Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ζωουλα μου χρονια σας πολλα και ευτυχισμενα...

υγεια-ευτυχια-αγαπη-εμπιστοσυνη ειναι λιγα απο αυτα που σας ευχομαι...

ντινακι μου σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυ...αχχχχχχ και να ξερες τι πορωση εχουμε με τα τουτου...μικρα μεγαλα δεν μας χαλαει...ολη μερα τουτου και τσαφ τσουφ λεμε...ααααααα και μπαλια (μεταφραση στρουμφακια :confused:)....

βικουλα σε ευχαριστωωωωωωωωωω...αχχχχ και να καταλαβαινε το μωρο μου ποσες πολλες ευχες πηρε σημερα απο τις γοργονουλες μου...

ζωουλαααααααα σε ευχαριστωωωωωωωωω...

τζενουλα σε ευχαριστω και εσενα...να σαι καλα...

ευχαριστωωωω μαεστρια μου...κλεινουμε τα 2...γιναμε αντρακια :mrgreen:

μη το πειτε παραεξω αλλα μια αδυναμια του εχω...και να φανταστειτε οτι γουσταρα πολυ τα κοριτσακια...αλλα μολις τον αντικρισα...ειναι τοσο αγαπησιαρης το μωρο μου σε αντιθεση με την αλλη την τσαουσα...

παρτε με καλε και εμενα μαζι σας...επιδοτηση να δω που θα βρω :tongue:

ψιτ για την επιδοτηση μην φοβασε ελα ολες θα βαλουμε το κατι της μας για να παρεις και εσυ κατι εεε!!εξαλου ενα δωρο το δικαιουμαστε ολες μας χαχαχα!! οσο για το αυτοκηνιτακι και ο γιος μου στην ηλικια αυτη για τρελλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαααααααα το παρτυ γεννεθλιων ειχε θεμα τι αλλο μακουιν χαχαχαχα!! ( παπλωμα-σεντονια-μαξιλαρια ολα μακουιν και η παρεα χιχιχι)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Μαεστρία με κοροιδεύεις που συγκινήθηκα μαρή;;;; δεν ντρέπεσαι λίγο; Δεν θέλεις να σε λέμε εγκυούλα ... το ΜΑΡΗ ΓΚΑΣΤΡΩ σε κάνει ή δεν θέλεις αναφορά στη εγκυμοσύνη προς το πάρον; (σοβαρά ρωτάω)

Δεν μ' αρέσουν τα γλυκανάλατα μαρή! Εγκυούλα, μανούλα, κλπ σε -ούλα μ' εκνευρίζουν.

Το ΜΑΡΗ ΓΚΑΣΤΡΩ μ' αρέσει περισσότερο. :mrgreen:

Βέβαια είναι νωρίς ακόμα ούτως ή άλλως. Κάτσε να "δέσει το γλυκό", να κλείσουμε τη 12η εβδομάδα με το καλό και μετά θα 'μαι πιο άνετη.

Την άλλη Παρασκευή πάω στη γιατρό μου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν μ' αρέσουν τα γλυκανάλατα μαρή! Εγκυούλα, μανούλα, κλπ σε -ούλα μ' εκνευρίζουν.

εσυ μπορει να λες οτι θελεις αλλα εχεις την ποιο γλυκια ψυχη χαχαχα!! (τσαμπουκαλου )):tongue::tongue::tongue::tongue:

Βέβαια είναι νωρίς ακόμα ούτως ή άλλως. Κάτσε να "δέσει το γλυκό", να κλείσουμε τη 12η εβδομάδα με το καλό και μετά θα 'μαι πιο άνετη.

εχω κανει ψυχολογα χαχαχαχαχαχα!!!

Ζωή μου χρόνια σας πολλά πάντα με υγεία αγάπη σεβασμό και τρελό έρωτα!!!! ΤΗΑΝΚΣΣΣ!!!!:D

για ψώνια δεν είμαι καθόλου μα καθόλου.... κατάθλιψη θα πάθω από κάθε άποψη!

Σας φιλώ μάτσα μούτσα :)

Αγαπημένη τσιπουρίτσα,

ψώνια και κατάθλιψη Δεν ταιριάζουν!;)

είναι ολόκληρη ιεροτελεστία το θέμα..Να σου εξηγήσω.

Ξυπνάμε το πρωί, μαζευόμαστε πάμε πρώτα για καφεδάκι...(τσιγαράκι-μόνο εγώ -όλες το χετε κόψει-) και μετά ξεκινάμε την εξόρμηση..

βλέπουμε βλέπουμε....δοκιμάζουμε δοκιμάζουμε....απορρίπτουμε ...εγκρίνουμε...φοράμε αγοράζουμε!

Να μην βρούμε ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!..(στις πωλήτριες δεν δίνουμε σημασία;))

Αφού έχουμε ψωνίσει πάμε για φαγητό!εννοείται...

εκεί γελάμε/θάβουμε όλες τις πωλήτριες που έχουμε συναντήσει-και μας την έχουν πει για τα κιλά μας-..χαχαχαχαχα...

είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά να πάθουμε κατάθλιψη;:D;)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εντωμεταξύ όταν θα τελειώσει κι ο Οκτώβρης, θα 'χω ΤΡΕΙΣ μήνες απλήρωτη. :(

Αχ, και μου στείλανε χθες μήνυμα απ' τα Marcks & Spencer ότι έχει 4 μέρες -20%! Μπουχουχουυυυυυυυυυυ! Ευκαιρία ήταν, αλλά δεν ξέρω αν θα περισσέψει κάνα ευρώ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν είπα εγώ ότι έχω κακιά ψυχή κοριτσάκι. Τα ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΑ ΔΕΝ Μ' ΑΡΕΣΟΥΝ!

και εγω δεν σου ειπα οτι εχεις κακια ψυχη !! ποτε κατι τετοιο απλα μου φενεται οτι εχεις μια αμεινα στο θεμα γλυκαναλατα χιχιχιχι!!! :tongue:

Αγαπημένη τσιπουρίτσα,

ψώνια και κατάθλιψη Δεν ταιριάζουν!;)

είναι ολόκληρη ιεροτελεστία το θέμα..Να σου εξηγήσω.

Ξυπνάμε το πρωί, μαζευόμαστε πάμε πρώτα για καφεδάκι...(τσιγαράκι-μόνο εγώ -όλες το χετε κόψει-) και μετά ξεκινάμε την εξόρμηση..

βλέπουμε βλέπουμε....δοκιμάζουμε δοκιμάζουμε....απορρίπτουμε ...εγκρίνουμε...φοράμε αγοράζουμε!

Να μην βρούμε ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!..(στις πωλήτριες δεν δίνουμε σημασία;))

Αφού έχουμε ψωνίσει πάμε για φαγητό!εννοείται...

εκεί γελάμε/θάβουμε όλες τις πωλήτριες που έχουμε συναντήσει-και μας την έχουν πει για τα κιλά μας-..χαχαχαχαχα...

είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά να πάθουμε κατάθλιψη;:D;)

η ποιο τελεια περιγραφη για θαραπεια ψυχων χαχαχαχαχα!!! :tongue::P

Αχ, και μου στείλανε χθες μήνυμα απ' τα Marcks & Spencer ότι έχει 4 μέρες -20%! Μπουχουχουυυυυυυυυυυ! Ευκαιρία ήταν, αλλά δεν ξέρω αν θα περισσέψει κάνα ευρώ.

του μακακες τα πειρα :evil: .τι καλα θα ηταν σε μαεστρια να εχεις τα λεφτουδακια σου και να εκανες τις αγορες σου . αμαν και αυτη τι δουλεια ειναι αυτη γμτ μου !!!

ούτε εγώ αντέχω τα γλυκανάλατα αν και είμαι τρελή fun και των γλυκών και των αλμυρών! ειδικά τα σε ούλα και άκι... δεν ...

το ΜαρηΓκάστρω με ξετρελαίνει ;) με το καλό φιλενάδα να πας στον γιατρό σου και να δέσει το γλυκό σου!

η ποιο τελεια περιγραφη για θαραπεια ψυχων χαχαχαχαχα!!! :tongue::P

όντως ντινάκι!

αν είναι έτσι βρε Ζωή να πάμε! τί να πω; :D

Διαφημίσεις

Μάμησέ τα !:evil:

θα στρώσει ποτέ αυτή η κατάσταση βρε συνάδελφε;:confused::confused::confused:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

ωωω ρε πούθτη μουυυυυ, σοβαρά? με το παρντόν, αλλά τι σας λένε? όταν λάβουμε θα λάβετε? μόνο εσύ ή και άλλοι στην εταιρία?

παρεπιπτόντως το "μανούλα" μου τη δίνει κι εμένα στα νεύρα. με το εγκυούλα είμαι οκ (όχι, δεν είμαι εγώ, γενικά μιλάμε, όταν με λένε μανούλα ξενερώνωωωω)

και εγω δεν σου ειπα οτι εχεις κακια ψυχη !! ποτε κατι τετοιο απλα μου φενεται οτι εχεις μια αμεινα στο θεμα γλυκαναλατα χιχιχιχι!!! :tongue:

Μια αντιπάθεια ίσως;;;

Αυτό το 'χεις σκεφτεί; ;)

Μάμησέ τα !:evil:

θα στρώσει ποτέ αυτή η κατάσταση βρε συνάδελφε;:confused::confused::confused:

Χλωμό. Έτσι θα πάει, άσε που τώρα δεν θα μ' απολύσουν, να παιρνα αποζημίωση. :tongue:

Ας πάρω το 6μηνο τουλάχιστον.

ωωω ρε πούθτη μουυυυυ, σοβαρά? με το παρντόν, αλλά τι σας λένε? όταν λάβουμε θα λάβετε? μόνο εσύ ή και άλλοι στην εταιρία?

Όλοι μας. Πλέον δεν μας λένε τπτ. Την τελευταία φορά που τέθηκε θέμα η απάντηση ήταν "εδώ λέμε αν θα κλείσει ή δε θα κλείσει η εταιρία". Κατάλαβες κοριτσάκι;;;

Εγώ θα την πληρώσω την εταιρία πάλι! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μια αντιπάθεια ίσως;;;

Αυτό το 'χεις σκεφτεί; ;)

Χλωμό. Έτσι θα πάει, άσε που τώρα δεν θα μ' απολύσουν, να παιρνα αποζημίωση. :tongue:

Ας πάρω το 6μηνο τουλάχιστον.

Όλοι μας. Πλέον δεν μας λένε τπτ. Την τελευταία φορά που τέθηκε θέμα η απάντηση ήταν "εδώ λέμε αν θα κλείσει ή δε θα κλείσει η εταιρία". Κατάλαβες κοριτσάκι;;;

Εγώ θα την πληρώσω την εταιρία πάλι! :evil:

και οι αντιπαθειες ειναι κατι το οποιο το δημιουργουμε εμεις για να αποφυγουμε κατι ?????????? :confused:

δεν λεω αλλα ομως γιατι θα με μαλωσεις χχαχαχαχαχα!! μακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...