Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Για φαγητό θα κάνω φασολακια σήμερα!!!

Εμένα ο μικρός μου ευτυχώς Κοιμάται κατα τις 11 και ξυπνάει κατα τις 7-8 Οπότε είμαι καλα!!!

Εγω εφαγα ένα τοστακι τώρα το πρωί!!! Γενικά βαριεμαι σήμερα το πρωι και δεν κάνω καμία δουλειά!!! Έχω αραξει στο κρεβάτι!!!!

να τι θα φαω για μεσημερι .....ευχατριστω λετα και καλημερα!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κοριτσια ερωτηση....κρισεως....εφτιαξα κεικ γεμιστο με σοκολα....και γλασσο σοκολα απο πανω.....ποσο κεικ δικαιουμαι να φαω;;;

χαχαχαχχαχαχαχαχα!! τι ειπες τωρα βρε κοκονα χαχαχαχα!!

μιαμ μιαμ !!

Διαφημίσεις

κοριτσια ερωτηση....κρισεως....εφτιαξα κεικ γεμιστο με σοκολα....και γλασσο σοκολα απο πανω.....ποσο κεικ δικαιουμαι να φαω;;;

....κάποια θέλει να ξαναπάρει τα κιλά της:tongue::tongue:

ποιά να είναι ;...ποιά να είναι;;;:tongue::tongue::D:D:D:D

00020291.gifΒικυ;;;;;;:D:D:D:D:D :oops::oops:

Θα αντέξεις να φας μόνο μισό κομμάτι;

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Καλημέρα περήφανες γοργόνες!!!

τί κάνετε; εγώ ξεκουράζομαι καθήμενη στην καρέκλα του γραφείου μου

για την ενημέρωση σας, προς το παρόν :

ΚΟΥΤΙΣΤΑΝ - ΞΕΚΟΥΤΙΣΤΑΝ : 1-1

είμαστε στο ημίχρονο σήμερα!

Εχω διαιτολόγο και να συναντηθώ με την ιδιοκτήτρια του παλιου σπιτιού για τα κλειδιά κλπ οπότε σήμερα έχουμε παύση οικιακών εργασιών. Χθες το βράδυ τελειώσα με την κουζίνα κορίτσια .... ξεπατώθηκα 3 μέρες αλλά είναι όλα λαμπίκος τώρα!!!!!!!

Χθες μαγείρεψα κιόλας, χοιρινό γλυκόξινο και μπασμάτι με καλαμπόκι - το έκανα όσο πιο Light γινόταν στο Yok ... ελπίζω να μην τιμωρηθώ πολύ σήμερα στην διαιτολόγΑ.

Ηταν πολύ ρομαντικά με τα κεριά μας ανάμεσα στις κούτες!!!!!!

yo-romantic-Love-Couple-Couples-Chenis-DrinksGifts-hearts-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2-funny-L-O-V-E-Affections-Pashion-love-pics-Mette-k-album-arena-beauty-PARY-romantik-Misc-FLOWERS-NICE-ZACHODY-S%C5%81O%C5%83CA-erotik-Pictures-roxiez-my-album-httpwwwpicformetralbumshowimages283page2-romance-Sexy-women-Sexy-Pics-dinner-michael2-wow-suseQ-night-Sammy-degisik-places-philip-G-L-love-Gru%C3%9F-lovers-lcromant-my-arena-ROMANCE-food-dining-Love-Romance-goodnight-Naughty-see-sal-romantic%C2%A0-Love%C2%A0-Couple%C2%A0-Couples%C2%A0DrinksGifts%C2%A0-hearts%C2%A0-funny%C2%A0-L-O-V-E%C2%A0-Affections-Pashion-love-pics-beauty%C2%A0romantik%C2%A0-Misc%C2%A0-FLOWERS-NICE-%C2%A0-erotik%C2%A0-Pictures%C2%A0-%C2%A0-romance%C2%A0-Sexy-women%C2%A0-Sexy-Pics-dinner%C2%A0-night%C2%A0-Sammy%C2%A0-degisik%C2%A0-places-philip%C2%A0-G-L%C2%A0-love-Imagine-Love-and-Romance_large.jpg

να κάπως έτσι μόνο που όπου βλέπεται θάλασσα φανταστείτε ΚΟΥΤΕΣ!!!!!!

σας διαβάζω και σχολιάζω σε λίγο

....κάποια θέλει να ξαναπάρει τα κιλά της:tongue::tongue:

ποιά να είναι ;...ποιά να είναι;;;:tongue::tongue::D:D:D:D

00020291.gifΒικυ;;;;;;:D:D:D:D:D :oops::oops:

Θα αντέξεις να φας μόνο μισό κομμάτι;

1218672qvx0ictvm1.gif

χαχα!!!οχι ζωη μου ......αυτα τα γλυκα φταινε!!!αλλα ....δε θα τους περασει ...δινω μαχη!!!

sig.asp?img=ad1

Εχω διαιτολόγο και να συναντηθώ με την ιδιοκτήτρια του παλιου σπιτιού για τα κλειδιά κλπ οπότε σήμερα έχουμε παύση οικιακών εργασιών. Χθες το βράδυ τελειώσα με την κουζίνα κορίτσια .... ξεπατώθηκα 3 μέρες αλλά είναι όλα λαμπίκος τώρα!!!!!!!

Χθες μαγείρεψα κιόλας (χοιρινό γλυκόξινο και μπασμάτι με καλαμπόκι - το έκανα όσο πιο Light γινόταν στο Yok ... ελπίζω να μην τιμωρηθώ πολύ σήμερα στην διαιτολόγΑ.

:D

γεια σου τσιπουριτσα......αντε με το καλο και το υπολοιπο σπιτι....για πες συνταγη γι γλυκοξινο....με δικη σου σαλτσα;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Χθες μαγείρεψα κιόλας (χοιρινό γλυκόξινο και μπασμάτι με καλαμπόκι - το έκανα όσο πιο Light γινόταν στο Yok ... ελπίζω να μην τιμωρηθώ πολύ σήμερα στην διαιτολόγΑ.

:D

Γειά τσιπούρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D...

αυτό το φαγητό είναι από τα αγαπημένα μου!!!!μιάμμμμμμμμμ...και με γαλοπούλα!

Χθες μαγείρεψα κιόλας, χοιρινό γλυκόξινο και μπασμάτι με καλαμπόκι - το έκανα όσο πιο Light γινόταν στο Yok ... ελπίζω να μην τιμωρηθώ πολύ σήμερα στην διαιτολόγΑ.

yo-romantic-Love-Couple-Couples-Chenis-DrinksGifts-hearts-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2-funny-L-O-V-E-Affections-Pashion-love-pics-Mette-k-album-arena-beauty-PARY-romantik-Misc-FLOWERS-NICE-ZACHODY-S%C5%81O%C5%83CA-erotik-Pictures-roxiez-my-album-httpwwwpicformetralbumshowimages283page2-romance-Sexy-women-Sexy-Pics-dinner-michael2-wow-suseQ-night-Sammy-degisik-places-philip-G-L-love-Gru%C3%9F-lovers-lcromant-my-arena-ROMANCE-food-dining-Love-Romance-goodnight-Naughty-see-sal-romantic%C2%A0-Love%C2%A0-Couple%C2%A0-Couples%C2%A0DrinksGifts%C2%A0-hearts%C2%A0-funny%C2%A0-L-O-V-E%C2%A0-Affections-Pashion-love-pics-beauty%C2%A0romantik%C2%A0-Misc%C2%A0-FLOWERS-NICE-%C2%A0-erotik%C2%A0-Pictures%C2%A0-%C2%A0-romance%C2%A0-Sexy-women%C2%A0-Sexy-Pics-dinner%C2%A0-night%C2%A0-Sammy%C2%A0-degisik%C2%A0-places-philip%C2%A0-G-L%C2%A0-love-Imagine-Love-and-Romance_large.jpg

να κάπως έτσι μόνο που όπου βλέπεται θάλασσα φανταστείτε ΚΟΥΤΕΣ!!!!!!

τι καλο εγω σας ειπα ειμαι στον ρωμαντισμο του χειμωνα σημερα αχχ!! αχχ!! πολυ ωραιο !! καλημερα κοριτσι μας χιχιι!!

καλημερα ζωη! για πες συνταγη μελομακαρονα παρλιαρου, θελω να φτιαξω φετος και να βαλω και τον μικρο να βοηθησει-τα κανει μπαχαλο

μισό λεπτάκι και έφτασεεεεε!!!!!!.....;)

καλημερα ζωη! για πες συνταγη μελομακαρονα παρλιαρου, θελω να φτιαξω φετος και να βαλω και τον μικρο να βοηθησει-τα κανει μπαχαλο

βρε θα φτιαξεις και για μενα κανενα κιλο χαχαχαχα!! αλλα θελω να ειναι φτιαχμενα απο τα χερια του γιοκα σου χιχιχι!! θα ειναι τα ποιο νοστημα μελο!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...