Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Μπαπ!την είχε βρει παράλληλα και η τσιπουρίτσα! (προηγούμενη σελίδα)

βρήκα και εγώ μία να κοιμάται...τεμπέλα!...όπως εγώ!)

...για να δω θα καταφέρω να τη βάλω..

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

εφτασεεεεεεεε

μια αρχηγό εχουμε!!!!!

il_fullxfull.97202596.jpg

αχ κ εσυ εψαχνες?????...τωρα το ειδα που το ειπε η Ζωη !!!

ευχαριστωωωωωωωωωω γοργονακιαααααααααααα μουυυυυυυυυυυ !!!

ειχα στεναχωρηθει που την ''εχασα''....τωρα εκει θα μεινει....ΔΕΝ την αλλαζω :D

κατι μου λεει οτι θα ειναι το επομενο ταττου πο θα κανω :-)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλησπερα κοριτσια!!

η διαθεση μου συνεχιζει να μην ειναι καλη γι'αυτο και δεν μπαινω πολυ στο forum!!

με εχει πιασει μια τρελη ορεξη να φαω γλυκα πολλα και μαλιστα!!!

εσεις απ'οτι προλαβα να διαβασω μια χαρα ειστε!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

μα είναι σούπερ!!!!! (αυτό πάει στην γοργόνα της αρχηγού)

με έχει διαλύσει το στομάχι από τη φασολάδα (ήταν πολύ καυτερή είναι η αλήθεια) το καλό είναι ότι πίνω νερά! 4 τώρα

λετα ειδικά όταν δεν είσαι στα καλά σου να μπαίνεις!

αυτός είναι ο λόγος υπαρξής μας βρε!

γιατί είσαι πεσμένη; από τη διαιτα;

φάε ενα σοκολατάκι, ευχαριστήσου το και τέρμα!

τωρα είδα ότι είχες απαντήσει

πολλά να μην φας φάε ενα και κάτσε εδώ να τα λέμε

καλησπερα κοριτσια!!

η διαθεση μου συνεχιζει να μην ειναι καλη γι'αυτο και δεν μπαινω πολυ στο forum!!

με εχει πιασει μια τρελη ορεξη να φαω γλυκα πολλα και μαλιστα!!!

εσεις απ'οτι προλαβα να διαβασω μια χαρα ειστε!!!

καλως το κοριτσι μας!!!

δικιο εχει η μαεστρια βρεεε....

*φαε μια μικρη σοκολατιτσα ;)

*φαε ενα τσαμπι σταφυλλακι

* φαε μια φρυγανια με μελι και φτιαξε ελληνικο καφε και βουτα τη μεσα παιδι μου!!!

* φαε μια μπαρα δημητριακων

ΜΗΝ καταπιεζεσαι ....αλλιως θα βουτηξεις οτι εχει μεσα το ψυγειο :cool:

Αφού δεν είσαι καλά, φάε γλυκάκι μικρό ν' ανέβεις!!!

Φάε καλύτερα μία (άντε δύο αν είσαι τόσο χάλια) μπάρα δημητριακών, είναι γλυκές, σε ξεγελάνε και δεν παχαίνουν.

Εδώ Λετα, θα πούμε καμιά βλακεία, θα γελάσει το χειλάκι μας.

Εγώ θα την κοπανήσω νωρίτερα, ΦΥΣΙΚΑ, γιατί τελειώσαμε το παραδοτέο μας και είμαστε ΑΚΟΜΑ απλήρωτη. (όχι Λέτα, δεν ήταν αυτή η βλακεία για να γελάσουμε, θα πω καλύτερα)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν εχει σχεση με την διαιτα!!!ειμαι κλεισμενη μεσα και δεν μπορω να βγω εξαιτιας του καιρου(βρεχει και δεν θελω να βγαλω τον μικρο εξω)!!απο την αλλη θελω να ψωνισω ρουχα αλλα οταν βλεπω το σωμα μου τσατιζομαι!!νομιζω πως δεν θα γινω οπως πριν!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

δεν εχει σχεση με την διαιτα!!!ειμαι κλεισμενη μεσα και δεν μπορω να βγω εξαιτιας του καιρου(βρεχει και δεν θελω να βγαλω τον μικρο εξω)!!απο την αλλη θελω να ψωνισω ρουχα αλλα οταν βλεπω το σωμα μου τσατιζομαι!!νομιζω πως δεν θα γινω οπως πριν!!!

Που βρέχει καλέ; Εδώ αντηλιά έχει κιόλας! Βρέχει πάνω στο Πανόραμα;

Ε, κοίτα, μια χαρά θα επανέλθεις, αυτά όταν είσαι φρέσκια απ' τη γέννα τα αισθάνεσαι, είναι μεγάλο το σοκ!

Η κλεισούρα είναι δύσκολη. Δεν έχεις καμιά μαμά/πεθερά να παρκάρεις για λίγο το μωρό;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σε καταλαβαινω !!!

ομως παρτο αλλιως !!!!

μολις σταματησει η βροχη...παρε τον μικρο και πηγαινε βολτα σε ενα περιπτερο...παρε το shape Οκτωβριου......:cool::cool::cool:\

ολες σας δλδ....αυτη η εκδοση εχει 3 προγραμματα για καψιμο λιπους !!!!

διαβαζοντας ....πεισμωνουμε και καταφερνουμε πραγματα που δεν μπορουμε να φανταστουμε....παιρνουμε τα πανω μας βρε παιδι μου...βαζουμε στοχους :cool:

εχω και μαμα και πεθερα αλλα δεν ερχονται συχνα!!!με αφηνουν στην ησυχια μου!!!

Καλά κάνουνε! Αλλά πότε - πότε να τους χαλάς την ησυχία. Πήγαινε το μωρό να το δούνε κι αυτοί να χαρούνε, να ξεσκάσεις κι εσύ! Μ' άλλη όρεξη θα γυρίσεις σπίτι μετά.

Μην αισθάνεσαι ενοχές, είναι υγιές αυτό που σου λέω. Το μωρό σε θέλει ευδιάθετη και χαρούμενη, όχι μουντρούχα και μέσα στην κατάθλιψη.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

οσο για τα ψωνια....μην γορασεις τιποτα σε ρουχο αφου δε νιωθεις καλ....μπορεις ομως να πας να παρεις κανα εσωρουχακι....κανα καλλυντικο , ενα αρωμα....ενα ζευγαρι παππουτσια....θα νιωσεις καλυτερα....κανε κατι διαφορετικο.....εχει δικιο η μαεστρια που σου λεει αφησε και λιγο το παιδι στους παπουδες...ενα απογευμα βρε παιδι μου....μπες σε accesorize και παρε καμια στεκα , κανα φουλαρι....κατι ;)....εστω ενα καλσον !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...