Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Σιγά μην τα χαρίσω!!!!!!Ειδικά σε άντρα που δεν έχει ιδέα τι πάει να πει εγκυμοσύνη,γέννα,θηλασμός.

:D:D:D:D σουπερ η [αρεα γυναικεσ ενωμενεσ με αρεσει συγνωμη που δεν σασ σχολιασα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ !!!!!

ασε κοριτσι μου να λεει ο καθενας οτι να ναι....εσυ εμας θα ακους μονο εεεε γοργονακια??? :D;););):D:D:D

βρε κοριτσια το αλλο το γκαστρακι μας χαθηκε παλι....μινουλα ολα ΟΚ?

Την λίστα να μου βάλετε να σας διαβάσω να σας θυμάμαι

σουπερ ειστε ολεσ ;););)

Αχ δεν μπορώ να του πω κάτι τέτοιο απλά στεναχωρήθηκα λίγο είναι κ η λοχία με πηρέ από κάτω

μα ζυμάρι η κοιλία μου ?

πριν γεννήσω κούμπωνα τα ζτιν κατά από την κοιλία τώρα δεν ανεβαίνουν από το γόνατο άνοιξε τρομερά το σώμα

Ψιιιιιιιιιιιιττττττττττττ κοριτσι τα σωματα ξαναφτιαχνουν...παιδια δεν μπορουν να κανουν ολοι ομως εεε???...οποτε να χαιρεσαι τα παιδακια σου.....και ολα θα γινουν !!!!! :D:D:D...μη μασας :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Αχ δεν μπορώ να του πω κάτι τέτοιο απλά στεναχωρήθηκα λίγο είναι κ η λοχία με πηρέ από κάτω

μα ζυμάρι η κοιλία μου ?

πριν γεννήσω κούμπωνα τα ζτιν κατά από την κοιλία τώρα δεν ανεβαίνουν από το γόνατο άνοιξε τρομερά το σώμα

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ.....

Διαφημίσεις

Καλλιοπακι δεν θελω χαζα !!!

λες και ειμαι ο παππας :tongue::tongue::tongue:

λοιπον σοβαρα τωρα....εχεις παρει κιλα???....αφου γραφεις οτι η κατασταση βελτιωνεται αυτο ειναι ΠΟΛΥ ευχαριστο!!!!! ΜΠΡΑΒΟ Καλλιοπακι.....για πες μου...τι προγραμμα εχεις?????????

Ελλη απο που ειναι απο ορεινη Αρκαδια????...ελα θα βγουμε και συγγενεις. :D:D:D

ο πάπας μπορεί να μην είσαι, είσαι ομως 20 κιλά πιο ελαφριά από εμένα.. οπότε.... σε αντικρίζω με δέος!!!!!!!! χε χε χεεεε

Αλήθεια ποιές σούπες δεν είναι παχυντικές???

Θα ψιλοκοψεις λαχανικα (καροτο, κολοκυθακι κλπ), θα τα βρασεις και θα ριξεις 50 γρ. κριθαρακι, μια κουταλια λαδι και λεμονι. Θα εχεις μια σουπερ μινεστρονε! Εγω την ειχα για βραδυνο, και τη συνοδευα με ψωμακι και τυρακι!;) Επισης, εκοβα πολλα λαχανικα και τα χωριζα σε μεριδες στην καταψυξη. Οποτε ηθελα λοιπον, τα εβγαζα και τα εβραζα.

age.png age.png

ο πάπας μπορεί να μην είσαι, είσαι ομως 20 κιλά πιο ελαφριά από εμένα.. οπότε.... σε αντικρίζω με δέος!!!!!!!! χε χε χεεεε

αι μαρηηηηηηηηηηηηηηηη :tongue::tongue::tongue:

φτιαξε προγραμματακι και ολα θα γινουν ;)

οτι χρειαστεις εδω ειμαστε:cool:

την καλησπερα μου στην αγαπητη Ταρα !!! :-)

λοιπον γοργονακια σας αφηνω παω για μαθημα

μη μασατε !!!

ολα θα γινουν ...υγεια πανω απο ολα ...απλα να θυμαστε οτι θελει θυσιες, υπομονη και επιμονη !!!!!

φιλια στα μουτρα σας !!!!!!!!! :D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Θα ψιλοκοψεις λαχανικα (καροτο, κολοκυθακι κλπ), θα τα βρασεις και θα ριξεις 50 γρ. κριθαρακι, μια κουταλια λαδι και λεμονι. Θα εχεις μια σουπερ μινεστρονε! Εγω την ειχα για βραδυνο, και τη συνοδευα με ψωμακι και τυρακι!;) Επισης, εκοβα πολλα λαχανικα και τα χωριζα σε μεριδες στην καταψυξη. Οποτε ηθελα λοιπον, τα εβγαζα και τα εβραζα.

τέλεια θα την φτιάξω!

Κοριτσάκι μου του λές το θεικό που έλεγα στον σύζυξ τον δικό μου και μετά το μούγκωνε:

Μείνε εσύ έγκυος πήγαινε να σε ξεσκίσουν για να το βγάλεις,να πρηστούν τα βυζιά σου για να το θηλάσεις και τότε έλα να μου πείς!!!!!!!!!!!

Καλό απόγευμα κοριτσάκια μου γλυκά!!!

xaxaxaxaxaxaxaaaaaaa, πόσο δίκιο έχεις!!

Κόλλησε; ένα με τη φόρμα;

Δεν ξερω ειναι στο φουρνο ακομα. Δεν ειχα φτιαξει ποτε κεικ σε φορμα, χρησιμοποιουσα μικρα πυριμαχα ταψακια, γιατι εκανα λιγη ποσοτητα. Τωρα μου βγηκε πολυ, και το εβαλα στη φορμα. Εφτιαξα αυτο αλλα χωρις καρυδια και με λιγοτερη ζαχαρη.

http://www.argiro.gr/recipes/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AD%CE%B9%CE%BA-%CE%B5-%CE%AE%CE%BB%CE%B1

age.png age.png

πολυ ωραια συνταγη ταρα χαρικα που σε βλεπω εδω εισια καλα /?

Σε σουπίτσα, μου θύμισε η Τάρα. Έβρασα λαχανικά σήμερα διάφορα. Δεν έβαλα ούτε λάδι, ούτε αλάτι.

Στο τέλος όμως χτύπησα δυο αυγά με ένα λεμόνι και την έκανα σούπα αυγολέμονο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...