Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα γοργονες μου μακια τρελα !!!!!

μου αρεσαν πολυ αυτα που λετε το απογευμα αχ!! και να μην εχω υπολογοιστι στο σπιτι !!!!

αντρα παμε για αγορα υπολ. το αποφασησα χαχαχαχαχαχα!!!:mrgreen::tongue::twisted::tongue:

Θες να με ακουσεις????? Μην παρεις ακομη υπολογιστη στο σπιτι. Εκτος απο το οτι θα προσπαθεις να κλεψεις λιγο χρονο για να μπεις να δεις τα νεα, οταν θα καθεσαι, θα κολλας. Επειτα θα θελουν και τα παιδια σου να ασχοληθουν με το "νεο παιχνιδι" και θα εχεις αλλα προβληματα. Αστο λοιπον μακρυα ακομη το θεμα ΗΥ στο σπιτι.

Και το άλλο μου φαίνεται είναι αυτό. Κι αυτό με λάστιχο από πάνω. Αχ, ας είναι καλά η μόδα φέτος!!! :D

41Rixtd6KWL._SL500_SX182_SH35_.jpg

:confused: Καλε τι ναι τουτα???????????:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ποδια?????? Εγω δεν ειχα ΠΟΤΕ τετοια ποδια. Και ουτε προκειται.

Το δικο μου παχος ειναι κατω της μεσης και περισσοτερο στα μπUτιΑ και γ@Βεs. Καλτσακι χωρις λαστιχο πρεπει να φορω γιατι γινεται διαχωρισμος στον αστραγαλο. Φουστα??????? Επ ουδεμια περιπτωση(Μονο μακρυες!!).

Το απογευμα παω αγγειολογο.

Σεβουλα, μη βιαζεσαι βρε χαζουλα για 2ο. Ανακτησε πρωτα τις δυναμεις σου απο το 1ο, και σκεψου οτι αν ειναι πολυ κοντα θα σε κουραζουν γενικοτερα και τα 2. Ασε να ξεφευγει πρωτα το ενα απο καποιες αναγκες και μετα να μπαινει το αλλο.

Τα υπολοιπα γοργονακια, ολα καλα???

Φιλακια

Να εχετε καλο Π/Σ/Κ

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλώς τη Ντελ. Καλέ, τόσο νωρίς θα πάρεις τη μικρή; Άστην λίγο ακόμα να παίξει. ;)

Σήμερα κάθεσαι σπίτι, ε;

Να σου πω κι εγώ με τα φρούτα τα τελευταία χρόνια δεν τα πάω καλά, με το ζόρι τρώω. Ευτυχώς τρώω ΠΟΛΥ σαλάτα. Αλλά πρέπει να πιέζομαι και να τρώω και φρουτάκια. Απ' τα χειμωνιάτικα ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για πορτοκάλια!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Το δικο μου παχος ειναι κατω της μεσης και περισσοτερο στα μπUτιΑ και γ@Βεs. Καλτσακι χωρις λαστιχο πρεπει να φορω γιατι γινεται διαχωρισμος στον αστραγαλο. Φουστα??????? Επ ουδεμια περιπτωση(Μονο μακρυες!!).

Πρώτον, τα συγκεκριμένα δεν είναι - φυσικά - τα ΔΙΚΑ μου πόδια! :tongue:

Δεύτερο, εχώ έχω πολύ κοιλιά, αλλά το υπόλοιπο βάρος είναι ομοιόμορφα μοιρασμένο, οπότε και φούστα βάζω ΧΑΛΑΡΑ και εφαρμοστό παντελόνι. Έχω ωραία πόδια. (ατσααααααα ;))

Με την κοιλούμπα τι κάνουμε;;; Όχι τώρα, γενικώς λέω! :mad:

Τζώρτζια να μας πεις τι θα γίνει με το γιατρό, ναι;

Καλή σου μέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και μόνο ότι έχω πειστεί ότι θα μου κάνει καλό είναι ένα πρώτο βήμα

φαντάσου ότι όταν μου έλεγε ο καλός μου για άσκηση η κλασσική μου απάντηση ήταν :

ο Αλκολισμός θα με σώσει άλλη μια φορά από τον Αθλητισμό!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

θεωρώ ότι αρχές νοεμβρίου θα ξεκινήσω, θα πάω την ερχόμενη εβδομάδα να γραφτώ να περάσει και η κοκσκουφ και να αρχίσω

συμφωνήσαμε με την αρχηγό να κάνω καθιστό ποδήλατο 1/2 ώρα χ3 φορές την εβδομάδα και 1-2 φορές την εβδομάδα pilates :)

(καλά τα λέω μαράκι ή κλέβω; :) )

εσύ ζωή έχεις διάδρομο αν θυμάμαι καλά;

εγώ δεν μπορώ τον διάδρομο αφενός ζαλίζομαι αφετέρου με πονάει πλάτη και μέση για αυτό ρώτησα την αρχηγό για καθιστό ποδήλατο

σεβούλα μου εγώ γενικά δεν τρωω αλάτι για αυτό όταν φάω γίνομαι τούμπανο!!!!!!!!!

δεν μου αρέσει καν, αλλά με τα σκετίδια που λεει και η φίλη μας καμιά φορά θέλεις κάτι γευστικό.....

βάζω πολύ πιπέρι και διαφορετικά πιπέρια

μια χαρα θυμασαι ;)

Ουαου!Πολυ καλη ιδεα! Αυτο το βαζω εγω στα μαρουλοειδες με διαφορα μεσα δεν ηξερα οτι ταιριαζει στα βραστα λαχανικα! Ειναι μονο για κολοκυθοκαροτα η κ για μπροκολοκουνουπιδια ?

Αυριο λεμε να παρουμε να ψησουμε τσιπουριτσες γιαμ γιαμ γιαμ κ σκεφτομουν για καμια βραστη σαλατουλα. Αλλα ολο κολοκυθοπατατοκαροτο το βαρεθηκα. Ο αντρας μου θελει παντζαρια αλλα φτου κακα ... θα δω .. Γι ακουνουπιδι/μπροκολο ειναι νωρις ακομα? Χορτα βρισκεις τωρα κατι εποχης? Ειμαι ασχετη με το τι ειναι ακριβως στην εποχη του ....

αυτη την εποχη εχει ωραιοτατα χορτα!!!!!....και σαλατικα οπως ειπε η μαεστρια !!!

εγω πλεον 3 μερες τωρα τρωω χορταρακια με μπολικο λεμονι για βραδινο

και αν παρεις ραδικια , ζωχους, καυκαλιθρες.....βραστα και κρατα το ζωμο σε μουκαλια στο ψυγειο (μαξιμουμ 4 μερες)....το βγαζεις το ζεσαταινεις βαζεις μπολικο λεμονακι...ανακατευεις και το πινεις!!!!....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ροφημα !!!!....δοκιμαστε το !!!!!!!!!!!!

Αυτή είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ εποχή για σαλάτες!!!

Ξεκίνα και πάρε λάχανο, μαρούλι, μπρόκολο, κουνουπίδι, χόρτα!!! Είναι όλα μούρλια!

Εγώ ειδικά το κουνουπίδι και το μπρόκολο το βράζω μαζί με κομματάκια καρότο και τα φτιάχνω μαζί σαλάτα, με μπόλικο λεμονάκι, λίγο λάδι και λίγο αλάτι.

Σου λέω, το χειμώνα είναι σούπερ οι σαλάτες.

ακριβως αυτο κανω...εκτος απο το κουνουπιδι...ε μου αρεσει...και προσθετω και λιγη ριγανη ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Θες να με ακουσεις????? Μην παρεις ακομη υπολογιστη στο σπιτι. Εκτος απο το οτι θα προσπαθεις να κλεψεις λιγο χρονο για να μπεις να δεις τα νεα, οταν θα καθεσαι, θα κολλας. Επειτα θα θελουν και τα παιδια σου να ασχοληθουν με το "νεο παιχνιδι" και θα εχεις αλλα προβληματα. Αστο λοιπον μακρυα ακομη το θεμα ΗΥ στο σπιτι.

ΧΙΧΙΧΙ!! ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΖΗΤΙΑΝΑ ΗΥ ΧΑΧΑΧΑ!!

:confused: Καλε τι ναι τουτα???????????:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Σεβουλα, μη βιαζεσαι βρε χαζουλα για 2ο. Ανακτησε πρωτα τις δυναμεις σου απο το 1ο, και σκεψου οτι αν ειναι πολυ κοντα θα σε κουραζουν γενικοτερα και τα 2. Ασε να ξεφευγει πρωτα το ενα απο καποιες αναγκες και μετα να μπαινει το αλλο.

Φιλακια

Να εχετε καλο Π/Σ/Κ

ΧΙΧΙΧΙ! μακια:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ουαου!Πολυ καλη ιδεα! Αυτο το βαζω εγω στα μαρουλοειδες με διαφορα μεσα δεν ηξερα οτι ταιριαζει στα βραστα λαχανικα! Ειναι μονο για κολοκυθοκαροτα η κ για μπροκολοκουνουπιδια ?

Αυριο λεμε να παρουμε να ψησουμε τσιπουριτσες γιαμ γιαμ γιαμ κ σκεφτομουν για καμια βραστη σαλατουλα. Αλλα ολο κολοκυθοπατατοκαροτο το βαρεθηκα. Ο αντρας μου θελει παντζαρια αλλα φτου κακα ... θα δω .. Γι ακουνουπιδι/μπροκολο ειναι νωρις ακομα? Χορτα βρισκεις τωρα κατι εποχης? Ειμαι ασχετη με το τι ειναι ακριβως στην εποχη του ....

πάει με όλα!!!!! μπορείς αντί για ξύδι να βάλεις λεμόνι βέβαια, όπως σου αρέσει!

τώρα κάτι πολύ σημαντικό: Μπορούμε να τρώμε τα χόρτα από τα πατζάρια άνετα! (μου το είπε η διαιτολόγα χθες γιατί της έκανα παράπονα για τα πατζάρια που τρελαίνομαι). Οπότε τζενάκι παρε πατζάρια να χαρεί και ο καλός σου και εσύ φάε τα χόρτα τους!!!!!!

Επίσης εγώ πατάτα δεν τρωω όταν η σαλάτα μου είναι συνοδευτική τς πρωτεινης, τρωω πατάτα όταν έχω μόνο βραστά λαχανικά!

Αυτή είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ εποχή για σαλάτες!!!

Ξεκίνα και πάρε λάχανο, μαρούλι, μπρόκολο, κουνουπίδι, χόρτα!!! Είναι όλα μούρλια!

Εγώ ειδικά το κουνουπίδι και το μπρόκολο το βράζω μαζί με κομματάκια καρότο και τα φτιάχνω μαζί σαλάτα, με μπόλικο λεμονάκι, λίγο λάδι και λίγο αλάτι.

Σου λέω, το χειμώνα είναι σούπερ οι σαλάτες.

είσαι όντως το αλλο μου μισό! κι εγώ τρελαίνομαι για τις χειμωνιάτικες σαλάτες!

πάντως για το βάρος που λες μπορείς να χάσεις 1-2 κιλάκια στην αρχή γιατί αν προσέχεις και δεν τρως μλκιες ο οργανισμός σου καταναλώνει περισσότερες θερμίδες σε κατάσταση γκαστριάς (κι αν είναι αγόρι ακόμα περισσότερες!!! )

αυτό το έμαθα στο grey's anatomy δια στόματος Beily!!!! (να που μου λένε ότι χάνω τον χρόνο μου με τις σειρές! ) :-P

Γειά σου Delidio που είσαι μοντελίδιο και μας δουλεύεις ότι πρέπει να χάσεις βάρος.... άντε καλέ χαλάρωσε <3

Εννοείτε ότι είμαι σαν το ανθρωπάκι της μισελέν...

michelin-man-running.jpg

αλλά ευτυχώς ποπους κλπ δεν έχω, η κοιλιά είναι το θέμα και σε μένα! και το πρώτο μέρος που χάνω είναι ο πισινός!!!!!! απίστευτο; κι όμως τα παντελόνια μου πίσω έχουν αρχίσει να σακουλιάζουν

Τρελλαινομαι για λαχανο τουρσι σαλατα που φτιαχνει η μαμα μου! Βαζω λαδακι και παπρικα και ειναι μουρλια!

Λοιπον η συνταγη που ελεγα Μαρια.

300 γρ. τριβελακι (ή οτι αλλο ζυμαρικο θελετε)

Μπουκετακια μπροκολο προαιρετικα.

1/2 κουπα ελαιολαδο

1 κουπα μαυρες ελιες ψιλοκομμενες

1 κουπα λιαστες ντοματες ψιλοκομμενες

1 κουταλια της σουπας ταχινι

2 σκελιδες σκορδο λιωμενο

1/2 κουπα καπαρη

πιπερι

Βραζω τα ζυμαρικα, τα σουρωνω και τα αφηνω να κρυωσουν. Κατοπιν ριχνω τις ελιες, τις ντοματες και την καπαρη και ανακατευω. Δε βαζω μπροκολο γιατι δεν το θελει ο αντρας μου.

Αναμειγνυω το λαδι το σκορδο και το ταχινι και ανακατευω με τα υπολοιπα. Τελος ριχνω λιγο πιπερι.

Το ντιπ βγαινει πικαντικο και ο συνδυασμος ειναι εκπληκτικος. Στα σαρακοστιανα τραπεζια που μαζευομαστε με τα αδερφια του αντρα μου, παντα μου ζητουν να φτιαξω αυτο το φαγητο. Και ειναι και πανευκολο!

age.png age.png

Κοριτσάκια μου γλυκά σας διάβασα πολύ πεταχτά γιατί ο μικρός δεν με αφήνει ολο σκανταλιές κάνει για να μου τραβήξει την προσοχή.

Λοιπόν Ελιζάκι για να ανεβαίνουμε σιγά σιγά παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Τσιπουρίτσα μου μια χαρά είναι το ότι δεν πήρες.Σιγά σιγά τώρα θα ξαναμπείς στο πρόγραμμα.Εγώ να δούμε πότε θα ξαναμπώ!!!!!

Λοιπόν εγώ ψηφίζω χειμωνιάτικες σαλατούλες είναι όλες τέλειες αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου τα χειμωνιάτικα φρούτα.Με το ζόρι κανα μήλο και βλέπουμε.

Αυτά πάω να πάρω την μικρή και μετά να σιδερώσω το Εβερεστ.

καλως το κοριτσι μας!!!!

ολα καλα????

Ναί έχω διάδρομο και ένα άλλο για βάρη!

...προσπαθώ να κάνω και εγώ τρεις φορές τη βδομάδα, όχι πάντα με επιτυχία :tongue::tongue: (με καλεί ο καναπές!:tongue:)

αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο κάνω τόσο καλύτερα νιώθω,

αισθάνομαι ότι μου φεύγει και το πρήξιμο κιόλας;)

εσυ θα φας τις ξυλιες σου!!! :tongue:

θυμασαι ενα ποστ που ειχα γραψει για τον καναπε???????????????

Φιλακια

Να εχετε καλο Π/Σ/Κ

καλως την καλη μας Γιωργια :D

περιμενω νεα σου απο ντοκτορ !!!!...ευχομαι ολα καλα!!!!

καλα σε κανα χρονο με το ρυθμο και το πεισμα σου θα βαλεις οτι θελεις.....εδω εισαι κ εδω ειμαι :cool::cool::cool:

Τρελλαινομαι για λαχανο τουρσι σαλατα που φτιαχνει η μαμα μου! Βαζω λαδακι και παπρικα και ειναι μουρλια!

Λοιπον η συνταγη που ελεγα Μαρια.

θενκ γιου σουϊτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!! :D

είσαι όντως το αλλο μου μισό! κι εγώ τρελαίνομαι για τις χειμωνιάτικες σαλάτες!

Kαλέ, ναι, τι να λέμε τώρα; :tongue:

αυτό το έμαθα στο grey's anatomy δια στόματος Beily!!!! (να που μου λένε ότι χάνω τον χρόνο μου με τις σειρές! ) :-P

Χαααααααααα, τη θυμάμαι αυτή την ατάκα!

Το ντιπ βγαινει πικαντικο και ο συνδυασμος ειναι εκπληκτικος. Στα σαρακοστιανα τραπεζια που μαζευομαστε με τα αδερφια του αντρα μου, παντα μου ζητουν να φτιαξω αυτο το φαγητο. Και ειναι και πανευκολο!

ΤΑΡΑ εμένα δεν μ' αρέσει το τουρσί καθόλου. Φτιάχνει η μανούλα, αλλά ούτε που το ακουμπάω.

Αλλά η συνταγή φαίνεται ΜΟΥΡΛΙΑ. Ουσιαστικά σάλτσα για ζυμαρικά φτιάχνεις έτσι;

Θα τη δοκιμάσω.

Να ρωτήσω, γίνεται ν' αφήσουμε έξω την κάπαρη; Δεν μ' αρέσει.

Το μπρόκολο ταιριάζει ΤΡΕΛΑ και σε σούπες κορίτσια, εγώ έβαζα στο βραστό του Τζόνυ και πρόσθετε πολύ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Tsipouritsa μενα η διαιτολογΑ μου ειχε μαζι με πρωτεινες εκτος απο το σαλατικον κ μια φετα ψωμι η 1 μικρη πατατα βραστη η μιση κουπα ρυζι. Αργοτερα το ρυζι το ειχε φτασει στην μια κουπα οταν κοντευα να τελιωσω. Γι αυτο οταν ειχα ψαρει κ εβραζα κολοκυθι καροτο εβαζα μαζι κ μια πατατουλα μικρη.

Κ εγω τρελαινομαι για χειμωνιατικες σαλατες.Βραστες κ ωμες! Εχεις παρα πολλες επιλογες κ δεν βαριεσαι ολο τα ιδια κ τα ιδια. Προχτες εκανα σπανακι με ροκα κ μαρουλακι λιγο ντοματα κ λιγο αγγουρι παρα πολυ νοστιμο. Τωρα εχω λαχταρισει λαχανο. Αφου λετε πως ειναι αποχης αυριο απο την λαικα θα παρω κ ασπρο κ κοκκινο.

ΤΑΡΑ εμένα δεν μ' αρέσει το τουρσί καθόλου. Φτιάχνει η μανούλα, αλλά ούτε που το ακουμπάω.

Αλλά η συνταγή φαίνεται ΜΟΥΡΛΙΑ. Ουσιαστικά σάλτσα για ζυμαρικά φτιάχνεις έτσι;

Θα τη δοκιμάσω.

Να ρωτήσω, γίνεται ν' αφήσουμε έξω την κάπαρη; Δεν μ' αρέσει.

Το μπρόκολο ταιριάζει ΤΡΕΛΑ και σε σούπες κορίτσια, εγώ έβαζα στο βραστό του Τζόνυ και πρόσθετε πολύ.

προσοχη ομως σε αυτη τη συνταγη...το ειπαμε χθες με την Ταρα....εχει πολλες θερμιδες λογω ταχυνι ;)

θες συνταγη σουπιτσα με μπροκολο????....σουπερ!!!

ταρα τέλεια η συνταγή αλλά προς το παρόν θα την αποφύγω!

ελιές κλπ δεν είναι για εμένα προς το παρόν, καλά το πάω εεεε ;;;;; ;)

θα την φυλάξω όμως για τη σαρακοστή που θα έχω χάσει καμιά 10αριά (ελπίζω)

Γεωργία να προσπαθήσω να μπω το βράδυ να μάθω τα νέα σου κοριτσάκι!

Φιλακια

Να εχετε καλο Π/Σ/Κ

Καλά αποτελέσματα να χεις Γεωργία!!!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Εχεις παρα πολλες επιλογες κ δεν βαριεσαι ολο τα ιδια κ τα ιδια. Προχτες εκανα σπανακι με ροκα κ μαρουλακι λιγο ντοματα κ λιγο αγγουρι παρα πολυ νοστιμο.

Αχ, λατρεύω σπανάκι σε σαλάτες!!!

προσοχη ομως σε αυτη τη συνταγη...το ειπαμε χθες με την Ταρα....εχει πολλες θερμιδες λογω ταχυνι ;)

Δεν μπορούμε να βάλουμε κάτι άλλο στη θέση του;

θες συνταγη σουπιτσα με μπροκολο????....σουπερ!!!

Ναιιιιιιιιιιιιιιι!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...