο στην χυτρα...βαζεις το καλαθακι....αφηνεις να ζεσταθει λιγο το νερο...τοποθετεις στο καλαθι τα λαχανικα , κκλεινεις τη χυτρα...και μολις ανεβει και ο 2ος δακτυλιος κλεινεις το ματι της κουζινας.σε 15 λεπτα περιπου ...το πολυ εισαι ετοιμη!!!...βγαζεις τον ατμο με το κουμπακι στο καπακι της χυτρας και ετοιμα τα λαχανικα στον ατμο !!!:cool:

μου βαλες ιδεες...δεν εχω κανει ποτε στον ατμο...

Καλημέρα!!!!!!...όμορφες γοργονίτσες!

εγώ ζυγίστηκα σήμερα το πρωί!

στα ίδια είμαι ούτε κάτω-αλλά ούτε και πάνω, ευτυχώς!

4 κιλάκια μείναμε /αλλά ...

ο λαιμός μου είναι καλύτερα, παίρνω αντιβίωση-και με πειράζει λίγο στο στομάχι!

αχ σαράβαλο έγινα-μία αμυγδαλίτιδα πέρασα και με έχει τσακίσει!

Μία ερωτησούλα: Μπορώ να αντικαταστήσω το γιαουρτάκι με fleur cottage? (έχει 95θερμίδες και λίγα λιπαρά, νομίζω 4%)

...το βαρέθηκα το γιαουρτάκι!!!! :P

καλημερα ζωουλα...περαστικουλια σου...

Γοργόνες καλημέρα!!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς έχει χρησιμοποιήσει prevent ή herbalife και αν ναι είχε αποτελέσματα???

καλημερα κυριακη...μακρυα απο ολα αυτααααα...ακου τη σου λεει η αρχηγος...

επερνε η ξαδερφη μου καποια στιγμη και ειχε ψωφισει και στην πεινα γιατι δεν αντεχε με ενα μονο γευμα την ημερα και με τα σκονογαλα δεν χορτενε εννοειτε ... εχασε μονο 2 κιλα σε 1,5 μηνα μετα απο απιστευτη πεινα και μολις σταματησε πηρα τα διπλασια...

βρε ελιζάκι πώς αλλάζουμε το χρώμα?? οέο?

καλλιοπιτσα καλημερα...οπως ακρριβως σου ειπε η γιωργιτσα μας...οταν ομως το κειμενο σου ειναι αρχικο και δεν ειναι απαντηση σε καποιο αλλο για να βρεις το Α με τα χρωματα πρεπει να πας στην επεξεργασια κειμενου...

αντε να δω και αλλα χρωματια :D...

Καλημέρα γοργονάρες!

1ον χθες δεν πρόλαβα να σου στείλω την διατροφή θα το κάνω σήμερα (λογικά έχεις στοκ από διατροφολόγια σου είχα στείλει και περισσότερα, αλλωστε μην φανταστείς ότι αλλάζουν και πολύ.... )

2ον άσε τα χαζά και υποσχέσου να μην εξαφανίζεσαι όταν δεν είσαι καλά!!!!! είναι σημαντικό για αυτό λυσσάξαμε να σε βρούμε ;)

3ον είσαι σούπερ κοπέλα και όλα μια χαρά θα τα καταφέρεις πρωτα για τον εαυτό σου και μετά για τους αλλους... πολύ μετά..... !!!!!!

καλημερα τσιπουρακι μου...που παρεπιπτοντως εισαι το μοναδικο ψαρακι που δεν βγαζει ο αντρουλης μου γιατι σπανιως βρισκει στο βυθο ... εχετε γινει ψαρια ιχθυοτροφειου...και με την ευκαιρια να σας πω μακρυα απο τσιπουρες ιχθυοτροφειου (οχι μακρυα απο τη δικη μας τσιπουριτσα ...ειναι ολοφρεσκη αυτη :rolleyes:)

εχω εχω διατροφουλα για την ωρα σε ευχαριστω...οποτε μπορεσεις μου στελνεις και την αλλη...

μακια μακια...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

kalhmeraaaaa

θα διαβασω τα χθεσινα προχθεσινα νεα σας και θα επανελθω!!!!!

καλημερα αχιλλεας...

Κυριακή,

σου μιλάει ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τι θα πει πρωινό. Υπήρχε πρωινός καφές, πρωινο τσιγάρο, μια τρελή μέρα και ένα μεγαααααλο, χορταστικοοοο, χαλαροοο γεύμα μετά τις 7. Εγώ έστρωσα με την εγκυμοσύνη, πιέστηκα να τρώω σωστά και κατάφερα να βάλω το πρωινό στο καθημερινό πρόγραμμα (άλλο που το πρόσθεσα με τη μορφή τυρόπιττας, πιτακίων, κτλ...:P)).

Κάνε την προσπάθεια σου, μια φρυγανίτσα, μία μπάρα, κάτι ψιλό για αρχή και θα δεις που θα μπει στο πρόγραμμα. έτσι το επόμενο γεύμα θα είναι μικρότερο. Σα φάρμακο βρε παιδί μου πάρτο και να δεις που θα σ'αρέσει....!!!!!!!!

θα συμφωνισω μαζι σου...εγω εβαλα το πρωινο στη ζωη μου 3 χρονια πριν και απο τοτε αν δεν φαω πρωινο λυσαω...κατι δεν μου παει καλα...και φυσικα πλακονωμε σε οτι βρω και οποτε το βρω...οποτε πρωινο και παλι πρωινο...

μαρακι βρε μπας και τωρα που εισαι home alone ειναι πιο ευκολο για σενα να κανουμε κανενα γοργονοmeeting????

αντε βρε κοριτσια γιατι ολο λογια ειμαστε και στο τελος δεν θα βρεθουμε ποτε...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Γεια σου τσιπούρα!!!!!!!!!...από το ένδοξο ΚΟΥΤΙΣΤΑΝ!!!!:D

πότε έχεις ζύγι;

την ερχόμενη δευτέρα γιατί λειπει η διαιτολόγΑ λόγω της σχολής

Κυριακή,

σαν να το έγραψα εγώ!

Καλημερα τσιπουριδιον !!!!:D:D:D

ΚΟΥΚΛΙΣΤΑΝ εεε !!!??? πολυ καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :D:D:D

για πες πως πας?

[/color][/color]

προχωράω σταθερά! χθες τελειωσα καλυντικά νεσεσέρ μπάνιο κλπ :)

έκανα και μίνι μποτέ!

μου βαλες ιδεες...δεν εχω κανει ποτε στον ατμο...

καλημερα τσιπουρακι μου...που παρεπιπτοντως εισαι το μοναδικο ψαρακι που δεν βγαζει ο αντρουλης μου γιατι σπανιως βρισκει στο βυθο ... εχετε γινει ψαρια ιχθυοτροφειου...και με την ευκαιρια να σας πω μακρυα απο τσιπουρες ιχθυοτροφειου (οχι μακρυα απο τη δικη μας τσιπουριτσα ...ειναι ολοφρεσκη αυτη :rolleyes:)

εχω εχω διατροφουλα για την ωρα σε ευχαριστω...οποτε μπορεσεις μου στελνεις και την αλλη...

μακια μακια...

είμαστε σπάνιες οι Αλανιάρες όπως οι γοργόνες!!!!!!!

να τα κάνεις στον ατμό θα σου αρέσουν πολύ!

καλημερααααααααααααααααααααα ειμαι 80 κοπελιές αύριο ήταν να ζυγιστώ αλά το έκανα σήμερα [

καλημερα μαμαλευτερακι...

να και ο πλουταρχος στο παρεακι μας...

αχχχχ σας εχω πει ποσο πολυ θελω να τον γνωρισω???

εχω την εξης ηλιθια φαντασιωση ... να κανουμε παρεα οικογενειακος...τα παιδια μου να παιζουν με τα δικα του και εμεις οι γονεις μπουρου μπουρου ή ακομη καλυτερα τραγουδι και μουσικη :rolleyes:

μπας και τον ξερει καμια να με συστησει ??? :oops::oops::oops:

καλε μη μου δινετε σημασια ονειροπολω παλι...

χελλοου αχιλεας....μεχρι να τα διαβασεις θα εχει βραδιασει χαχαχαχαχαχα:tongue:

Μαεστροοοοοοοογκαστρωωωωωω καλημερα!!!!

πως ειναι το παιδι????????...εσυ ΟΚ?

τσιπουριτσα εκανες το πιλιγκ?????

Ελιζααα μου εχω μαθηματα τα απογευματα.....εγω μπορω μονο Σαββατα πρωινα-μεσημερια μεχρι τις 16:00 γιατι μετα παλι εω μαθηματα ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...