Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Tsipouritsa μενα η διαιτολογΑ μου ειχε μαζι με πρωτεινες εκτος απο το σαλατικον κ μια φετα ψωμι η 1 μικρη πατατα βραστη η μιση κουπα ρυζι. Αργοτερα το ρυζι το ειχε φτασει στην μια κουπα οταν κοντευα να τελιωσω. Γι αυτο οταν ειχα ψαρει κ εβραζα κολοκυθι καροτο εβαζα μαζι κ μια πατατουλα μικρη.

.

τζενάκιον δεν είμαστε το ίδιο σε παρακαλώ με προσβάλεις!!!!!

χιχιχιχιχιι

εγώ καλή μου έχω να χάσω 30 κιλά! δεν λέω να κάνω αυτοκτονική δίαιτα αλλά θέλει μια αλλη αυστηρότητα το πράγμα ειδικά γιατί ο θηροειδής μου είναι down down και όλοι (διαιτολόγος, ενδοκρινολόγος) το εχουν δει φύση και υγεια και θα τον ανεβάσουμε με φυσικό τρόπο (διατροφή .... γκρ)

με ψάρι έχω κι εγώ πατάτα!!!!! oh yes!!!!!

κάπου είχα βρει ένα άρθρο θα προσπαθήσω να το ξαναβρώ

εν ολίγης λεει ότι μια κατηγορία σαλατικών : Μπρόκολο, κουνουπίδι, λάχανα

βοηθάνε πολύ στη μείωση του λίπους της κοιλιάς!

θυμάστε μια διαιτα με τη λαχανόσουπα που έδιναν σε καρδιοπαθείς για να χάσουν γρήγορα βάρος στη μέση για να μπορούν προχωρήσουν σε εγχειρηση; :) κάπου εκει βασιζόταν

εννοείτε πως δεν κάνει να την κάνουμε εμεις... μπορούμε να φάμε χορτοσουπίτσες αλλά όχι αποκλειστικά!

Γκάστρω μου δεν είναι μόνο το ταχύνι που παχαίνει είναι και οι ελιές!!!! επίσης όλα τα συστατικά είναι λύσσα

δεν είναι για εμάς ή τουλάχιστον για εμένα ακόμα... :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κάπου είχα βρει ένα άρθρο θα προσπαθήσω να το ξαναβρώ

εν ολίγης λεει ότι μια κατηγορία σαλατικών : Μπρόκολο, κουνουπίδι, λάχανα

βοηθάνε πολύ στη μείωση του λίπους της κοιλιάς!

Εγώ με τόσα που 'χω φάει γιατί έχω την κοιλούμπα ακόμα, μου λες;;;;

ΠΟΣΟ να βοσκήσω ακόμα, πόσοοοοοοοοοοοοοοοοοο; :cry:

Υ.Γ. Στέλνουμε το παραδοτέο σήμερις!!! Κ***βάρεμα σου 'ρχομαιιιιιιιιιιιιιιιι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ, λατρεύω σπανάκι σε σαλάτες!!!

Kανει ΠΟΛΥ καλο στην επιδερμιδα!!!! ;)

Δεν μπορούμε να βάλουμε κάτι άλλο στη θέση του;

η ταρα θα αμς πει...αν και νομιζω οτι ολη η νοστιμια σε αυτη τη συνταγη ειναι το ταχυνι ;)

Ναιιιιιιιιιιιιιιι!!!

λοιπον

• 1 μπροκολο
  • 1 πρασσο
  • 1 μικρη πατατα
  • 3 κολοκυθια
  • *4 καροτα
  • 1 μεγαλο κρεμυδι ψιλοκομμενο
  • μισο ποτητακι του κρασιου λευκο κρασι
  • μια κου.σουπας λαδι
  • 1 μετρια ντοματα

Εκτελεση

Ψιλοκοβουμε ολα τα υλικα μας

σε ενα κατσαρολακι ζεσταινουμε νερο

στην κατσαρολα μας βαζουμε το λαδι να καψει και τσιγαριζουμε το κρεμυδι , μολις ''γυαλισει'' ριχνουμε και το πρασσο...μολις μαλακωσει σβηνουμε με το κρασι.Περιμενουμε 2-3 λεπτα να εξατμηστει το αλκοολ και ριχνουμε το ζεστο νερο στην κατσαρολα μαζι με τα υπολοιπα λαχανικα.

Εαν εχετε χυτρα σε 10 λετα ειναι ετοιμη η σουπα....σε συμβατικη κατσαρολα μιση ωρα με 40 λεπτα τη θελει.

Μολις βρασει πολτοποιουμε , τριβουμε και πιπερακι....και καλη ορεξη !!!

ειναι πολυ νοστιμη !!!!! :D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Παντος κοριτσια μπορει ο χειμωνας απο σαλατες να ειναι ολα τα λεφτα απο φαγητα χαλια μαυρα. Δεν εχεις τα τοσα λαχανικα γι αλαδερα που εχεις το χειμωνα κ εχεις καθημερινα τοσες επιλογες. Τι λαδερο να κανεις το χειμωνα μου λετε? Κανα κουνουπιδι κοκκινο με πατατα αντε κανα αρακα κατεψυγμενο αλλο τιποτα. Κ εγω ρε γμτ δεν θελω να τρωμε κρεας πανω απο 1-2 φορες την βδομαδα κ ολα αυτα τα κοτοπουλα κρεατα το χειμωνα ολο με πατατες ρυζι κ ζυμαρικα τα συνοδευεις. Δεν ειμαι κ πολυ το κατεψυγμενου στα λαχανικα ... Καθε μερα εχω προβλημα με το τι να μαγειρεψω. Τρωνε κ στο σταθμο καθε μερα ρυζι/πατατα/μακαρονι κ θελω σπιτι να τρωει κανα λαχανικο οχι ολο τετοια κ μου γινει μπογος. Του αρχεσουν κιολας πολυ τα λαδερα λαχανικα. Χαρηκα τωρα που ειπατε για μπροκολο θα του παρω αυριο το τσακιζει ο μπομπιρας

λοιπον

• 1 μπροκολο
  • 1 πρασσο
  • 1 μικρη πατατα
  • 3 κολοκυθια
  • *4 καροτα
  • 1 μεγαλο κρεμυδι ψιλοκομμενο
  • μισο ποτητακι του κρασιου λευκο κρασι
  • μια κου.σουπας λαδι
  • 1 μετρια ντοματα

Εκτελεση

Ψιλοκοβουμε ολα τα υλικα μας

σε ενα κατσαρολακι ζεσταινουμε νερο

στην κατσαρολα μας βαζουμε το λαδι να καψει και τσιγαριζουμε το κρεμυδι , μολις ''γυαλισει'' ριχνουμε και το πρασσο...μολις μαλακωσει σβηνουμε με το κρασι.Περιμενουμε 2-3 λεπτα να εξατμηστει το αλκοολ και ριχνουμε το ζεστο νερο στην κατσαρολα μαζι με τα υπολοιπα λαχανικα.

Εαν εχετε χυτρα σε 10 λετα ειναι ετοιμη η σουπα....σε συμβατικη κατσαρολα μιση ωρα με 40 λεπτα τη θελει.

Μολις βρασει πολτοποιουμε , τριβουμε και πιπερακι....και καλη ορεξη !!!

ειναι πολυ νοστιμη !!!!! :D:D:D

Μπελαλίδικη βρε κορίτσι, κατσαρολάκι, κατσαρόλα, πολτοποίηση. Τπτ σε πιο απλή, στυλ τα ρίχνω όλα σε μια κατσαρόλα και τελειώνω, δεν έχει; :tongue:

Χμ, βασικά δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ το πράσσο. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω, γίνεται ν' αφήσουμε έξω την κάπαρη; Δεν μ' αρέσει.

Ναι βεβαια! Μπορεις να βαλεις περισσοτερες ελιες αν θελεις!

Δεν μπορούμε να βάλουμε κάτι άλλο στη θέση του;

Ε οχι! Ειναι το βασικο συστατικο!

age.png age.png

Ναι βεβαια! Μπορεις να βαλεις περισσοτερες ελιες αν θελεις!

Αχ, και μ' αρέσουν οι ελιές. :tongue:

Ε οχι! Ειναι το βασικο συστατικο!

Και είναι τόσο παχυντικό το ταχίνι βρε κοπελιές; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τέλεια μαράκι η συνταγή για σουπίτσα! θα φτιάξω σίγουρα!

Τζενάκι σπανακόρυζο; όσπρια;

λοιπόν θέλω να σας αναθέσω ξεθεθτίριο ρόλο:

πρέπει να με ελέγχετε για τα νερά που πρέπει να πίνω (δεν πίνω το στανιό μου)

και για τα φρούτα που πρέπει να τρωω (επειδή δεν τρωω τα φρούτα παραλείπω εντελώς το 10ατινό και το απόγευτματινό..... ξέρω ξέρω θα μαστιγωθώ .... )

λοιπόν επειδή μόνη μου δεν ... σας το αναθέτω

σήμερα έχω πιει 2 ποτήρια νερό, πάω να βάλω κι αλλο

μέχρι να φύγω πρέπει να έχω πιει 7!

Μπελαλίδικη βρε κορίτσι, κατσαρολάκι, κατσαρόλα, πολτοποίηση. Τπτ σε πιο απλή, στυλ τα ρίχνω όλα σε μια κατσαρόλα και τελειώνω, δεν έχει; :tongue:

Χμ, βασικά δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ το πράσσο. :rolleyes:

οχι βρε μανιτσα μ !!!

τι μπελαλιδικη???!!!...10 λεπτα προετοιμασια θελει , να κοψεις τα λαχανικα και παραλληλα ζεσταινεις λιγο νερακι!

μην βαλεις πρασσο κ εγω την ανοιξη καμια φορα που τη φτιαχνω δεν εχει πρασσα μια χαρα νοστιμη ειναι

Βρε αδελφή ψυχή, εδώ μου τα χαλάς! Εγώ είμαι νεροφίδα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ χωρίς νερό δίπλα μου.

Αχ, σπανακόρυζο, για μέρες το λιγουρεύομαι, αλλά βαριέμαι να πλένω σπανάκια. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

τέλεια μαράκι η συνταγή για σουπίτσα! θα φτιάξω σίγουρα!

Τζενάκι σπανακόρυζο; όσπρια;

λοιπόν θέλω να σας αναθέσω ξεθεθτίριο ρόλο:

και για τα φρούτα που πρέπει να τρωω (επειδή δεν τρωω τα φρούτα παραλείπω εντελώς το 10ατινό και το απόγευτματινό..... ξέρω ξέρω θα μαστιγωθώ .... )

λοιπόν επειδή μόνη μου δεν ... σας το αναθέτω

σήμερα έχω πιει 2 ποτήρια νερό, πάω να βάλω κι αλλο

μέχρι να φύγω πρέπει να έχω πιει 7!

μια τελεια κινηση ενα μεγαλο μπουκαλι λιτρου διπλα σου και το ποτιρι σου και δεν το ξεχνας ποτε το χει φατσα !!!

πάρε κατεψυγμένο :) μπορεί να μην είναι το καλύτερο αλλά από το να τρωω αλλα χαζά μια χαρά και το κ/ψ μια στο τόσο! όταν προλαβαίνω ΟΚ

παλιά ήμουν τρελή νεροφίδα δεν ξέρω τι έχω πάθει εδώ και 2 χρόνια!!!!!!

:( :( :(

Αρχηγέ μου αρέσει το μπλε μαλλί σου! αλλά προτιμώ την μαυρόασπρη να είμαστε και ασορτί :)

πάρε κατεψυγμένο :) μπορεί να μην είναι το καλύτερο αλλά από το να τρωω αλλα χαζά μια χαρά και το κ/ψ μια στο τόσο! όταν προλαβαίνω ΟΚ

παλιά ήμουν τρελή νεροφίδα δεν ξέρω τι έχω πάθει εδώ και 2 χρόνια!!!!!!

:( :( :(

Αρχηγέ μου αρέσει το μπλε μαλλί σου! αλλά προτιμώ την μαυρόασπρη να είμαστε και ασορτί :)

οπως εχουμε πει...το μπουκαλακι το νερο πανω στο γραφειοοοοο τσιπουριτσα!!!!!!!:cool:

λοιπον σηκω ΤΩΡΑ και πηγαινε βαλε ενα ποτηρι νερο ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!

δεν τη βρισκω ρε γμτ ...δεν την ειχα αποθηκευσει...κ ενα μου αρεσεεεεε

κοριτσακια...εμπλεξα με τις δουλειες......βλεπω εχετε πεσει στην μαγειρικη!!!!ωραια ....θα σας διαβασω με προσοχη μετα!!!σας χαιρετω ...καλη συνεχεια στη μερα σας και 1035590q2ls3sgxe6.gif

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...