Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κουκλιτσες μου, σας ευχαριστω ολες και καθεμια ξεχωριστα για την υπεροχη μερα που μου χαρισατε ετσι οπως μονο οι γοργονες ξερουν να φτιαχνουν. Οι ευχες, τα ποιηματακια, τα τραγουδακια, οι ζωγραφιες ολα ηταν πανεμορφα και με συγκινησατε.

Ευχομαι με τη σειρα μου σε ολες σας να εχετε υγεια, γαληνη και ευτυχια στις καρδουλες σας και τα μυαλουδακια σας και ευρωπουλακια να μη λειψουν απο τις τζεπουλες σας. Και σε δευτερη φαση να γινει η καθεμια οπως επιθυμει να βλεπει το ειδωλο της στον καθρεφτη της.

Σας φιλω ολες γλυκα στα μουτρακια σας!!!

tsipoura[/b];627610]bakes+066.jpg

Να ζήσεις Γεωργία και χρόνια πολλά

κουκλάρα θα γίνεις με λίγα κιλά!!!!!

Παντού θα σκορπίζεις το σέξι το φως

και όλοι θα λένε να ένα κόμματος!

λα λα λα λα

Κοριτσάκι να σε χαιρόμαστε!

Σου εύχομαι υγεία, χαμόγελα και λεφτά!

(νομίζω ότι τα κάλυψα όλα)

Δεν εχω λογια. ..............:oops:;)

sofia07[/b];627734]

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, λέω να ξαναρχίσω μια προσπάθεια για "διατροφή" (έτσι τη λέμε τώρα τη δίαιτα), γιατί ο κόκορας που τα είχα φορτώσει τον τελευταίο καιρό παρέδωσε πνεύμα λόγω υπερβολικού βάρους...

Φιλιά!

PS: Είμαι και στο FB πλέον, όταν προλάβω θ' αρχίσω να στέλνω πμ σε όσες βρω... για να με βρείτε κι εσείς... και να βρεθούμε γενικώς...

Πατριδα, μου αρεσε πολυ που ο κοκορας σου τετελεσθαι!!!! Αληλουια!!!

Παμε για φατσοβιβλιο. Θα σου στειλω ΠΜ και μετα αφου με αποδεχθεις θα σε προτεινω πακετο σε ολες τις γοργονες. Ετσι ειναι ευκολοτερο. Μη παιδευεσαι με ατομικα ΠΜ.

elizaa[/b];627858]

απο σημερα προσπαθω να αναθεωρησω πραγματα και να νιωσω καλυτερα με την ελιζα...γιατι αν δεν το κανω παει το εχασα το παιχνιδι...

μαρακι πηρα το shape και ειδα τα προγραμματα για απωλεια λιπους ..............................

αλλα σιγουρα θα προσπαθησω πολυ...

το σκινακι παντως μου αρεσε :-P...

καπου εχω και ενα στεπ απο αυτα τα μικρα του σπιτιου...

παω να το ξεθαψω...

πηρα και ενα στρωμα γυμναστικης για το σπιτι και πρεπει να βρω και ενα ωραιο dvd με γυμναστικουλα ...ειχα ενα της πετρουλακη πολυ καλο αλλα τα εχει παιξει...κολλαει...θα βρω αλλο...

αυταααα...

ειπα να αλλαξω και χρωματακι...μπας και αρχισω να αλλαζω και αλλα πραγματα ....απο το φουξια να παω σε αυτο το μπλε να το πω? μου θυμιζει λιγο απο θαλασσα...

ειδατε...δεν γλυτωσατε και πολυ απο μενα τελικα:tongue:...

να σας ευχαριστησω ολες για το ενδιαφερον...

Ελιζακι μου, μου θυμισες ενα βιβλιο που εχω διαβασει και που σε καποιο σημειο του ελεγε (με λιγα λογια) πως αν δεν φτασει καποιος στον πατο (εκει που τα χανει ολα) δεν μπορει να κανει το μεγαλο αλμα προς τη σωτηρια. Σε καταλαβαινω απολυτα (οσο παραξενο κι αν φαινεται) για τους δικους μου λογους. Λοιπον, σημερα σε βρισκω σε πολυ καλη φαση, αποφασιστικη (σου εχω επισημανει με φουξια χρωματισμο τα σημεια) και πραγματικα χαιρομαι που επιτελους εκανες το λυγισμα των γονατων ωστε να δωσεις την απαιτουμενη ωθηση για το μεγαλο αλμα!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!! Πηδα κι εμεις μαζι σου. Θα το περασουμε μαζι. Δε χρειαζεται να πεις κατι περισσοτερο σε δημοσια προβολη! Και προσπαθησε να εισαι θετικη με τους γυρω σου. Χαμογελα τους και ζητησε την κατανοηση και την συμπαρασταση τους στον αγωνα σου. Ειμαι σιγουρη οτι θα νικησεις γιατι πραγματικα εφτασες στο σημειο να χασεις τα παντα. Αρα θα παλεψεις και θα κερδισεις. Θα κερδισουμε και θα γιορτασουμε τις επιτυχιες μας καπου-καποτε ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!!!!!!

ΥΓ.Σου πηρα το φουξια χρωμα γιατι επισης μου αρεσει πολυ.

dionisia[/b];627886] Παντως υπαρχουν και κρεμες και ματζουνια και θεραπειες για καθε περιπτωση αναλογα ποσα μπορει να να διαθεσει ο καθενας .Αν θελετε καποια πληροφορια πειτε μου .

Οτι θα ειχαμε και δερματολογικες συμβουλες δεν το φανταζομουν. Να ΄σαι καλα κοριτσι μου και κοιτα.... μεινε να μας μαρτυρησεις κιαλλα κολπα!!! Εσενα θελουμε!!!! :idea::cool:

zoumpoulia09[/b];628023]καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε.γράφετε πολύ γρήγορα.:shock:δεν προλαβαίνω να συγχρονιστώ:cool::rolleyes:

Χαχαχαχαχα!!! Ειναι αρχη ακομη. Στην πλυση θα στρωσεις. :-P

JENIA[/b];628436]καλε το νουμερο μου σας το εχω πει που φοραω παπουτσι εεεεε!!! χιχιχιχι!! 41 καλο εεε!!:shock:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

JENIA[/b];628585]xixixixi!!!!να σας πω ενα καλω επαθα λαστιχο και ερχεται ο καλος μου να μου το φτιαξει χιχιχι!!!:shock::tongue::tongue::tongue:

Κι εγω οδηγω 12 χρονια και δεν εχω παθει ποτε λαστιχο. Εχω παθει βεβαια άλλα και τρεχω τον καλο μου αρων αρων (βλεπε ατυχημα αγριογουρουνο)!!! Αλλά ρε Jenia, τοσα πραγματα κανεις. Αλλαξε και ενα λαστιχο!!!!!!!

μαμαλευτερακι[/b];628602]:tongue: σουπερ ειστε ολεσ η λιστα που ειναι καλε ? με βαλατε στην λιστα

Σε βαλαμε καλε!!!!! Η τελευταια ενημερωση εγινε χθες και βρισκεται στην αναρτηση με Νο 9315. Και εχεις το Νο 73!!!!

mpap[/b];628739]εσεις νοικοκυρες μου για πειτε μου που μπορω να βρω τετοιες σακουλες για φουρνο σκετες??? οεο????

Στο σουπερ μαρκετ, S@nIt@s και ετσι. Κανει ολα τα κρεατικα πεντανοστιμα και δεν λερωνει καθολου το φουρνο. Εγω προς το τελος του ψησιματος, σκιζω τη σακουλα για να πιασει λιγη κρουστα το πουλερικο!!! (η πετσα ηδη εχει παει στα σκουπιδια απο την αγορα της κοτας)

tsipoura[/b];628771]τις σκέτες θα τις βρεις στου σουπερμαρκετ εκει που έχουν τα αλουμινόχαρτα λαδόκολλες κλπ εγώ έχω τις sanitas αλλά δεν τις έχω χρησιμοποιήσει γιατί δεν ξέρω το πως! τώρα το έμαθα μερσί! :)

Εχει οδηγιες πανω στη συσκευασια. Μη ξεχασεις να κανεις 1-2-3- τρυπουλες στην κορυφη !!!!

Angel, φετος ειναι η χρονια της συλληψης γοργονομωρων. Αν το επιθυμεις να συμβει, σου ευχομαι να πραγματοποιηθει. Και τα κιλα ... ας περιμενουν.

DELάκι, Μαestria, Βικυ, Χαμομηλακι, Ζωη, Καλιοππακι, Μαμαλευτερακη(πως να σε λεμε αλλιως βρε κοριτσι ???), και οποιες αλλες αυτη τη στιγμη μου ξεφυγατε (γραφω πανω απο μια ωρα με εναλλαγες FB, ΥAHOO, MSN, κατι θα μου εχει ξεφυγει, δεν μπορει!!!

Σας φιλω ολες γλυκα και του χρονου τετοια μερα να ειμασετε εδω για να εμψυχωνομε οχι εμας (εμεις θα εχουμε γινει κορμαρες μεχρι τοτε), αλλα τα νεα γοργονακια που θα γραφονται στη λιστα μας. Χεχεχεχεεχε

Μακια πολλα

Το στελνω (το σεντονι) πριν γινει καμια διακοπη και παει ....στον αγυριστο.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Πραγματικο σεντονι. Η πρωτη προσπαθεια απετυχε λογω μεγεθους. Ευτυχως προλαβα και το εκανα copy για τι θα το εχανα ολοσχερως. Ουφ!!!!!

Σορρι!!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Μάλλον δεν θα είναι κανείς εδώ. Κορίτσια σας είπα οτι θέλω να αδυνατίσω?

Λέω μήπως δεν σας το είπα. :tongue:

Ααααα! Θέλω να πάρω και χαλί ή μοκέτα και δεν βρίσκω κάτι που να μου αρέσει σε καλή τιμή.

Αυτά. Καλό βράδυ

γοργονες καλημερα τι να σας λεω πρωι πρωι οχι μονο ανεβηκα ψυχολογηκα αλλα μου εφτιαξε την μερα μετα το σερβεις του βουλκανιζατερ που πηγα χιχιχιχι!!! ειχε αποτελεσμα δεν προλαβενω να κατεβω απο το αυτοκινητο να παω σημερα στο γραφειο μου με βλεπουν κατι συναδελφι και μου λενε 7:40 πμ πρωι πρωι βρε ντινακι αμαν βρε κουκλα μου καταβενεις απο το αυτοκινητο και μολης σε βλεπουμε προκαλεις σεισμο ???? (ελιωσα απο μεσα μου )

βρε κουκλες τι να σας πω μου αρεσε το ψωνιο αλλα και γελασα δεν ειχα πιει ουτε καφε για να το συνιδιτοποιησω χαχαχαχαχα!!! :tongue::tongue::tongue:

χθες ωστοσο εκανα την κουτσουκελα μου εφαγα στην αδερφη μου το βραδυ ενω ημουν κυρια κατι γκοφρετακια που πηγα εγω υποτιθεται για τα παιδια χιχιχι!! αλλα τα φαγαμε η δυο γαιδουρες εγω και η αδερφη μου και μια λιλα παουζε χαχαχα!!! ναι τα ψιλο εκανα μανταρα και ενιωθα κατι τιψεις χιχιχι!! αλλα μετα το πρωινο δεν το ξανα κανω ....;););)

τωρα για να σας ποιασω μια μια χαχαχα!!!

θα ξεκινησω αναποδα σημερα γιωργια μου να σου την αληθεια δεν αλλαζω λαστιχα οχι γιατι δεν ξερω αλλα λογο οτι ο ντινος ενια μανιαμουνιας με το αυτοκινητο και δεν την αντεχω την μουρμουρα με τιποτα ετσι ελα καλε μου και κανε την δουλεια και οπως ειπα και στην αγαπη del εγω τα πιατακια μου χαχαχα!! :D:D:D

τσιπουριτα -μαρακι και οποια κοπελα ειπε για τις σακουλιτες του φουρνου οντως ειναι πολυ καλες εγω ετσι εφτιχνα τα φαγητα των μωρων μου γιατι δεν ηθελα ολα σουπα και σουπα να τους δινω τωρα φτιαχνω για ολοι την οικογενεια και δεν μας φτανει 8 ατομα που να φυ=τασει στρατος κανονικος χαχαχαχα!!! οικογενεια χωραφα παρακαλω χιχιχι!!:tongue:

ελιζακι μου αστερι μου χερομαι για το αλμα σου και πας μπροστα οπως ειπε και η γωγω μας χιχιχι!!!ετσι γουσταρω τρελλα την ελιζα και οποιο αλλο κοριτσι εστανθει ετσι να κανει ανασυνταξη του εαυτου της και να παει μπροστα ...

αχιλεα μας που εισαι καλη μου εχεις εξαφανηστει ελπιζω ολα θα βενουν καλος μακια !!!!

βικυ μου ελπιζω να αποφασησες για την κρεμουλα που ηθελες χαχαχαχα!!!

και σε ολα τα γοργονακια μακια μακια !!!!

1418317w080hy4a91.gif

Απιστευτο το ποσα πολλα γραφετε!:tongue: Φυσικα ηταν αδυνατο να διαβασω ολες τις σελιδες λεπτομερως!

Κρεμες δε χρησιμοποιω. Χρησιμοποιησα ενυδατικη προσωπου μονο στη δευτερη εγκυμοσυνη που ειχα εντονη ξηροδερμια. Βαφομαι μονο οταν βγαινω, δηλαδη μια φορα το μηνα. Δεν εχω αδυναμια στα καλλυντικα, ευτυχως για την τσεπη μου! Ειμαι τυχερη που εχω καλα γονιδια, και αισιως κλεινω τα 40 χωρις ουτε μια ρυτιδα στο προσωπο! Στις εγκυμοσυνες δεν εβαζα κρεμα για τις ραγαδες, αλλα δεν εχω ραγαδες. Τελικα ολα ειναι θεμα γονιδιων και δερματος. Στο σοι της μαμας μου (απο Γορτυνια παρεμπιπτοντως), ολοι εχουν ξηρη επιδερμιδα και φυσικα ρυτιδες, ενω στο σοι του μπαμπα (Εβρος), ακριβως το αντιθετο. Ευτυχως εμοιασα στον μπαμπα!

Ελιζακι σε καταλαβαινω απολυτα. Σκεψου οτι 10 μερες στο σπιτι κλεισμενη με τα παιδια χωρις γυμναστηριο και με τα φαγητα και τα γλυκα που εφτιαχνα, μου στοιχισαν μισο κιλο πανω. Απο σημερα μπαινω στους κανονικους μου ρυθμους ευτυχως. Δεν εχεις φιλες να βγαινεις που και που να ξεσκας τουλαχιστον? Μηπως να το ξανασκεφτοσουν για το γυμναστηριο? Ειναι πολυ δυσκολο να γυμναστεις συστηματικα στο σπιτι με δυο μικρα παιδια.

Δε θυμαμαι τι αλλο ηθελα να σχολιασω, ειναι το αλτσχαιμερ που μου αφησαν οι εγκυμοσυνες...!:tongue: Θα επανελθω ομως!

age.png age.png

Διαφημίσεις

1418317w080hy4a91.gif

Απιστευτο το ποσα πολλα γραφετε!:tongue: Φυσικα ηταν αδυνατο να διαβασω ολες τις σελιδες λεπτομερως!

Κρεμες δε χρησιμοποιω. Χρησιμοποιησα ενυδατικη προσωπου μονο στη δευτερη εγκυμοσυνη που ειχα εντονη ξηροδερμια. Βαφομαι μονο οταν βγαινω, δηλαδη μια φορα το μηνα. Δεν εχω αδυναμια στα καλλυντικα, ευτυχως για την τσεπη μου! Ειμαι τυχερη που εχω καλα γονιδια, και αισιως κλεινω τα 40 χωρις ουτε μια ρυτιδα στο προσωπο! Στις εγκυμοσυνες δεν εβαζα κρεμα για τις ραγαδες, αλλα δεν εχω ραγαδες. Τελικα ολα ειναι θεμα γονιδιων και δερματος. Στο σοι της μαμας μου (απο Γορτυνια παρεμπιπτοντως), ολοι εχουν ξηρη επιδερμιδα και φυσικα ρυτιδες, ενω στο σοι του μπαμπα (Εβρος), ακριβως το αντιθετο. Ευτυχως εμοιασα στον μπαμπα!

Ελιζακι σε καταλαβαινω απολυτα. Σκεψου οτι 10 μερες στο σπιτι κλεισμενη με τα παιδια χωρις γυμναστηριο και με τα φαγητα και τα γλυκα που εφτιαχνα, μου στοιχισαν μισο κιλο πανω. Απο σημερα μπαινω στους κανονικους μου ρυθμους ευτυχως. Δεν εχεις φιλες να βγαινεις που και που να ξεσκας τουλαχιστον? Μηπως να το ξανασκεφτοσουν για το γυμναστηριο? Ειναι πολυ δυσκολο να γυμναστεις συστηματικα στο σπιτι με δυο μικρα παιδια.

Δε θυμαμαι τι αλλο ηθελα να σχολιασω, ειναι το αλτσχαιμερ που μου αφησαν οι εγκυμοσυνες...!:tongue: Θα επανελθω ομως!

χαχαχαχα!!! και εγω ελεγα οτι το εχω παθει μονο εγω , καλε εγω και παρεα χιχιχιχι!!!

οσο για ραγαδες μεγας πονος ουτε να τις μετρησω δεν μπορω χιλιαδες ειναι :(:( ...... οσο δεν ειχα παιδια σωμα αλφαδι ουτε μια ραγαδα μολις εκανα τα αλμα τα μου βαρεων βαρων χεχεχεχεχε!!! εκει εγινες πανηκος απο κοιλια φετα απο τους κοιλιακους εγινα φετα φρατσολα απο ραγαδες :rolleyes::tongue: ....

ουτε οι κρεμες με σωσανε ουτε η βαζελινη που βοηθαει τιποτα .... τωρα βαζω κρεμα σισφιξεις-ραγαδες κλπ και τους ωραιοτατους μου κοιλιακους να σε καλα κατερινιο που μου εφτιαξε σουπερ προγραμμα και οι κοιλιακοι πανε συνεφο χαχαχαχα 25ρια και 25ρια χιχιχι!! μαζευομαι αλλα θελει πολυ πολυ δουλεια θα τα καταφερω ομως που θα παει....

και δικος μου τρελλαμενος με το ψαροντουφεκο....και μου εχει κολλησει και τον μεγαλο...πανικος το καλοκαιρι.....

αχ!!!μραβο λιζακι ....σε διαβαζω πιο ανεβασμενη.....

ετσι σε θελω ...χαρουμενη και σπιρτοζα....!!!!

να και αλλος ψαροντουφεκας...ααααρε βικουλα ειστε μακρυα για ψαροκονε...αλλα ενα ψαρεμα πρεπει να το κανονισουμε χιχιχιχιχι (μπας και βρεθουμε και εμεις δηλαδη :rolleyes:)...

αληθεια πλησιαζει ο καιρος για να μας ερθεις???

Κορίτσια ψαράς και ο δικός μου αλλά όχι ψαροντουφεκάς.Με καλάμι ψαρεύει απέξω αλλά μην ρωτάτε και πολλά γιατί εμένα μου αρέσει να ψαρεύω αλλιώς.

Θέλω να πάρω το καλαμάκι μου τη ζύμη μου να κάτσω στο βραχάκι μου να βλέπω το φελό να κατεβαίνει να πιάσω λίγα ψαράκια να τα τηγανίσω μετά να τα κάνω με ξύδι και δεντρολίβανο ψωμάκι και ντοματούλα.

Αυτοί έχουν κάνει διατριβή το πώς να ψαρέυουν και εγώ δεν το μπορώ.

Πάντως τρώμε καλά ψαράκια δεν έχω παράπονο.

ο δικος με καλαμι απ εξω δεν το γουσταρει και πολυ...εχει μαθει να ζει τη μαγεια του βυθου και ολα τα αλλα του φαινονται ξενερωτα...αλλωστε κυνηγαει τα θυρια οποτε με το καλαμι απογοητευετε...

εχετε δει λιγα απο τα ψαρακια μας στο φβ?

Ελιζακι μου, μου θυμισες ενα βιβλιο που εχω διαβασει και που σε καποιο σημειο του ελεγε (με λιγα λογια) πως αν δεν φτασει καποιος στον πατο (εκει που τα χανει ολα) δεν μπορει να κανει το μεγαλο αλμα προς τη σωτηρια. Σε καταλαβαινω απολυτα (οσο παραξενο κι αν φαινεται) για τους δικους μου λογους. Λοιπον, σημερα σε βρισκω σε πολυ καλη φαση, αποφασιστικη (σου εχω επισημανει με φουξια χρωματισμο τα σημεια) και πραγματικα χαιρομαι που επιτελους εκανες το λυγισμα των γονατων ωστε να δωσεις την απαιτουμενη ωθηση για το μεγαλο αλμα!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!! Πηδα κι εμεις μαζι σου. Θα το περασουμε μαζι. Δε χρειαζεται να πεις κατι περισσοτερο σε δημοσια προβολη! Και προσπαθησε να εισαι θετικη με τους γυρω σου. Χαμογελα τους και ζητησε την κατανοηση και την συμπαρασταση τους στον αγωνα σου. Ειμαι σιγουρη οτι θα νικησεις γιατι πραγματικα εφτασες στο σημειο να χασεις τα παντα. Αρα θα παλεψεις και θα κερδισεις. Θα κερδισουμε και θα γιορτασουμε τις επιτυχιες μας καπου-καποτε ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!!!!!!

ΥΓ.Σου πηρα το φουξια χρωμα γιατι επισης μου αρεσει πολυ.

γιωργια μου σε ευχαριστω και εσενα ... αν δεν εισασταν εσεις δεν θα ειχα κανει ποτε την κινηση να παλεψω να σηκωθω απο τα πατωματα...

οσο για το φουξια καλα εκανες και το πηρες (αλλωστε δεν γραφει και το ονομα μου χιχιχιχι)...

μου αρεσει πολυ να βλεπω χρωμα στο κλαμπακι μας...

Μάλλον δεν θα είναι κανείς εδώ. Κορίτσια σας είπα οτι θέλω να αδυνατίσω?

Λέω μήπως δεν σας το είπα. :tongue:

κοριτσακι μου ελα να γινουμε πολλες :D...

οσο για την εγκυμοσυνη αν ειναι κατι που το θελεις στη συγκεκριμενη φαση σου ευχομαι ολοχυχα να σου συμβει...

τα κιλακια μπορουν να περιμενουν λιγο...

γοργονες καλημερα τι να σας λεω πρωι πρωι οχι μονο ανεβηκα ψυχολογηκα αλλα μου εφτιαξε την μερα μετα το σερβεις του βουλκανιζατερ που πηγα χιχιχιχι!!! ειχε αποτελεσμα δεν προλαβενω να κατεβω απο το αυτοκινητο να παω σημερα στο γραφειο μου με βλεπουν κατι συναδελφι και μου λενε 7:40 πμ πρωι πρωι βρε ντινακι αμαν βρε κουκλα μου καταβενεις απο το αυτοκινητο και μολης σε βλεπουμε προκαλεις σεισμο ???? (ελιωσα απο μεσα μου )

γεια σου βρε ντινα με τις κατακτησεις σου...

εισαι αξια γοργονα :D:D:D ...

ελιζακι μου αστερι μου χερομαι για το αλμα σου και πας μπροστα οπως ειπε και η γωγω μας χιχιχι!!!ετσι γουσταρω τρελλα την ελιζα και οποιο αλλο κοριτσι εστανθει ετσι να κανει ανασυνταξη του εαυτου της και να παει μπροστα ...

οταν αρχισω και εγω να γουσταρω τρελα τον εαυτο μου εκει να δεις πανυγηρι...μιλαμε για χαζο παιδι χαρα γεματο :rolleyes:...

και σε ολα τα γοργονακια μακια μακια !!!!

καλε καλημερα σας ειπα δεν σας ειπα...

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...

σημερα φαβα για τη φαμιλια...τονοσαλατα για την ελιζα...

φιλακια στα μουτρακια σας...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

μην λέτε για ραγάδες....αμέτρητες και όλες μετά τον 8 εμφανιστήκαν..ευτυχώς έχουν ασπρίσει(και εγώ άσπρη επιδερμίδα έχω)και δεν ειναι τοσο εμφανεις όπως όταν ήταν κόκκινες:shock::(

ευτυχώς δεν έχω ίχνη κυτταρίτιδας.πως τα έχω καταφέρει με τέτοια διατροφή;;:cool:

καλημέρα δεν είπα....καλημέρα λοιπόν:D:D

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Γεια σας κορίτσια!!!

Μόλις κοιμήθηκε ο γιος μου και ξαπλωσακαι εγω!!!πονάει λίγο η μέση μου σήμερα μάλλον γιατί ο μικρός είναι 7.5 κιλά σχεδόν!!!mpap άμα Ξέρεις καμία άσκηση πες μου!!!

Ελιζα να σου πω την αλήθεια με πιάνει και εμένα η ζήλια κάποιες στιγμές στο τελείως άσχετο!!!! Ίσως γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως πριν καθ η αλήθεια είναι ότι είμαι ανασφαλής!! Όταν θα χάσω τα κιλά μου και γίνω όπως πριν θα αναβάθμιση η ψυχολογία μου αρκετά!!!

Καληνυχτα κοριτσακια ελπίζω να Έχουμε ήσυχο βράδυ!!!

καλημερα γοργονάκια !!! :D

Λεττα μου φυσικά και υπάρχουν ασκησεις που μπορεις να κανεις στο σπιτι.

Οπως εχουμε πει η καλυτερη ωρα για γυμναστικη ειναι το πρωϊ που ο μεταβολισμος δουλευει τρελά !!!

αυτό το ποστ πρπει καποια στιγμη να το εχω ξανακανει , ας θυμηθουμε ΟΛΑ τα γοργονακια τι μπορουμε να κανουμε με το που ξυπναμε !!!!

1 Ξυπνήστε το σώμα με διατάσεις

Όπως είστε ξαπλωμένοι ανάσκελα, τεντώστε πόδια και χέρια, σαν να προσπαθείτε να φτάσετε όσο πιο μακριά μπορείτε. Νιώστε το σώμα σας να τεντώνει και μείνετε εκεί για 4-5 δευτερόλεπτα.

● Επαναλάβετε 1-2 φορές.

2 Κάντε ποδήλατο στον αέρα

Aπό την ίδια θέση ανάσκελα, λυγίστε τα γόνατα και, με τα χέρια στον αυχένα σας, αρχίστε να κάνετε ποδήλατο με τα πόδια λυγισμένα στον αέρα. Κάντε 10-12 ολόκληρους κύκλους και χαλαρώστε, επαναφέροντας τα πόδια στην αρχική τους θέση (λυγισμένα γόνατα).

● Επαναλάβετε 1-2 φορές ακόμη, για να γυμνάσετε τους μηρούς, αλλά και τους κοιλιακούς

3 χέρια, στήθος και ώμους

Παραμένοντας ανάσκελα, φέρνετε το ένα χέρι στην ανάταση και το άλλο δίπλα σας, παράλληλα με τα πλευρά σας. Αλλάζετε θέση στα χέρια, εναλλάξ, κατεβάζοντας το ένα στο πλάι και ανεβάζοντας το άλλο στην ανάταση. Επαναλάβετε 12-15 φορές, γυμνάζοντας έτσι τους ώμους, το στήθος και τα χέρια. Η κίνηση να είναι συνεχής, χωρίς να ακουμπούν τα χέρια στο κρεβάτι.

● Επαναλάβετε το σετ 1 φορά 4fi_m.jpg

4 Κολυμπήστε... στο κρεβάτι σας

Γυρίστε μπρούμυτα, με τεντωμένα τα πόδια και τα χέρια στην ανάταση. autoeditadminΣηκώστε αργά το ένα πόδι και το αντίθετο χέρι, λίγα εκατοστά από το κρεβάτι. Μείνετε εκεί για 1-2 δευτεautoeditadminρόautoeditadminλεπτα και κατεβάστε αργά, χωρίς να τα αφήνετε να ξεκουράζονται στο κρεβάτι. Με την άσκηση αυτή, δυναμώνετε τους δικέφαλους μηριαίους (πίσω πλευρά των μηρών), τους γλουτούς, τις ωμοπλάτες και τους ώμους.

● Επαναλάβετε 10-12 φορές και αλλάξτε πόδι και χέρι.

5 κοιλιά

Γυρίστε και πάλι ανάσκελα, για να κάνετε μια κλασική, αλλά πολύ χρήσιμη άσκηση για τους κοιλιακούς. Με λυγισμένα γόνατα, για να μην επιβαρύνεται η μέση, και τα χέρια στον αυχένα, για να στηρίζουν το βάρος του κεφαλιού, ανασηκώστε το πάνω μέρος του κορμού ελαφρά και αργά. Κατεβάστε πάλι αργά και κάντε 12-15 για αρχη...και καθημερινα μετα απο 1 εβδομαδα αυξανετε

Από την ίδια θέση, φέρτε τα γόνατα κοντά στο στήθος, τραβώντας τα με τα χέρια περασμένα κάτω από τα γόνατα. Νιώστε το ελαφρύ τράβηγμα στη μέση και μείνετε εκεί για να την ξεκουράσετε και να χαλαρώσετε για 10-15 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια καθηστε για 15 δευτερολεπτα στην εμβρυακη σταση .

Επίσης κάποιες αλλες ασκησεις γρηγορες ειναι οταν ειστε στο μπανιο το πρωι.

Ακουμπηστε τα χερια στον τοιχο και τεντωστε το σωμα σας σε σταση πους απς....καντε 10 !

Βαθια καθησματα....την ωρα που βουρτσιζετε τα δοντια σας ανοιξτε τα ποδια στο ανοιγμα των ωμων σας και καντε βαθια καθισματα....οχι γρηγορα, επαναλαβετε 10 φορες.

Επισης για αλλες στιγμες της ημερας μπορειτε να κανετε και στεπ....παρτε μια σταθερη καρεκλα και βαλτε τα χερια στη μεση ή οπου σας βολευει για ισορροπια και ανεβοκατεβαινετε στην καρεκλα.

Αλλη μια ωραια αεροβια ασκηση ειναι ο χορος μεσα στο σπιτι.Ειστε μονες σας και κανετε δουλειες του σπιτιου???....βαλτε μουσικη και καντε τις δουλειες σας χορευοντας !!!

Σιδερωνετε???....εκμεταλευτειτε το!!! καντε ασκησουλες για γλουτους και γαμπες. Σφιξτε τους γλουτους για 15 δευτερολεπτα και επαναλαβετε οσες φορες μπορειτε.Για τις γαμπες σηκωθητε στις μυτες για 15 δευτερα....επαναλαβετε οσες φορες θελετε ;)

θα θυμηθω κ αλλα κολπα και θα σας τα γραψω.

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερα γοργονάκια !!! :D

Λεττα μου φυσικά και υπάρχουν ασκησεις που μπορεις να κανεις στο σπιτι.

Οπως εχουμε πει η καλυτερη ωρα για γυμναστικη ειναι το πρωϊ που ο μεταβολισμος δουλευει τρελά !!!

αυτό το ποστ πρπει καποια στιγμη να το εχω ξανακανει , ας θυμηθουμε ΟΛΑ τα γοργονακια τι μπορουμε να κανουμε με το που ξυπναμε !!!!

1 Ξυπνήστε το σώμα με διατάσεις

Όπως είστε ξαπλωμένοι ανάσκελα, τεντώστε πόδια και χέρια, σαν να προσπαθείτε να φτάσετε όσο πιο μακριά μπορείτε. Νιώστε το σώμα σας να τεντώνει και μείνετε εκεί για 4-5 δευτερόλεπτα.

● Επαναλάβετε 1-2 φορές.

2 Κάντε ποδήλατο στον αέρα

Aπό την ίδια θέση ανάσκελα, λυγίστε τα γόνατα και, με τα χέρια στον αυχένα σας, αρχίστε να κάνετε ποδήλατο με τα πόδια λυγισμένα στον αέρα. Κάντε 10-12 ολόκληρους κύκλους και χαλαρώστε, επαναφέροντας τα πόδια στην αρχική τους θέση (λυγισμένα γόνατα).

● Επαναλάβετε 1-2 φορές ακόμη, για να γυμνάσετε τους μηρούς, αλλά και τους κοιλιακούς

3 χέρια, στήθος και ώμους

Παραμένοντας ανάσκελα, φέρνετε το ένα χέρι στην ανάταση και το άλλο δίπλα σας, παράλληλα με τα πλευρά σας. Αλλάζετε θέση στα χέρια, εναλλάξ, κατεβάζοντας το ένα στο πλάι και ανεβάζοντας το άλλο στην ανάταση. Επαναλάβετε 12-15 φορές, γυμνάζοντας έτσι τους ώμους, το στήθος και τα χέρια. Η κίνηση να είναι συνεχής, χωρίς να ακουμπούν τα χέρια στο κρεβάτι.

● Επαναλάβετε το σετ 1 φορά 4fi_m.jpg

4 Κολυμπήστε... στο κρεβάτι σας

Γυρίστε μπρούμυτα, με τεντωμένα τα πόδια και τα χέρια στην ανάταση. autoeditadminΣηκώστε αργά το ένα πόδι και το αντίθετο χέρι, λίγα εκατοστά από το κρεβάτι. Μείνετε εκεί για 1-2 δευτεautoeditadminρόautoeditadminλεπτα και κατεβάστε αργά, χωρίς να τα αφήνετε να ξεκουράζονται στο κρεβάτι. Με την άσκηση αυτή, δυναμώνετε τους δικέφαλους μηριαίους (πίσω πλευρά των μηρών), τους γλουτούς, τις ωμοπλάτες και τους ώμους.

● Επαναλάβετε 10-12 φορές και αλλάξτε πόδι και χέρι.

5 κοιλιά

Γυρίστε και πάλι ανάσκελα, για να κάνετε μια κλασική, αλλά πολύ χρήσιμη άσκηση για τους κοιλιακούς. Με λυγισμένα γόνατα, για να μην επιβαρύνεται η μέση, και τα χέρια στον αυχένα, για να στηρίζουν το βάρος του κεφαλιού, ανασηκώστε το πάνω μέρος του κορμού ελαφρά και αργά. Κατεβάστε πάλι αργά και κάντε 12-15 για αρχη...και καθημερινα μετα απο 1 εβδομαδα αυξανετε

Από την ίδια θέση, φέρτε τα γόνατα κοντά στο στήθος, τραβώντας τα με τα χέρια περασμένα κάτω από τα γόνατα. Νιώστε το ελαφρύ τράβηγμα στη μέση και μείνετε εκεί για να την ξεκουράσετε και να χαλαρώσετε για 10-15 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια καθηστε για 15 δευτερολεπτα στην εμβρυακη σταση .

Επίσης κάποιες αλλες ασκησεις γρηγορες ειναι οταν ειστε στο μπανιο το πρωι.

Ακουμπηστε τα χερια στον τοιχο και τεντωστε το σωμα σας σε σταση πους απς....καντε 10 !

Βαθια καθησματα....την ωρα που βουρτσιζετε τα δοντια σας ανοιξτε τα ποδια στο ανοιγμα των ωμων σας και καντε βαθια καθισματα....οχι γρηγορα, επαναλαβετε 10 φορες.

Επισης για αλλες στιγμες της ημερας μπορειτε να κανετε και στεπ....παρτε μια σταθερη καρεκλα και βαλτε τα χερια στη μεση ή οπου σας βολευει για ισορροπια και ανεβοκατεβαινετε στην καρεκλα.

Αλλη μια ωραια αεροβια ασκηση ειναι ο χορος μεσα στο σπιτι.Ειστε μονες σας και κανετε δουλειες του σπιτιου???....βαλτε μουσικη και καντε τις δουλειες σας χορευοντας !!!

Σιδερωνετε???....εκμεταλευτειτε το!!! καντε ασκησουλες για γλουτους και γαμπες. Σφιξτε τους γλουτους για 15 δευτερολεπτα και επαναλαβετε οσες φορες μπορειτε.Για τις γαμπες σηκωθητε στις μυτες για 15 δευτερα....επαναλαβετε οσες φορες θελετε ;)

θα θυμηθω κ αλλα κολπα και θα σας τα γραψω.

δικαιολογημένα σε ανακυρήξανε αρχηγό...........:D:D

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

1418317w080hy4a91.gif

καλημερααααα ταρακι...

και εγω με τις κρεμες μια απο τα ιδια...εχω μια καπου δυο χρονια τωρα και την εχω βαλει 1-2 φορες ...

και οταν βαφομαι σπανια πλεον γιατι δεν παω και πουθενα δεν βαζω ποτε make up ... δεν το χονευω...

δυστηχως ταρα μου οι φιλες μου ειναι και αυτες σε δικης τους φαση με παιδια και δουλεια και ειμαι μονη μου...αν ειχα παρεα για το γυμναστηριο θα το σκεφτομουνα πιο ζεστα...

ειναι δυσκολη η γυμναστικη στο σπιτι το ξερω...

θα το κανω ετσι για αρχη και μολις παρω λιγο τα πανω μου και φυγει το κομπλες που εχω να μπω στο γυμναστηριο και να με κοιτανε ολοι ετσι :shock: τοτε θα παω...

γουσταρω πολυ τις αιθουσες με αερομπικ και ολα τα σχετικα παρα οργανα...

θα δω θα δω...

καλημεραα ζουμπουλια...

καλημερααααααααααααααα στην πιο αξια αρχηγο...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

καλημερααααα ταρακι...

και εγω με τις κρεμες μια απο τα ιδια...εχω μια καπου δυο χρονια τωρα και την εχω βαλει 1-2 φορες ...

και οταν βαφομαι σπανια πλεον γιατι δεν παω και πουθενα δεν βαζω ποτε make up ... δεν το χονευω...

δυστηχως ταρα μου οι φιλες μου ειναι και αυτες σε δικης τους φαση με παιδια και δουλεια και ειμαι μονη μου...αν ειχα παρεα για το γυμναστηριο θα το σκεφτομουνα πιο ζεστα...

ειναι δυσκολη η γυμναστικη στο σπιτι το ξερω...

θα το κανω ετσι για αρχη και μολις παρω λιγο τα πανω μου και φυγει το κομπλες που εχω να μπω στο γυμναστηριο και να με κοιτανε ολοι ετσι :shock: τοτε θα παω...

γουσταρω πολυ τις αιθουσες με αερομπικ και ολα τα σχετικα παρα οργανα...

θα δω θα δω...

βρε και εγω μονη μου παω γυμναστηριο κανεις φιλιες εκει ενταξη εγω να πω και την αληθεια δεν κλινει το στωμα μου ποτε αφου οι μασητηρε μου ειναι το ποιο γυμνασμενο σημιο του σωματος μου απο το φαγητο και την παρλα χαχαχαχα!!! :D:tongue::tongue::tongue:

καλημερα Ταρα , Ελιζα , Ξενιαααα τρελοκομειοοοο , Ζουμπιιιιιιιιιιιιι :D:D:D

κρεμουλα ενυδατικη βαφομαστε δεν βαφομαστε πρεπει να βαζουμε....βεβαια ευτυχως εμεις πινουμε και πολυ νερο αλλά χρειαζεται !!!

Ελιζακι κανε την αρχη εστω και στο σπιτι και μετα οταν νιωσεις εσυ καλυτερα να πας στο δημοτικο γυμναστηριο που ειχαμε πει ναι????;)

Ζουμπιιιιι ολοι αρχηγοι ειμαστε εδω :cool:

τι εγινε βρε κοριτσια ολοι οι αντρες σας ψαραδες ειναι???....ποσο τυχερες ειστε!!!!....ΤΙ καλυτερο απο το φρεσκο ψαρι !!!!

Μαεστρια μου πως ειναι ο μικρος???

Αχιλεας?????...γιουχουυυυ????...που εισαι ωρε???

Γιωργια μου πες μας πως περασες τα γεννεθλιακια σου :D

Τσιπουριδιον πως παει εκει στο τιμημενο κουτισταν???:tongue:

Ζωη εισαι καλυτερα σημερα?

Ελλη???? γιουχου???? τι κανεις φιλεναδα?

Εγω σημερα και αυριο Home alone...λειπει ο χασμπαντ στο Βελγιο κα ηδη νιωθω μοναξιες :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερα Ταρα , Ελιζα , Ξενιαααα τρελοκομειοοοο , Ζουμπιιιιιιιιιιιιι :D:D:D

κρεμουλα ενυδατικη βαφομαστε δεν βαφομαστε πρεπει να βαζουμε....βεβαια ευτυχως εμεις πινουμε και πολυ νερο αλλά χρειαζεται !!!

Ελιζακι κανε την αρχη εστω και στο σπιτι και μετα οταν νιωσεις εσυ καλυτερα να πας στο δημοτικο γυμναστηριο που ειχαμε πει ναι????;)

Ζουμπιιιιι ολοι αρχηγοι ειμαστε εδω :cool:

τι εγινε βρε κοριτσια ολοι οι αντρες σας ψαραδες ειναι???....ποσο τυχερες ειστε!!!!....ΤΙ καλυτερο απο το φρεσκο ψαρι !!!!

Μαεστρια μου πως ειναι ο μικρος???

Αχιλεας?????...γιουχουυυυ????...που εισαι ωρε???

Γιωργια μου πες μας πως περασες τα γεννεθλιακια σου :D

Τσιπουριδιον πως παει εκει στο τιμημενο κουτισταν???:tongue:

Ζωη εισαι καλυτερα σημερα?

Ελλη???? γιουχου???? τι κανεις φιλεναδα?

Εγω σημερα και αυριο Home alone...λειπει ο χασμπαντ στο Βελγιο κα ηδη νιωθω μοναξιες :tongue::tongue::tongue:

χαχαχα!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: να σου στηλω ξενια χιχιχιχι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...