Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Αααα κ μια ερωτηση για τις μανουλες που στελνουν τα παιδακια τους στον παιδικο.

Στον δικο μας τα ταιζουν 9 για πρωινο κ 12 για μεσημερι. Οταν τον περνει ο αντρας μου 2:30 του βαζω μαζι μια μπανανα η μηλο. Οταν ομως τον παιρνω εγω οπως θα γινει ολη την αλλη βδομαδα μεχρι τις 5 αυτος πειναει κ δεν του φτανει μια μπανανα. Τι αλλο μπορω να του βαζω μαζι ? Του βαζω καμια φορα 1-2 σπιτικα κουλουρακια αλλα δεν ειναι κ γι ακαθε μερα τα βαριεται κιολας. Να στελνω κανα γιαουρτακι ? Εσεις τι τους βαζετε?

Koρίτσι εγώ του δίνω γάλα το πρωί, τρώει πρωινό στον παιδικό, μετά του βάζω ή φρούτο ή μπάρα δημητριακών (γιατί είναι φαγάνας) και κατά τις 1-2 τους δίνουνε το μεσημεριανό που βάζουμε σε ταπεράκι.

Μετά κοιμούνται κι όταν πάει ο χάζμπαντ κατά τις 4 παρά να τον πάρει, πηγαίνουν μαζί σπίτι και τσιμπολογάει και με τον πατέρα του.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Θένκιου, θένκιου.

Α, και το άλλο το κουλό. Κρατήθηκε όλη μέρα, Κιουρία λέμε, φεύγω απ' τον καφέ λέγοντας στα παιδιά "πάω σπίτι να φάω αράβικη πιτούλα με γαλοπούλα", αλλά στο δρόμο ήμουν κουρασμένη, μου γυρίζει το μάτι, παθαίνω ντουβρουτζά ... και τσάκισα μια μερίδα τηγανιτές πατάτες απ' τα Patafritas, με μουσταρδομαγιονέζα.

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ μουσταρδομαγιονέζααααααααααααααααααααα! :( :(

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D......

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

:rolleyes:

τελειο ενα απο τα παντελονια μου ειναι το εχω σε μαυρο χιχιχι!!

καλημερα σε οσες δεν ειπα βρε μου τσακιζεται την ψυχουλα με τα ψωνια η μουρλα μου !!!

Οντως ειναι παρα πολυ ομορφο αλλα εγω με τις μπουταρες που εχω δεν με βλεπω να μπορω να το φοραω... Αυτο παει νομιζω σε ψηλες κ αδυνατες κοπελες. Εγω ειμαι σχετικα ψηλη αλλα εγω μπουτια ρε γμτ...

Και το άλλο μου φαίνεται είναι αυτό. Κι αυτό με λάστιχο από πάνω. Αχ, ας είναι καλά η μόδα φέτος!!! :D

41Rixtd6KWL._SL500_SX182_SH35_.jpg

πολυ ωραια και τα 2 !!! :D

την τριτη ψωνησα κ εγω κατιτις ....βεβαια αθλητικα ολα χαχαχαχαχαχα

στη νικε με ξερουν με το μικρο μου ονομα :tongue::tongue::tongue:....αφου ο πατερας μου λεει το σημα της νικε επρεπε να κανεις τατουαζ :tongue::tongue::tongue:

πηρα

images?q=tbn:ANd9GcTBXKTPHmFGkVp75UX8mDcPhwsi7N8YTXRbd-I8x5I0OHvoZXs&t=1&usg=__PbhdIdwn_jsPvWrswzfiPWnoiyY=

images?q=tbn:ANd9GcTZc6Tp9QAA8g1YXx985f4NS7_hyH9zeuyDnYKw4G4Qn6JzF-0&t=1&usg=__DqyMufax98hh0u9uxRnHRpDM9-k=αλλά σε γκρι ανοιχτο

και μια τσαντα που δεν τη βρισκω να τη δειτε

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Καλή μας παρασκευη!!!!!!!!!!!

9_friday_mermaid.gif&t=1

περναω φαση...μη δινετε σημασια...απλα εκτονωνομαι...

μεράκλωσε η φιλενάδα μου;;;;;;

τί φάση; για πες μας καλέ; γιατί είμαστε εμεις εδώ;

μήπως θέλεις να σου κάνουμε ένα παρτάκι το μεσημέρι να ανέβεις; από τα ωραία που κάνουμε;;;;;;;;; θα είσαι μέσα;

έλα να ανεβαίνουμε παρακαλώ!

sevoula μεχρι και τα δαχτιλα των χεριων ειχαν παχυνει δεν μου εκαναν τα δαχτιλιδια μου !!

κι εμένα και ακόμα δεν μου κάνει καλά ένα δαχτυλίδι μου.... αλλά... θα αλλάξει και αυτό!

Πρέπει να οργανωθώ για δουλειές σπιτιού!!

....και είναι και πολλά!!!....

αλλά δεν αγχώνομαι!!!!!!

ολλλλλαααααα θα γίνουν!!....ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!

u16403306.jpg

that's the spirit girl!!!!! έτσι μπράβο!

όταν αγχώνομαι θα επικοινωνώ μαζί σου! (και 10 φορές τη μέρα... χιχιχιχι)

Παραρτημα ειμαστε ετσι κι αλλιως εφοσον γραφουμε στο διαδικτυο! Οσοι ξερουν ελληνικα μπορουν να μας διαβασουν!;)

κανονικά και με το νόμο......

αρχηγέ δεν μας νοιάζει η κοκκινοσκουφίτσα, το έχουμε εμπεδώσει πλεον ... ας κάνει ότι θέλει, εμεις να περνάμε καλά και όλα καλά θα πάνε!!!!!!!

Μεστρία μου τέλεια τα παντελονάκια με γειά σου!!!!!!

τα νέα μου τώρα, πήγα στην διαιτολόγΑ χθες ακουνητο το ζύγι!

με μετράει με τη μεζούρα +3 πόντοι στην κοιλιά... γιατί; γιατί έφαγα το γλυκόξινο το προηγούμενο βράδυ και ως γνωστόν όλα αυτά έχουν αλατια και βελτιωτικά = κατακράτηση! προς γνωση και συμμόρφωση

(να την ακούμε την αρχηγό είναι πολύ μπροστά!!!!!!!!!! το ρημάδι το αλάτι και ειδικά το κρυμμένο αλάτι! knor ετοιμες σάλσες κλπ)

να σας πω χαρούμενη είμαι γιατί ήταν κι εκεινη (η διαιτολόγΑ) γιατί λόγω μετακόμισης περίμενε να δει τα τέρατα! στην ουσία μου είπε και μπράβο :shock:

τελικά η επαφή παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, αρχικά όταν είδα το ίδιο στη ζυγαριά εκνευρίστηκα αλλά με κουβέντιασε αρκετά και με βοήθησε πολύ, αν δεν είχε γίνει αυτό θα είχα τσακίσει καμιά μακαρονάδα με κιμά που την έχω και άχτι!

εννοείτε ότι μου έβαλε πολύ αυστηρό πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα λέγοντας: "τώρα έχεις και κουζίνα και από όλα αρα δεν έχεις λόγο να τρως από έξω με όλα τα αλάτια και λοιπά άρχηστα και βλαβερά !!!!!!!!"

χθες μετά έφαγα φασολάδα + κουνουπίδι στου πεθερούς μου και σήμερα είμαι τούμπανο!!!!!!!

Οντως ειναι παρα πολυ ομορφο αλλα εγω με τις μπουταρες που εχω δεν με βλεπω να μπορω να το φοραω... Αυτο παει νομιζω σε ψηλες κ αδυνατες κοπελες. Εγω ειμαι σχετικα ψηλη αλλα εγω μπουτια ρε γμτ...

εγω για το μονο που χερομαι το ειπα και πριν οτι περνω παντου και δεν εχω μπουτια και γαμπα εντονη ειναι στο ντεμι χιχιχι!! τα κολοιτα τα φοραγα και οταν ειχα +24 και λογο υψος εε!! χανοταν αλλα εκριβα τον χασμπαν βρε αφαντος ο ντινος δεν φενοτανε πουθενα αμα καθοταν απο πισω μου χαχαχα!! τρελα σοου !! :tongue::tongue::tongue:

Ε οχι!!! Να φορας κ συ αρχηγε ρουχο εγκυμοσυνης που εισαι μιση σταλια ανθρωπος !! Αυτο ειναι σκανδαλο! Εσυ κ εγκυος τα κανονικα θα φορεσεις!! Πλακα πλακα χτες εβλεπα ενα βιβλιο μαδερκερ κ μου αρεσαν κατι φορεματακια εγκυμοσυνης!!!!

παιδι μου σου λεω πολυ ωραΙΟ φορεμα !!!

ουτε που φαινοταν οτι ηταν εγκυμοσυνης !!!

Εμενα μου ειχε περισεψει λιγο στηθος κοτοπουλο (απο την μια μεριδα τι μισο) κ εκοψα κ μαρουλι κ 1 κσ καλαμποκι κ καροτο κ 1κσ τυρακι κ 1 κσ κρουτον τριμμενο κ εκανα μια αυτοσχεδια σιζαρς ( θα βαλω κ λιγο λαδι -μπαλσαμικο-μουσταρδα). Αρχηγε ειναι πολυ φτου κακα? Να μην το φαω λες να παρω απο κατω καμια τονοσαλατα καλυτερα? Για πε ...

μια χαρα σε βρησκω...αλλα γενικα να αποφευγεις το καλαμποκι....πολυ παχυντικο!!!!...πολλες θερμιδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θένκιου, θένκιου.

Α, και το άλλο το κουλό. Κρατήθηκε όλη μέρα, Κιουρία λέμε, φεύγω απ' τον καφέ λέγοντας στα παιδιά "πάω σπίτι να φάω αράβικη πιτούλα με γαλοπούλα", αλλά στο δρόμο ήμουν κουρασμένη, μου γυρίζει το μάτι, παθαίνω ντουβρουτζά ... και τσάκισα μια μερίδα τηγανιτές πατάτες απ' τα Patafritas, με μουσταρδομαγιονέζα.

μαρηηηη τι την ηθελες τη μαγιο?????.....τεσπα να μην επαναληφθει :tongue::tongue::tongue:

Θένκιου, θένκιου.

θέλεις να σε βοηθήσω; δεν κάνει να τρως μαγιονέζα (ωμά αυγά )

είδες τί εξυπηρετική που είμαι; ;)

χιχιχιχι!! για να χαλας την ορεξη χιχιχιχι!!!

καλημερα σας και μπραβο σας για οσα κανατε την εβδομαδα αυτη ειναι βασικο αλλα βρε μωρο τι το ηθελες το κουνουπιδιον και πηγες και στην διαιτολογα βρε ντουμπανιαζεσαι βρε !!!

Διαφημίσεις

εννοείτε ότι μου έβαλε πολύ αυστηρό πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα λέγοντας: "τώρα έχεις και κουζίνα και από όλα αρα δεν έχεις λόγο να τρως από έξω με όλα τα αλάτια και λοιπά άρχηστα και βλαβερά !!!!!!!!"

Εχει δίκιο με τα κρυμμένα αλάτια! Εγώ πήρα αυτή την πίτσα λάιτ, με γαλοπούλα και ζύμη ολικής, ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αλμυρή!!!

Δεν μ' άρεσε καθόλου, δεν ξαναπαίρνω.

μαρηηηη τι την ηθελες τη μαγιο?????.....τεσπα να μην επαναληφθει :tongue::tongue::tongue:

Μου γύρισε το μάτι ΣΕ λέωωωωωωωωωω! :oops:

Με υποχρέωσες! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλή μας παρασκευη!!!!!!!!!!!

9_friday_mermaid.gif&t=1

αρχηγέ δεν μας νοιάζει η κοκκινοσκουφίτσα, το έχουμε εμπεδώσει πλεον ... ας κάνει ότι θέλει, εμεις να περνάμε καλά και όλα καλά θα πάνε!!!!!!!

Μεστρία μου τέλεια τα παντελονάκια με γειά σου!!!!!!

με μετράει με τη μεζούρα +3 πόντοι στην κοιλιά... γιατί; γιατί έφαγα το γλυκόξινο το προηγούμενο βράδυ και ως γνωστόν όλα αυτά έχουν αλατια και βελτιωτικά = κατακράτηση! προς γνωση και συμμόρφωση

(να την ακούμε την αρχηγό είναι πολύ μπροστά!!!!!!!!!! το ρημάδι το αλάτι και ειδικά το κρυμμένο αλάτι! knor ετοιμες σάλσες κλπ)

να σας πω χαρούμενη είμαι γιατί ήταν κι εκεινη (η διαιτολόγΑ) γιατί λόγω μετακόμισης περίμενε να δει τα τέρατα! στην ουσία μου είπε και μπράβο :shock:

χθες μετά έφαγα φασολάδα + κουνουπίδι στου πεθερούς μου και σήμερα είμαι τούμπανο!!!!!!!

μπονζουρρρριαααααααααααααααα :D

λοιπον εγω το ηξερα οτι δεν θα εχεις παρει....ΟΚ υπηρξε μια εβδομαδα δυσκολη και λογικο ειναι να μην εχεις σταθερο προγραμμα......η κατακρατηση που λες δεν εγινε ετσι.....περιμενεις την κοκκινοσκουφιτσα...εξ ου και η κατακρατηση...., οντως το κρυμμενο αλατι στο γλυκοξινο εκανε τη δουλεια του αλλα οχι και 3 ποντους ;)

τι εννοεις σου εβαλε αυστηρο προγραμμα???...τι εχει βαλει δλδ????

thnxxxxxxxx για την ''ψηφο'' εμπιστοσυνης....να με ακουτε :tongue::tongue::tongue:

οντως το κρυμμενο αλατι που τρωμε ημερισιως ουτε που μπορειτε να φανταστειτε τι ποσοτητα ειναι !!!!!!!....γι αυτο λεω συνεχεια πολυ νερο....αλτι με 51% λιγοτερο νατριο....και οπου βαζουμε λεμονι ή ξυδι να μην βαζουμε αλατι......μεγαλο κερδος εχουμε απο αυτο οσο και να μη σας φαινεται ;)

that's the spirit girl!!!!! έτσι μπράβο!

όταν αγχώνομαι θα επικοινωνώ μαζί σου! (και 10 φορές τη μέρα... χιχιχιχι)

όσες φορές θέλεις τσιπούρα!ευπρόσδεκτη!;)

....Έχω κάνει αγώνα να μην αγχώνομαι!!!;);)

....αλλά ειδικά με ό,τι αφορά στο σπίτι πλέον ΔΕΝ αγχώνομαι....!

τελικά η επαφή παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, αρχικά όταν είδα το ίδιο στη ζυγαριά εκνευρίστηκα αλλά με κουβέντιασε αρκετά και με βοήθησε πολύ, αν δεν είχε γίνει αυτό θα είχα τσακίσει καμιά μακαρονάδα με κιμά που την έχω και άχτι!

Η γλυκόξινη εεε;;και είναι από τις αγαπημένες μου η συγκεκριμένη!!

Πρέπει να βρούμε συνταγή για υγιεινές γλυκόξινες!:D

ΠΑΜΕ γερά τσιπούρα!;)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Εμένα και ο τόνος μου φαίνεται πάααααρα πολύ αλμυρός!!!

Αρχηγέ τί λες;

μηπως παιρνεις αυτον του λαδιου??????????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...