Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μα όλα τα ξέρεις; όλα;;;;

είσαι ο φωτεινός παντογνώστης;;;;;;:tongue:

τί κάνεις ντινάκι μου; τα κέφια ανεβασμένα ;

ναιιιιιιιιιιιιιιι!!! χιχιχι!! μια χαρα εσυ μωρο πως πας ..... κουκλι μου εσυ !!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κορίτσια εγω φοραω μόνο μια ενυδατική της lierac και αυτο μετα το μπάνιο!!! Μήπως θα έπρεπε και εγω να ξεκινήσω να βάζω κρεμες καθημερινά και να πάρω και για τα ματιά;;;

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα στις όμορφες και χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Χιλιόχρονη, Γιωργίτσα, και ό,τι επιθυμείς!

Σας έγραφα και πριν ένα μήνυμα αλλά έγινε διακοπή ρεύματος, καθότι εδώ ρίχνει καρέκλες, οπότε το 'χασα...

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, λέω να ξαναρχίσω μια προσπάθεια για "διατροφή" (έτσι τη λέμε τώρα τη δίαιτα), γιατί ο κόκορας που τα είχα φορτώσει τον τελευταίο καιρό παρέδωσε πνεύμα λόγω υπερβολικού βάρους...

Φιλιά!

PS: Είμαι και στο FB πλέον, όταν προλάβω θ' αρχίσω να στέλνω πμ σε όσες βρω... για να με βρείτε κι εσείς... και να βρεθούμε γενικώς...

1. apivita queen bee = αντιρυτιδικη και επανορθωτικη κρεμα ματιων με βασιλκο πολτο και μελι 15 ml περιπου αξια στα 50 ευρω αλλα πολυ καλη ....

2.athche c vital eye serum isme = ειναι για την περιοχη γυρο απο τα ματια κανει για μαυρους κοικλους -σακουλες -ρυτιδες και εχει και αντιλιακο δυχτι και ειναι ποιο οικονομικη γυρο στα 28 ευρω ...

αυτα για θεμα περιποιηση ματιων και σακουλες κλπ ... βεβαια υπαρχουν και αλλες αλλα ειναι δυο καλες που μπορουμε να παρουμε και απο φαρμακια αλλα και κεντρα ομορφιας ....παρακαλω

ποπω !!!.....εξυπηρετηση!!!!...ευχαριστωω!!!

και σενα τσιπουριτσα ..ζωη!!!!

ασχετο......εχει μιλησει κανεις με μινουλα;;;.ελπιζω να΄'ναι καλα το κοριτσι και απλα να ξεκουραζεται!!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Κορίτσια εγω φοραω μόνο μια ενυδατική της lierac και αυτο μετα το μπάνιο!!! Μήπως θα έπρεπε και εγω να ξεκινήσω να βάζω κρεμες καθημερινά και να πάρω και για τα ματιά;;;

η ενυδατικη ειναι απαρετητη για ολους τους τυπους επιδερμηδας καλα κανεις και βαζεις αλλα για τα υποιλοπα αμα δεν εχεις θεματακι γιατι δεν ειναι απαρετιτη και να ξερεται στουπρες οτι μετα το μπανιο εκει που κανεται ολο το ρετιφιε σας αναγκη για κρεμουλα δεν εχει μονο το προσωπο αλλα ολο το σωματακι εεε!!! μια λοσιον με ενα ωραιο αρωμα ειναι τελεια χιχιχιχι!!! να μην αφιναδατονεται η επιδερμηδα μας και γινεται ξυρη ετσι !!!!

Διαφημίσεις

ναιιιιιιιιιιιιιιι!!! χιχιχι!! μια χαρα εσυ μωρο πως πας ..... κουκλι μου εσυ !!!:tongue::tongue::tongue:

οδευω σε απελευθέρωση από το ΚΟΥΤΙΣΤΑΝ ντινάκι μου!

τέλειωσα και τα παπούτσια χθες, έβαλα και 2 πλυντήρια (να δω ποιος θα τα σιδερώσει....) άδειασα και 2 κούτες με τσιμπλέκια της κουζίνας (απορώ με το πόσα πράγματα μαζεύω ..... ρακοσυλλέκτρια κανονικά)

έφτιαξα και το σπανακόρυζο που λέγαμε (έβαλα το μισό λάδι στην αρχή με τα κρεμμύδια και λίγο στο τέλος και έγινε μια χαρά)

σημερα θα έρθει ο αδελφός του άντρα μου (δεν ξέρω τις συγγένεις με τρελαίνουν τα κουνιαδομπατζανάκια .... ) και θα ξεπετάξουν ότι είναι για πατάρι γιατί δεν πάει αλλο, έχουμε ένα δωμάτιο γεμάτο πράγματα που και καλά θα πάνε στο πατάρι ...σύντομα, δηλαδή καποτε, δηλαδή το κάναμε αποθήκη το δωμάτιο...no no no dear σήμερα σήμερα σήμερα!

για το σκ αφήνω 2 κούτες με διακοσμητικά σαλονιού κλπ (χαλαρό) και τα χαρτιά μας (πρέπει να πάρω ντοσιέ και κουτιά για να είσαι ταξη γιατί είμαι απίστευτα τσαπατσούλα στα χαρτιά μου!)

πάρε μια απαλή κρεμούλα για τα μάτια, κακό δεν θα σου κάνει, προστατευτική θα είναι :)

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, λέω να ξαναρχίσω μια προσπάθεια για "διατροφή" (έτσι τη λέμε τώρα τη δίαιτα), γιατί ο κόκορας που τα είχα φορτώσει τον τελευταίο καιρό παρέδωσε πνεύμα λόγω υπερβολικού βάρους...

.

γειά σου σοφία! εμ ποσο να αντέξει ο κοκορας;;; είναι αυτός που σου είχα δώσει εγώ ε;;;;;; χιχιχιχιχιιι

αντε καλή αρχή !!!!!!! ήρεμα και χαλαρά και θα γίνει! αν θυμαμαι καλά δεν έχεις να χάσεις πολλά :)

ντινάκι κρεμούλες στο σώμα δεν βάζω... το ξέρω πρέπει πρέπει

για πρότεινε κάτι με ωραία μυρωδιά :)

και σημερα που αρεσει πολυ το θεμα που πιασαμε θα σας πω και μερικα ακομα χαχαχαχαχα!! το ψωνιο λεει

1. καθημερινη κρεμα προσωπου για τονοση και ενηδατωση κανει καλο

2. λοσιον σωματος και καλο ειναι να ειναι ιδιο με το αρωμα σας ειναι σουπερ και πολυ κολακαιφτικος ο συνδιασμος.

3. νυχακια-χερια μια καλη κρεμα ειναι neutrogema hand πολυ καλη

4.μαλια για εμενα το παν εχω μακρι μαλλι και γινεται πανικος διαλεγεται οτι θελεται απο σαμπουαν-μαλακτικη-μασκα μαλιων (3 φορες την εβδομαδα οχι παραπανω ) και σιλικονη μαλλιων καθε φορα που λουζεσται δεν σπαει το μαλλι και δεν κανει ψαλιδα ειδικα αμα χρισιμοποιειτε μπιστολακι σοβαρα πολυ μεγαλο θεμα εμενα τα μαλλια μου φτανουν στην μεση μου και δεν εχουν ψαλιδα καθολου...

5 .νυχακι παντα σκληριντικο καθε τρεις μερες για να μην μας σπανε απο το πλησημο

6. φτερνουλες (ξυπιλιτη μια ζωη χαχαχα) ξυστρουλα σε καθε μπανιο που κανεται ετσι να μην παιδεβεσαι μια φορα το μηνα και κρεμα περιποιησης ποδιων εγω μερικες φορες βαζω την λοσιον σωματος το ιδιο κανει χιχιχιι!!!

αυτα απο περιποιηση παρακαλω εξι ωραιες συμβουλες που κανουν την γυναικα ποιο σικ σε θεμα μυροδιας αααααααααααααα!! μην ξεχασω αποσμιτικο χωρις οινοπνευμα βασικο !!!!!:rolleyes::tongue::D:p

ποπω !!!.....εξυπηρετηση!!!!...ευχαριστωω!!!

και σενα τσιπουριτσα ..ζωη!!!!

ασχετο......εχει μιλησει κανεις με μινουλα;;;.ελπιζω να΄'ναι καλα το κοριτσι και απλα να ξεκουραζεται!!!!:D

Γεια σου βικυ!! καλα ειμαι, ξεκουραζομαι στη δουλεια..:P

Μεχει πιασει κατι, και θελω να κοιμαμαι συνεχεια. Και οταν δεν κοιμαμαι, νυσταζω:S.

Εσεις κοπελες τι κανετε;;; Η Γεωργια εχει γενεθλια;; Χρονια σου πολλαααα!!

wcBmp3.png

Μεχει πιασει κατι, και θελω να κοιμαμαι συνεχεια. Και οταν δεν κοιμαμαι, νυσταζω:S.

για σου μινα μου μια απο τα ιδια στα μωρα μου υπνο και δοξα ο θεος χαχαχαχαχα!!

τσιπουρα εμενα το αγαπημενο μου αρωμα ειναι χιχιχι!!!του roberto cavalli μαζι με την λοσιον του αχ!! ειναι τελειο εχω ακουσει σουπερ σχολια για το αρωμα μου αλλα να ξερεται καθε επιδερμηδα εχει διαφορετικο πεχα και ετσι τα αρωμα τα δια φερουν απο σωμα σε σωμα καλο εεε!! :D:D:D:tongue:

Διαφημίσεις

καλημερουδα ομορφη !!!!!:D
λιζακι μου καλημερα!!!!

που 'σαι βρε κοριτσακι.....ο.κ; ολα;;

οτι θελεις εδω ειμαστε!!!!

τα ζουζουνακια καλα;;;;;

Καλημερα Ελιζα! Πως τα πας?

καλημερα και ολα τα υπολοιπα κοριτσακια που δεν ειπα πριν...

ξανα εδω στο παρεακι προσπαθοντας να μην σας ριξω στα πατωματα...χωρις να μπω σε πολλες λεπτομερειες για την απουσια μου να σας πω οτι ειναι θεμα ψυχολογικο-ανασφαλειας...μιας ανασφαλειας που αν δεν κανω κατι συντομα ειναι ικανη να μου χαλασει το σπιτι , το γαμο μου, τη σχεση μου με τον αντρα μου...οπως καταλαβαινετε μονη μου φαινεται να δημιουργω τα προβληματα...

απο σημερα προσπαθω να αναθεωρησω πραγματα και να νιωσω καλυτερα με την ελιζα...γιατι αν δεν το κανω παει το εχασα το παιχνιδι...

λοιπον παει αυτο τελος...σας τα ειπα απλα για να ξερετε πανω κατω γιατι δεν το χω και πολυ τελευταια αλλα συνεχιζουμε ετσι?

ενα κακο ειναι οτι δεν εχω χασει κανενα κιλο...

ενα καλο ειναι οτι δεν εχω παρει...

ενα καλο επισης οτι συνεχιζω να το παλευω ...

μαρακι πηρα το shape και ειδα τα προγραμματα για απωλεια λιπους ...δεν ξερω αν μπορω να τα κανω ολα αυτα αλλα σιγουρα θα προσπαθησω πολυ...το σκινακι παντως μου αρεσε :-P...

καπου εχω και ενα στεπ απο αυτα τα μικρα του σπιτιου...παω να το ξεθαψω...

πηρα και ενα στρωμα γυμναστικης για το σπιτι και πρεπει να βρω και ενα ωραιο dvd με γυμναστικουλα ...ειχα ενα της πετρουλακη πολυ καλο αλλα τα εχει παιξει...κολλαει...θα βρω αλλο...

αυταααα...

ειπα να αλλαξω και χρωματακι...μπας και αρχισω να αλλαζω και αλλα πραγματα ....απο το φουξια να παω σε αυτο το μπλε να το πω? μου θυμιζει λιγο απο θαλασσα...

καλε τι λετε να εχει η καθεμια το χρωμα της? και να κανουμε ενα φορουμ ουρανιο τοξο?

ειδατε...δεν γλυτωσατε και πολυ απο μενα τελικα:tongue:...

να σας ευχαριστησω ολες για το ενδιαφερον...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

με το νερο ειμαστε ο.κ...πλεον πινω απο 1.5 εως 2 λιτρα ....

για πες μου περιπου ποσο σου φτανει η κρεμα.....

Λοιπόν σου βάζω Link από το site για να ρίξεις μια ματιά.. http://www.retinology-theproof.com/Default.aspx

των ματιών κάνει περίπου 70? ΑΛΛΑ..πάντα στα hondos έχουν κατά καιρούς προσφορές 30%...οπότε μειώνονται οι τσουχτερές:oops: τιμές..

Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις μία βόλτα από τα hondos -να πάρεις πρώτα δειγματάκι - να δεις πώς και αν σου ταιριάζει στο δέρμα και μετά να την πάρεις;)

η κρέμα ματιών κρατάει ένα χρόνο-γιατί είναι καλή η συσκευασία και πρέπει να βάζεις ελάχιστη;)

hello all!!!!!

Ζωη μου lancaster ? έχω ακούσει τα καλύτερα όντως, κάποια στιγμή θα το τολμήσω

Πάντως αυτό που λεει η Ζωή είναι το πιο σημαντικό, εχω παρατηρήσει αισθητή διαφορά στο δέρμα μου όταν τρέφομαι σωστά και πίνω νερά καθώς και μετά που έκοψα το τσιγάρο !!!!!! μπέμπα θα γίνω σε λίγο καλέ! χαχαχαχα

Από δω το πάμε -από κει το φέρνουμε, στο gorgonoclub καταλήγουμε;):D

στη σωστή διατροφή και στο νεράκι!!!

Εγώ δεν τρελαίνομαι ρε ρούχα κλπ αλλά με καλυντικά παθαίνω (κι ας μην βάφομαι καθημερινά.... τα θέλω! ούτε κρέμες κλπ βάζω με συνέπεια... και θα έπρεπε μιας και είμαι στα 38!!!!! ευτυχώς έχω καλό γονίδιο και προς το παρόν κρατιέμαι που λένε... χιχιχιχιι ) επίσης με τα αρώματα (αν ξεχάσω να βάλω γυρνάω στο σπίτι) και με τις τσάντες!!!!!!!!!!!!

(μια birkin ..... ονειράκια... )

Αχ τσιπούρα και εγώ τα ίδια!!!!!!!!!μόνο που εγώ τρελαίνομαι και με τα ρούχα και με τα παπούτσια και και.....:P:tongue:

Ζωή μαζί με την αντιβίωση κοίτα να τρως γιαούρτια (ήτα ultralevur) για να αποφύγεις μύκητες!!!!!!

τα χω μπροστά μου τα ultra levur!!;):D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

καλώς το γκαστρομενάκι μας! νύστες ε;;;; να κοιμάσαι να ξεκουράζεσαι τώρα που μπορείς γιατί μετά..... τα ακους ! αναγούλες κλπ? ελπίζω να μην παιδεύεσαι με τέτοια!

γ

τσιπουρα εμενα το αγαπημενο μου αρωμα ειναι χιχιχι!!!του roberto cavalli μαζι με την λοσιον του αχ!! ειναι τελειο εχω ακουσει σουπερ σχολια για το αρωμα μου αλλα να ξερεται καθε επιδερμηδα εχει διαφορετικο πεχα και ετσι τα αρωμα τα δια φερουν απο σωμα σε σωμα καλο εεε!! :D:D:D:tongue:

τέλειες οι συμβουλές σου ντινάκι, ευχαριστούμε πολύ!

εγώ αυτή την εποχή φοράω το idylle της guerlain! με έχει ξετρελάνει!

εχεις δίκιο ότι μυρίζουν διαφορετικά από δέρμα σε δέρμα! σε εμένα πολλά ξυνίζουν ή γίνονται πολύ γλυκερά.... μπλιαχ

Εχω ένα body butter της vaseline που όντως κάνει δουλίτσα (εννοείτε όταν θυμάμαι να το βάζω) αλλά είναι αρκετά λιπαρό... μου φαίνεται θα πάρω και την λοσιόν του αρώματος αλλά φοβάμαι πως θα μου πάει ο κουκος αηδόνι

ζωή μου να μην πάμε μαζί στα μαγαζιά... να μην πάμε! χιχιχιχιιιιιι

θα το ψαχουλέψω το site :)

ελιζάκι καλώς την!!!!! θα σου στειλω το πρόγραμμα το μεσημέρι!

βλέπω δυναμικο come back και γουστάρω!!!!!

άντε πάμε! ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ, ΟΛΑ!!!!!!!!!! στο λέω εγώ η λεμονιά! :)

φιλί

ενα γλυκο καλωσορισμα στα καινουρια γοργονακια και απο εμενα...

και κατι για κρεμουλες που διαβασα ... εεεε και εγω ξεχναω να τη βαλω...εχω μια απο τον καιρο του νωε και ειναι αθικτη :confused:...αν εχετε να μου προτεινετε και εμενα μια ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

καλημερααααααααααααααααααααα !!!

τι κανουμε???...μποτέ??????:tongue:

Γιωργια μας !!!!!!!!!!!! Χρονια πολλα , καλα & ευτυχισμενα ΠΑΝΤΑ με υγεια και πολλες χαρές!!!....Να σε χαιρονται και να σε χαιρομαστε !!!!:D

Μινουλα μου κ εγω σε ''εψαχνα'' χθες ....αυτο με την υπνηλια το χουν οι περισσοτερες εγκυμονουσες...μη ανησυχεις ...απλα απολαυσε τον υπνο σου !!!!

Βικυ μου θα συμφωνησω 1000% με τσιπουριτσα.....τις κρεμουλες πρεπει να τις αλλαζουμε σχετικα τακτικα.

εγω χρησιμοποιουσα μια της este...και τωρα χρησιμοποιω μια του Dior...πολυ καλες και οι 2 ;)

Τσιπουριτσααα.....καλημερα !!!

ΜΠΡΑΒΟ βρε θηριο....γρηγορα γρηγορα τελειωνεις με το κουτισταν :D

εγω παλι δεν εχω θεμα τοσο με τα καλλυντικα....σε ρουχα και παππουτσια....αλλαζω τα φωτα.....και σε αθλητικα βεβαιως βεβαιως :D

αχ birkin κ εσυ????....the IT bag ever !!!!.....αχχχχχχχχχ.....η μια κολλητη μου ειναι στυλιστρια....δεν εχεις ιδεα ΤΙ παιρνει και σε ΤΙ τιμες τα παιρνει......''τη μισω'' :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

τρελοκομειο μουυυυυυυυυυυ τι κανεις?

Ελιζα μας καλημερουδιαααααααααααααααααααααααααααααααα :D:D:D

Ταρα χρυσοχερα μας καλημερα :D

Μαεστρογκαστρω μας που εισαι??????? ολα ΟΚ?

Καλως το Σοφακι μας !!!

καλη αρχη κοριτσι και οτι χρειαστεις ....ξερεις εδω ειμαστε !!!:cool:

ΜΗΝ ξεχνας να πινεις ΠΟΛΥ νερο !!!!!....απο ασκηση κανουμε τιποτα???

Λεττα καλημεραααααααααααααα :D

ολα ΟΚ?

η αχιλεας που ειναι????...ολα ΟΚ κοριτσι?

Ζωη μας καλημερα !!!

εισαι καλυτερα???

Del μπονζουρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ !!!

τι κανουν τα μικρα σου?

καλημερα Ζουμπιιιιιιιιιιιιιιιιι :D

μαριλινα καλως ορισες στην παρεα μας !!!!...θα διαβασω αργοτερα το οπστ σου και θα επανελθω ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...