Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Δεν ξερω ειναι στο φουρνο ακομα. Δεν ειχα φτιαξει ποτε κεικ σε φορμα, χρησιμοποιουσα μικρα πυριμαχα ταψακια, γιατι εκανα λιγη ποσοτητα. Τωρα μου βγηκε πολυ, και το εβαλα στη φορμα. Εφτιαξα αυτο αλλα χωρις καρυδια και με λιγοτερη ζαχαρη.

αληθεια τι φορμεσ εχεισ εγω σκεφτομαι να απρω σιλικονεισ ειναι καλεσ ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

πολυ ωραια συνταγη ταρα χαρικα που σε βλεπω εδω εισια καλα /?

Καλα! Εσυ πως τα πας με τα αγορακια σου?

αληθεια τι φορμεσ εχεισ εγω σκεφτομαι να απρω σιλικονεισ ειναι καλεσ ?

Εχω μια κλασσικη. Τι ειναι οι φορμες σιλικονης?

age.png age.png

λοιπον γοργονακια σας αφηνω παω για μαθημα

φιλια στα μουτρα σας !!!!!!!!! :D

Εσύ πώς κάνεις μάθημα με το γόνατο, κυρία μου;;;

αληθεια λεω στο γονατο στεκετε τωρα

Κοριτσάκι μου, δεν κατάλαβες το πνεύμα μου....

Το τζηνάκι πολύ καλά και πολύ φυσιολογικά κάνει και στέκεται εκεί που στέκεται.....

Δεν ξερω ειναι στο φουρνο ακομα. Δεν ειχα φτιαξει ποτε κεικ σε φορμα, χρησιμοποιουσα μικρα πυριμαχα ταψακια, γιατι εκανα λιγη ποσοτητα. Τωρα μου βγηκε πολυ, και το εβαλα στη φορμα. Εφτιαξα αυτο αλλα χωρις καρυδια και με λιγοτερη ζαχαρη.

http://www.argiro.gr/recipes/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AD%CE%B9%CE%BA-%CE%B5-%CE%AE%CE%BB%CE%B1

Αν η φόρμα σου είναι αντικολλητική (με τεφλόν επικάλυψη δηλαδή ή σιλικόνη) δε θα έχεις κανένα πρόβλημα...Εκτός από πολύ αντικολλητικές, είναι και πολύ ανθυγειινές αυτές οι φόρμες :twisted:.

Επίσης, εξαρτάται από το σχέδιο της φόρμας.

Εάν η φόρμα σου δεν είναι αντικολλητική, τότε την αλείφεις με βούτυρο ή λάδι και την πασπαλίζεις από πάνω με αλεύρι και μετά ρίχνεις το μίγμα σου.

Πριν ξεφορμάρεις, άσ΄το λιγάκι να κρυώσει. Λίγο όμως όχι εντελώς....

Καλα! Εσυ πως τα πας με τα αγορακια σου?

Εχω μια κλασσικη. Τι ειναι οι φορμες σιλικονης?

Κάτι πλαστικές κ εγώ κλασική έχω αλά την έγδαρε η πεθερά με το ΣΥΡΜΑ ΟΕΟ και σκάφτομαι να πάρω σιλικόνης δεν χρειάζονται βουτύρωμα αρα λιγότερες θερμίδες;););)

Σουπερ με τα αγόρια μου τα μικρά ο μεγάλος με απογοήτευσε χτες που με βρίσκει ακόμη στρουμπουλή

Διαφημίσεις

Αν η φόρμα σου είναι αντικολλητική (με τεφλόν επικάλυψη δηλαδή ή σιλικόνη) δε θα έχεις κανένα πρόβλημα...Εκτός από πολύ αντικολλητικές, είναι και πολύ ανθυγειινές αυτές οι φόρμες :twisted:.

Εάν η φόρμα σου δεν είναι αντικολλητική, τότε την αλείφεις με βούτυρο ή λάδι και την πασπαλίζεις από πάνω με αλεύρι και μετά ρίχνεις το μίγμα σου.

Το ξερω οτι ειναι ανθυγιεινες, ειναι κι αυτος ενας λογος που ποτιμω τα πυριμαχα σκευη. Εβαλα λαδι και αλευρι, οποτε θα δουμε σε λιγο...

age.png age.png

Ε

Α δεν είναι καλές δηλ αυτές οι φόρμες ? να μην πάρω λες?

Απλά σκέφτηκα ότι δεν χρειάζονται βουτηρωμα ξτλ

Α δεν είναι καλές δηλ αυτές οι φόρμες ? να μην πάρω λες?

Απλά σκέφτηκα ότι δεν χρειάζονται βουτηρωμα ξτλ

Μην τις προτιμήσεις...είναι ευκολία, αλλά οτιδήποτε τεφλόν, σιλικόνη, ξύλινο, καλό είναι να αποφεύγεται στην κουζίνα, ειδικά όταν έχει να κάνει με υψηλές θερμοκρασίες.

Διαφημίσεις

Μην τις προτιμήσεις...είναι ευκολία, αλλά οτιδήποτε τεφλόν, σιλικόνη, ξύλινο, καλό είναι να αποφεύγεται στην κουζίνα, ειδικά όταν έχει να κάνει με υψηλές θερμοκρασίες.

Θα σε ακούσω ευχαριστω πολυ

δηλ τι να πάρω τώρα? η παλιά ήταν αντιπολιτική

κοπελαρες μου σας χαιρετώ! κλείνω να τελειώσω μια δουλίτσα και μετά θα φύγω

(ελπίζω να σταματήσει λίγο να βρέχει)

φιλιά σας!!!!

φιλια και εγω θα παωνα ξαπλωσω λιγο φιλιαααααααα

Εγω χρησιμοποιω πυρεξ και πυριμαχα ταψακια. Καλυτερα δεν ειναι Ελλη?

Είναι!

Εγώ έχω το εξής πρόβλημα:

ο φούρνος μου δεν ψήνει καλά σ΄αυτά...σε οτιδήποτε ανοιχτόχρωμο δηλαδή, αντανακλά τη θερμότητα ανάποδα....οπότε ψήνει πολύ καλά σε εμαγέ....ω,γιε...ω, γιε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...