Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ειναι ο Γιωργος Μουλινος, θα τον εχεις δει στην τηλεοραση, στο Μεγκα.

..τον είχε επισκεφτεί η μητέρα μου στο παρελθόν!

πολύ ευχαριστημένη-βέβαια λίγο ακριβούτσικος- και πολύ γαλατακι με μουσλι στη διατροφή!!;)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

images?q=tbn:ANd9GcSH76omucGnbPFP2XqI2ZTvaCH3WCPGjj0OXXgI_ZanyQWbbic&t=1&usg=___I3LecAE9HeCDm_DnA2MTMoIRHw=

Moυ αρέσει η βροχή.....

Kι εμένα, αλλά μετά από 3-4 εβδομάδες, την ψιλοσιχάθηκα η αλήθεια. :tongue:

Έχω έτοιμο γαλλικό βανίλλια-φουντούκι...μοσχοβολάει.....:lol:

Αααααααααααααααχ, λατρεύωωωωωωωωωωωω! Εγώ στο σπίτι κάνω συνέχεια, μ' αρέσουν οι αρωματικοί, παίρνω τους Jacobs βέβαια, μ' ένα μόνο άρωμα, αλλά κάνω και μίξεις μόνη μου. :tongue:

Κοριτσάρες σήμερα λείπει ο αφεντικός (μη πω καμιά ευχή), εγώ νυστάζω ΑΦΟΡΗΤΑ, απλήρωτη είμαι, οπότε μόλις πιω λίγο καφεδάκι, θα πεταχτώ να κάνω και τις δουλίτσες μου, να τελειώνω.

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifu.gifu.gifu.gifr.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κοριτσάρες σήμερα λείπει ο αφεντικός (μη πω καμιά ευχή), εγώ νυστάζω ΑΦΟΡΗΤΑ, απλήρωτη είμαι, οπότε μόλις πιω λίγο καφεδάκι, θα πεταχτώ να κάνω και τις δουλίτσες μου, να τελειώνω.

...ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ maestro!!!!:D:D...

Διαφημίσεις

Εφακι, απο την ομορφη Κυπρο,να σε γραψουμε στη γοργονολιστα μας???

Καλιοππακι, τελειο το τικερακι. Εγω στο διαδρομο εσυ στους κοιλιακους, καλα παμε!!!!

.

αααχ, τους μισούς να έκανα από όσους κάνει αυτή εκεί κάτω, φέτες κοιλιά θα είχα τώρα!!!!!!!

Δεν σας κρύβω όμως ότι ίσως και νά έχω χάσει ίσα με 300 γραμμάρια!!!! χα χα, αν είχα χάσει 3000 θα το έγραφα και στο τικεράκι, προς το παρόν μουγκα, γιατί τι είναι τα 300? ένα ποτήρι γάλα και νάτα ξανά ....

Την καλημέρα μου!!! Διαβάζω, διαβάζω.. πολλά λετεεεεεε, δεν προλαβαίνω λεμεεεεεε!

αλλά διαπίστωσα συμπαράσταση ως προς τις δουλειές, κουράγιο σε όλες τις παστρικοθοδώρες!!

bonjourakia a gorgoanakia!

γειά σας κυρίες μου! τί καιρός κι αυτός!!!!! προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ με την προυπόθεση να είμαι μέσα και όχι σε στάση λεωφορείου, μέσα στο λεωφορείο κλπ..... αν γύρναγε και σε λίγο βοριαδάκι να φύγει αυτή η αλμύρα του νοτιάαααα (σου καιγε τα χειλη) καλά θα ήταν!

ΚΟΥΤΙΣΤΑΝ - ΞΕΚΟΥΤΙΣΤΑΝ = 1-2 !!!!!!

είμαστε στο ημίχρονο ακόμα.... αλλά ....

Οδεύουμε σε Ενδοξη Απελευθέρωση από το Κουτιστάν! ΟΛΕ!

Το σαββατο πήγαμε μαγαζιά (κομοδίνα, έπιπλο μπάνιου κλπ κουρέλι έγινα από την κούραση δεν το συζητώ )

Το βράδυ ήρθαν οι κολλητοί μας για φαγάκι και ταινία, ωραία ήταν!

Ολες τις υπόλοιπες ώρες Κουτες Κούτες Κούτες....

βασικά κάναμε τη βιβλιοθήκη που είναι σπαζοκεφαλιά, OK done and done!

τί να πω; μου μένουν τα παπούτσια και το έπιπλο του μπάνιου και αρκετή σαβούρα για πατάρι - πέταμα κλπ

βάζω κι αλλο καφεδάκι, σας διαβάζω και σχολιάζω

(ναι κι εγώ είμαι μόνη στο γραφείο σήμερα)

...ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ maestro!!!!:D:D...

Kαλημέρα άρρωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηη! :tongue::tongue::tongue:

(περαστικά κοπελιά)

Την καλημέρα μου!!! Διαβάζω, διαβάζω.. πολλά λετεεεεεε, δεν προλαβαίνω λεμεεεεεε!

Καλημέρα κορίτσι!

Εμείς λέμε πολλά; Αισχρά ψεύδη, εμείς είμαστε λακωνικότατες. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βάζω κι αλλο καφεδάκι, σας διαβάζω και σχολιάζω

(ναι κι εγώ είμαι μόνη στο γραφείο σήμερα)

Κατάλαβα, όλα τ' αφεντικά έχουνε "σημαντικές" δουλειές σήμερα. :mrgreen:

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

Καλημέρα sis. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αντε βρε ταρα...τωρα τ'ακουσα αυτο!!!καλος ετσι;;αν κρινουμε βεβαια και το αποτελεσμα ...πολυ καλος!!!!;)αλλα σε ποσο χρονικο διαστημα τα εχασες;;

Σε 10 μηνες. Αλλα δε βιαζομουν. Ξεκινησα τελος Αυγουστου και ηθελα να΄χω αποτελεσματα ως το καλοκαιρι. Για μενα το βασικο ηταν να μην ξεφυγω απο τον τροπο ζωης μου και του το ειπα, για να μη με κουρασει η διαιτα. Δηλαδη, του ειπα οτι τρωω ακαταστατες ωρες, το τελευταιο γευμα μου ειναι στις 10 το βραδυ, θελω να ειναι ευκολα γευματα γιατι δε μπορω να φτιαχνω ξεχωριστα φαγητα για ολους, δεν τρωω μοσχαρι, κοτοπουλο, ψαρι, θελω κατι γλυκο καθε μερα και μια μπυρα το βραδυ που θα αραξω στο μπαλκονι. Επισης οτι μια φορα το μηνα που βγαινω εξω, πινω αρκετα!

Και πραγματικα, μου εφτιαξε μια διατροφη ακριβως στα μετρα μου!

Η κουνιαδα μου και ο γιος της, υπερβαροι, πηγαιναν επισης σ΄αυτον. Η κουνιαδα μου εχει αλλαξει πολλους διαιτολογους αλλα μονο εκει ειδε αποτελεσματα. Ο γιος της εχασε κι αυτος παρα πολλα κιλα.

..τον είχε επισκεφτεί η μητέρα μου στο παρελθόν!

πολύ ευχαριστημένη-βέβαια λίγο ακριβούτσικος- και πολύ γαλατακι με μουσλι στη διατροφή!!;)

Εμενα δε μου αρεσει το μουσλι! Νομιζω οτι σε σχεση με αυτα που ακουω και απο αλλους, δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβος. Το θεμα ειναι οτι ο ανθρωπος ειναι επιστημονας, δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχεις αποτελεσματα, ειναι πολυ γλυκος ανθρωπος και σε στηριζει παρα πολυ ψυχολογικα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Τί εγίνε σήμερα!!;;;

μόλις φύγαν και τα δικά μου αφεντικά! :)

Και στενοχωρήθηκες, ε; :tongue:

Τσιπουράκι, αναρωτιέμαι γιατί τόσο καιρό δεν έχεις σκεφτεί να με φωνάξεις, να βοηθήσω, να ξεμπερδεύεις, βρε παιδί μου....:lol:

Ναι ρε συ, απορία το 'χω κι εγώ. Θα τελειώνατε στο τάκα - τάκα.

Άντε πάω κι εγώ, μην κλείσουν οι δημόσιες υπηρεσίες μέχρι να θυμηθώ να πάω. :mrgreen:

C U Later!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τσιπουράκι, αναρωτιέμαι γιατί τόσο καιρό δεν έχεις σκεφτεί να με φωνάξεις, να βοηθήσω, να ξεμπερδεύεις, βρε παιδί μου....:lol:

φιλενάδα ξέχασες και εμένα!!!τον άσπρο σίφουνα!!:lol::lol::lol::lol:

Και στενοχωρήθηκες, ε; :tongue:

πάααρα πολύ!!...μου λείπουν μωρε...:tongue::tongue::tongue:

...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...