Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Τελικά έφαγα μπριζόλα με καρότα και πιπεριές και ήταν ΣΟΥΠΕΡ! Καλά, τα λαχανικά όταν ψήνονται με το κρέας γίνονται πεντανόστιμα. Μόνο που ήθελα λίγα παραπάνω. ;)

Τέσπα, προς το παρόν χόρτασα.

Τώρα μόνο να μη βρέξει, για να πάω και λίγο στην αγοράααααααααα!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Τελικά έφαγα μπριζόλα με καρότα και πιπεριές και ήταν ΣΟΥΠΕΡ! Καλά, τα λαχανικά όταν ψήνονται με το κρέας γίνονται πεντανόστιμα. Μόνο που ήθελα λίγα παραπάνω. ;)

Τέσπα, προς το παρόν χόρτασα.

Τώρα μόνο να μη βρέξει, για να πάω και λίγο στην αγοράααααααααα!!!

βρε μαεστρια και εσυ αγορα τι καλο θα παρεις!!!!εεεεεεεεεεεεεεε!! οχι οτι ειμαι λυσαρα για ψωνια μην το πειτε αυτο απαπαπαπα!!!!:tongue:

Θέλω να πάρω σκούρες μπαλαρίνες, περίπου σ' αυτό το στυλ ...

L94629b.jpg

Κι αν δω κανένα ρούχο για τη δουλειά στα Marks & Spencer, γιατί μου 'στειλαν μήνυμα ότι έχει -20% σε όλα μέχρι Σάββατο. Οπότε, αν βρω τπτ καλό, θα το πάρω.

Ευτυχώς που με τροφοδοτεί ο χάζμπαντ βέβαια, γιατί αλλιώς σιγά μην έπαιρνα τπτ.

Επίσης, θα πάω με τον κουμπάρο μου για καφέ και κους κους. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μα δεν κάνω δίαιτα. αντίθετα, τσακίζω ό,τι θέλω, όποτε θέλω. μόνο που μου έχει γίνει συνήθεια να συνδυάζω ότι τρώω.

ο στόχος μου ήταν τα 62. δεν σκάω για τακιλά.

μπορεί κι εγώ αν με διάβαζα να έλεγα τί λέει η ψωνάρα.

σκάω γιατί δεν έλεγαν τίποτα όταν ήμουν χοντρούλα!

τώρα που νιώθω όμορφη, τώρα τους χάλασε η χαρά μου;

να πάνε να μαμηθούν!

1,60 είμαι. σιγά τα κόκκαλα!

Βρε συ σε καμια περιπτωση δεν εισαι ψωναρα....οκ και καλα εκανες και εχασες αυτα που νομιζες εσυ....απλα θελω να καταλαβεις οτι για να σου λεει καποιος που ειναι αγαπημενο προσωπο σου οτι κατι δεν του αρεσει στην απωλεια ισως να εχει και δικιο ;)

εσυ ξερεις...παντως καλα κανεις και προσεχεις τους συνδιασμους τροφων !!!!

και στην τελικη οντως δεν ειναι τραγικο το βαρος σου συμφωνα με το υψος σου......εσυ τρωγε σωστα και να προσεχεις την υγεια σου...τπτ αλλο !!

εφοσον νιωθεις καλα....μη δινεις σημασια :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Θέλω να πάρω σκούρες μπαλαρίνες, περίπου σ' αυτό το στυλ ...

L94629b.jpg

Κι αν δω κανένα ρούχο για τη δουλειά στα Marks & Spencer, γιατί μου 'στειλαν μήνυμα ότι έχει -20% σε όλα μέχρι Σάββατο. Οπότε, αν βρω τπτ καλό, θα το πάρω.

Ευτυχώς που με τροφοδοτεί ο χάζμπαντ βέβαια, γιατί αλλιώς σιγά μην έπαιρνα τπτ.

Επίσης, θα πάω με τον κουμπάρο μου για καφέ και κους κους. :D

χιχιχι!! ωραιες εγω θα τις εβαζα και εχεις και την εκπτωσουλα για τα υπολοιπα και καφε καλο !!!

http://www.gourmed.gr/recipes/TONOS-PSHTOS-PIKANTIKOS-19675.htm

αυτή τη συνταγή θέλω να κάνω, πως σας φαίνεται;

(όχι σήμερα...από εβδομάδα) θα ρωτήσω την διαιτολόγΑ αν μπορώ

σας φαίνεται παχυντική; έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια θέλω κάτι αλλο ....

Διαφημίσεις

http://www.gourmed.gr/recipes/TONOS-PSHTOS-PIKANTIKOS-19675.htm

αυτή τη συνταγή θέλω να κάνω, πως σας φαίνεται;

(όχι σήμερα...από εβδομάδα) θα ρωτήσω την διαιτολόγΑ αν μπορώ

σας φαίνεται παχυντική; έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια θέλω κάτι αλλο ....

σουπερ ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις κοριτσια! Κι εγω μια χαρα νιωθω τωρα!

Αρχηγε, ευτυχως εχω καλα γονιδια (απο τον πατερα μου), και το προσωπακι ειναι φρεσκο και αρυτιδωτο!;) Οσο για τις τροφες που εγραψες, τρωω τα παντα εκτος απο ψαρια.

Το κεικ μου βγηκε καταπληκτικο! Μυρωδατο, αφρατο, ελαφρυ και γλυκοξινο! Εριξα λιγη ζαχαρη αχνη απο πανω και του παει πολυ.

age.png age.png

Ευχαριστω για τις φιλοφρονησεις κοριτσια! Κι εγω μια χαρα νιωθω τωρα!

Αρχηγε, ευτυχως εχω καλα γονιδια (απο τον πατερα μου), και το προσωπακι ειναι φρεσκο και αρυτιδωτο!;) Οσο για τις τροφες που εγραψες, τρωω τα παντα εκτος απο ψαρια.

Το κεικ μου βγηκε καταπληκτικο! Μυρωδατο, αφρατο, ελαφρυ και γλυκοξινο! Εριξα λιγη ζαχαρη αχνη απο πανω και του παει πολυ.

βρε ζαργανες δεν μας λυπαστε εμας τις εργαζομενες που δεν εχουμε αυτα τα καλουδια αχ !! ενα κομματακι παρακαλω !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...