Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

η παλίνδρομη είναι σαν αποβολή, μόνο που δεν αποβάλλεται από μόνο του το έμβρυο, πρέπει να γίνει η αναγκαστική επέμβαση, συνήθως δεν έχει συμπτώματα.

Είσαι έγκυος μια χαρά .......πας μια ωραία μέρα στο γιατρό για εξέταση και σου λεει ότι δεν βλέπει καρδιακή λειτουργία....... εμένα σταμάτησε στην 10η εβδομάδα το έμαθα στην 11η....

αυτά :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα!να ρωτησω κατι ασχετο τις μανουλες.φορατε crocs στα μικρα?ξερεετ αν εχουν στα ατικα ή νοτος?

Φοράω crocs στο μικρό και ξέρω σίγουρα ότι έχουν στα Intersport!Στο Attica ή Notos δεν θυμάμαι να έχουν!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Αρχικό μήνυμα απο μινουλα viewpost.gif

Καλα, οντως περιμενω να αδιαθετησω, αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα. Η αδερφη μου (μαλλον) εχει παλινδρομη κυηση και ειμαι πολυ στενοχωρημενη. Το μαθαμε 2 μερες τωρα, και εχει πλακωθει στις εξετασεις...

όχι ρε γ@μ... λυπάμαι πραγματικά, το πέρασα πριν από 3 μήνες.....

δεν έχω λόγια, εύχομαι όλα να πάνε καλά

:(:(:(, εύχομαι το καλύτερο......:(:(

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

η παλίνδρομη είναι σαν αποβολή, μόνο που δεν αποβάλλεται το έμβρυο, πρέπει να γίνει η αναγκαστική επέμβαση.

Είσαι έγκυος μια χαρά .......πας μια ωραία μέρα στο γιατρό για εξέταση και σου λεει ότι δεν βλέπει καρδιακή λειτουργία....... εμένα σταμάτησε στην 10η εβδομάδα το έμαθα στην 11η....

αυτά :(

Θκατά! 1228847r982w705hp.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Θκατά! 1228847r982w705hp.gif

θα συμφωνησω!!!!!!!!!!!

για ακομη μια φορα ευχομαι οτι καλυτερο στην αδερφη σου μινουλα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

με πηρε τηλ ο παππας και εχει την ημερομηνια που θελουμε !!!!!!.....και οχι μονο αυτο με πηραν τηλ. και απο τη Ζαρουχλα να κανουμε εκει το γαμο....ολο το χωριο λεει στο πλευρο μας σε οτι χρειαστουμε !!!!!.....μεχρι και μπομπονιερες θελουν να μας φτιαξουν με γλυκο του κουταλιου!!!!!!

ΔΕΝ υπαρχει αυτο.....εκει που ψαχνομουν .....τσουπ εχω και επιλογες τωρα χαχαχαχαχχαχαχαχα......... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μια επιλογη θαλασσα ειναι εδω

http://www.matihotel-weddings.com/agios-andreas.jpg

ή εδω βουνο

http://www.zarouhla.gr/near.html

Καλα, οντως περιμενω να αδιαθετησω, αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα. Η αδερφη μου (μαλλον) εχει παλινδρομη κυηση και ειμαι πολυ στενοχωρημενη. Το μαθαμε 2 μερες τωρα, και εχει πλακωθει στις εξετασεις...

:(:(:(....λυπαμαι πολυ ...αν ειναι κατι τετοιο.......εχω χασει και εγω 2 πριν 14 χρονια....και ακομα τα σκεφτομαι και τα μελεταω....και δυστυχως πριν 2 χρονια εχασε και η μικρη κουνιαδα μου 8 μηνων εμβρυακι...ευτυχως τωρα εχει αλλο μωρακι...ευχομαι μεσα απο την καρδια μου(και παιρνω το μαλλον που ειπες)να μην ειναι ετσι......

οτι και να γινει ομως εσυ στηριξε την ....και καποια στιγμη ολα θα φτιαξουν.....!!!!απλα θελει χρονο...και στηριξη ψυχολογικα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

:(:(:(....λυπαμαι πολυ ...αν ειναι κατι τετοιο.......εχω χασει και εγω 2 πριν 14 χρονια....και ακομα τα σκεφτομαι και τα μελεταω....και δυστυχως πριν 2 χρονια εχασε και η μικρη κουνιαδα μου 8 μηνων εμβρυακι...ευτυχως τωρα εχει αλλο μωρακι...ευχομαι μεσα απο την καρδια μου(και παιρνω το μαλλον που ειπες)να μην ειναι ετσι......

οτι και να γινει ομως εσυ στηριξε την ....και καποια στιγμη ολα θα φτιαξουν.....!!!!απλα θελει χρονο...και στηριξη ψυχολογικα!!!

αχ κ εσυ κοριτσακι μου???

Μινουλα το μονο ενθαρρυντικο που εχω να σου πω αοπ την εμπειρια πολλων μελών του parents ειναι οτι μια φορα εγκυος???....θα μεινει και δευτερη!!!!....και συνηθως ολα πανε καλα!!!!!

και παλι τις καλυτερες ευχες μου....και να εισαι δυνατη για τη στηριξεις....οπως ειπε και το Βικακι μας που το εχει περασει...

μια επιλογη θαλασσα ειναι εδω

http://www.matihotel-weddings.com/agios-andreas.jpg

ή εδω βουνο

http://www.zarouhla.gr/near.html

στο είπα δεν στο είπα???

εννοείτε στη ζαρούχλα !!!!

αυτό ήθελες από την αρχή, αυτό να κάνεις

είναι δική σας η στιγμή μην το ξεχνάς

Διαφημίσεις

με πηρε τηλ ο παππας και εχει την ημερομηνια που θελουμε !!!!!!.....και οχι μονο αυτο με πηραν τηλ. και απο τη Ζαρουχλα να κανουμε εκει το γαμο....ολο το χωριο λεει στο πλευρο μας σε οτι χρειαστουμε !!!!!.....μεχρι και μπομπονιερες θελουν να μας φτιαξουν με γλυκο του κουταλιου!!!!!!

ΔΕΝ υπαρχει αυτο.....εκει που ψαχνομουν .....τσουπ εχω και επιλογες τωρα χαχαχαχαχχαχαχαχα......... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

έφερε γούρι η γοργονοπαρέα;:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

000203FB.gif ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

sig.asp?img=ad1

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

στο είπα δεν στο είπα???

εννοείτε στη ζαρούχλα !!!!

αυτό ήθελες από την αρχή, αυτό να κάνεις

είναι δική σας η στιγμή μην το ξεχνάς

αχ βρε τσιπουριτσα ...το ειπες!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

λογικα εκει θα το κανουμε εκτος και αν βαρεσει κανα προβλημα το πεθερικον...

ναι εκει θελαμε...αλλα να σου πω οτι οπου και να γινει δεν εχω προβλημα....ετσι κ αλλιως ενα μυστηριο ειναι....;)....απλα επιτελους δεν θα ειμαστε σε αυτη την αναμονη !!!

έφερε γούρι η γοργονοπαρέα;:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ειστε γουρλουδες !!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.....και ευχαριστω ολες σας ;)

000203FB.gif ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

sig.asp?img=ad1

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:....επιτελους!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...