Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Σέβη έτσι έδειξε το τεστ. Θα πάω και στη γιατρό την άλλη εβδομάδα, να το σιγουρέψουμε. :D

TARA ΣΕ λέω το lemon cake τα σπάει παιδάκι μου!!! Κι εγώ της σοκολάτας είμαι, αλλά πήρε ο χάζμπαντ 1, 2 φορές - γιατί αυτός τρώει τα πάντα - και δοκίμασα, ήταν μούρλια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γοργόνες καλησπέρα,

Δεν σας προλαβαίνω. Πρέπει να κάτσω 1-2 ώρες για να σας διαβάσω.

Χρόνια πολλά σε όσους είχαν γεννέθλια, περαστικά σε όσους έχουν κρυωματάκι, καλή δίαιτα σε όσους την ακολουθούν και καλή χώνεψη σε όσους τρώνε τα πάντα .

Εγώ τρέχω με γιατρούς, και εξετάσεις και τα πράγματα είναι λίγο περίεργα, οπότε δεν έχω πολύ χρόνο για διάβασμα.

Καλό σας βράδυ.

Καλημερααααα γοργονάκιααααααααα :D

έυχομαι να πάνε όλα καλα!!!!!!!!....περιμένουμε τα νεα σου , και οπως ειπε και η Γιωργία μας χαρηκαμε πολυ που ξαναρθες στο παρεάκι μας !!!

φιλια πολλα !

γοργονες σημερα φορεσα μια φουστα που ειχα να φορεσω 5 χρονια χαχαχαχα!! σουπερ !!!!!!!!!!! και μου ειπαν και στην δουλεια μεγια τα καινουρια ρουχα χαχαχαχα!! καλο εεεεεεεεεεεεεε!!!:tongue:
μπραβο...εγω εβαλα κολαν μετα απο 10 χρονια!!!χαχα!!!

καλημεραααααααααααααααααααααα !!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ρε συ !!!!

αχ αχ αχ...του χρόνου το καλοκαιρι θα βαλεις και καυτα σορτσακια :cool::cool::cool:

καλημέρα κούκλες!

βρήκα γιατί μου την έλεγαν χθες μαζεμένοι.

πήγα σπίτι το μεσημέρι τρέχοντας στον καθρέφτη. ήμουν κίτρινη, κομμένη. ήταν η πρώτη μέρα που αδιαθέτησα. συν το ότι το παντελόνι μου μου έπεφτε... το μπλουζάκι μου ήταν μια χαρά αλλά ο συνδυασμός ήταν χάλια, άβαφη, το μαλλί επιμελώς ατημέλητο...

σήμερα το πρωί φόρεσα ένα κοστουμάκι που είχα να βάλω 3,5 χρόνια. και πάλι φαρδύ είναι, αλλά τουλάχιστον δεν πέφτει κιόλας. βάφτηκα, ανέβηκα ψυχολογικά.

μόνο τα μαλλιά μου είναι κάπως, αλλά δεν προλαβαίνω ρε γμτ.

πότε να πάω κομμωτήριο. αύριο έχω κανονίσει να έρθει μια κοπέλα σπίτι να με χτενίσει. έχουμε μια εκδήλωση στην εταιρεία αργά το απόγευμα.

α, θα είμαι γοργόνα!

καλημερα κοριτσι!!!

είδες που σου ειπα????...για καποιο λόγο αντέδρασαν αυτοι που σε αγαπουν!....και κατα τη γνωμη μου πολυ καλα εκαναν...βεβαια δεν μπορω να ξερω το ''υφος'' που ειχαν ...αλλα τελικά ίσως θα πρεπει να ακουμε τους ανθρωπους μας....μας αγαπουν γι αυτο το λογο αντιδρουν ;)

Καλημερα γοργονακια τι κανετε?

Βικουλα καναμε θραυση χτες ε? Μπραβοοοοο κοριτσαρε μου! Κ δεν πειραζει που εφαγες λιγο παραπαμω στο προγραμμα ειναι κ αυτα!!! Δνε θα παιθανουμε κιολας!

Ντινα ειπαμε στην δουλεια σκορδακι!!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια

καλημερα κοριτσι!!!!

τι κανεις?

τα νεα σου?

πως πας?????

Καλημέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τί τρέξιμο πρωί πρωί!!!!!!!!....

με πήρε ο ύπνος και άργησα!!!!!! 000203F2.gif

πάλι καλά που είναι και Παρασκευήηηηη!!!!!!! 000203FB.gif

sig.asp?img=ad1

καλημερουδιαααααααααααααααααα Ζωηηηη !

σε πλακωσε το παπλωμα ??? χαχχαχαχα....δεν πειραζει :tongue:

τι κανεις?

Kαλημέραααααααααααα!

Αχ, τον καταφχαριστήθηκα χθες τον καφέ, 8.30 γύρισα σπίτι. Πήρα και δυο παντελονάκια με μαλακό ύφασμα, εφαρμοστά στο πόδι και στη μέση ... λάστιχο!!! Και δεν είναι εγκυμοσύνης, είναι μοδάτα. Τα πήρα μισό νούμερο μεγαλύτερα, για να τα φοράω αρκετό καιρό!

Ρε κορίτσια, μου εύχονται και σ' άλλα τόπικ, βγήκε παράρτημα;;; ;)

μπονζουρρρρ μον αμουρρρρρ :D

τι κανεις μάνα μ?

μεγειεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....καλοφόρετα!!!!

χαχαχαχαχαχαχα....να ανησυχησεις οταν θα μπεις στο meteo και ξαφνικα βγει ενα ''παραθυρο'' και σου γραφει ευχες απο ολους τους μετεορολογους:tongue::tongue::tongue:

καλημερα !!!

ειδα πολυ ωραια και μοδατα ρουχαλακια ..ας πουμε εγκυμοσυνης στο ZARA....ουτε που φαινοντουσαν τα μπλουζακια οτι ηταν για μελλοντικες κοιλιτσες!!!

εγω προπερσι ειχα παει benetton και ειχα αγοράσει απο τα εγκυμοσυνης ενα και γ@μω τα φορεματα απο 6 εως 9 μηνων !!!!:tongue:....ακομα το φοραω και ολες με ρωτανε απο που το πηρες μαρη???? :tongue::D

780530ww35h0fi6p.gif

Παραρτημα ειμαστε ετσι κι αλλιως εφοσον γραφουμε στο διαδικτυο! Οσοι ξερουν ελληνικα μπορουν να μας διαβασουν!;)

καλημερα κοριτσι!!!!!!

ολα ΟΚ?

εδω σημερα κανει πονοκεφαλοοοοοο ....γκρρρρ...ερχεται η κοκκινοσκουφιτσα ....πφφφφ

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλημερα Σεβουλα! Τωρα που εχασες τα κιλα που ηθελες, ετοιμαζεσαι ψυχολογικα για το δευτερο μωρακι, οπως το Μαεστροπουλο?;)

:-(:sad:εγώ είμαι έτοιμη για 2ο μωρό από τότε που γέννησα την Χρύσπα.

ο άντρας μου όμως ούτε να ακούσει. τον έχω πρήξει, τον έχω πιάσει με το καλό, τί "έλα να κάνουμε ένα αγοράκι" μπας και τον δελεάσω, εγώ κορίτσι θέλω πάλι, τίποτα!

θέλει ξεκούραση λέει, να μεγαλώσει η μικρή και μπούρου μπούρου!:mad:

μαεστρόπουλό μου συγχαρητήρια κοριτσάρα μου! με το καλό, να σου πάνε όλα δεξιά! να έχεις τελειόμηνη ευχάριστη εγκυμοσύνη!:D

μη σκας για τα κιλά, όλα γίνονται!

Διαφημίσεις

καλημερα μπαπακι!!!!ολα καλα κουκλιτσα;;;

αχ αχ αχ...του χρόνου το καλοκαιρι θα βαλεις και καυτα σορτσακια :cool::cool::cool:

ναι....εγω δε θα ξεχασω.....τι θες να αδειασει ολη η παραλια;;

εγω προπερσι ειχα παει benetton και ειχα αγοράσει απο τα εγκυμοσυνης ενα και γ@μω τα φορεματα απο 6 εως 9 μηνων !!!!:tongue:....ακομα το φοραω και ολες με ρωτανε απο που το πηρες μαρη???? :tongue::D

ναι και μπενετον εχει ωραια ...αλλαστο ζαρα δεν ηξερα οτι ειχε ρουχα εγκυμοσυνης!!!;)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερουδιαααααααααααααααααα Ζωηηηη !

σε πλακωσε το παπλωμα ??? χαχχαχαχα....δεν πειραζει :tongue:

τι κανεις?

...Κάθε μέρα με πλακώνει!!....αλλά σήμερα με παραπλάκωσε!!!!:tongue::tongue:

θα δοκιμάσω και τη συνταγή με το ρυζάκι!!!!τρελαίνομαι για ρύζια!!!!:D:D

εδω σημερα κανει πονοκεφαλοοοοοο ....γκρρρρ...ερχεται η κοκκινοσκουφιτσα ....πφφφφ

..να της στείλουμε τον κακό το λύκο;;:D;!!;);)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

καλημερα μπαπακι!!!!ολα καλα κουκλιτσα;;;

ναι....εγω δε θα ξεχασω.....τι θες να αδειασει ολη η παραλια;;

ναι και μπενετον εχει ωραια ...αλλαστο ζαρα δεν ηξερα οτι ειχε ρουχα εγκυμοσυνης!!!;)

αιιι ρεεεεε !!!....δε μου λες κυρια μου....εαν λεγαμε πριν απο κανα 8μηνο οτι θα βαλεις κολλαν νομιζω οτι την ιδια απαντησ θα παιρναμε που εδωσες για το σορτσακι......:tongue:;););)

..να της στείλουμε τον κακό το λύκο;;:D;!!;);)

μπαααααααα....δε μασάει ...ειναι τσαμπουκαλου θα ερθει :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

:rolleyes:

Και το άλλο μου φαίνεται είναι αυτό. Κι αυτό με λάστιχο από πάνω. Αχ, ας είναι καλά η μόδα φέτος!!! :D

41Rixtd6KWL._SL500_SX182_SH35_.jpg

τελειο ενα απο τα παντελονια μου ειναι το εχω σε μαυρο χιχιχι!!

καλημερα σε οσες δεν ειπα βρε μου τσακιζεται την ψυχουλα με τα ψωνια η μουρλα μου !!!

Καλοφορετα Μαεστρια!!

Θα παω κ εγω σημερα να παρω εποχιακο μπουφανακι(?) για καπαρτινα οχι πολυ μακρυα σκεφτομαι να δουμε αν θα βρω κατι! Κ κανα μπλουζακι λεω κ κανα φορεματακι κ αργοτερα τα υπολοιπα!

Ε οχι!!! Να φορας κ συ αρχηγε ρουχο εγκυμοσυνης που εισαι μιση σταλια ανθρωπος !! Αυτο ειναι σκανδαλο! Εσυ κ εγκυος τα κανονικα θα φορεσεις!! Πλακα πλακα χτες εβλεπα ενα βιβλιο μαδερκερ κ μου αρεσαν κατι φορεματακια εγκυμοσυνης!!!!

Ταρα μας σκανδαλιζεις με το λεμον κεικ. Το απλο κεικ με μπολικο ξυσμα λεμονι ειναι απο τα αγαπημενα του γιου μου ... Εμενα παλι μου αρεσουν ολα τα γλυκα εκτος απο μαρεγκες κ τα φαγητα επισης γι αυτο παχαινω δεν εχω κατι να μην το τρωω ...

Ζωιτσα βαρυ το παπλωμα σημερις ε? Δεν βαριεσαι τουλαχιστον ειναι Παρασκευουλα!!!

Τι εχει το μενου σημερα?

Εμενα μου ειχε περισεψει λιγο στηθος κοτοπουλο (απο την μια μεριδα τι μισο) κ εκοψα κ μαρουλι κ 1 κσ καλαμποκι κ καροτο κ 1κσ τυρακι κ 1 κσ κρουτον τριμμενο κ εκανα μια αυτοσχεδια σιζαρς ( θα βαλω κ λιγο λαδι -μπαλσαμικο-μουσταρδα). Αρχηγε ειναι πολυ φτου κακα? Να μην το φαω λες να παρω απο κατω καμια τονοσαλατα καλυτερα? Για πε ...

Αααα κ μια ερωτηση για τις μανουλες που στελνουν τα παιδακια τους στον παιδικο.

Στον δικο μας τα ταιζουν 9 για πρωινο κ 12 για μεσημερι. Οταν τον περνει ο αντρας μου 2:30 του βαζω μαζι μια μπανανα η μηλο. Οταν ομως τον παιρνω εγω οπως θα γινει ολη την αλλη βδομαδα μεχρι τις 5 αυτος πειναει κ δεν του φτανει μια μπανανα. Τι αλλο μπορω να του βαζω μαζι ? Του βαζω καμια φορα 1-2 σπιτικα κουλουρακια αλλα δεν ειναι κ γι ακαθε μερα τα βαριεται κιολας. Να στελνω κανα γιαουρτακι ? Εσεις τι τους βαζετε?

Θένκιου, θένκιου.

Α, και το άλλο το κουλό. Κρατήθηκε όλη μέρα, Κιουρία λέμε, φεύγω απ' τον καφέ λέγοντας στα παιδιά "πάω σπίτι να φάω αράβικη πιτούλα με γαλοπούλα", αλλά στο δρόμο ήμουν κουρασμένη, μου γυρίζει το μάτι, παθαίνω ντουβρουτζά ... και τσάκισα μια μερίδα τηγανιτές πατάτες απ' τα Patafritas, με μουσταρδομαγιονέζα.

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ μουσταρδομαγιονέζααααααααααααααααααααα! :( :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...