Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ti programa exete gia sk?εγω θελω επιτελους να ψωνισω 2 πραγματα για τον μικρο και καμια βολτα για καφε γιατι ειμαι κλεισμενη ολη την εβδομαδα

εγω σημερα εχω γυμναστηριο και εκτωνωση χιχιχι!!

αυριο χαλκιδα βολτα στην παραλια και μια συναντηση για να φτιαξω μια ντουλαπα ακομα στο σπιτι μου.

το βραδυ εχω βολτα για ποτακι με τον συζηγο εχουμε πολυ καιρο να παμε απο τον αυγουστο τοσο καλα >>>>.....

κυριακη μαλλον πεθερικον δεν εχουμε παει τελευτεα η θα φτιαξουμε την αποθηκουλα που ειναι για μπαρμπεκιου αμα δεν βρεχει ???

αυτα τα καλα !!!

h.gifa.gifv.gife.gifempty.gifa.gifempty.giff.gifa.gifb.gifu.gifl.gifo.gifu.gifs.gifempty.gifw.gife.gife.gifk.gife.gifn.gifd.gif

γεια καλο σκ να εχεις κοπελια !!!

οστοσο μια γλυκια ψυχη που λατρευουμε ολες μας και την αγαπαμε πολυ μου ειπε να σας δωσωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πολλλλλλλλλλλαααααααααα

πολλλλλλλλλλλλααααααααααααα φιλακια απο την ελιζα παρακαλω >....;););)

καλως την καλη μας Γιωργια :D

περιμενω νεα σου απο ντοκτορ !!!!...ευχομαι ολα καλα!!!!

καλα σε κανα χρονο με το ρυθμο και το πεισμα σου θα βαλεις οτι θελεις.....εδω εισαι κ εδω ειμαι :cool::cool::cool:

Κι εγω ετσι με κοβω. Ειχα βαλει οριο μεχρι τα Χριστουγεννα αλλα με αυτο το κολλημα που εχω απο τον Αυγουστο, μου δινω παραταση. Παντως τωρα ειμαι σταθερα στα 82. Τουλαχιστο δεν ανεβαινω στο 84.

Δεν απελπιζομαι. Ας ειμαι καλα και ας φτασω τα 68 τα Χριστουγεννα του 2011.

Φευγω για doctor.

Μακια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

hello!τι κανετε κοριτσια?εφτιαξα φακες σημερα.ρε γμτ ακομα δεν εχω αποφασισει να ζυγιστω , ποτε λετε να το τολμησω?

καλώς την! τόλμα το μωρέ σιγά! δεν θα μας καταδυναστέψει και η ζυγαριά τώρα! :)

εγω σημερα εχω γυμναστηριο και εκτωνωση χιχιχι!!

αυριο χαλκιδα βολτα στην παραλια και μια συναντηση για να φτιαξω μια ντουλαπα ακομα στο σπιτι μου.

το βραδυ εχω βολτα για ποτακι με τον συζηγο εχουμε πολυ καιρο να παμε απο τον αυγουστο τοσο καλα >>>>.....

κυριακη μαλλον πεθερικον δεν εχουμε παει τελευτεα η θα φτιαξουμε την αποθηκουλα που ειναι για μπαρμπεκιου αμα δεν βρεχει ???

αυτα τα καλα !!!

αυτό δεν είναι χαλάρωση.. πριζωμα είναι! :)

καλά να περάσεις ντινάκι!

εγώ πάλι κούτες κουτες κουτες.... keep kouting!

καλώς την! τόλμα το μωρέ σιγά! δεν θα μας καταδυναστέψει και η ζυγαριά τώρα! :)

αυτό δεν είναι χαλάρωση.. πριζωμα είναι! :)

καλά να περάσεις ντινάκι!

εγώ πάλι κούτες κουτες κουτες.... keep kouting!

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! και εσυ καλο συμαζεμα μακια !!!!

Καλησπερααααααααααααααα

Σιγά σιγά θα έρθω κ εγώ από δω να μου συμπαρασταθείτε που είναι η λίστα να μπω να γράψω τα κιλά μου?????????????

να πάθετε ένα σοκ ………….

:tongue::tongue:

Καλησπερααααααααααααααα

Σιγά σιγά θα έρθω κ εγώ από δω να μου συμπαρασταθείτε που είναι η λίστα να μπω να γράψω τα κιλά μου?????????????

να πάθετε ένα σοκ ………….

εσενα να σου ζησει το μωρο και ειναι νωρις ακομα ελα για κους κους καλε χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγώ εχω ντουλάπες!!!!!

...στο πολύ χαλαρό θα της κάνω!!!!!

......θα πετάξω κιόλας τα άχρηστα...τελικά το μόνο καλό όταν έχεις δουλειές είναι το πέταααα!!!!!...

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Καλησπερααααααααααααααα

να πάθετε ένα σοκ ………….

Βρε χαζοβιόλα φιλενάδα μου τί κάνεις εσύ εδώ μόλις γέννησες;;;;;;

άντε φύγε που θα πάθουμε και σοκ μονΔελο ε μονΔελο!!!!!!!

ελα σε 40 μέρες και τα ξαναλέμε! μάκια σου! <3

Καλώς την Ελλη μας! τί νέα;

Καλησπερααααααααααααααα

να πάθετε ένα σοκ ………….

μαμαλευτεράκι....παίζει να χεις και την μεγαλύτερη υπογραφή σ

όλο το parents!:tongue::D

Καλωσήρθες!!!...

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!....και καλά χασίματα κιλών!;)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...