Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα !!!

καλα ειμαι...ξεκουραστηκα το σ/κ...ευτυχως ειχε καλο καιρο....και βολταρα μεχρι τελικης πτωσεως :tongue::tongue::tongue:

εσυ καλα????...τα ειδα τα χαϊρια σου :tongue::tongue::tongue:

οι αντρες σου ΟΚ?

αστα....:oops::oops:!!!!απο σημερα ..φερμουαρ...χαχα!!!

εχω προβλημα με το χερι μου .....τενοντιτιδα;;;δε ξερω!!!ενα καρουμπαλο εχω και ποναω......!!!οι αντρες μου...μια χαρα ειναι!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα Ζωουλα !!!

περαστικα και φτιαξε τσαγακι με μελι να μαλακωσει....πιες και καμια λισοπαιν ;)

ζωιτσα καλημερα!!!σιροπακι.....καραμελιτσες...φουλ!!!

ευχαριστώ κορίτσια!!!

έχω εφοδιαστεί με απ' όλα!;)

καραμέλες, αντιβιώσεις, πρεβιοτικά, παυσίπονα!!

αλλά θέλει να κάνει τον κύκλο του...άντε να δούμε;)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

εχω προβλημα με το χερι μου .....τενοντιτιδα;;;δε ξερω!!!ενα καρουμπαλο εχω και ποναω......!!!οι αντρες μου...μια χαρα ειναι!!!!

να πας μια βολτα απο ντοκτορ !!!

ΜΗΝ το αφηνεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....καρουμπαλο μπορει να σημαινει και φλεγμονη στους τενοντες.....μην το αμελησεις!!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Υποψιάζομαι γάγγλιο, και το παθαίνουν οι νοικοκυρές από την υπερκόπωση, σήκωμα βάρους....δεν είναι τίποτα, αλλά θέλεις γιατρούλη....

2062040lugwv6511v.gif

Καλημέρα κοριτσια :) Καλα που με ενημερωσαν οτι εχετε μαζευτει εδω για διαιτα..... Θέλω να ρωτησω...εχετε καμια σας κανεναν διαιτολογο / διατροφολογο που να ειδικευεται στις εγκυες? ΘΕλω να κανω ενα προγραμμα διατροφής για να μη παρω κιλά τωρα στην εγκυμοσυνη γιατι εχω ηδη αρκετα ! Καμια ιδεα?

Με το καλο να αποκτησεις το μωρακι σου! Ο δικος μου διαιτολογος ειδικευεται στα παντα και στον συστηνω ανεπιφυλακτα. Ειναι ο Γιωργος Μουλινος, θα τον εχεις δει στην τηλεοραση, στο Μεγκα.

Καλη εβδομαδα! Περαστικα Ζωη, Βικυ...σε ορθοπεδικο και γρηγορα...

Καλοκαιρι χθες στην Αθηνα, φθινοπωρο σημερα. Αυριο επιστρεφει η γιαγια. Την περιμενω πως και πως! Μου εχει λειψει απιστευτα το γυμναστηριο!

age.png age.png

Διαφημίσεις

2062040lugwv6511v.gif

Με το καλο να αποκτησεις το μωρακι σου! Ο δικος μου διαιτολογος ειδικευεται στα παντα και στον συστηνω ανεπιφυλακτα. Ειναι ο Γιωργος Μουλινος, θα τον εχεις δει στην τηλεοραση, στο Μεγκα.

Καλη εβδομαδα! Περαστικα Ζωη, Βικυ...σε ορθοπεδικο και γρηγορα...

Καλοκαιρι χθες στην Αθηνα, φθινοπωρο σημερα. Αυριο επιστρεφει η γιαγια. Την περιμενω πως και πως! Μου εχει λειψει απιστευτα το γυμναστηριο!

μπονζουρρρρρρρρρρρρ Ταρα !!! :D

αντε με το καλο να ερθει η γιαγια....να ιδρωσεις τη φανελλα !!!! :D:D:D

Έχω έτοιμο γαλλικό βανίλλια-φουντούκι...μοσχοβολάει.....:lol:

μου εσπασες τη μυτη μονο και που το εγραψες :D:D:D

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :D

αντε βρε ταρα...τωρα τ'ακουσα αυτο!!!καλος ετσι;;αν κρινουμε βεβαια και το αποτελεσμα ...πολυ καλος!!!!;)αλλα σε ποσο χρονικο διαστημα τα εχασες;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...