Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Γεια σου Ελληηηη!!!!!!!!!!!!!!!

χαλαραααααααα...;):tongue:...θα τις κάνω / οπότε πίνουμε και καφέ!;)

Είδες για πότε συνεννοούμαστε εμείς οι δύο;;;;

που σαι??? σε ψαχνω ολημερααααα

ολα καλα?

Μια χαρά...αν δεν το΄χεις καταλάβει εγώ είμαι το αντίθετο της Ντίνας.

Έχω υπολογιστή στο σπίτι και δεν έχω στο μαγαζί...

εγώ το χω δηλώσει!Δεν φεύγω από το gorgonoclub ακόμη και αν χάσω τα 3-4 κιλάκια που θέλω!;):tongue::tongue::tongue:

Μην τολμήσεις να φύγεις!

Μετά με ποια θα κάνω εγώ τις δουλειές μου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ναι ναι μονδελα, μονδελα για παχουλες που λενε ....

εσυ να μην ρωτας για το γνωστο μερος, γιατι σε εχω κοψει μετα το σαιμπερ μπατσελορ που ειχαμε κανει οτι εχουμε παρομοια γουστα...

τι συμβαινει με την ελιζα?

bgx2ye5lc.png

μίλησε και η άλλη μονΔελα !!!!! άντε μην τσιρίξω εδώ μέσα

σε λίγο θα το ονομάσετε ΜονΔελα σε διαιτα και θα πρέπει να αποχωρήσω

χιχιχιχιχιχιχιιχι

Ελίζα έλα καλό μου μην μας φοβάσαι δεν θα σε πειράξουμε! ένα γλεντάκι ήθελα να σου κάνω να χαρείς με φαγάκια ποτάκια τραγουδάκια αγοράκια το κανονικό μας πρόγραμμα δηλαδή!

ποιο ειναι το γνωστό μέρος;;;;; ;)

μαράκι με τις κούτες πάω καλά, δηλαδή:

κουζίνα over!!!! δεν το συζητώ 4 μέρες παλευα αλλα λαμπίκος όλα!

οπότε δεν έχω καμία δικαιολογία για delivery κλπ .... ελπίζω να αναγνωρίζεται η προσπάθεια μου!!!!!!

σήμερα θα τελειώσουμε και την βιβλιοθήκη !!!!! παιδιά πολύ πράγμα, παραμορφώθηκα μου φαίνεται! χιχιχιχιι

μένουν: καλό σερβίτσιο... τρομάρα μου δεν επείγει θα το κανω από εβδομάδα

τρελο doulaping γιατί δεν έχω τί να βάλω!!!! παπούτσια επίσης...

αυτά ! α και το μπάνιο γιατί θα πάω αύριο ικεα για επιπλο και μετά θα το τακτοποιήσω

κατι διακοσμητικά και πίνακες που δεν θα τα κάνωτώρα να σταθεροποιηθούν πρώτα τα έπιπλα στον χωρο

ηλεκτρονικά ηλεκτρικά και διάφορα όλα οκ!

το γνωστο μερος ειναι ενα εστιατοριο :tongue:

μια χαρα τα πας..εχεις κανει μπολικη δουλεια ;)

Μια χαρά...αν δεν το΄χεις καταλάβει εγώ είμαι το αντίθετο της Ντίνας.

Έχω υπολογιστή στο σπίτι και δεν έχω στο μαγαζί...

Μην τολμήσεις να φύγεις!

ε αμα ειχες και στο μαγαζι....πανε οι πιτσες και οι μπομπες...καρβουνοοο :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

δεν αρνουμε ότι είμαι ξετσίπωτη απλά δεν ξέρω για ποιο λέτε... και θέλω να το μάθω για να δώσω το παρόν αν είναι αξιόλογο βεβαίως βεβαίως

χιχιχιχιι

η ελίζα είναι down down και εξαφανιζόλ κακός συνδιασμός

την παρακαλάμε να έρθει εδώ να τα πούμε να της κάνω ένα σαιμπερ παρτάκι...

αλλά τίποτα

αχιλέας πάντως τώρα που το λες εχω δει ότι εχεις πολύ λίπος... στον δεξί λοβό του αυτιου!!!! αχαχαχχααχχααααα

άντε από δω κι εσύ αδύνατη ε αδύνατη! <3

...

Μην τολμήσεις να φύγεις!

Δεν φεύγω παιδί μου!!!!!....άλλωστε έτσι όπως πάω "με την τρελή δραστηριότητα σε δουλειές και γυμναστική" :tongue::tongue:...δεν βλέπω να φεύγουν και τα 3-4 κιλά!

Θα κάνουμε μαζί δουλειές όλο το χρόνο...(μετά τις ντουλάπες σειρά έχουν τα παντζούρια!!!!ΘΕΕ ΜΟΥ......:confused:):D:D:D:D:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Δύο...fit πατάκια τα οποία και σου επιτρέπουν να γλιστράς στο έδαφος και να κάνεις δεκάδες ασκήσεις, εύκολα και γρήγορα. To Valslide είναι ένα δυναμικό εργαλείο, το οποίο εκμεταλεύεται το βάρος σου, αλλά και την ολίσθηση για να σε βοηθήσει να σμιλεύσεις το σώμα σου γρήγορα και αποτελεσματικά. Ένα νέο, φθηνό όργανο γυμναστικής με το οποίο μπορείς να γυμνάσεις αποτελεσματικά όλο το σώμα χωρίς να είσαι αναγκασμένη να τρέχεις στα γυμναστήρια.

κόστος???...30 ευρωπουλα στα καταστηματα με ειδη γυμναστικης

πάρτε μια γευση ....

http://www.youtube.com/watch?v=AqaOAbx-qg8&feature=related

θα βρω και αλλα βιντεο με ωραιαες ασκησουλες

την κυριακη εχει το η νυφη τοσκασε, εχει πλακα γιατι ειχε παιξει αυτη η ταινια την προηγουμενη του γαμου μου στην τηλεοραση...

τσιπουριδιο, θα κανονιοσυμε να παμε ολες μαζι στο γνωστο μερος να μας πεις την γνωμη σου...

bgx2ye5lc.png

Δύο...fit πατάκια τα οποία και σου επιτρέπουν να γλιστράς στο έδαφος και να κάνεις δεκάδες ασκήσεις, εύκολα και γρήγορα. To Valslide είναι ένα δυναμικό εργαλείο, το οποίο εκμεταλεύεται το βάρος σου, αλλά και την ολίσθηση για να σε βοηθήσει να σμιλεύσεις το σώμα σου γρήγορα και αποτελεσματικά. Ένα νέο, φθηνό όργανο γυμναστικής με το οποίο μπορείς να γυμνάσεις αποτελεσματικά όλο το σώμα χωρίς να είσαι αναγκασμένη να τρέχεις στα γυμναστήρια.

κόστος???...30 ευρωπουλα στα καταστηματα με ειδη γυμναστικης

πάρτε μια γευση ....

http://www.youtube.com/watch?v=AqaOAbx-qg8&feature=related

θα βρω και αλλα βιντεο με ωραιαες ασκησουλες

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑ

εχω τρελαθει στο γελιο

ε αφου εκμεταλλευεεται το βαρος μας, ε τοτε οκ να το παρουμε...

bgx2ye5lc.png

τσιπουριδιο, θα κανονιοσυμε να παμε ολες μαζι στο γνωστο μερος να μας πεις την γνωμη σου...

Όταν κανονίσετε στο γνωστό άγνωστο μέρος ή οπουδήποτε αλλού, θα ρίξετε σύρμα;;;;;;;;;;;; υπάρχουν κι άλλες (πολλές νομίζω) ενδιαφερόμενες.....:D

Διαφημίσεις

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑ

εχω τρελαθει στο γελιο

ε αφου εκμεταλλευεεται το βαρος μας, ε τοτε οκ να το παρουμε...

Αισθάνεσαι αμέσως τα αποτελέσματα, ακόμη και μετά την πρώτη φορά που χρησιμοποιείς τα όργανα αυτά γυμναστικής. Είναι τόσο απλό και απίστευτα αποτελεσματικό ;););)

images?q=tbn:ANd9GcRO63d5ywwdL8aS1SWeFez3KL2G1vB7U5bIXj-2TAtcVvjs7Zc&t=1&usg=__QDZlCnMVYanFslktjZMts8QKPoQ=

Κι εμείς καφέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............................

:D:D:D:D:D...

έχω 4 μπαλκόνια....(:shock:)....στα τρία από αυτά έχω λάστιχο.!!!!:cool::cool:

οπότε οκκκκκκκκκκ!!!!!!!!!τσακ μπαμ γίνονται τα μπατζούρια;)

στο τέταρτο όμως.......:rolleyes:...δεν έχω:mad: και δεν φτάνει κιόλας από τα άλλα...

............εδω σε θέλω μάστορα:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

την κυριακη εχει το η νυφη τοσκασε, εχει πλακα γιατι ειχε παιξει αυτη η ταινια την προηγουμενη του γαμου μου στην τηλεοραση...

Όταν κανονίσετε στο γνωστό άγνωστο μέρος ή οπουδήποτε αλλού, θα ρίξετε σύρμα;;;;;;;;;;;; υπάρχουν κι άλλες (πολλές νομίζω) ενδιαφερόμενες.....:D

λογικα εκει πρεπει να παμε....γιατι η Ζαρουχλα ειναι δυσκολο να κανονιστει ;)

και εκει θα φαμε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και οχι πολυ παχυντικα ....οχι δεν θα σας παω να φαμε βραστα κολοκυθια!!!! :tongue::tongue::tongue:

Αισθάνεσαι αμέσως τα αποτελέσματα, ακόμη και μετά την πρώτη φορά που χρησιμοποιείς τα όργανα αυτά γυμναστικής. Είναι τόσο απλό και απίστευτα αποτελεσματικό ;););)

Ναι βρε παιδί μου, αλλά το πλακάκι μου έχει βαθύ αρμό και δε γίνεται....:tongue::tongue::tongue:

Τέλος χρόνου κοπελάρες!

Καλό σκ! καλά να περάσετε!:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...