Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ερώτηση ¨!!!Το "κουλούρι" στο δακατιανό είναι τύπου Θεσσαλονίκης?Εμένα μου αρέσει το τύπου Θεσσαλονίκης αλλά ολικής αλέσεως να τρώω(μέχρι τώρα έτρωγα 1 μήλο) είναι υπερβολή????Θα ξαναφάω στις 4 που θα γυρίσω σπίτι!

Καλημέρα και εγώ σήμερα κουλούρι εχω για δεκατιανό και πήρα τύπου Θεσσαλονίκης.Και μέχρι τις 4 που θα παω σπιτι να φαω εχω να φαω και ενα μήλο.

Αρα φανταζομαι οτι καπου στα ιδια είμαστε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα σας γοργόνες.....βλέπω ότι όλες προσπαθούμε ακόμα....εγώ πάω καλά το σάββατο έχω ζύγισμα και βλέπουμε ελπίζω να έχω κατέβει και άλλο.....

Φοράω του μικρού μου crocs από πέρυσι...τον βολεύουν πολύ, μπορεί να τα βγάζει μόνος του και να τα βάζει εννοώ από πέρυσι και του μένουν σταθερά στο πόδι...τα φοράει στην θάλασσα ακόμα και μέσα και γενικά όταν πλατσουρίζει....

Αν ψωνίζεις από το διαδίκτυο ρίξε και μια ματιά εδώ... http://www.crocs.eu/boys-crocs-shoes/boys-footwear,en_ES,sc.html?prefn1=refinementColor&prefv1=Light%20Blue

Επίσης έχει σίγουρα σε intersport...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

χαχαχαχαχχαχαχαχα....απιστευτος ρολλος!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αααααααααααα....ΟΚ αλλαζουμε???...να κανω εγω προβες στο παιδι για το θεατρικο και εσυ να κανεις ενα 2ο γαμο???:tongue::tongue::tongue:....μια χαρα παιδι ο γαμπρος, ωραιο νυφικο....ακομα πιο ωραιο παππουτσι........το πεθερικοννννν χαλι....αλλα αφου ''ψηνεσαι???'' χαχαχααχχαχαχαχα

φιλιαααααααααααααααααααα

Αρχηγέεεε μία συμβουλή για να μη βαλτώσεις με το γάμο!...Κάνε ανάθεση εργασιών!!!!!!!!!Άρχισε να μοιράζεις δουλειές σε όλους και στα πεθερικά φυσικά...Και θα το κατευχαριστηθούν και δεν θα τα χεις όλα στο κεφάλι σου!:wink:

καλησπερα κοριτσια...πω πω λιγες ωρες ελειψα και ειδα καμποσα χιχιχιχι

λοιπον να σας πω οτι σημερα αφου ξεπαραδιασα τη μανα μου πηγα για ψωνια ...ενταξει μικροτερα νουμερα δεν πηρα αφου τωρα ξεκινησα διαιτα αλλα δεν ειχα καθολου ρουχα...λοιπον το ευχαριστηθηκα παρα πολυ γιατι με πηγε η ξαδερφουλα μου σε ενα μαγαζι που και μεγαλα νουμερα ειχε και πολυ νεανικα και ολα μιση τιμη...αυτο ηταν το καλυτερο κομματι...πηρα λοιπον δυο φορεματακια τα οποια ελπιζω μεχρι το τελος του καλοκαιριου να εχουν φαρδυνει αρκετα...και ενα μπολερακι γιατι τα φορεματα ειναι ραντακια και εγω δεν βγαζω μπρατσακια εξω γιατι γελαει ο κοσμος...αυτα...

λοιπον στη διαιτα τωρα ... 1η μερα σημερα με το προγραμμα της διαιτολογου...ουτε μια παρασπονδια αλλα αυτη τη στιγμη ακουω το στομαχακι μου να κανει σαν πεινασμενο τιγρακι ... αφηστε...και δεν εχω και γαλα για αυριο το πρωι και να δω τι θα κανω...

μαεστρια μου δεν ξερω τι συμβαινει αλλα να ειναι ολα περαστικα για οποιον και να κανει το χειρουργειο...ολα θα πανε καλα και μην αγχωνεσαι ...προσευχη σου!!!! και ολα θα πανε τελειαααααααα...

αχ καλο μου κοιτσακι ... νυφουλα μας... βρε μηπως να πας δικο σου παπα στην εκκλησια???? χιχιχιχ εμα τι να πω ... πολυ κοπανα ο παπας ...απουσια πες του...

καλη συνεχεια στην προσπαθεια σας σε ολα τα κοριτσια...

ααααα και θα ηθελα να μαθω αν γνωριζεται κατι για το allie δεν ξερω αν γραφετε ετσι ...αυτο που διαφημιζει στην τηλεοραση ...αν εχετε καποια γνωμη θα ηθελα να μιυ την πειτε...μου το προτεινε η διαιτολογος μου και επειδη ειναι και φιλη υποτιθετε οτι δεν θελει το κακο μου...αλλα ειπε οτι αν αποφασισω να το παρω θα πρεπει πρωτα να ειμαι απολυτα σιγουρη οτι θα ακολουθησω σωστα τη διαιτα αλλιως δεν θα με βοηθησει και τσαμπα θα το παρω...και οτι αν ειναι να χασω πχ 2 κιλα μονο με τη διαιτα με αυτο θα χασω και 1-1,5 κιλο παραπανω...κανει δουλεια μου ειπε αρκει να μην κανω βλακειες...

θα ηθελα παντως και τη δικη σας γνωμη...

πολυ μπουρου μπουρου...σας ζαλισα...συγνωμη

σας φιλω γλυκα και σας καληνυχτω!!!!!!!!!

για το alli, ακριβώς το ίδιο που είπε η διαιτολόγος σου έχει πει και σε μένα η φαρμακοποιός, αλλά όπως λέει και η tsipoura καλύτερα να μην επιβαρύνουμε τον οργανισμό με σκευάσματα...

Καλημέρα σε όλες τις Γοργόνες!!!

ζυγίστηκα χθες το απόγευμα (δεν άντεξα...... ) και έδειξε μονο -300 γρ. !!!

τα χάλια μου τα μαύρα, βέβαια ήταν απόγευμα οκ οκ οκ

αλλά.... και πάλι.... έχουν περάσει 10 μέρες!!!

θα περιμένω να ζυγιστώ το σάββατο που θα είναι 2 εβδομάδες ακριβώς!

ελπίζω να μην είναι διαλυμένος ο μεταβολισμός μου ... σε τέτοιο βαθμό γιατί με βλέπω στο δαφνί (αλήθεια έχει XL ζουρλομανδύα???)

μα 10 μέρες -300 γρ??? και πραγματικά τα έκανα όλα μια χαρά :(

tsipoura, ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και εγώ μόλις πρωτοξεκίνησα τη δίαιτα!!!!!!και είχα ακριβώς την ίδια απογοήτευση!!!τα είχα κάνει όλα κατά γράμμα και είχα χάσει μετά από 10 μέρες δίαιτα μόνο 300!!!και φυσικά είχα απογοητευτεί πλήρως!ΑΛΛΑ, μου είχε πει τότε η διαιτολόγος ότι ίσως χρειάζεται και ο οργανισμός-μεταβολισμός το χρόνο του μέχρι να προσαρμοστεί!!!!Και πράγματι..συνέχισα κανονικά και μετά από 10 μέρες είχα χάσει-1,5 κιλό!!!!!!Μην απογοητεύεσαι...συνέχισε κανονικά και θα δείς διαφορά στο επόμενο ζύγισμα...το καταλαβαίνω "ξενερωσες", αλλά θα δεις όλα ok θα ναι...:wink:

Ερώτηση ¨!!!Το "κουλούρι" στο δακατιανό είναι τύπου Θεσσαλονίκης?Εμένα μου αρέσει το τύπου Θεσσαλονίκης αλλά ολικής αλέσεως να τρώω(μέχρι τώρα έτρωγα 1 μήλο) είναι υπερβολή????Θα ξαναφάω στις 4 που θα γυρίσω σπίτι!

τρως πολύυυυυυυ λίγοοοοοοο!!!κάθε τρεις ώρες- όπως λέει και η αρχηγός- θέλει μικρό γεύμα ο οργανισμός (φρουτάκι, κουλούρι θεσσαλ., γιαουρτάκι..) για να κάνει καύσεις!:roll:

:DΕγώ έχασα 1 κιλάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Καλημέρα σε όλεςςςςςςςςςςςςςςς

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

tsipoura, ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και εγώ μόλις πρωτοξεκίνησα τη δίαιτα!!!!!!και είχα ακριβώς την ίδια απογοήτευση!!!τα είχα κάνει όλα κατά γράμμα και είχα χάσει μετά από 10 μέρες δίαιτα μόνο 300!!!και φυσικά είχα απογοητευτεί πλήρως!ΑΛΛΑ, μου είχε πει τότε η διαιτολόγος ότι ίσως χρειάζεται και ο οργανισμός-μεταβολισμός το χρόνο του μέχρι να προσαρμοστεί!!!!Και πράγματι..συνέχισα κανονικά και μετά από 10 μέρες είχα χάσει-1,5 κιλό!!!!!!Μην απογοητεύεσαι...συνέχισε κανονικά και θα δείς διαφορά στο επόμενο ζύγισμα...το καταλαβαίνω "ξενερωσες", αλλά θα δεις όλα ok θα ναι...:wink:

:DΕγώ έχασα 1 κιλάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Καλημέρα σε όλεςςςςςςςςςςςςςςς

αχ με καταλαβαίνεις!!! με βλέπεις σχετικά ψύχραιμη γιατί το έχω ξαναπάθει...

αλλά ..... να είμαι κοντά στο τριψήφιο και -300 γρ...... μία τρέλα μου έρχεται !

μπράβω για το -1!!!!

Διαφημίσεις

αχ με καταλαβαίνεις!!! με βλέπεις σχετικά ψύχραιμη γιατί το έχω ξαναπάθει...

αλλά ..... να είμαι κοντά στο τριψήφιο και -300 γρ...... μία τρέλα μου έρχεται !

μπράβω για το -1!!!!

tsipouritsa, επιμονή και υπομονή θέλει!!!μην το βάζεις κάτω, μην ξενερώνεις συνέχισε την προσπάθεια!!!!!:D

τι βλεπω;;;τα κιλακια σιγα σιγα πεφτουν....μπραβο σας κοριτσακια!!!!

και ....γραμμαρια να ειναι.....και παλι μπραβο[βλεπε τσιπουρα]!!!ελα να κατεβαζω σημερινα βαρη και να φτανουμε στους στοχους!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

g.gifo.gifr.gifg.gifo.gifn.gife.gifs.gifempty.gifc.gifl.gifu.gifb.gif

1317736cv02832z1y.gif

YMNOS !!!!!!!!!

[/url]

1)αχιλλεας

ετων 36

υψος 1,70

αρχικο βαρος (1-3-2010) 80

σημερινο 73

επιθυμητο βαρος (στοχος) 65.

2) Georgia mami,

ετων 42,

υψος 1,63,

αρχικο βαρος (16-1-2010) 92,5,

σημερινο 85,

επιθυμητο βαρος (στοχος) 68.

3)mpap

ετων 33

Υψος 1,62-1,63

σημερινο βαρος 47

επιθυμητο (στοχος) 52

4)JENIA

ετων 28

υψος 1,76

σημερινο βαρος 74 (το αναποδο του αρχηγου)

επιθυμητος στοχος 66

5)Mina G

Ετων = 33

Υψος = 1.62-1.63

Αρχικο βαρος (μεσα Φεβρουαριου) = 68,5

Τωρινο Βαρος 60

Στοχος = 57???

6)Nefelli

Ετων = 33

Υψος = 1.63

Αρχικο βαρος = 62,5

Τωρινο Βαρος = 57.5

Αρχικός Στοχος = 54

7)ΤΑRA

ετων 39

υψος 1,78

βαρος 71,5

στοχος 69

8)ziu-zitsu

ετων - 25 (η μικροτερη χοντρούλα ειμαι εδω μεσα???

υψος - 1,66

βαρος (αρχικο) - 3/5/10 - 71κιλα

σημερινό βαρος - 68,5

επιθυμητο βαρος - 60 (καλα και τα 58 δεν θα με χαλασουν

9)NIKOLEKAKI

Ετών: 35

Ύψος: 1,62

Βάρος: 61

Στόχος: 54 (53, 52... στην πολύυυυ αισιόδοξη version)

10)elli v

Ετών: 39

Ύψος: 1,73

Αρχικό βάρος (23/2/2010): 79

Σημερινό βάρος: 71

Επιθυμητό βάρος: 63

11)MIA MANOULA

ετων 33 το καλοκαιρακι

Υψος 1,57

αρχικο βαρος 72

τωρινο βαρος 69

στοχος οσο πιο χαμηλα, τοσο πιο καλα

12)ελιζα

Ετών: 30

Ύψος: 1,60

Αρχικό βάρος: 98+2 (δεν αντεχω να δω τον τριψυφιο)

Σημερινό βάρος: 98

Επιθυμητό βάρος: 65 (για αρχη) και στα 63 κουκλα ημουνα και δεν θα ξαναγινω...

13)Ιωάννα

ετών 34

ύψος 1,72

βάρος 95 κιλά

επιθυμητό 85 κιλά

14)zoitheodos

Ετών 31

ύψος 1,68

αρχικο βάρος 79 κιλά

τωρινο βαρος 59 κιλά

επιθυμητό 57 κιλά

15)ΒΙΚΥ74

ετων 36

υψος 1.67

αρχικο βαρος 77

σημερινο βαρος 70.3

επιθυμητος στοχος 65-63

16)τιγρακι:

ηλικια:29

υψος : 1.64

αρχικο:77.9

βαρος : 74.5

επιθυμητο :62

17)kaliopaki

Ετων = 35

Υψος = 1,63

Αρχικο βαρος = 68

Τωρινο Βαρος = 66,6

Στοχος = 62 (σε πρώτη φάση)

1:cool:ΚΥΡΙΑΚΗ_

Ετών = 26

Ύψος = 1,65

Αρχικό βάρος = 88

Τωρινό Βάρος = 88

Στόχος = 68 και αν μπορώ και 65 που είναι το κανονικό μου (βαρυκόκκαλη) .....

19)kounelitsa

Ετών: 26

Ύψος: 1,76

Αρχικό βάρος: μμμμ 63πριν την εγκυμοσύνη....81 μόλις πήγαινα να γεννήσω

Σημερινό βάρος: 74,8 (και που το γραφω με πιάνει κατάθλιψη..)

Επιθυμητό βάρος: 63 (και ο Θεός βοηθός!!!)

20)maestria

αρχικό βάρος Τριψήφιο, άστο καλύτερα

Τωρινό 86

Στόχος 75

21)sofia07

Ηλικία 37

Ύψος 1,67

Αρχικό βάρος 87

Τωρινό βάρος 84

Στόχος 64 (αισιόδοξη)

Ύψος 1,67

22)μινουλα

Υψος:1,61

Βαρος αρχικα: 73,6

Βαρος τωρα: 69,7

Βαρος επιθυμητο: 60

Ηλικια: 33

23)Φλορα

ηλικια 46

υψος 1,65

βαρος τωρα 78

βαρος αρχικο 73

επιθυμητο 68 αντε βαρια βαρια 70...

24)angel_mammy

29

1,63

αρχικό βάρος 96,6

Τωρινό 76,1

Στόχος 54 (ή ακόμα καλύτερα 53)

25)DEL

Ηλικία 31 (σε 2 μέρες)

Υψος 165

βάρος μετά την εγκυμοσύνη 72

τωρινό 65,500

σκοπός 60 (58 είναι τέλειο).

26)Nefelirene

Υψος :1,60

Αρχικό βάρος : 55-56Kg

Σημερινό : 54,5 Kg

Στόχος : Τουλαχιστον 51-52

27)ΤΑΤΗ

ύψος :1,63

Αρχικό και τωρινό βαρος(και όπως το πάω και παντοτινό) : 71,8

τωρινο 69,6

Επιθυμητό : 55

2:cool:nanis

Ηλικια: 28

Υψος: 1,64 :? νομιζω

Βαρος που κουβαλαω: 58 κιλα :oops: (ποτε δε ξεπερασα τα 50)

Θελω να παω :rolleyes: 50 κιλα

29) ΖΩΗ76

ύψος :1,60

Αρχικό βαρος: 67

τωρινό: 57,5

Επιθυμητό : Κανονικά πρέπει να είμαι γύρω στα 52, αλλά και στα 54 καλά είναι.....:wink:

30) ydroxoaki

ηλικια 36

υψος 1.63

αρχικο βαρος 58-75 (ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ 8 ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ)

σημερινο 72

στοχος ΜΕΧΡΙ ΤΑ 58 ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 14!!!!

31)fraoulopoulitsa

Ύψος: 1,69

Αρχικό βάρος:87

Τωρινό βάρος:82

Επιθυμητό βάρος:60

32)ERIANTON

ΥΨΟΣ 1,63

ΑΡΧΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 59

ΒΑΡΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 71

ΤΩΡΙΝΟ ΒΑΡΟΣ 62

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΒΑΡΟΣ 56

33)Ellemphriem

Υψος: 1,64

Αρχικό Βάρος: 55 (αχ παναγια μου)

Τωρινο βάρος: 67

Επιθυμητο βαρος: 55 (Να παω να πνιγω λεω εγω).....

34)Tsipoura

Υψος: 1,70

Αρχικό Βάρος: 98 (27/05/2010)

Τωρινο βάρος: το όμοιον....:oops:

Επιθυμητο βαρος: 78 για αρχή :-)

35)JimDin (Κωνσταντίνα)

Υψος :1,67

Αρχικό βάρος : 67

Σημερινό : 62,4

Στόχος : Τουλαχιστον 56-57

36)Eirini_Dr

Ηλικια : 26

Υψος: 1,68

Αρχικο βαρος: 97 (μια μερα πριν γεννησω ....μετα δε τολμησα να ανεβω για τουσ επομενουσ 3 μηνες!)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 67-65 (με θελει τσουποτη ο συζυγος!!!!)

37)Nadine

Ηλικια :29

Υψος: 1,82

Αρχικο βαρος: 82 (4 μήνες αφού γέννησα)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 71.

3:cool:Margotte

Ετών: 33

Ύψος: 1,67

Βάρος: 73 (Παναγία μου!! Και μόνο που το γράφω ανατριχιάζω....)

Στόχος: 65 (Λέμε τώρα!!)

39)elachl

ΥΨΟΣ 1,65

ΗΛΙΚΙΑ 33

ΑΡΧΙΚΟ 103

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 100

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 80- 75

40)xanp

ΥΨΟΣ 1,70

ΗΛΙΚΙΑ 29

ΑΡΧΙΚΟ 95.4(όχι από την εγκυμοσύνη μετά τα πήρα)

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 79.6

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 70 (για αρχή και όσο πλησιάζω θα το κατεβάζω :-) )

41)Z&P&M

Ύψος:1,73

Τωρινό Βάρος: 73

Επιθυμητό: 63

42)SOULA33

ηλικια 36

υψος 1,69

αρχικο 72,4

σημερινο 72,4

επιθυμητο 64

43)Πελαγια

ηλικια 20

υψος 1,55

βαρος αρχικο 55

βαρος τωρα 60

επιθυμητο 50

44) twinky

ηλικια 29

υψος 1.65

αρχικο 68

σημερινο 68

επιθυμητο 62

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ζωη;;; εχεις χασει 10 κιλα;;σε ποσο διαστημα;;;;;μπραβοοοοο!!!! 0002011B.gif

sig.asp?img=ad1

Με πολύυυυυυυυ κόπο από τον Οκτώβριο παλεύω!!!!!Αλλά είμαι πολύ πεισματάρα, έχω περάσει δύσκολες στιγμές με αποτυχημένη εγκυμοσύνη που δημιούργησε πρόσθετα προβληματα, αλλά ευτυχώς τώρα είμαι όκ από υγεία:D

Διαφημίσεις

Με πολύυυυυυυυ κόπο από τον Οκτώβριο παλεύω!!!!!Αλλά είμαι πολύ πεισματάρα, έχω περάσει δύσκολες στιγμές με αποτυχημένη εγκυμοσύνη που δημιούργησε πρόσθετα προβληματα, αλλά ευτυχώς τώρα είμαι όκ από υγεία:D

Ενα τεράστιο μπράβο κι από εμένα που πέρασα κι εγώ δύσκολα (παλίνδρομη κύηση) αλλά αντί να χάσω βάρος όπως εσύ... έβαλα + 8 κιλά (που είχα χάσει πριν μείνω έγκυος)

και πάλι μπράβο για το πείσμα, την επιμονή και την υπομονή σου!!!

είσαι πρότυπο ;)

ελπίζω να μην είναι διαλυμένος ο μεταβολισμός μου ... σε τέτοιο βαθμό γιατί με βλέπω στο δαφνί (αλήθεια έχει XL ζουρλομανδύα???)

ΥΠΟΜΟΝΗ βρε λεμε!! :mrgreen:

Μια καλημέρα και από μένα.

Πεμπτη μέρα διαιτας και σανννννννννν να μου φαίνεται ότι ξεφούσκωσα λίγο.

Αλλα ρε κορίτσια το τι βλεπω στα ονειρα μου δεν λεγεται.

Τι γλυκα (που δεν μου αρεσουν κιόλας) τι πιάτα με κρεατακια και μελιτζανες και πατατούλες αμαν !!!!!!!!!!

Χθες το μεσημέρι 3 τεταρτα κοιμήθηκα και μόλις ξυπνησα μαλωνα τον αντρα μου γιατι στο εστιατόριο μου παρήγγειλε ενα πιατο ρύζι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαλον ειναι σοβαρή η κατάσταση μου ε?

ΜΠΡΑΒΟ για το ξεφούσκωμα κορίτσι!

Ναι, στο δεκατιανό που έγραψα εγώ, είναι το κανονικό στρόγγυλο κουλούρι με σουσάμι. Δεν είναι βαρύ βασικά, ότι πρέπει για δεκατιανό.

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Κάνει ζέστη. ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ η ζέστη! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλησπεραααααα

@ΜΑΕΣΤΡΙΑ περαστικα να ειναι και ολα καλα να πανε!!!!!

@ ΜΠΑΠ πραγματικα αδυνατω να καταλαβω τους λογους του τρελου αγχους και πανικου που πιανει τις νυφες, οκ καταλαβαινω να μην εχεις βρει ακομα εκκλησια, αλλα μετα απο αυτό, ολα θα ειναι μια βολτα.....

εμεις ειμαστε σε τρελο πηξιμο δουλειας οικογενειακως με ολα τα επακολουθα, οποτε σας αφηνω για να παραλαβω τον μικρο απο την γιαγια...

bonjourrrrrrrrrrrrr γοργονες!!!

ρε συ αχιλεα οχι ευτυχως δεν ειμαι απο αυτου του ειδους τις νυφες χαχαχαχαχχα.....δεν αγχωνομαι....απλα ειναι πολυ κουραστικο και ψυχοφθορο να ετοιμαζεις τα πάντα για το γαμο και να ΜΗΝ εχεις κλεισει εκκλησια....δλδ....εντελως γελοιο....μι πιάνς???;):tongue:

Γκουρου μας, καλως ηρθες κοριτσι.

Μας λειπεις. Συντομη ενημερωση:

Γενικες γραμμες: ησυχα.

Νεες αφιξεις : κατοχυρωσαμε το Νο 44.

Επιτυχιες : Απωλειες λιγων κιλων (αν θυμαμαι καλα η Βικυ)

Αυτα τα βλεπεις απο την τελευταια λιστα.

Αποτυχιες : Ε, αυτες πανε πακετο με τις επιτυχιες.

Το πιο συνταρακτικο νεο που δεν πρεπει να χασεις με τιποτα :

Αναρτηση 789. Κανε τον κοπο και διαβασε την οπως την εχει καταγραψει η Elli v. Δεν θελω να σου πω τιποτα. Διαβασε την και θα χοροπηδας με το ανεπαναληπτο 12ποντο φουξια πεδιλακι σου.

Καλο κουραγιο στις προετοιμασιες σου. Ο παππας μηπως τελει και υπουργος ή βουλευτης??? Ακου πολυασχολια ο ανθρωπος? Να παρει βοηθους. Τους νεοκορους τι τους εχουν δηλαδη???

ΥΓ1. Εχω χασει επεισοδιο για την "Ζαρουχλα". Τι σημαινει???

ΥΓ2. Κοιτα να δεις που θα σου αλλαξουμε το nikname σου.

Maestria, περαστικα κουκλα μου. Ολα δοκιμασιες ειναι. Μην ξεχνας οτι "Ο,τι δεν μας σκοτωνει, μας κανει πιο δυνατες". Καθε 2 χρονια κανω κι ενα χειρουργειο. Το εχω παρει αποφαση και το εκτελω ψυχρα. Μονο περαστικα να ειναι.

Α! και ενα ασχετο αλλα χαρουμενο για μενα και τους οικιους μου. Γεννησε η γατα μας.

καλως σας βρηκα Γιωργια μου :mrgreen:

φτασαμε τις 44????? Yeah!!!!!!!!!!!!!!.....καλως ορισαν λοιπον οι νεες γοργονες!!!!

Ζαρουχλα ειναι ενα ''μαγικο'' χωριό κοντα στα Καλαβρυτα.....:mrgreen:

@ Αργηγό : ΖΑΡΟΥΧΛΑ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!! άλλωστε αυτό ήθελες εξ΄αρχής! ;)

μην το συζητάς καν!

@ Μαεστρία: εύχομαι περαστικά και γρήγορα

@ Βίκυ: νεο όμομα Party Animal!

@ Γεωργία: να σας ζήσουν τα γατάκια!!!! εγώ έχω 2 γάτους τεράστιους!!!!!

(πήραν από μένα...... )

Η ζαρούχλα είναι ένα μέρος μαγικό κοντά στα καλάβρυτα - ακράτα!

δεν στο συζητώ είναι τέλεια!!!!

@ Ελίζα: με γειά η διατροφούλα, μια χαρά την βλέπω, μην ξεχνάς το νερό!!!!!!

πολύ πολύ νερό γιατί αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα!

@ Αχιλέας : τρέξε τρέξε θα μείνεις μισή :)

@ όλους: μπιφτέκια με σαλάτα μιαμ μιαμ!

Τσιπουρακι μουυυυυ !!!!....κατσε να δουμε γιατι και για τη Ζαρουχλα υπαρχει κολλημα τωρα....πρεπει μαλλον να παρουμε και αδεια απο την αρχαιολογια για να γινει εκει το μυστηριο.....ΔΕΝ υπάρχει αυτο που ζώ.....ειναι γελοιοοοοοοοοοοοοο :tongue::tongue::tongue:

καλησπερα κοριτσια...πω πω λιγες ωρες ελειψα και ειδα καμποσα χιχιχιχι

λοιπον να σας πω οτι σημερα αφου ξεπαραδιασα τη μανα μου πηγα για ψωνια ...ενταξει μικροτερα νουμερα δεν πηρα αφου τωρα ξεκινησα διαιτα αλλα δεν ειχα καθολου ρουχα...λοιπον το ευχαριστηθηκα παρα πολυ γιατι με πηγε η ξαδερφουλα μου σε ενα μαγαζι που και μεγαλα νουμερα ειχε και πολυ νεανικα και ολα μιση τιμη...αυτο ηταν το καλυτερο κομματι...πηρα λοιπον δυο φορεματακια τα οποια ελπιζω μεχρι το τελος του καλοκαιριου να εχουν φαρδυνει αρκετα...και ενα μπολερακι γιατι τα φορεματα ειναι ραντακια και εγω δεν βγαζω μπρατσακια εξω γιατι γελαει ο κοσμος...αυτα...

λοιπον στη διαιτα τωρα ... 1η μερα σημερα με το προγραμμα της διαιτολογου...ουτε μια παρασπονδια αλλα αυτη τη στιγμη ακουω το στομαχακι μου να κανει σαν πεινασμενο τιγρακι ... αφηστε...και δεν εχω και γαλα για αυριο το πρωι και να δω τι θα κανω...

μαεστρια μου δεν ξερω τι συμβαινει αλλα να ειναι ολα περαστικα για οποιον και να κανει το χειρουργειο...ολα θα πανε καλα και μην αγχωνεσαι ...προσευχη σου!!!! και ολα θα πανε τελειαααααααα...

αχ καλο μου κοιτσακι ... νυφουλα μας... βρε μηπως να πας δικο σου παπα στην εκκλησια???? χιχιχιχ εμα τι να πω ... πολυ κοπανα ο παπας ...απουσια πες του...

καλη συνεχεια στην προσπαθεια σας σε ολα τα κοριτσια...

ααααα και θα ηθελα να μαθω αν γνωριζεται κατι για το allie δεν ξερω αν γραφετε ετσι ...αυτο που διαφημιζει στην τηλεοραση ...αν εχετε καποια γνωμη θα ηθελα να μιυ την πειτε...μου το προτεινε η διαιτολογος μου και επειδη ειναι και φιλη υποτιθετε οτι δεν θελει το κακο μου...αλλα ειπε οτι αν αποφασισω να το παρω θα πρεπει πρωτα να ειμαι απολυτα σιγουρη οτι θα ακολουθησω σωστα τη διαιτα αλλιως δεν θα με βοηθησει και τσαμπα θα το παρω...και οτι αν ειναι να χασω πχ 2 κιλα μονο με τη διαιτα με αυτο θα χασω και 1-1,5 κιλο παραπανω...κανει δουλεια μου ειπε αρκει να μην κανω βλακειες...

θα ηθελα παντως και τη δικη σας γνωμη...

πολυ μπουρου μπουρου...σας ζαλισα...συγνωμη

σας φιλω γλυκα και σας καληνυχτω!!!!!!!!!

Ελιζαααααααααααααααα μεγειεςςςςςςςςςς τα ρουχαλακια!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ασε ''παιζω'' τον παππα (πως το εδω παππας εκει παππας που ειναι ο παππας?''.......εδω και μέρες...θα με συλλαβουν ως παππατζου στο τελος :tongue::tongue::tongue:

για το alii πως το λενε και οποιοδηποτε σκευασμα....ξερεις τη δικη μου αποψη.....δεν χρειαζεται καν να πω ΟΧΙ !!! :cool:....ειναι εντελως προσωρινα τα αποτελεσματα που σου δινουν ολα αυτα βρε καλο μου...και μολις τα σταματησεις....ΤΙ?????????

Γεωργία να σου ζήσουν τα γατάκια σου.Άντε και καλά βαφτίσια τώρα...

Λοιπόν ζυγίσματος συνέχεια μετά από μία εβδομάδα ακόμη ένα κιλό κάτω.

Χοντρικά σε ένα μήνα περίπου 5 κιλά κάτω στο σύνολο. Αν καταφέρω με αυτούς τους ρυθμούς και στους επόμενους 2 μήνες θα είμαι ευτυχισμένη...

Παρατηρώ πάντως ότι τώρα που πλησιάζω στα κιλά που ανεβοκατέβαινα τα τελευταία χρόνια το παιχνίδι γίνεται δύσκολο και ο οργανισμός μου αντιδρά, πεινάω περισσότερο και το βάρος χάνεται πολύ πιο δύσκολα.

Μια χαρα τα πάς φραουλιτσα!!!!.....σιγουρα δεν χανουμε κιλα με τους ιδιους ρυθμους που χαναμε οταν ειμασταν πιο μικρες !!!....και σιγουρα τα λιγα κιλα θελουν λιγο περισσοτερο κοπο!....δεν θυμαμαι κανεις καποιου ειδους ασκηση?....αυτο θα σε βοηθησει ΠΟΛΥ παντως :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλεεεεεεεεεεεεεεεε....ζυγιστηκες απογευμα???....και ευχαριστημενη να εισαι με τα -300 !!!

εχουμε πει τα πραγματικα -σωστα μας κιλα ειναι το πρωι ! ΖΥΓΙΣΜΑ: χωρις ρουχα-χωρις να εχουμε πιει φαει τιποτα -και αφου εχουμε παει πιπι-room=τουαλετα !!! :mrgreen:

κανε το ζυγισμα σου το Σαββατο που εχεις προγραμματισει και μην ανεβεις πιο νωρις ξανα!!!! 8)8):cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλεεεεεεεεεεεεεεεε....ζυγιστηκες απογευμα???....και ευχαριστημενη να εισαι με τα -300 !!!

εχουμε πει τα πραγματικα -σωστα μας κιλα ειναι το πρωι ! ΖΥΓΙΣΜΑ: χωρις ρουχα-χωρις να εχουμε πιει φαει τιποτα -και αφου εχουμε παει πιπι-room=τουαλετα !!! :mrgreen:

κανε το ζυγισμα σου το Σαββατο που εχεις προγραμματισει και μην ανεβεις πιο νωρις ξανα!!!! 8)8):cool:

υποκλίνομαι ταπεινά :)

μακάρι μαράκι μου! μακάρι!

με το καλό ο παπάς!

(άλλες ψάχνουν γαμπρό κι αλλες παπά, τελικά είναι μία τρέλα η ζωή ....) :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...