Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις κοριτσια! Κι εγω μια χαρα νιωθω τωρα!

Αρχηγε, ευτυχως εχω καλα γονιδια (απο τον πατερα μου), και το προσωπακι ειναι φρεσκο και αρυτιδωτο!;) Οσο για τις τροφες που εγραψες, τρωω τα παντα εκτος απο ψαρια.

Το κεικ μου βγηκε καταπληκτικο! Μυρωδατο, αφρατο, ελαφρυ και γλυκοξινο! Εριξα λιγη ζαχαρη αχνη απο πανω και του παει πολυ.

παντως εχουν δικιο τα κοριτσια ....σουπερ εισαι στη φωτο !!!...ΜΗ χασεις αλλο ομως εεε???!!!!

αχ δεν ξερεις τι χανεις!!!!!!!....ουτε σολωμο καπνιστο???...ουτε τοννο???? τιποτα????? :shock:

καλοφαγωτο !!!!:D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

A, εμένα μ' αρέσουν τα ψάρια, αλλά βαριέμαι να τα μαγειρεύω! Αν πάρω, βάζω στο φούρνο με μπόλικα κρεμμύδια. Κυρίως τσιπούρες! ;)

TARA τι ΜΕ κάνεις με το lemon cake, τι ΜΕ κάνεις!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπέρα γοργονοκόριτσα!

Πήρα καφέ και μπουκίτσες παστέλι και στρογγυλοκάθησα.....

Δεν πάω καλά, καθόλου καλά τελευταίως...Σεβουλίνι το΄χω ρίξει στη μάσα, με το @#$^τσίγαρο, πρέπει να συμμαζευτώ, αυστηρά....

δεν ζυγίστηκα πρόσφατα.

σίγουρα έχω χάσει πολλούς πόντους, αλλά αφού είμαι καλά, τί ζόρι τραβάνε ρε γμτ!

μουρίχνουν την ψυχολογία με το βλέμμα, με τα λόγια τους!

ήμουν 60-63 όταν παντρεύτηκα. 90 όταν γέννησα. τώρα πρέπει να είμαι 63. δεν ξέρω αν έχασα κι άλλο.

με κάνουν να νιώθω σαν άρρωστη.

Εγώ πάλι τα ζηλεύω τα 63 σου κιλά...είσαι ο στόχος μου....κάααααααααποια στιγμή.....στο μακρινόοοοοοοοοοοοο μέλλον.....

να σου πω και την δεν εχω ακουσει απο πολλους και φυσικα σιγα εγω να μην τους ακουγα γιατι και εγω στην αρχη τα ρουχα που φοραγα ηταν φαρδια επεφταν ατσουμπαλα πανω εεε!! και τι αφου ηθελα και θελω να εχω ενα αποτελασμα απο αυτο που κανω τι μας εχουν περασει για την κορη του ωνασι για να πηγενω συνεχεια στα μαγαζια να ψωνιαζω και να με βλεπουν κοκετα τι μας λες καλε ασεμε απο εκει με τους ασχετους !! ξερουν εμεις τι εχουμε κανει οχι βεβαια γιαυτο τα λενε αυτα .....

Μου αρέσεις γιατί δεν είσαι κομπλεξικιά......φιλάκι.....:P

Ετσι για να ξερω ομως, το γλασσο προστιθεται στο γλυκο αφου κρυωσει?

Κι εμένα μου αρέσουν οι γλυκόξινες, αλλά αν φιάξω κάτι τέτοιο θα το φάω μόνη μου...άρα δεν το φιάχνω καθόλου :(...κρίμα, μου αρέσει πολύ....

Επί του θέματος τώρα, πάντα τα γλάσα για να σταθούν όπως θέλεις, πρέπει το γλυκό σου από κάτω να είναι ΚΡΥΟ...

....αλλα στη δουλεια μεχρι να εισπραξουμε μου βγαινει η πιστη......εχει ξεφυγει τ θεμα....:shock:

Join the club.....:?...πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Κάθε φορά που λέμε "άντε έστρωσε", την επόμενη πάλι φτου κι απ΄την αρχή.....χάλια λέμε....:|

μα δεν κάνω δίαιτα. αντίθετα, τσακίζω ό,τι θέλω, όποτε θέλω. μόνο που μου έχει γίνει συνήθεια να συνδυάζω ότι τρώω.

ο στόχος μου ήταν τα 62. δεν σκάω για τακιλά.

μπορεί κι εγώ αν με διάβαζα να έλεγα τί λέει η ψωνάρα.

σκάω γιατί δεν έλεγαν τίποτα όταν ήμουν χοντρούλα!

τώρα που νιώθω όμορφη, τώρα τους χάλασε η χαρά μου;

να πάνε να μαμηθούν!

1,60 είμαι. σιγά τα κόκκαλα!

Ρε συ, θα με τρελάνεις; 1,60 ύψος, 62 κιλά, και σου βάζουν γκάζια;;;

Μήπως τρέχει τίποτα άλλο, κοριτσάκι;; Μήπως θέλουν κάτι υπογείως να σου πουν;; Μήπως αισθάνεται κανείς ανασφαλής με την αλλαγή σου;;;

Διαφημίσεις

Δεν πάω καλά, καθόλου καλά τελευταίως...Σεβουλίνι το΄χω ρίξει στη μάσα, με το @#$^τσίγαρο, πρέπει να συμμαζευτώ, αυστηρά....

Εγώ πάλι τα ζηλεύω τα 63 σου κιλά...είσαι ο στόχος μου....κάααααααααποια στιγμή.....στο μακρινόοοοοοοοοοοοο μέλλον.....

Μου αρέσεις γιατί δεν είσαι κομπλεξικιά......φιλάκι.....:P

εγω γιατι ειμαι καλα με εμενα και παω παρακατω ......... τα πειρα τα φιλακια μολης τωρα χαχαχαχα!!!

Κι εμένα μου αρέσουν οι γλυκόξινες, αλλά αν φιάξω κάτι τέτοιο θα το φάω μόνη μου...άρα δεν το φιάχνω καθόλου :(...κρίμα, μου αρέσει πολύ....

Επί του θέματος τώρα, πάντα τα γλάσα για να σταθούν όπως θέλεις, πρέπει το γλυκό σου από κάτω να είναι ΚΡΥΟ...

Join the club.....:?...πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Κάθε φορά που λέμε "άντε έστρωσε", την επόμενη πάλι φτου κι απ΄την αρχή.....χάλια λέμε....:|

Ρε συ, θα με τρελάνεις; 1,60 ύψος, 62 κιλά, και σου βάζουν γκάζια;;;

Μήπως τρέχει τίποτα άλλο, κοριτσάκι;; Μήπως θέλουν κάτι υπογείως να σου πουν;; Μήπως αισθάνεται κανείς ανασφαλής με την αλλαγή σου;;;

βρε που πηγες σημερα τα τεκνα καλα ??/ :P

Mpap, εγινε αναβολή του ραντεβού μου για αύριο απογευμα. Οπότε θα σας έχω νέα αύριο βραδάκι.

Γοργονουλες ζήτησα κάτι για τη λίστα. Μη με ξεχάσετε!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Το κεικ μου βγηκε καταπληκτικο! Μυρωδατο, αφρατο, ελαφρυ και γλυκοξινο! Εριξα λιγη ζαχαρη αχνη απο πανω και του παει πολυ.

εγώ πάλι βρήκα ένα ζαχαροπλαστείο όπου το προσωπικό έχει πολύ ευγενική ψυχή.....

Pastry%20devil.jpg&t=1

Τσιπουριτσα γιατι να ειναι παχυντικη? Καθολου θα ελεγα ! Μπαχαρικα εχει δεν εχει λαδια κ περιεργες σως!

;

κράτα γερά με το τσιγάρο!!!! το πολύ πολύ θα πάρεις 2-3 κιλά ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!!!!!

είναι τεράστιο το όφελος για την υγεία σου!!!!!!

και πάλι μπράβο για την προσπάθεια! αλήθεια πόσο καιρό είσαι άκαπνη τώρα;

Διαφημίσεις

Mpap, εγινε αναβολή του ραντεβού μου για αύριο απογευμα. Οπότε θα σας έχω νέα αύριο βραδάκι.

σε εψαχνα κουκλι μου !!! κορη μου χαχαχαχα!!!

παντως εχουν δικιο τα κοριτσια ....σουπερ εισαι στη φωτο !!!...ΜΗ χασεις αλλο ομως εεε???!!!!

αχ δεν ξερεις τι χανεις!!!!!!!....ουτε σολωμο καπνιστο???...ουτε τοννο???? τιποτα????? :shock:

TΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! Καποτε ετρωγα μια δυο φορες το χρονο τσιπουρα και σολωμο στα καρβουνα. Τωρα ουτε κι αυτα.

TARA τι ΜΕ κάνεις με το lemon cake, τι ΜΕ κάνεις!!

:tongue::tongue::tongue:

Το περιμενα οτι θα γνωριζες εσυ Ελλη μου! Και μετα μπαινει ψυγειο το γλυκο για να κρυωσει το γλασσο ή ασχετο?

age.png age.png

εγώ πάλι βρήκα ένα ζαχαροπλαστείο όπου το προσωπικό έχει πολύ ευγενική ψυχή.....

Pastry%20devil.jpg&t=1

κράτα γερά με το τσιγάρο!!!! το πολύ πολύ θα πάρεις 2-3 κιλά ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!!!!!

είναι τεράστιο το όφελος για την υγεία σου!!!!!!

και πάλι μπράβο για την προσπάθεια! αλήθεια πόσο καιρό είσαι άκαπνη τώρα;

βρε τι κολαστηριο ειναι αυτο !! πω ! πω !! αντε να φυγω εγω τωρα ??/:tongue:

good-luck.jpg

με το καλό τα καλά νέα σου γεωργία!!!!!!

τί ζήτησες; έχω χάσει 1-2 επεισόδια λόγω ΚΟΥΤΙΣΤΑΝ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...