Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΘΟΤΥΡΟΥ

Υλικα για 4 ατομα

1 πακετο παπαρδελες

3 κ.σ. ελαιολαδο

1 σκελιδα σκορδου λιωμενη

1 κρεμμυδι ξερο ψιλοκομμενο

1 φλ.τσαγιου λευκο κρασι γλυκο

1,5 φλ.τσαγιου ανθοτυρο

350 γρ ροκα (μονο τα φυλλα)

1 φλ.τσαγιου φρεσκο γαλα

αλατι

πιπερι

Σε μια κατσαρολα με αλατισμενο νερο βραζετε τα ζυμαρικα. Παραλληλα, σε ενα βαθυ και μεγαλο τηγανι ή σε μια φαρδια και ρηχη κατσαρολα ζεσταινετε το ελαιολαδο και σωταρετε το κρεμμυδι μεχρι να ροδισει. Μολις παρει χρωμα ριχνετε τη σκελιδα σκορδου, ανακατευετε για 1 λεπτο και σβηνετε με το κρασι. Προσθετετε τα φυλλα ροκας, ανακατευετε και μετα απο 4 λεπτα βαζετε στο τηγανι το ανθοτυρο και το γαλα. Αλατοπιπερωνετε. Μολις δεσει η σαλτσα, παιρνετε με μια λαβιδα τις παπαρδελες απο την κατσαρολα που εβρασαν και τις ριχνετε στο σκευος με τη σαλτσα. Προσθετετε και 1 φλ.τσαγιου απο το νερο που εβρασαν οι παπαρδελες. Ανακινειτε καλα το σκευος ωστε να παει παντου η σαλτσα και σερβιρετε. Πασπαλιζετε το μειγμα με χοντροτριμμενα πιπερια.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εκανα quote αλλα μαζι με τη λιστα και τελικα τα θαλασσωσα. Οποτε απαντω χωρις τις παραθεσεις.

Ελλη, σου ειπα βρε καλο μου, Μην το παρακανεις με τις δουλειες. Να το δεσεις και να το ξεκουρασεις. Ειχα βγαλει κι εγω γαγγλιο στα 18 απο το πολυ γραψιμο στο σχολειο!! Το προσεχα και δεν μου πονουσε για πολλα χρονια. Μου ξαναπονεσε οταν χρησιμοποιησα λογω δουλειας το ποντικι του ΗΥ. Τωρα ΟΚ.

Ελιζα, οι φιλες (εμεις δηλαδη) δεν ειμαστε εδω μονο για τις καλες μερες σου. Μεινε μαζι μας για να σε ανεβασουμε. Και μην ξαναπεις οτι μας ψυχοπλακωνεις. Ολες μας εχουμε τις καλες και τις κακες στιγμες μας.

Ζουμπουλια, ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (εκ Ζουμπουλιας παραπεντε)!!!!

Καλωσορισες στο τρελο παρεακι των γοργονων. Πρωτον εκανες πολυ καλα πυ ηρθες εδω και δευτερον θα φας πολλες ξυλιες γιατι τα 5 γευματα ειναι υποχρεωτικα. Ακους εκει καφε, μεσημεριανο, βραδυνο και τελος. Ετσι ο μεταβολισμος σου πεφτει σε χειμερια ναρκη. Ακολουθησες τις συμβουλες μας και θα τον ξυπνησεις. Αργα και σταθερα. Αντε καλη αρχη και απο μενα.

ΜαμαΛευτερακη, οταν ο καλος σου, σου ειπε για το σωματακι σου και τον χρονο που χρειαζεται για να ξαναστρωσει, εσυ δεν του απαντησες "Το καλο πραμα αργει να γινει?" Αμ, παιδια του εκανες. Τωρα αντε να σου συμπαρασταθει για να ξαναγινεις κορμαρα. Και αμα δεν το κανει εκεινος, εμεις εδω ειμαστε. Ετσι κοπελια ????

Jenia, μου αρεσε το μισαωρο που θα ελειπες και εγινες αφαντη. Και δε μΕ λες??? Εγω δε σΕ ειπα να δωσεις μακια στις γοργονες???? Γιατι μαρη με ξεχασες????? (ή μηπως το εκανες κι εγω δε το διαβασα????????)

Ζωη, περαστικουλια μωρε ψυχη. Πολλα υγρα κοριτσι μου και τσαγακι ζεστο. Και.... μου αρεσε πολυ το avatar σου.

Μαεστρογκαστρω, πως παει το νινι??? Ο Γιαννακης φετος θα σου βγαλει το λαδι με τα κρυωματα. Για ταισε το παιδι κανα μελακι παραπανω και ποτισε το πορτοκολοχυμους να ανεβει λιγοο το ανοσοποιητικο???? Τι να σου κανει κι αυτο??? Με τοση υγρασια και ιωσεις??? Περαστικα και σε σας.

Μαριλενα, καλωσορισες κι εσυ νεο γοργονακι. Απο το θεμα τσιγαρου βλεπω οι νεες αφιξεις. Εσυ το εκοψες??Θυμισες μου σε παρακαλω.

Mpapακι, για κανε λιγη δουλιτσα σε pleasερώ. Εχουμε νεες αφιξεις. Και τα κορτσουδια μας θελουν να γινουν κορμαρες. Για ριξε οδηγιες να δουνε που εμπλεξαν!!!

Να ενημερωσω τα νεα μελη μας, οτι στη λιστα που εχουμε παραπανω, κατω απο την γοργονα γραφουμε καποια σημαντικα ποστ. Για να μην επαναλαμβανουμε συνεχως αυτα τα ποστ, τα αναφερουμε ως αναρτησεις κι εσεις θ ακανετε τον πολυ σημαντικο κοπο να ανατρεξετε στις αναλογες σελιδες, να τα βρειτε και να τα διαβασετε λεπτομερως και πολυ προσεκτικως. Εκει θα βρειτε πολλες σημαντικες οδηγιες για το ξεκινημα σας αλλα και τη συνεχεια σας.

Επισης, η συγκεκριμενη δουλεια εχει αναρτηθει και στο απλο parents, στο θεμα "κανείς για διαιτα???" Αν δε θελετε να ψαχνετε πολυ, εκει υπαρχουν στις τελευταιες σελιδες καθοσο οι εκει επισκεπτες δεν ειναι τοσο "φλυαροι" σαν κι εμας. Χαχαχαχαχαχαχχα (ετσι ειμαστε και σε οποιον αρεσουμε)

Φιλω ολα τα κοριτσια (και αυτα που ανεφερα παραπανω αλλα και αυτα που δεν ανεφερα) και λεω καλο ξημερωμα.

Μάκια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

588818bxvjhr877l.gif

να ζησεις γεωργια

και χρονια πολλα

του χρονου σου ευχομαστε

να εχεις πολλα πιο λιγα κιλα

παντου να εκπληξεις

με το καινουριο ..κορμι

και ολοι να λενε

να μια γοργονα με πυγμη.....!!!!!

φιλακια πολλα γεωργια μου ...!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις γοργονες μας και βικυ -ταρα πρωινες πρωινες χιχιχι!!

καλημερουδια χιχιι!!

βασικα γιωργια μου χρονια πολλα να τα χιλιασεις κορη μου χαχαχαχα!!!

http://www.gifts-to-greece.com/prd_images/13HJERFQJ.jpg

Καλημερα Βικυ! Εδω εχουμε λιακαδα και παλι! Ελπιζω να μη ριχνει καρεκλες στην Αλεξανδρουπολη, γιατι ερχεται αεροπορικως η μαμα μου σε λιγο, και εχω ενα αγχος για τον καιρο. Ειναι αρκετα τρομακτικο να ταξιδευεις με καταιγιδα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καλες μου υπαρξεις.

Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας.

.....................................

"να ζησεις γεωργια

και χρονια πολλα

του χρονου σου ευχομαστε

να εχεις πολλα πιο λιγα κιλα

παντου να εκπληξεις

με το καινουριο ..κορμι

και ολοι να λενε

να μια γοργονα με πυγμη.....!!!!!"

Βικουλα μου, αυτο το υπεροχο ποιηματακι ειναι το κατι αλλο!!! Για την πυγμη ειμαι σιγουρη γιατι την εχω. Για το κορμι .... το παλευω. Και ευχομαι σε ολες σας καλη επιτυχια σε ολους τους στοχους σας.

Παμε γερα γοργονες.

Να εχουμε μια υπεροχη μερα.

Μακια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

126877f02zwybyak.gif

καλημερα σε ολα τα κοριτσια...

Γιωργια μου χρονια σου πολλα...να τα εκατοστησεις...

υγεια , ευτυχια , αγαπη ειναι λιγα απο αυτα που ευχομαι για σενα...

Βικυ το ποιηματακι σου θεικο...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

καλημέρα σε όλες.Γεωργία χρόνια σου πολλά χιλιόχρονη να είσαι.

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...