Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

mpap τι εγινες κοριτσακι;;;....πως πανε οι προετοιμασιες;;

καλως το κοριτσι μας :mrgreen:

αχ ασε με Βικακι....παραδιδω πνευμα σε λιγο.....ακομα αφαντος ο παππας της εκκλησιας ....καθε μερα τον παιρνω τηλ. και καθε μερα μου λεει παρε με σε λιγο πουλακι μου.....τον παιρνω.....δεν απαντα.....και καθε μερα το ιδιο σκηνικο.....θελουμε να τυπωσουμε τα προσκλητηρια κ δεν μπορουμε....γιατι δεν εχει επιβεβαιωθει η ημερομηνια.....:(:(:(

τωρα κοιταζουμε και κανουμε κινησεις και για τη Ζαρουχλα τελικα.....θα παμε το σ/κ και ευχομαι να βγαλουμε ακρη εκει.....ασε μαυρα χαλια ειμαι....

εκανα και την πρωτη προβα νυφικου....πολυ cult καταστασεις....εγω να κανω προβες και να μην εχω ακομα ημερομηνια....:roll::(:(:(

αυτα τα δικα μου

εσυ τι κανεις????.....πως παει η διατροφουλα??? :mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τωρα κοιταζουμε και κανουμε κινησεις και για τη Ζαρουχλα τελικα.....θα παμε το σ/κ και ευχομαι να βγαλουμε ακρη εκει.....ασε μαυρα χαλια ειμαι....

εκανα και την πρωτη προβα νυφικου....πολυ cult καταστασεις....εγω να κανω προβες και να μην εχω ακομα ημερομηνια....:roll::(:(:(

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ;;;

Έλεος πιααααααααααααααααααααααααα!!! :lol::lol::lol:

Αχ, θέλω στη Ζαρούχλα. Λατρεύω αυτό το όνομα!!!

Ζαρούχλα rulezzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!

Καλό κουράγιο κοριτσάκι, ξέρουμε όλες, είναι ΑΦΟΡΗΤΑ (εγώ κόντεψα ν' αυτοκτονήσω).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ;;;

Έλεος πιααααααααααααααααααααααααα!!! :lol::lol::lol:

Αχ, θέλω στη Ζαρούχλα. Λατρεύω αυτό το όνομα!!!

Ζαρούχλα rulezzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!

Καλό κουράγιο κοριτσάκι, ξέρουμε όλες, είναι ΑΦΟΡΗΤΑ (εγώ κόντεψα ν' αυτοκτονήσω).

τι κανεις κουκλακι μου εσυ???? πως πας με τη διατροφουλα????....εχουμε κανεναν νεο????

ενα τσικ θελω και πεφτω απο τον 1ο :tongue::tongue::tongue:

εχω και το πεθερικοννννν....που θελει να καλεσει τη μαρα τη σαρα και ολο το συναπαντημα.......ειλικρινα αυτη τη στιγμη θελω μια μπουκαλα οξυγονο για να αναπνευσω σαν ανθρωπος :tongue::tongue::tongue:

τι κανεις κουκλακι μου εσυ???? πως πας με τη διατροφουλα????....εχουμε κανεναν νεο????

ενα τσικ θελω και πεφτω απο τον 1ο :tongue::tongue::tongue:

εχω και το πεθερικοννννν....που θελει να καλεσει τη μαρα τη σαρα και ολο το συναπαντημα.......ειλικρινα αυτη τη στιγμη θελω μια μπουκαλα οξυγονο για να αναπνευσω σαν ανθρωπος :tongue::tongue::tongue:

Η διατροφή πάει μέτρια έως χάλια, αλλά έχω δικαιολογία, περνάω λίγο περίεργη φάση. :roll:

Υπομονήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!

Τα περάσαμε όλες κι επιβιώσαμε!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Η διατροφή πάει μέτρια έως χάλια, αλλά έχω δικαιολογία, περνάω λίγο περίεργη φάση. :roll:

Υπομονήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!

Τα περάσαμε όλες κι επιβιώσαμε!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εεεεεεεππππππππππ....δεν θελω να μου πεφτεις !!!....ελπιζω αυτη η περιεργη φαση να μην εχει να κανει με υγεια....ολα τα υπολοιπα ξεπερνιουνται !!!!;)

έχε υποψιν σου οτι η καλη διατροφη σημαινει και ευεξία.....καλη διαθεση ....οταν τρωμε σωστα ειμαστε αναλαφροι (και απο τυψεις ;) ) !!!...τωρα αν τσακισουμε κ ενα παγωτακι ΟΚΚΚΚΚΚΚ δεν χαθηκε ο κοσμος... :cool:

ΔΕΝ ξερω ποιος θα επιβιωσει στο τελος....ο παπας????....ο νεοκορος???....το πεθερικοννννν???....εγω????....:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

εεεεεεεππππππππππ....δεν θελω να μου πεφτεις !!!....ελπιζω αυτη η περιεργη φαση να μην εχει να κανει με υγεια....ολα τα υπολοιπα ξεπερνιουνται !!!!;)

Έχει δυστυχώς. Αλλά είναι περαστικό (ελπίζω), απλά πρέπει να περάσουμε εγχείρηση κι ένα άγχος το έχω.

You will survive παιδάκι μου, άκου με που σου λέω!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοριτσακια σορυ....αλλα κανουμε προβα με τον γιο μου θεατρικο.....ελεος...λυπηθειτε με...!!!!

μπαπ δυστυχως εμαι στη φαση του κολληματος.....στα 70....δε πεφτει σας λεω δε πεφτει.....ειναι και ταχαπια για την κυστη ...ειναι και κατι ατασθαλιες εκαψε φλατζα ο μεταβολισμος!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Έχει δυστυχώς. Αλλά είναι περαστικό (ελπίζω), απλά πρέπει να περάσουμε εγχείρηση κι ένα άγχος το έχω.

ολα καλα θα πανε μαρακι.....μην αγχωνεσαι 000203FA.gif!!!!

sig.asp?img=ad1

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ΕΥΧΟΜΑΙ περαστικα να ειναι ΟΛΑ !!!!....και να πανε (που θα πανε δλδ) ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ γοργονεςςςςςς επρεπε να με ενμερωσετεεεεε καλεεεεεεεεεεε :tongue::tongue::tongue:

τι τους ηθελα εγω τους γαμους???....στο Survivor επρεπε να δηλωσω συμμετοχη να κερδιζα και τα 100.000 ευρααααααααααα :tongue::tongue::tongue:

κοριτσακια σορυ....αλλα κανουμε προβα με τον γιο μου θεατρικο.....ελεος...λυπηθειτε με...!!!!

μπαπ δυστυχως εμαι στη φαση του κολληματος.....στα 70....δε πεφτει σας λεω δε πεφτει.....ειναι και ταχαπια για την κυστη ...ειναι και κατι ατασθαλιες εκαψε φλατζα ο μεταβολισμος!!!!

ελαααααααααααααα !!! για πες ....τι ρολλο εχει ο γιος???? τι θεμα εχει το θεατρικο????

ΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ....μην μου στεναχωριεσαι !!! θα ξαναφτιαξει ....μπες σιγα σιγα παλι σε προγραμμμα......και πιες οσο νερο μπορεις!!!!!!!....και ξεκινα και λιγη γυμναστικουλα στο σπιτι (ειπα προχθες κατι για επι τοπου τρεξιματακι στο σπιτι το ειδες????) :cool:

ολα καλα θα πανε μαρακι.....μην αγχωνεσαι 000203FA.gif!!!!

Είμαστε στην τελική ευθεία κι ένα άγχος το έχω. Θέλω να έρθει και να περάσει γμτ!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές :).

ΕΥΧΟΜΑΙ περαστικα να ειναι ΟΛΑ !!!!....και να πανε (που θα πανε δλδ) ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ γοργονεςςςςςς επρεπε να με ενμερωσετεεεεε καλεεεεεεεεεεε :tongue::tongue::tongue:

τι τους ηθελα εγω τους γαμους???

Ευχαριστώ γκουρού μου.

Μα δεν τους ήθελες εσύ (ούτε εγώ :?) ΑΥΤΟ είναι το κακό!

Τι να κάνεις; Κοινωνικάς υποχρεώσεις. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ολα καλα θα πανε !!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γλύκες μου σας αφηνω....προς το παρον....

φιλια πολλα σε ολες και ενα να εχετε στο μυαλο σας.......

''Το θεμα διαιτα-διατροφη ειναι στο χερι σας.....''.....και προσωπικα ειμαι σιγουρη οτι ΟΛΕΣ θα καταφερετε το στοχο σας....το χετε :cool::cool::cool:

μουτςςςςςςςςςςςςςςς....πολλα και σταυρωτα :mrgreen:

λοιπον ....ειμαστε ο δασκαλος....γιεεεεεεε!!!!και ειναι οι μαθητες......τους εξεταζουμε ....και τους απορριπτουμε απαξαπαντες...χαχα!!!

εγω μπαπ...μη βαρεσετε...σε ζηλευωωωωωω!!πεθαινω για ετοιμασιες γαμων ...βαφτισεων....και παρτυ!!!!περιμενω πως και πως το σεπτεμβρη το παρτυ των παιδιων...100 ατομα...γυρω στα 40 παιδια...περσι ...καναμε βραχυκυκλωμα στη δεη για 2 ωρες ...ευτυχως που ειχα γεμισει το τοπο με κερια....(ατυχημα φυσικα)ξερεις ποσοι γαμοι στη μερια μας εγιναν υπο το φως των κεριων εξαιτιας μας;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

λοιπον ....ειμαστε ο δασκαλος....γιεεεεεεε!!!!και ειναι οι μαθητες......τους εξεταζουμε ....και τους απορριπτουμε απαξαπαντες...χαχα!!!

εγω μπαπ...μη βαρεσετε...σε ζηλευωωωωωω!!πεθαινω για ετοιμασιες γαμων ...βαφτισεων....και παρτυ!!!!περιμενω πως και πως το σεπτεμβρη το παρτυ των παιδιων...100 ατομα...γυρω στα 40 παιδια...περσι ...καναμε βραχυκυκλωμα στη δεη για 2 ωρες ...ευτυχως που ειχα γεμισει το τοπο με κερια....(ατυχημα φυσικα)ξερεις ποσοι γαμοι στη μερια μας εγιναν υπο το φως των κεριων εξαιτιας μας;;;;

χαχαχαχαχχαχαχαχα....απιστευτος ρολλος!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αααααααααααα....ΟΚ αλλαζουμε???...να κανω εγω προβες στο παιδι για το θεατρικο και εσυ να κανεις ενα 2ο γαμο???:tongue::tongue::tongue:....μια χαρα παιδι ο γαμπρος, ωραιο νυφικο....ακομα πιο ωραιο παππουτσι........το πεθερικοννννν χαλι....αλλα αφου ''ψηνεσαι???'' χαχαχααχχαχαχαχα

φιλιαααααααααααααααααααα

χαχαχαχαχχαχαχαχα....απιστευτος ρολλος!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αααααααααααα....ΟΚ αλλαζουμε???...να κανω εγω προβες στο παιδι για το θεατρικο και εσυ να κανεις ενα 2ο γαμο???:tongue::tongue::tongue:....μια χαρα παιδι ο γαμπρος, ωραιο νυφικο....ακομα πιο ωραιο παππουτσι........το πεθερικοννννν χαλι....αλλα αφου ''ψηνεσαι???'' χαχαχααχχαχαχαχα

φιλιαααααααααααααααααααα

κοιτα στα τοσα που ειπες....που κολλησα....χαχα!!!καλη μου...τα θελεις και τα λες;;;..........δε μου μπαινουν......χαχαχα! 00020468.gif

sig.asp?img=ad1

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλησπεραααααα

@ΜΑΕΣΤΡΙΑ περαστικα να ειναι και ολα καλα να πανε!!!!!

@ ΜΠΑΠ πραγματικα αδυνατω να καταλαβω τους λογους του τρελου αγχους και πανικου που πιανει τις νυφες, οκ καταλαβαινω να μην εχεις βρει ακομα εκκλησια, αλλα μετα απο αυτό, ολα θα ειναι μια βολτα.....

εμεις ειμαστε σε τρελο πηξιμο δουλειας οικογενειακως με ολα τα επακολουθα, οποτε σας αφηνω για να παραλαβω τον μικρο απο την γιαγια...

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...