Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Σ'ευχαριστω Τσιπουρίτσα μου.

Ζήτησα τα στοιχεία από τα νέα γοργονάκια γιατί έχω χάσει κι εγώ επισόδεια από το μπλα μπλα σας.

Και το κακό νεο: Μόλις τίμησα έναν υπέροχο ζουμερό φρεσκότατο λαχταριστό "Μπαμπά". Πόσες θερμίδες????? Δε το συζητω!!!!!! Αλλά τον ευχαριστήθηκα!!!!!!!!!!!!!!!

πολυ καλα εκανες !!!...πωωωω εχω χρονια να φαω μπαμπα !!!!

εχουμε ννες αφιξεις???...δεν τις εχω δει να τις ''περιλαβω''....για να κανω ενα ψαξιμο...;)

εγω εφαγα χαλβαδοπιτα αγνωστων θερμιδων!

πολλων θερμιδων !!!! :|

Δυστυχως το ταχινι, αν και μου αρεσει πολυ και ειναι και πολυ θρεπτικο, εχει παρα πολλες θερμιδες! Παντως ειναι εξαισια και τα γλυκα και τα φαγητα με ταχινι. Εχω μια συνταγη για ζυμαρικα, νηστισιμη, που κανει θραυση, με ντιπ απο ταχινι, σκορδο, λαδι και λεμονι.

οποτε θυμηθεις για στειλτη δωθε ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Ριζοτο με κολοκυθι και γραβιερα Κρητης

Υλικα για 2 ατομα :

• 1 φιλοκομμενο μετριο κρεμμυδι
  • 2 κουπες ρυζι αρμποριο για ρυζοτο (αγκρινο μπλε συσκευασια)
  • 1 ποτηρι λευκο κρασι
  • ζωμος λαχανικων (1 κυβος)
  • 1 μετριο κολυκυθι ή 2 μικρα κομμενα σε λεπτες ροδελες
  • 60-80γρ γραβιερα Κρητης ψιλοκομμενη
  • 1 κουτ. σουπας λαδι

Εκτελεση

Βαζουμε σε ενα κατσαρολακι να ζεστενεται 2 ποτηρια νερο σε χαμηλη φωτια....ριχνουμε τον κυβο .ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θελυομε να βρασει...να ζεσταθει μονο μεχρι να διαλυθει ο κυβος.

Παραλληλα παιρνουμε ενα μεγαλο αντικολλητικο τηγανι , βαζουμε το λαδι , μολις ζεσταυει ριχνουμε το ψιλοκομμενο κρεμμυδι...ΠΡΟΣΟΧΗ να μην παρει χρωμα...μονο να ''γυαλισει''.

Ριχνουμε το ρυζι και ανακατευουμε 2 λεπτα....μετα σβημουμε με το κρασι....ανακατευουμε 3 λεπτα να εξατμηστει το αλκοολ και μετα σιγα σιγα ριχνουμε το ζωμο....λιγο λιγο ...ανακατευουμε συνεχεια για 14 λεπτα μεχρι να ριξουμε ολο το ζωμο....δοκιμαζουνα αν κραταει ακομα το ρυζι...ριχνουμε λιγο ζωμο ακομα.....οτανειναι ετοιμο το ρυζι ριχνουμε τα κολυκυθακια και σκεπαζουμε για ενα λεπτο.....σβηνουμε τη φωτια και ριχνουμε τη γραβιερα....ανακατευουμε καλα να λιωσει το τυρι και σερβιρουμε αμεσως !!!

αν θελετε προσθεστε στο παιτο και πιπερι.

ΝΟΣΤΗΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....με λιγες θερμιδες...αν θυμαμαι καλα γυρω στις 250 ανα μεριδα.

καλη σας ορεξη .....

σας χαιρετω....παω για μαθημα

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ριζοτο με κολοκυθι και γραβιερα Κρητης

Υλικα για 2 ατομα :

• 1 φιλοκομμενο μετριο κρεμμυδι
  • 2 κουπες ρυζι αρμποριο για ρυζοτο (αγκρινο μπλε συσκευασια)
  • 1 ποτηρι λευκο κρασι
  • ζωμος λαχανικων (1 κυβος)
  • 1 μετριο κολυκυθι ή 2 μικρα κομμενα σε λεπτες ροδελες
  • 60-80γρ γραβιερα Κρητης ψιλοκομμενη
  • 1 κουτ. σουπας λαδι

Εκτελεση

Βαζουμε σε ενα κατσαρολακι να ζεστενεται 2 ποτηρια νερο σε χαμηλη φωτια....ριχνουμε τον κυβο .ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θελυομε να βρασει...να ζεσταθει μονο μεχρι να διαλυθει ο κυβος.

Παραλληλα παιρνουμε ενα μεγαλο αντικολλητικο τηγανι , βαζουμε το λαδι , μολις ζεσταυει ριχνουμε το ψιλοκομμενο κρεμμυδι...ΠΡΟΣΟΧΗ να μην παρει χρωμα...μονο να ''γυαλισει''.

Ριχνουμε το ρυζι και ανακατευουμε 2 λεπτα....μετα σβημουμε με το κρασι....ανακατευουμε 3 λεπτα να εξατμηστει το αλκοολ και μετα σιγα σιγα ριχνουμε το ζωμο....λιγο λιγο ...ανακατευουμε συνεχεια για 14 λεπτα μεχρι να ριξουμε ολο το ζωμο....δοκιμαζουνα αν κραταει ακομα το ρυζι...ριχνουμε λιγο ζωμο ακομα.....οτανειναι ετοιμο το ρυζι ριχνουμε τα κολυκυθακια και σκεπαζουμε για ενα λεπτο.....σβηνουμε τη φωτια και ριχνουμε τη γραβιερα....ανακατευουμε καλα να λιωσει το τυρι και σερβιρουμε αμεσως !!!

αν θελετε προσθεστε στο παιτο και πιπερι.

ΝΟΣΤΗΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....με λιγες θερμιδες...αν θυμαμαι καλα γυρω στις 250 ανα μεριδα.

καλη σας ορεξη .....

σας χαιρετω....παω για μαθημα

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!

ξεχασα να πω οτι αν χρησιμοποιησετε κυβο για το ζωμο ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΑΤΙ στο φαγητο....εχε ο ζωμος ;)

οσες εχετε χρονο και μπορειτε να φτιαξετε μονες σας το ζωμο θα χρειαστειτε τα εξης :

κολοκυθι

καροτο

μια σκελιδα σκορδο

σελινο

πατατα

κρεμυδι

μπροκολο κτλ κτλ....και οτι αλλο λαχανικο σας αρεσει....βραζετε τα λαχανικα ....μετα τα τρωτε κιολας οσα σας αρεσουν και χρησιμοποιειτε το ζωμο....οσος περιεψει...ταπερακι και καταψυξη για την επομενη φορα

εφυγααααα

σβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινννννννννννννννννννννννννννννννννννννν...

σημερα δεν εχω διαθεση και δεν μπορω να προσδιορισω το γιατι!!το μονο που θελω ειναι να φαω ενα κιλο παστακια!!!!

δεν πρεπει ομως βοηθεια!!!

Αν εχεις τη δυνατοτητα βγες εξω και κανε εναν περιπατο! Να αλλαξει το ματακι σου παραστασεις.

Αν οχι προσπαθησε να απασχολησεις το μυαλουδακι σου με κατι ασχετο πχ δες μια ταινια, κανε εκκαθαριση σε καποιο ντουλαπι κλπ. Παντως μην πλησιασεις το ψηγειο με τιποτα.

Επισης μια καλη ιδεα για να "ξεφυγεις" ειναι να παρεις τα αλμπουμς φωτογραφιων και να τα ξεφυλλισεις. Αντε κανε κατι απο ολα αυτα κια πες μου μετα ποσο UP θα εισαι!!!!

Μακια

ΥΓ. Βαλε να παιζει και το τραγουδακι που εβαλα πριν και ριξε ενα κουνηματακι. Εχει πολυ ανεβαστικο ρυθμο.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γοργόνες καλησπέρα,

Δεν σας προλαβαίνω. Πρέπει να κάτσω 1-2 ώρες για να σας διαβάσω.

Χρόνια πολλά σε όσους είχαν γεννέθλια, περαστικά σε όσους έχουν κρυωματάκι, καλή δίαιτα σε όσους την ακολουθούν και καλή χώνεψη σε όσους τρώνε τα πάντα :D.

Εγώ τρέχω με γιατρούς, και εξετάσεις και τα πράγματα είναι λίγο περίεργα, οπότε δεν έχω πολύ χρόνο για διάβασμα.

Καλό σας βράδυ.

Διαφημίσεις

δεν ζυγίστηκα πρόσφατα.

σίγουρα έχω χάσει πολλούς πόντους, αλλά αφού είμαι καλά, τί ζόρι τραβάνε ρε γμτ!

μουρίχνουν την ψυχολογία με το βλέμμα, με τα λόγια τους!

ήμουν 60-63 όταν παντρεύτηκα. 90 όταν γέννησα. τώρα πρέπει να είμαι 63. δεν ξέρω αν έχασα κι άλλο.

με κάνουν να νιώθω σαν άρρωστη.

Δεν του χ3Ζ3Ις λεω εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εμεις παλευουμε να φτασουμε πιο κατω απο κει που ειμαστε κι εσυ καταφερες το ακατορθωτο και θα μας την λενε και απο πανω με τη φατσα τους????? Να εισαι περηφανη για οτι καταφερες και να απολαυσεις την υγεια που σου προσφερει ενα υγιες σωμα.

Γοργόνες καλησπέρα,

Δεν σας προλαβαίνω. Πρέπει να κάτσω 1-2 ώρες για να σας διαβάσω.

Χρόνια πολλά σε όσους είχαν γεννέθλια, περαστικά σε όσους έχουν κρυωματάκι, καλή δίαιτα σε όσους την ακολουθούν και καλή χώνεψη σε όσους τρώνε τα πάντα :D.

Εγώ τρέχω με γιατρούς, και εξετάσεις και τα πράγματα είναι λίγο περίεργα, οπότε δεν έχω πολύ χρόνο για διάβασμα.

Καλό σας βράδυ.

Χαχα!! Δεν εισαι η μοναδικη που δεν προλαβαινεις. Δεν πειραζει !!!! Τουλαχιστο οποτε μπορεις να μπαινεις να μας ενημερωνεις.

ΑΜΑΝ καναμε να σε δουμε στις γοργονες, μη σε χασουμε παλι!!!!!

Μακια στα μουτρακια σου και μακαρι ολα να βαινουν καλα με την υγεια σου και ολη η ταλαιπωρια που τραβας τωρα να ειναι για καλο!!!!

καλημερα γοργονες μου μακια τρελα !!!!!

μου αρεσαν πολυ αυτα που λετε το απογευμα αχ!! και να μην εχω υπολογοιστι στο σπιτι !!!!

αντρα παμε για αγορα υπολ. το αποφασησα χαχαχαχαχαχα!!!:mrgreen::tongue::twisted::tongue:

1660476y7h0w2f8is.gif

καλημερα κοριτσια!!

εγω τελικα χθες δεν καταφερα να ειμαι κιουρια ...και δοκιμασα και φαγητα και γλυκα....παντως τα σχολια τ'ακουσα τα θετικα ....!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερα γοργονες μου μακια τρελα !!!!!

μου αρεσαν πολυ αυτα που λετε το απογευμα αχ!! και να μην εχω υπολογοιστι στο σπιτι !!!!

αντρα παμε για αγορα υπολ. το αποφασησα χαχαχαχαχαχα!!!:mrgreen::tongue::twisted::tongue:

καλημερα ντινακι!!!!αντε εφατασε το σκ!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...