Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

λοιπον βαζεις ενα μπρικι νερο στην χυτρα...βαζεις το καλαθακι....αφηνεις να ζεσταθει λιγο το νερο...τοποθετεις στο καλαθι τα λαχανικα , κκλεινεις τη χυτρα...και μολις ανεβει και ο 2ος δακτυλιος κλεινεις το ματι της κουζινας.σε 15 λεπτα περιπου ...το πολυ εισαι ετοιμη!!!...βγαζεις τον ατμο με το κουμπακι στο καπακι της χυτρας και ετοιμα τα λαχανικα στον ατμο !!!:cool:

Μου βαλατε ιδεες. Λοιπον, η δικη μου χυτρα δεν εχει καλαθακι ατμου αλλα εχω μια αλλη κατσαρολα που το διαθετει. Μπορω με τον ιδιο τροπο που ανεφερες να κανω μονταζ και να μαγειρεψω στον ατμο στη χυτρα?????

Βλεπεις εχω κι εγω IQ ραδικιου.

Μακια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ααα τι λες!! καλα κ ψηνονται τα λαχανικα με σβηστη την κουζινα οεο? μην γελας σου λεω μαγειρευω τα παντα κ απο γλυκα επισης αλλα ατμο δεν εχω κανει κ θελω να το δοκιμασω γιατι ειχα φαει μπροκολο κ ειχα ξετρελαθει. Ολο μου λειωνει στην κατσαρολα κ μαυριζει ....Για μπροκολο θελω οπως καταλαβες. 15 λεπτα επισης?

Ααα κ κατι ακομα ... τ αμπιφτεκια στο τεφαλ δεν κολανε? εγω τα κανω σε σχαρα στο γριλ

Καλλιοπακι μου, συγνωμη μωρε. Απορεις??? Δεν ξερω γιατι αλλα νομιζα (ειπαμε IQ ραδικιου) οτι το ονοματακι σου γραφεται με 2Π. Οποτε σου το σκοτωνα τοσο καιρο. Σορρι!!!!

Διαφημίσεις

βρε ελιζάκι πώς αλλάζουμε το χρώμα?? οέο?

Πανω απο το κειμενο που γραφεις εχειςνα ταιραστιο Α κι ενα βελακι. Πατησε το βελακι και επελεξε οποιο χρωμα γουσταρεις

Μαρκαρε πρωτα το κειμενο που θελεις να χρωματισεις.

ααα τι λες!! καλα κ ψηνονται τα λαχανικα με σβηστη την κουζινα οεο? μην γελας σου λεω μαγειρευω τα παντα κ απο γλυκα επισης αλλα ατμο δεν εχω κανει κ θελω να το δοκιμασω γιατι ειχα φαει μπροκολο κ ειχα ξετρελαθει. Ολο μου λειωνει στην κατσαρολα κ μαυριζει ....

να το βράζεις λιγότερη ώρα, να μην παπαρώνει τόσο πολύ. λίγα λεπτάκια είναι αρκετά για το μπρόκολο και κρατάει και περισσότερες βιταμίνες! μην το παραβράζεις!

Καλημερουδια ομορφες!!!Ωρα για μαγειρεμα. Τι μαγειρευετε εσεις σημερα????

μπονζουρρρρρρρρρρρρρρρ ;):D

εχω κοτοπουλο απο χθες...αυτο στη σακουλα και θα φτιαξω στον ατμο λαχανικα

Καλημέρα!!!!!!...όμορφες γοργονίτσες!

εγώ ζυγίστηκα σήμερα το πρωί!

στα ίδια είμαι ούτε κάτω-αλλά ούτε και πάνω, ευτυχώς!

4 κιλάκια μείναμε /αλλά ...

ο λαιμός μου είναι καλύτερα, παίρνω αντιβίωση-και με πειράζει λίγο στο στομάχι!

αχ σαράβαλο έγινα-μία αμυγδαλίτιδα πέρασα και με έχει τσακίσει!

Μία ερωτησούλα: Μπορώ να αντικαταστήσω το γιαουρτάκι με fleur cottage? (έχει 95θερμίδες και λίγα λιπαρά, νομίζω 4%)

...το βαρέθηκα το γιαουρτάκι!!!! :P

καλημεραααααααα !!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Ζωηηηηηη !!!...ελα 4 μεινανε....δεν ειναι τιποτα!!!

κατσε να συνελθεις λιγο απο την αρρωστια και ξεκινας εντατικα :D

βεβαιαως και να το αντικαταστησεις!!!! :cool:

συμπάσχω πλήρως. και να αδυνατίσω θέλω και χαλί θέλω. με αυτή τη σειρά προτεραιότητας....

στο αδυνατισμα μπορω να βοηθησω...στα χαλια ομως πιο ασχετη απο μενα δεν μπορει να υπαρξει :tongue:....καλημεραααααααααααααααααααααααααα!

Μου βαλατε ιδεες. Λοιπον, η δικη μου χυτρα δεν εχει καλαθακι ατμου αλλα εχω μια αλλη κατσαρολα που το διαθετει. Μπορω με τον ιδιο τροπο που ανεφερες να κανω μονταζ και να μαγειρεψω στον ατμο στη χυτρα?????

Βλεπεις εχω κι εγω IQ ραδικιου.

Μακια

ανετα μπορεις να κανεις το μονταζ ;)

Γοργόνες καλημέρα!!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς έχει χρησιμοποιήσει prevent ή herbalife και αν ναι είχε αποτελέσματα???

καλημερα κοριτσι και καλως ορισες στο παρεακι μας !!!

σε αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω...ειμαι ΚΑΤΑ οποιουδηποτε σκευασματος γιατι δεν εχουν αποτελεσματα...και να εχουν ειναι πολυ προσωρινα...οποτε.....

ποσα θελεις να χασεις?...γιατι δεν κανεις μια ευκολη φιατροφουλα να τα χασεις σωστα και υγειινα???

ααα τι λες!! καλα κ ψηνονται τα λαχανικα με σβηστη την κουζινα οεο? μην γελας σου λεω μαγειρευω τα παντα κ απο γλυκα επισης αλλα ατμο δεν εχω κανει κ θελω να το δοκιμασω γιατι ειχα φαει μπροκολο κ ειχα ξετρελαθει. Ολο μου λειωνει στην κατσαρολα κ μαυριζει ....Για μπροκολο θελω οπως καταλαβες. 15 λεπτα επισης?

Ααα κ κατι ακομα ... τ αμπιφτεκια στο τεφαλ δεν κολανε? εγω τα κανω σε σχαρα στο γριλ

καλημεραααααααααααααα κοριτσι!!!

ωωω ναι ψηνονται!!!...αντικολλητικο ειναι...πως να κολλησουν? :cool:

ναι ψηνονται με σβηστο ματι αν ειναι χυτρα....;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μπονζουρρρρρρρρρρρρρρρ ;):D

εχω κοτοπουλο απο χθες...αυτο στη σακουλα και θα φτιαξω στον ατμο λαχανικα

καλημεραααααααα !!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Ζωηηηηηη !!!...ελα 4 μεινανε....δεν ειναι τιποτα!!!

κατσε να συνελθεις λιγο απο την αρρωστια και ξεκινας εντατικα :D

βεβαιαως και να το αντικαταστησεις!!!! :cool:

Ευχαριστώωωωω!!!!....αρχηγέ!!!

Ναι και εγώ αυτό περιμένω να τελειώσω την αντιβίωση-γιατί το στομαχι διαμαρτύρεται!!..;)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

για να θυμηθουμε μερικα πραγματακια και να διαβασουν και οι νεοτερες !!!

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο τι είναι ο μεταβολισμός και πώς λειτουργεί. Αυτή η εξήγηση ίσως να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την διαδικασία και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει το σώμα σας.

Όταν τρώτε ένα γεύμα, το σώμα σας αρχίζει την διαδικασία της πέψεις των τροφίμων, αντλώντας τα θρεπτικά συστατικά και επεξεργαζοντάς τα για να δημιουργήσει την ενέργεια που χρειάζεται για να διατηρήσει το σώμα σε σωστή και αποτελεσματική λειτουργία. Χρειάζονται περίπου 4 ώρες μόνο και μόνο για να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά. Αυτό επαναλαμβάνεται με κάθε γεύμα που τρώτε. Σε μία ημέρα, το σώμα σας χρειάζονται περίπου 12 για να απορρόφησης τα θρεπτικά συστατικά των γευμάτων.

Εν ολίγης, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της πέψης, το σώμα μας καίει θερμίδες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα τρόφιμα που περιέχουν υδατάνθρακες και πρωτεΐνες τα οποία χρειάζονται περισσότερες θερμίδες από άλλα τρόφιμα για την χώνεψη. Απλά τρώγοντας, χωνεύοντας και απορροφώντας τα θρεπτικά συστατικά των τροφών επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τρώτε περισσότερο για να θέσετε σε συνέχει λειτουργία την καύση θερμίδων;

Εδώ είναι μια άλλη απάντηση που μπορεί να σας εκπλήξει. Ναι. Αλλά κρατηθείτε πριν παρκάρετε μπροστά στο ψυγείο με το μαχαίρι και το πιρούνι στο χέρι.

Εάν παραλείψετε το πρωινό και τα άλλα γεύματα, θα μειώσετε την ταχύτητα με την οποία το σώμα σας καίει θερμίδες. Στην περίπτωση αυτή, τρώγοντας περισσότερα θα βοηθήσει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού. Στην πραγματικότητα, τρώγοντας πιο συχνά μικρότερα γεύματα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να κρατήσετε το μεταβολισμό διαρκώς σε εργασίας, έτσι ώστε το σώμα σας να καίει συνεχεία θερμίδες.

υπάρχουν ορισμένα τρόφιμα που χρειάζονται περισσότεροι ενέργεια για να καούν από το σώμα σας. Ο βαθμός στον οποίο επηρεάζουν το μεταβολισμό του οργανισμού εξαρτάται από την εκάστοτε τροφή.

Η καλύτερη επιλογή είναι να τρώτε τακτικά καλά ισορροπημένα γεύματαπρωτεΐνες, μη-αμυλούχα λαχανικά, λίπη και υδατάνθρακες. Αυτό μπορεί να ελαχιστοποιήσει την παραγωγή του λίπους διατηρώντας ταυτόχρονα το σάκχαρο του αίματός σας σε ένα επίπεδο που συμβάλλει στην καύση του λίπους και την οικοδόμηση των μυών. που περιέχουν

10 συγκεκριμένα τρόφιμα που θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τον μεταβολισμό και την καύση του λίπους.

1. Ψωμί ολικής αλέσεως ,δημητριακα κτλ
  2. Κοτόπουλο
  3. Σολομός
  4. Αυγά
  5. Φρέσκο τυρί
  6. Φασολάκια
  7. Κολοκύθια (τα πράσινα μικρά)
  8. Λάχανο
  9. Σπαράγγια και άλλων μη αμυλούχα λαχανικά
  10. Κρέατα πλούσια σε πρωτεΐνες

θυμηθείτε ότι υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που δεν ελέγχονται από εσάς που μπορεί να επηρεάσουν την ταχύτητα του μεταβολισμού, όπως η ηλικία, το φύλο, κάποια πάθηση και άλλα. Αν και τα τρόφιμα αυτά μπορεί να επιταχύνουν τον μεταβολισμό, ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος είναι με ένα σωστό συνδυασμό τακτικών γευμάτων και σωματικής άσκησης, ιδιαίτερα εκείνων που δημιουργούν μυς επειδή οι μυς καίει θερμίδες.

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

διατροφή δεν μπορω να κάνω γιατί δεν μπορώ να τρωω όλη μέρα

τρώω μόνο μια φορά όταν σχολάω 5 το απογευμα και ΤΕΛΟΣ

Θέλω να χάσω 20 κιλά....

πρωινα δεκατιανα κλπ ΔΕΝ ΤΡΩΩ

Απογοητευομαι και πολυ...

Επιλεον θελω να τα χασω γιατι θελουμε και 2ο παιδακι και αν ξεκινησουμε τωρα θα φτασω.....αστα να πανε...ειμαι 88 κιλα

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

διατροφή δεν μπορω να κάνω γιατί δεν μπορώ να τρωω όλη μέρα

τρώω μόνο μια φορά όταν σχολάω 5 το απογευμα και ΤΕΛΟΣ

Θέλω να χάσω 20 κιλά....

πρωινα δεκατιανα κλπ ΔΕΝ ΤΡΩΩ

Απογοητευομαι και πολυ...

Επιλεον θελω να τα χασω γιατι θελουμε και 2ο παιδακι και αν ξεκινησουμε τωρα θα φτασω.....αστα να πανε...ειμαι 88 κιλα

:shock::shock::shock:...κάποτε τα έκανα και εγώ αυτά...δυστυχώς!

το αποτέλεσμα ήταν και να μην χάνω λίπος και να επιβαρύνω τον οργανισμό μου!

πάρτο αλλιώς!;)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Καλημέρα γοργονάρες!

Σήμερα νυστάζω και δεν όλο σκέφτομαι το καναπεδάκι μου και το κουβερτάκι μου (περιμένω και την κοκσκουφ ..... )

Εγώ τα μπιφτέκια τα ψήνω σε ψηστέρια που έχω πάρει από το ικεα που μπαίνει στην εστία.Ούτε λάδι ούτε τπτ.Γίνονται πολύ γρήγορα και καταπληκτικά.

κι εγώ την έχω πάρει αυτή τη ψηστιέρα είναι σούπερ και ψαράκι κάνω και κρέας κι όλα!

Ασε, έχω κι ένα σωρό σειρές να δω, πότε θα τις δω καλέ που κοιμάμαι συνέχεια;;; :tongue::tongue::tongue:

άσε μεγάλη πίκρα με τις σειρές, δεν έχω ιντερνετ στο σπίτι και έχω μείνει πίσω αλλά κι αυτές που έχω στοκάρεις (good wife + fringe) δεν προλαβαίνω με το κουτιστάν να τις δω γκρ...

περαστικά στον τζόνι!!!!!

Θέλω να πάρω το καλαμάκι μου τη ζύμη μου να κάτσω στο βραχάκι μου να βλέπω το φελό να κατεβαίνει να πιάσω λίγα ψαράκια να τα τηγανίσω μετά να τα κάνω με ξύδι και δεντρολίβανο ψωμάκι και ντοματούλα.

Αυτοί έχουν κάνει διατριβή το πώς να ψαρέυουν και εγώ δεν το μπορώ.

Πάντως τρώμε καλά ψαράκια δεν έχω παράπονο.

θα με μάθεις το καλοκαιράκι στο νησάκι; θα φέρνω τον καφέ!

δεν προλαβενω να κατεβω απο το αυτοκινητο να παω σημερα στο γραφειο μου με βλεπουν κατι συναδελφι και μου λενε 7:40 πμ πρωι πρωι βρε ντινακι αμαν βρε κουκλα μου καταβενεις απο το αυτοκινητο και μολης σε βλεπουμε προκαλεις σεισμο ???? (ελιωσα απο μεσα μου )

αυτά είναι!!!!!! ουαου!!!!!!!!

γιωργια μου σε ευχαριστω και εσενα ... αν δεν εισασταν εσεις δεν θα ειχα κανει ποτε την κινηση να παλεψω να σηκωθω απο τα πατωματα...

1ον χθες δεν πρόλαβα να σου στείλω την διατροφή θα το κάνω σήμερα (λογικά έχεις στοκ από διατροφολόγια σου είχα στείλει και περισσότερα, αλλωστε μην φανταστείς ότι αλλάζουν και πολύ.... )

2ον άσε τα χαζά και υποσχέσου να μην εξαφανίζεσαι όταν δεν είσαι καλά!!!!! είναι σημαντικό για αυτό λυσσάξαμε να σε βρούμε ;)

3ον είσαι σούπερ κοπέλα και όλα μια χαρά θα τα καταφέρεις πρωτα για τον εαυτό σου και μετά για τους αλλους... πολύ μετά..... !!!!!!

Αρχηγέ είσαι μόνννη σαν την ανεμώνννη; ευκαιρία για το μποτέ!!!!!!

βάλε κι ενα ποτήρι κρασί

το κουτιστάν όπως μου είπε μια φίλη συμφορουμίτισα σε λίγο θα γίνει κουΚλιστάν!!!!! :)

Για πες κ εσυ τωρα, το ξερω ειναι χαζο αλλα πως μαγειρευουμε στο ατμο> εχω χυτρα κ εχει ενα καλαθακι μαζι με ενα τριποδο που λεει οτι ειναι για ψησιμο στον ατμο αλλα δεν ξερω πως να τ κανω??

εγώ δεν έχω χύτρα αλλά με αυτό το καλαθάκι τα φτιάχνω στον ατμό στην κανονική κατσαρόλα! τέλεια γίνονται! σύντομα όμως θα πάρω τον ατμομάγειρα που λέγαμε

Καλημέρα!!!!!!...όμορφες γοργονίτσες!

εγώ ζυγίστηκα σήμερα το πρωί!

στα ίδια είμαι ούτε κάτω-αλλά ούτε και πάνω, ευτυχώς!

4 κιλάκια μείναμε /αλλά ...

ο λαιμός μου είναι καλύτερα, παίρνω αντιβίωση-και με πειράζει λίγο στο στομάχι!

αχ σαράβαλο έγινα-μία αμυγδαλίτιδα πέρασα και με έχει τσακίσει!

Μία ερωτησούλα: Μπορώ να αντικαταστήσω το γιαουρτάκι με fleur cottage? (έχει 95θερμίδες και λίγα λιπαρά, νομίζω 4%)

...το βαρέθηκα το γιαουρτάκι!!!! :P

περαστικά σου!!!!!!! 4 μόνο βρε θηρίο!!!!1000000 μπράβο!

περίεργο πράγμα κι εγώ μόλις κρυωσει ο καιρός δεν το πολυθέλω το γιαούρτι

βάλε cottage, κατίκι, ανθότυρο (έβγαλε και ο όλυμπος ανθότυρο το πήρα χθες σαν κρέμα είναι ΟΚ )

Ταρα καλημέρα!!!!! ήρθε η μανα-σωτηρας;;;; θα ξεπορτίσεις λίγο;;;;;!!!!!!!

(κοντεύω να τρελαθώ με το κεικ λεμόνι από προχθες όλο το σκέφτομαι..... με έχει στοιχειώσει το άτιμο!)

Κυριακή νομίζω ότι οι περισσότερες εδώ αυτά κάναμε για αυτό και πήραμε τα έξτρα κιλά!

δες το αλλιώς καλά σου λένε, δεν είναι τυχαίο! Αλλωστε εγώ σου λέω χάνεις 5-10 κιλά και μένεις εγκυος, μία φορά την ημέρα θα τρώς;;;;;; πάλι τα ίδια.... θα φοτρωθείς κι αυτά που έχασες!

Καλή αρχή εύχομαι και με το καλό και το μωρό!

ΜΠράβο βρε mpap! Ευχαριστούμε!!

Έτσι να μας κρατάς ενήμερες και σε φόρμα, να μην ξεχνιομαστε γιατί πολύ πάρλα έχει πέσει και (για μένα μιλώντας) πολύ θερμίδα επίσης!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...