Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Τάρα, να σε ρωτήσω εσένα που είσαι μηχανόβια.

Πήγαμε προχθές με τον άντρα μου να μου πάρει μπουφάν μηχανής.

Ρωτάει την πωλήτρια: τι νούμερο φοράει η κοπέλα;

Απαντάει αυτή: small.

Eντάξει, σκέφτομαι, είναι ούφο, δεν ξέρει τη δουλειά της. Δεδομένο φοράω extra large, άντε να΄χει φαρδιά φόρμα να φορέσω large...

Μου δίνει να δοκιμάσω ένα και ήμουν ασφαλώς ένας ρόμποκοπ...

Μου λέει έτσι πρέπει να σου είναι, αν εσύ δε μπορείς να το φορέσεις το πολύ να σου δώσω medium...............

Τα νούμερα για τέτοιου είδους μπουφάν είναι ίδια με τα συμβατικά μπουφάν ή τσάμπα χάρηκα;;;;

Bρε σεις, τι κάνετε ακόμη εδώ; δε σχολάσατε;

αχ ελα ντε??? ποτε θα σχολασω σημερα οεο???....εχουν μιτινγκ μεσα και πρεπει να περιμενω να τελειωσει για να φυγωωωωωωωωωω

Eιπαμε δε λεω λεπτομερειες...! Χαμοοοοοοοοοοοοος!!!

χαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Τάρα, να σε ρωτήσω εσένα που είσαι μηχανόβια.

Πήγαμε προχθές με τον άντρα μου να μου πάρει μπουφάν μηχανής.

Ρωτάει την πωλήτρια: τι νούμερο φοράει η κοπέλα;

Απαντάει αυτή: small.

Eντάξει, σκέφτομαι, είναι ούφο, δεν ξέρει τη δουλειά της. Δεδομένο φοράω extra large, άντε να΄χει φαρδιά φόρμα να φορέσω large...

Μου δίνει να δοκιμάσω ένα και ήμουν ασφαλώς ένας ρόμποκοπ...

Μου λέει έτσι πρέπει να σου είναι, αν εσύ δε μπορείς να το φορέσεις το πολύ να σου δώσω medium...............

Τα νούμερα για τέτοιου είδους μπουφάν είναι ίδια με τα συμβατικά μπουφάν ή τσάμπα χάρηκα;;;;

Δε θυμαμαι, εχουν περασει πολλα χρονια που αγορασα μπουφαν για μηχανη. Παντως πρεπει να εχει καλη εφαρμογη. Υπολογισε οτι μπορει να το φορεσεις με πουλοβερακι, ή και με αμανικο μπλουζακι. Το θεμα ειναι να εφαρμοζει σωστα πανω σου και να μην ειναι "χαλαρο".

age.png age.png

angel mammy, τι εγινε με το θεματακι υγειας?? Σορι αν απαντησες νωριτερα αλλα δεν προλαβαινω να σας διαβασω και ανησυχω!!!!

georgiamami δυστυχώς συνεχίζεται, άλλωτε με μεγάλη ένταση και άλλωτε πιο ήπια. Φοβάμαι μήπως είναι συμπτώματα από κάτι που έρχεται. :? Αυριο θα πάω να πάρω και κάτι αποτελέσματα να δω που βρίσκεται η χοληστερίνη μου μετά την εγκυμοσύνη, μιας που ήταν κάπως αυξημένη πριν μέινω έγκυος.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχω πάει σε ένα καρδιολόγο, ελπίζω να έχω καλά νέα.

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Δε θυμαμαι, εχουν περασει πολλα χρονια που αγορασα μπουφαν για μηχανη. Παντως πρεπει να εχει καλη εφαρμογη. Υπολογισε οτι μπορει να το φορεσεις με πουλοβερακι, ή και με αμανικο μπλουζακι. Το θεμα ειναι να εφαρμοζει σωστα πανω σου και να μην ειναι "χαλαρο".

Μου είπαν να υπολογίσω όταν το φοράω με επένδυση από μέσα θα φοράω ένα ψιλό μπλουζάκι....Δεν το βλέπω να το παίρνω, δεν είναι πρακτικό...ο Γιώργος επιμένει ότι είναι θέμα ασφάλειας....

Ωωωωωωωωωχχχ, φοράω κράνος φτάνει.....

Αμάν! πάει 6:00 ... ξαναεξαφανίζομαι..........

καλη συνεχεια κοριτσι!!!:D

εξαφανιζομαι κ εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....σββββιιιιιιννννννννννννννννν:tongue:

καλο απογευμα γοργονακια !!!!!!!!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Μου είπαν να υπολογίσω όταν το φοράω με επένδυση από μέσα θα φοράω ένα ψιλό μπλουζάκι....Δεν το βλέπω να το παίρνω, δεν είναι πρακτικό...ο Γιώργος επιμένει ότι είναι θέμα ασφάλειας....

Ωωωωωωωωωχχχ, φοράω κράνος φτάνει.....

Ακριβως ετσι ειναι. Ειναι πολυ ζεστα μπουφαν και αντιανεμικα. Δικιο εχει και ο αντρας σου. Δε φτανει το κρανος. Χρειαζεται και το μπουφαν, και παντελονι τζιν ή δερματινο, και μποτες επισης. Για την ασφαλεια σου προκειται.

age.png age.png

Angel mammy.

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω εκείνο το ποστ που είχες γράψει αρχικά στο "άλλο σπίτι μας" (που σου έστειλα με ΠΜ) και συνειδητοποιώ για μια ακόμη φορά " Τί καλά έκανες που τελικά μας ακολούθησες".

.....

Απλά ήθελα να σου εκφράσω πόσο χαίρομαι που είσαι και πάλι στην παρέα μας!

Γοργόνες, συμφωνείτε????

Και το Καλιοππάκι κάπου φάνηκε αλλα πάλι το έχασα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...