Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

γοργονες σημερα φορεσα μια φουστα που ειχα να φορεσω 5 χρονια χαχαχαχα!! σουπερ !!!!!!!!!!! και μου ειπαν και στην δουλεια μεγια τα καινουρια ρουχα χαχαχαχα!! καλο εεεεεεεεεεεεεε!!!:tongue:

γοργονες σημερα φορεσα μια φουστα που ειχα να φορεσω 5 χρονια χαχαχαχα!! σουπερ !!!!!!!!!!! και μου ειπαν και στην δουλεια μεγια τα καινουρια ρουχα χαχαχαχα!! καλο εεεεεεεεεεεεεε!!!:tongue:

μπραβο...εγω εβαλα κολαν μετα απο 10 χρονια!!!χαχα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημέρα κούκλες!

βρήκα γιατί μου την έλεγαν χθες μαζεμένοι.

πήγα σπίτι το μεσημέρι τρέχοντας στον καθρέφτη. ήμουν κίτρινη, κομμένη. ήταν η πρώτη μέρα που αδιαθέτησα. συν το ότι το παντελόνι μου μου έπεφτε... το μπλουζάκι μου ήταν μια χαρά αλλά ο συνδυασμός ήταν χάλια, άβαφη, το μαλλί επιμελώς ατημέλητο...

σήμερα το πρωί φόρεσα ένα κοστουμάκι που είχα να βάλω 3,5 χρόνια. και πάλι φαρδύ είναι, αλλά τουλάχιστον δεν πέφτει κιόλας. βάφτηκα, ανέβηκα ψυχολογικά.

μόνο τα μαλλιά μου είναι κάπως, αλλά δεν προλαβαίνω ρε γμτ.

πότε να πάω κομμωτήριο. αύριο έχω κανονίσει να έρθει μια κοπέλα σπίτι να με χτενίσει. έχουμε μια εκδήλωση στην εταιρεία αργά το απόγευμα.

α, θα είμαι γοργόνα!

μπράβο αγάπη μου!

το 'χει η μέρα σήμερα!:D

Διαφημίσεις

καλημέρα κούκλες!

βρήκα γιατί μου την έλεγαν χθες μαζεμένοι.

πήγα σπίτι το μεσημέρι τρέχοντας στον καθρέφτη. ήμουν κίτρινη, κομμένη. ήταν η πρώτη μέρα που αδιαθέτησα. συν το ότι το παντελόνι μου μου έπεφτε... το μπλουζάκι μου ήταν μια χαρά αλλά ο συνδυασμός ήταν χάλια, άβαφη, το μαλλί επιμελώς ατημέλητο...

σήμερα το πρωί φόρεσα ένα κοστουμάκι που είχα να βάλω 3,5 χρόνια. και πάλι φαρδύ είναι, αλλά τουλάχιστον δεν πέφτει κιόλας. βάφτηκα, ανέβηκα ψυχολογικά.

μόνο τα μαλλιά μου είναι κάπως, αλλά δεν προλαβαίνω ρε γμτ.

πότε να πάω κομμωτήριο. αύριο έχω κανονίσει να έρθει μια κοπέλα σπίτι να με χτενίσει. έχουμε μια εκδήλωση στην εταιρεία αργά το απόγευμα.

α, θα είμαι γοργόνα!

σεβουλα...καλημερα κοπελα μου ...και μπραβο που ανεβηκες ψυχολογικα....!!!!:D:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

μπράβο βικάκι! τρελή χαρά δεν είναι;

το πρωί μου λέει η μάνα μου γιατί δεν το φορούσες το κοστούμι τόσο καιρό;

γιατί δεν έμπαινα τα προηγούμενα χρόνια!:eek:

δε λες που τα φυλαγαμε.....γιατι τετοιες εποχες δεν ειναι και για πολλες αγορε!!!σε ποσο διαστημα εχασες τα κιλακια;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

εγω κολαν φοραω παντα και χοντρουλα οταν ημουν γιατι το μονο καλο ειναι οτι το βαρος μου πηγε ομοιομορφα παντου

χιχιχι!! καλο και εγω το λεω και η μανα μου μου λεει καλα αυτο ειναι της λιλικας το παντελονι δεν το πιστευω οτι σου κανει :shock: :shock: ....χαχαχα

Διαφημίσεις

δε λες που τα φυλαγαμε.....γιατι τετοιες εποχες δεν ειναι και για πολλες αγορε!!!σε ποσο διαστημα εχασες τα κιλακια;;

χρόνισε η Χρύσπα μου! πιο πολύ χάρηκα τους πόντους που ξεφορτώθηκα. μεγάλη διαφορά. ίδια κιλά με όταν παντρεύτηκα, αλλά τα ρούχα επιπλέουν:D!!

από 90 όταν γέννησα, 80-79 όταν βγήκα από κλινική. μετά το 3μηνο θηλασμό ήμουν 78. μετά 2 μήνες σωστής δίαιτας έφτασα 72, αλλά έχασα πολλούς πόντους. σταμάτησα την διατροφολόγο και συνέχιζα διατροφή-συνδυασμούς. έχανα συνεχώς από λίγο.

δεν αλλάζει με τη μία όλη η γκαρνταρόμπα. μερικά θα τα πάω για στένεμα. κρίμα τόσα χρήματα.

πάλι καλά είχα κρατήσει μερικά ωραία κομμάτια. αλλά πάλι θέλω ψώνια. αργότερα, γιατί τώρα έχουμε στρίμωγμα. πήρα 3 μπλουζάκια naf naf πολύ μοδέρνα και το χάρηκα.

για τα γενέθλιά μου μου έδωσε η μανούλα μου λεφτάκια για να πάρω παντελόνι, αγανάκτησε με τα φαρδιά:tongue:. αν προλάβω θα βγω σήμερα ή αύριο.:D

Καλημερα γοργονακια τι κανετε?

Βικουλα καναμε θραυση χτες ε? Μπραβοοοοο κοριτσαρε μου! Κ δεν πειραζει που εφαγες λιγο παραπαμω στο προγραμμα ειναι κ αυτα!!! Δνε θα παιθανουμε κιολας!

Ντινα ειπαμε στην δουλεια σκορδακι!!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια

εγω κολαν φοραω παντα και χοντρουλα οταν ημουν γιατι το μονο καλο ειναι οτι το βαρος μου πηγε ομοιομορφα παντου

εγώ από παιδί το βάρος το είχα πίσω χαμηλά:oops::rolleyes::tongue:.

από τη μέση και πάνω είμαι αδύνατη, πάντα. χαμηλά πίσω έχω καμπύλες, γι 'αυτό όταν αδυνατίζω φαίνεται η διαφορά αμέσως.

εγώ από παιδί το βάρος το είχα πίσω χαμηλά:oops::rolleyes::tongue:.

από τη μέση και πάνω είμαι αδύνατη, πάντα. χαμηλά πίσω έχω καμπύλες, γι 'αυτό όταν αδυνατίζω φαίνεται η διαφορά αμέσως.

sevoula μεχρι και τα δαχτιλα των χεριων ειχαν παχυνει δεν μου εκαναν τα δαχτιλιδια μου !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...