Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

οσο για τα ψωνια....μην γορασεις τιποτα σε ρουχο αφου δε νιωθεις καλ....μπορεις ομως να πας να παρεις κανα εσωρουχακι....κανα καλλυντικο , ενα αρωμα....ενα ζευγαρι παππουτσια....θα νιωσεις καλυτερα....κανε κατι διαφορετικο.....εχει δικιο η μαεστρια που σου λεει αφησε και λιγο το παιδι στους παπουδες...ενα απογευμα βρε παιδι μου....μπες σε accesorize και παρε καμια στεκα , κανα φουλαρι....κατι ;)....εστω ενα καλσον !!!

τελεια κινηση και ανεβαζει τρελα την ψυχολογια και εγω εκει κατασκηνωνω αμα ειμαι νταουν και ακτι συνολακια της mad πω! πω!! αχ!αχ!! ψωνια και παλι ψωνια !!

Λέτα μου πάρε καμιά φιλενάδα σου για καφεδάκι έξω :)

βοηθάει πολύ σε συνδιασμό με λίγα ψώνια (κάτι μικρό ίσα ίσα να νοιώσεις καλά)

και να έρχεσαι εδώ να τα λέμε!

Ντινάκι εσύ μην ακούσεις για ψωνια ε; πρώτη και καλύτερη;;;;

Παρακαλάτε τη Παναγία τη Γοργόνα να μου δίνει φώτιση να αδυνατίσω και μετά υπόσχομαι ότι θα με πάτε για ψώνια εσεις , ακούς Ζωή ; (αλλη μανιακή ... ) για αθλητικά θα με πάει η αρχηγός στα κολητάρια της!

ποσο δικιο εχετε......

καντο πραξη !!!

δεν ειναι αναγκη να ξοδεψεις πολλα....και με 10 ευροπουλα σου φτιαχνει η διαθεση...και μονο το οτι θα ασχοληθεις μια ωρα μονο για σενα ;)

στη βραση κολλαει το σιδερο....κανε προγραμμα ποτε μπορεις να αφιερωσεις μεσα στα επομενα 24ωρα χρονο για σενα !!!!! :D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Aχ, ναι, ωράια είναι στο Cosmos. Μήπως όμως να το αποφύγεις Σαββατιάτικα; Γίνεται χαμός! Εκτός αν είστε με χάζμπαντ μαζί, παρεούλα!

'Εχει κι ωραία παιδικά, να ψωνίσεις και για το μωρό. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αυριο το πρωι βρεχει χιονιζει θα παρω τον μικρο και θα παμε στο ¨Cosmos"!!και ξερω τι θα ψωνισω ενα ζευγαρι ψηλοτακουνα που εχω καιρο να βαλω!!!

thank you girls

thas the spirit girl !!!!! :D:D:D :D:D:D :D:D:D

images?q=tbn:ANd9GcQF5Lj3UEnXIPfiqPMU6n1Py8fWEYvJPxs5wQ96Bp9z-I7Zdg4&t=1&usg=__WqaiVNhaZNfQ7XHeVnIqfmaw8Cw=

Λέτα μου πάρε καμιά φιλενάδα σου για καφεδάκι έξω :)

βοηθάει πολύ σε συνδιασμό με λίγα ψώνια (κάτι μικρό ίσα ίσα να νοιώσεις καλά)

και να έρχεσαι εδώ να τα λέμε!

Ντινάκι εσύ μην ακούσεις για ψωνια ε; πρώτη και καλύτερη;;;;

Παρακαλάτε τη Παναγία τη Γοργόνα να μου δίνει φώτιση να αδυνατίσω και μετά υπόσχομαι ότι θα με πάτε για ψώνια εσεις , ακούς Ζωή ; (αλλη μανιακή ... ) για αθλητικά θα με πάει η αρχηγός στα κολητάρια της!

Εννοείται!!!!!!....και δεν χρειάζεται να χάσουμε όλααααα τακιλά μας για να πάμε για ψωνια;).......

αυριο το πρωι βρεχει χιονιζει θα παρω τον μικρο και θα παμε στο ¨Cosmos"!!και ξερω τι θα ψωνισω ενα ζευγαρι ψηλοτακουνα που εχω καιρο να βαλω!!!

thank you girls

ΤΕΛΕΙΑ!....:D...και εχουν βγει και ωραία παπουτσάκια φέτος;)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

οσες ειστε στο φβ ριξτε μια ματια εδω σε παπουτσια να παιρνετε ιδεες ;)

http://www.facebook.com/?sk=nf#!/pages/Dress2impress-Handmade-shoes/142605979084444

Διαφημίσεις

καλως το κοριτσι μας!

φακες μια χαρα!

τι κανεις?

ολα ΟΚ?

ζυγισου οποτε νιωσεις !

ρε παιδια που ειναι η Ελιζα σημερα???

η Ελλη???

Εντωμεταξύ όταν δεν έχεις και κάτι να κάνεις, δεν περνάει η ώρα και βαριέσαι.

Θα μπορούσα να κάνω πράγματα που δεν προλαβαίνω συνήθως (να δω σε κάτι σάιτ πράγματα, να ενημερωθώ για διάφορες δραστηριότητες που 'χω, αλλά .. βαριέμαι!!

Απλά δεν θέλω να 'μαι άλλο στο γραφείο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...