Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

δεν έχω ζυγιστεί ακόμα... δεν τα έχω καταφέρει, κάθε μέρα ξυπνάω στο τσάκ και φεύγω σαν τρελή για το γραφείο

ελπίζω αύριο

έχω αγωνία αλλά δεν ελπίζω σε πολλά πράγματα.... συνήθως αργεί να πάρει μπροστά το σύστημα.....

μακάρι να δώ έστω και -1 !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ΚΑΛΗΜΕΡΑ στην παρέα!!! :D

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???

τζενη καλως ορισες στο γοργονες κλαμπ!!!!! εδω θα σε αναλαβουνε οι ειδικες και σε λιγο καιρο θα γινεις κουκλαααααα ...

Βικυ παρακαλω να μου αφαιρεσεις 2 κιλα γιατι δεν αντεχω να βλεπω αλλο το τεραστιο νουμερο ...οχι οτι με -2 δεν ειναι τεραστιο αλλα βρε παιδι μου να βλεπω οτι κατεβαινει...

φιλακια πολλα σε ολες παλιες και καινουριες

αααα και το σλογκαν μας...

γερα με τσαμπουκα!!!!!!

Ελιζα b.gifr.gifa.gifv.gifo.gifo.gifo.gifo.gifo.gif!!!

Καλημέρα γοργονούλες και από μένα...

Και γω ζυγίστηκα χτές και ήμουν 73 όσο και πριν μια εβδομάδα όσο και πιο πρίν, αλλά τι περίμενα να δώ αφού δεν άλλαξα κάτι στην καθημερινότητα!χαχα!απλά πίστευα ότι γράφοντας και γώ στην παρέα θα τα χάνω και γώ 2-2-2! Χμ, μάλλον δεν πάει έτσι...θα κάνω καμιά αλλαγή και ελπίζω να δώ και κανένα αποτέλεσμα για την ώρα βλέπω τα χέρια μου να στρώνουν από το γυμναστήριο και κάτι είναι και αυτό...

Οπότε πάμε γερά!!!

Nαι κι εγώ αυτό μάλλον κάνω. Ενώ δεν προσέχω ιδιαίτερα αυτό τον καιρό - καλά έχω και κάτι δικά μου και είμαι κάπως - συνεχίζω να γράφω εδώ.

Για να μη ξεχνιόμαστε κοριτσάκι!!!

Έλα, κουράγιο σ' όλα τα κοριτσάκια, παλιά και καινούρια (καλώς ήρθατε :D)!!

Και είπαμε, χάνουμε δε χάνουμε, τουλάχιστον τρεφόμαστε ΣΩΣΤΑ! :cool:

Χάσαμε και την γκουρού με τη δουλειά και τις ετοιμασίες του γάμου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Hellooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Βικουλα, την "μυρισες" την αφιξη του Νο 44!!!!!!

Τζενουλα, καλωσορισες. Αν μπεις στο πηγαιμο για την... απωλεια κιλων, να ευχαισαι να περνας ευχαριστα, να ξερεις οτι εδω που ηρθες λιγο δεν ειναι. Εκ Κ.Π.Καβαφη παραλλαγη Γεωργια.

Προσπαθησε να διαβασεις λιγο τουλαχιστο οπου βρεις συμβουλες. Δυστυχως δεν εχω χρονο να τα συγκεντρωσω, αν και θα ηθελα για να βοηθαμε τις νεοσυλλεκτες.

Να σου ζησει η κουρουλα, και ΟΚ μην ανησυχεις θα τα χασεις σιγουρα.

SOULA33[/b];420428]Καλημέρα κοριτσακια μου,

Τέταρτη μερα διαιτας σήμερα αλλα να πω την αληθεια εγω παλι πρησμενη νιωθω.Δεν επρεπε εστω και λιιιιιιγο να εβλεπα διαφορα????

Ουφ τι να πω?

ΚΑλό μας κουράγιο και σήμερα.

Εχω φασολακια και επιτέλους μια φετουλα ψωμακι .Να πω την αλήθεια μου ελειψε!!!!!!!!

Καλο μου κοριτσι, δεν απαγορευεται να φας ψωμι. Απλα να τρως ολικης αλεσεως και ποτε σε συνδυασμο με καποιες τροφες οπως πατατες κ.α. Για πρωινο μοπρεις να φας μια μικρη φετουλα με μελι. Ενα σαντουιτσακι με γαλοπουλα για δεκατιανο ή απογευματινο θα σου κανει καλο και θα σε χορτασει.

ΒΙΚΥ74[/b];420322]καλημερα και απο μενα......!!!!

κοριτσακια....αυτο ηταν κολλησα!!!!:(

Βικυ μου, αν εχεις προσεξει, ειμαι στασιμη πολυ καιρο στο 85. Εμαθα τι εφταιγε και ξεκολλησα. Θα σας αναφερω συντομα τα νεα κιλα μου και ελπιζω να εκπλαγω κι εγω (δεν εχω ανεβει σε ζυγαρια 2 βδομαδες).

Θα πρεπει να εναλλασουμε τη διατροφη και την ασκηση. Οχι ολο το ιδιο προγραμμα και το ιδιο πρωινο και το ιδιο βραδυνο. Σε γενικες γραμμες εχουμε ενα πλανο με τις συνολικες θερμιδες που θα λαμβανουμε ημερησιως. Προσπαθουμε να ειμαστε πανω κατω εκει. Αλλα πχ στο γυμναστηριο θα καιμε για παραδειγμα τη μια μερα 250 θερμιδες και την αλλη 450. Αν λαμβανουμε καθε μερα ακριβως τις ιδιες θερμιδες και καιμε παλι ακριβως τις ιδιες, θεωρω οτι ειναι φυσικο επακολουθο να καλλησει ο μεταβολισμος μας. Αυτα εχω καταλαβει εγω ως τωρα με την ενασχοληση μου με το θεμα διατροφη και ασκηση. Αν κανω λαθος παρακαλω διαψευστε με.

Εγω παντως ξεκολλησα με το που αλλαξα μικρο συνηθειες στην καθημερινοτητα μου.

maestria77[/b];420964]

Και είπαμε, χάνουμε δε χάνουμε, τουλάχιστον τρεφόμαστε ΣΩΣΤΑ! :cool:

Χάσαμε και την γκουρού με τη δουλειά και τις ετοιμασίες του γάμου!

Ετσι.Ετσι. Πιστευω αν τρεφομαστε σωστα, χανουμε κιολας.

Γκουρου, (χαχαχα, σε βαφτισαμε ξανα) ειπαμε να παντρευτεις αλλα οχι και να σε χασουμε???

Δηλαδη οταν με το καλο θα ερθει και καποιο μπεμπακι, τοτε ουτε καλημερα θα μας λες???

Ας εισαι καλα κοπελα μου, κι εμεις καταλαβαινουμε και δεν σε παρεξηγουμε. Απλα, μας λειπεις.....:(:roll:

Σας φιλω ολες. Θα τα πουμε αργοτερα.....

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

..... Εμαθα τι εφταιγε και ξεκολλησα. .....Θα πρεπει να εναλλασουμε τη διατροφη και την ασκηση. Οχι ολο το ιδιο προγραμμα και το ιδιο πρωινο και το ιδιο βραδυνο. Σε γενικες γραμμες εχουμε ενα πλανο με τις συνολικες θερμιδες που θα λαμβανουμε ημερησιως. Προσπαθουμε να ειμαστε πανω κατω εκει. Αλλα πχ στο γυμναστηριο θα καιμε για παραδειγμα τη μια μερα 250 θερμιδες και την αλλη 450. Αν λαμβανουμε καθε μερα ακριβως τις ιδιες θερμιδες και καιμε παλι ακριβως τις ιδιες, θεωρω οτι ειναι φυσικο επακολουθο να καλλησει ο μεταβολισμος μας. Αυτα εχω καταλαβει εγω ως τωρα με την ενασχοληση μου με το θεμα διατροφη και ασκηση. Αν κανω λαθος παρακαλω διαψευστε με.

Εγω παντως ξεκολλησα με το που αλλαξα μικρο συνηθειες στην καθημερινοτητα μου.

.....

Καταρχας ευχαριστω για το καλοσωρισμα (απο όλες)! Ελπιζω συντομα να ξεκκολησω!

Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες. Οτι πρεπει να ενναλασουμε την διατροφη μας. Προσπαθω να το ακολουθω, αν και τωρα που το σκεφτομαι εχω κολλησει στο ιδιο πρωινο...μμμμ πρεπει να αλλαξω!!!

Γυμναστικη ρε κοριτσια δυστηχως δεν προλαβαινω. Οποτε μου δωθει η ευκαιρια ομως περπαταω αρκετα (να ναι καλα και οι συχνες απεργιεες των ΜΜΜ)

Καταρχας ευχαριστω για το καλοσωρισμα (απο όλες)! Ελπιζω συντομα να ξεκκολησω!

Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες. Οτι πρεπει να ενναλασουμε την διατροφη μας. Προσπαθω να το ακολουθω, αν και τωρα που το σκεφτομαι εχω κολλησει στο ιδιο πρωινο...μμμμ πρεπει να αλλαξω!!!

Γυμναστικη ρε κοριτσια δυστηχως δεν προλαβαινω. Οποτε μου δωθει η ευκαιρια ομως περπαταω αρκετα (να ναι καλα και οι συχνες απεργιεες των ΜΜΜ)

Έτσι είναι. Ο διατροφολόγος που πήγαινα μου άλλαζε τη διατροφή κάθε 2 εβδομάδες.

Οπότε να ξέρετε μικρές αλλαγές στα είδη των γευμάτων.

Λοιπόν, ετοιμάζω και 2-3 σετ εβδομαδιαίας διατροφής, που μπορείτε να τα εναλλάσετε ανά 2 εβδομάδες, για να έχετε ένα μπούσουλα και τα ποστάρω εδώ. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Διατροφή Νο1

ΠΡΩΙΝΟ

Γάλα & 2 κουταλιές δημητριακά

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ

Μπάρα δημητριακών ή κουλούρι

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ (ένα απʼ όλα, όποιο προτιμάτε)

2 κεφτέδες & σαλάτα

Ψάρι & σαλάτα

Λαδερά & ψωμί & σαλάτα

Τονοσαλάτα & ψωμί

Κοτόπουλο & ½ φλιτζάνι ρύζι & σαλάτα

Όσπρια & ψωμί & σαλάτα

Σούπα & ψωμί & σαλάτα

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ

Φρούτο

ή

Γλυκό του κουταλιού ή 30 γρ. Σοκολάτα (2 φορές τη βδομάδα μόνο)

ΒΡΑΔΙΝΟ (ένα απʼ όλα, όποιο προτιμάτε)

½ μεσημεριανό

Γιαούρτι & 2 φρυγανιές

Σαλάτα & 2 φρυγανιές

Τονοσαλάτα & 2 φρυγανιές

Τοστ

Σούπα & ψωμί

Μικρά τιπς για τη συγκεκριμένη διατροφή

Μια κουταλιά λάδι στη σαλάτα

Φρούτα όλα εκτός μπανάνα

Πολύ νερό

Λαδερά μια κουτάλα

Γάλα/γιαούρτι μέχρι 2%

Όσπρια μια κούπα του τσαγιού

Κοτόπουλο χωρίς πέτσα

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ :D!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διατροφή Νο2

Αυτή έχει συγκεκριμένο γεύμα κάθε μέρα, ενώ Πρωινό, δεκατιανό κι απογευματινό το ίδιο καθημερινά. Τα ίδια τιπς ισχύουν κι εδώ.

ΠΡΩΙΝΟ

Γάλα & 1 φέτα ψωμί & μέλι

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ

Φρούτο

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ

Αρακάς & σαλάτα & τυρί

ΤΡΙΤΗ

Κοτόπουλο & σαλάτα & ψωμί

ΤΕΤΑΡΤΗ

Μοσχάρι & ρύζι & σαλάτα & ψωμί

ΠΕΜΠΤΗ

Ψάρι & σαλάτα & ψωμί

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Φακές & σαλάτα & τυρί & ψωμί

ΣΑΒΒΑΤΟ

2 κεφτέδες & σαλάτα & τυρί

ΚΥΡΙΑΚΗ

Χοιρινό & σαλάτα & τυρί & ψωμί

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ

Φρούτο ή Μπάρα

ΒΡΑΔΙΝΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ

½ Μεσημεριανού

ΤΡΙΤΗ

Σαλάτα & 2 φρυγανιές

ΤΕΤΑΡΤΗ

½ μερίδα μοσχάρι & σαλάτα

ΠΕΜΠΤΗ

Τοστ & φρούτο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σαλάτα & φρούτο

ΣΑΒΒΑΤΟ

Φρούτο & γιαούρτι & φρυγανιά

ΚΥΡΙΑΚΗ

2 σουβλάκια & σαλάτα

Ξέρω, θα ήταν πιο βολικά αν την έβαζα σε πίνακα, αλλά θα μου τον βγάλει κινέζικο εδώ στο φόρουμ. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τελευταία για την ώρα!

Διατροφή Νο3

ΠΡΩΙΝΟ

Γάλα & 2 κουταλιές δημητριακά

ή

Γάλα ή χυμός & 1 φέτα ψωμί με βιτάμ

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ

Φρούτο

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ (ένα απʼ όλα, όποιο προτιμάτε)

Κοτόπουλο & 1 πατάτα & σαλάτα

½ φλιτζάνι ρύζι & κοτόπουλο & σαλάτα

Μακαρόνια & σαλάτα & τυρί

Όσπρια & ψωμί & σαλάτα

Ψάρι & σαλάτα & ψωμί ή πατάτα

Κρέας & ρύζι & σαλάτα

Λαδερά & ψωμί & τυρί

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ

Φρούτο ή Μπάρα

ΒΡΑΔΙΝΟ (ένα απʼ όλα, όποιο προτιμάτε)

Γιαούρτι & 1 φέτα ψωμί μαύρο

Σαλάτα & τυρί & αβγό

½ μεσημεριανό

2 σουβλάκια & σαλάτα

Μικρά τιπς για τη συγκεκριμένη διατροφή

Μια κουταλιά λάδι στη σαλάτα

Φρούτα όλα εκτός μπανάνα

Πολύ νερό

Λαδερά μια κουτάλα

Γάλα/γιαούρτι μέχρι 2%

Όσπρια μια κούπα του τσαγιού

Κοτόπουλο (στήθος ή μπούτι) χωρίς πέτσα

Μακαρόνια ένα ρηχό πιάτο

ΚΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ :mrgreen:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

λοιπον κοριτσια το πα και το κανα...αρχισα διαιτα με διαιτολογο...σας δινω ενδεικτικα καποιες μερες να μου πειτε τη γνωμη σας...

καλε που ειναι η νυφουλα μας???? οταν με το καλο ερθεις κοριτσακι μου θελω και τη δικη σου γνωμη...

1η μερα

πρωινο

γαλα με δημητριακα

δεκατιανο

3 βερυκοκα

μεσημεριανο

1τονο + 1 ντοματα+αγγουρι με 1κσλαδι + 2 φρυγανιες

απογεματινο

1φ πεπονι

βραδινο

1 τοστ ή 2 φτυγανιες με 60 γραμ τυρι + 1 αγγουρακι

2η μερα

πρωινο

γαλα με δημητριακα

δεκατιανο

3 βερυκοκα

μεσημεριανο

2 μπιφτεκια + 1 ντοματα+αγγουρι με 1κσλαδι + 2 φρυγανιες

απογεματινο

1 ζελε

βραδινο

1 αυγο βραστο + 1 αγγουρακι με 1κσ λαδι

3η μερα

πρωινο

γαλα με δημητριακα

δεκατιανο

2 φετες ανανα

μεσημεριανο

μακαρονια 2 φλ τσαγιου με 2 κγ τυρι τριμμενο

απογεματινο

1 χυμο

βραδινο

ιδιο με μεσημερι

3η και 5η μερα

πρωινο

γαλα και 1 τοστ

δεκατιανο

3 βερυκοκα ή ενα χυμο

μεσημεριανο

κοτοπουλο ή μπριζολα με σαλατα και λιγο λαδι

απογεματινο

1 μπαρα δημητριακων

βραδινο

γαλα με δημητριακα

κοριτσια μου δεν προλαβαινω τωρα να σας γραψω και αλλες μερες ....φευγω τρεχοντας

περιπου πηρατε μια ιδεα για το τι μου εβαλε

φιλακια πολλα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

λοιπον κοριτσια το πα και το κανα...αρχισα διαιτα με διαιτολογο...σας δινω ενδεικτικα καποιες μερες να μου πειτε τη γνωμη σας...

καλε που ειναι η νυφουλα μας???? οταν με το καλο ερθεις κοριτσακι μου θελω και τη δικη σου γνωμη...

1η μερα

πρωινο

γαλα με δημητριακα

δεκατιανο

3 βερυκοκα

μεσημεριανο

1τονο + 1 ντοματα+αγγουρι με 1κσλαδι + 2 φρυγανιες

απογεματινο

1φ πεπονι

βραδινο

1 τοστ ή 2 φτυγανιες με 60 γραμ τυρι + 1 αγγουρακι

2η μερα

πρωινο

γαλα με δημητριακα

δεκατιανο

3 βερυκοκα

μεσημεριανο

2 μπιφτεκια + 1 ντοματα+αγγουρι με 1κσλαδι + 2 φρυγανιες

Κορίτσι καλή αρχή!!!

Μια χαρά τη βρίσκω τη διατροφή σου! Δεν μπορεί να σ' αρχίσει στα πολύ αυστηρά, πρέπει να 'χεις αρκετή ποσότητα φαγητού στην αρχή, μετά το μειώνεις.

Και να εναλλάσεται η διατροφή κάθε 2-3 εβδομάδες.

ΚΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ και σε σένα! :D:D:D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Maestria μου, μου επιτρεπεις να προσθεσω κατι σημαντικο προς αποφυγη παρεξηγησεων.

Καθε συγκεκριμενο ειδος διατροφης ειναι σχεδιασμενο για συγκεκριμενο ατομο με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και συγκεκριμενο ιστορικο.

Σε καμια περιπτωση δεν προτεινουμε καποια διατροφη να τηρηθει απολυτα απο καποια μελη της παρεας.

Παραθετουμε τις διατροφες που μας εχουν προτεινει οι εκαστοτε διατροφολογοι μας, για να μπορεσει η καθεμια απο μας να διαμορφωνει και να διαφοροποιει το δικο της προγραμμα γνωριζοντας λεπτομερειες για την διατροφη που κανει και εντοπιζοντας τα λαθη και τα σωστα της.

Οι διατροφολογοι ειναι ανθρωποι που εχουν σπουδασει το αντικειμενο και προτεινουν το προγραμμα λαμβανοντας υποψη σοβαρες παραμετρους.

Αν καποια ατομα χρηζουν πραγματικη βοηθεια απο εξειδικευμενους γιατρους, τοτε θα πρεπει να απευθυνθουν εκει και εμεις εδω θα συνεχισουμε να μπλαμπλαριζουμε προσφεροντας ψυχολογικη υποστηριξη και οτι αλλο μπορουμε.

Συγνωμη για την παρεμβαση.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Maestria μου, μου επιτρεπεις να προσθεσω κατι σημαντικο προς αποφυγη παρεξηγησεων.

Καθε συγκεκριμενο ειδος διατροφης ειναι σχεδιασμενο για συγκεκριμενο ατομο με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και συγκεκριμενο ιστορικο.

Σε καμια περιπτωση δεν προτεινουμε καποια διατροφη να τηρηθει απολυτα απο καποια μελη της παρεας.

Παραθετουμε τις διατροφες που μας εχουν προτεινει οι εκαστοτε διατροφολογοι μας, για να μπορεσει η καθεμια απο μας να διαμορφωνει και να διαφοροποιει το δικο της προγραμμα γνωριζοντας λεπτομερειες για την διατροφη που κανει και εντοπιζοντας τα λαθη και τα σωστα της.

Οι διατροφολογοι ειναι ανθρωποι που εχουν σπουδασει το αντικειμενο και προτεινουν το προγραμμα λαμβανοντας υποψη σοβαρες παραμετρους.

Αν καποια ατομα χρηζουν πραγματικη βοηθεια απο εξειδικευμενους γιατρους, τοτε θα πρεπει να απευθυνθουν εκει και εμεις εδω θα συνεχισουμε να μπλαμπλαριζουμε προσφεροντας ψυχολογικη υποστηριξη και οτι αλλο μπορουμε.

Συγνωμη για την παρεμβαση.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ προσθήκη Γεωργία!! :D

Έτσι είναι κοριτσάκια. Ο καθένας την τηρεί, αν αποφασίσετε να την κάνετε χωρίς διατροφολόγο, προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες του. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Συμφωνώ και γώ απόλυτα...υπάρχουν κάποια πράγματα βέβαια που ισχύουν για όλους όπως για παράδειγμα όταν ψωνίζω τυρί ή αλλαντικά (γαλοπούλα ή ζαμπόν) ελέγχω να είναι πολύ πιο υψηλή η πρωτεΐνη από το λίπος...αλλά το τι θα φάει ο καθένας καθημερινά και η ποσότητα μπορεί μόνο από ειδικό να καθοριστεί! Ήδη όμως το ότι συναντιόμαστε και ανταλλάσουμε tips για υγειηνή διατροφή αλλά και τις ανησυχίες μας σχετικά με το σώμα μας και τα κιλά μας είναι πολύ καλό γιατί εκτός από μάνες είμαστε και άνθρωποι αλλά και γυναίκες και είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε την υγεία μας αλλά και να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας! Καλό μεσημέρι κοριτσάκια!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

γοργονιτσες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ !!!

Αχ μου λειψατε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!

Σορρυ για τις απουσιες μου αλλά πηζω τραγικα με ολαααααααααααα.....δουλεια , γαμος κτλ....

Ελιζααααααααααααααααααα ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!!!!!!!!!!!!

& ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ειδα -2 βρε θηριο???!!!!

μπραβο μπεμπα μου!!!!!!!!!!!!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε????.....ας κανει τον κοπο μία να μου κανει μια μικρη περιληψη αν εχει χρονο ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...