Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , Epilachna είπε:

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κι αλλο γοργονακι θα εχουμε απο Maestria???? Καλα που μερικες προλαβαινουν να σας διαβασουν και μου μαρτυρουν τα βασικα νεα!!!

ΜΠΡΑΒΟ και σε σενα κουκλα.

Και ... να ακολουθησουν κι αλλες εεεε!!!!!! Εκτος απο εμενα!!!!

Μακια στις κοιλιτσες σας.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Μαεστρια και συ;;;; Ποσο εισαι;;; Εγω ειμαι 4w και 6d. Το πρωτο ειναι, και μη σου πω και με την πρωτη προσπαθεια χαχαχαχα πολυ γρηγορος ο σπορακος μου:D. Με το καλο μαεστρια να περασει γρηγορα ο καιρος ναχεις το μικρο σου αγκαλιτσα!!!

Μαρακι - αρχηγε το επομενο δικο σου! Ειμαι σιγουρη!!!!

Ξενια ευχαριστω, καθε μερα να μαθαινουμε και απο μια!:D:D

Γεωργια μου σε ευχαριστω και σενα!!

edit: αχ με συγκινησατε βρε, και ειμαι και στο γραφειο και με κοιτανε καλα καλα. Θα με παρουν τα ζουμια....

wcBmp3.png

Τι ευχαριστα μαθαινω με το που μπηκα??? ΜΠΡΑΒΟ!!!! Συγχαρητηρια!!!!

Κι εμεις πλεουμε σε πελαγη ευτυχιας οταν μια γοργονουλα ειναι ευτυχισμενη. Με το καλο!!!!!

εχουμε 2 ευχαριστααααααααααααααααα :D:D:D

καλως το κοριτσι μας!!!

τι κανεις?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μινουλα με το καλο και το δικο σου γοργονομωρο...

πω πω δωρα που εχουμε να παρουμε σε λιγους μηνες...:D...γοργονιστα ...και αν ειναι κοριτσακια βλεπω τα πρωτα τους φορμακια με ουρα γοργονας :rolleyes::D...

Ελιζα μου, γοργονα θελω, αλλα αν μου βγει και γοργονος το ιδιο θα χαρω ;)

wcBmp3.png

Μια χαρα!!! χτες εμαθα οτι ειμαι εγκυουλα... και πλεω σε πελαγη ευτυχιας!! (και πανικου:P)

μπραβοοο μινουλα.....να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και εσυ κοπελα μου ......!!ποπω γοργονομωρα!!

δεν αντεχωωωωωω αλλοοοοοοοοοοοοο...την εχει λυπηθει η ψυχη μου τη μαρια...μιλαμε δεν περνανε 20 δευτερολεπτα χωρις να βηξει...τωρα προσπαθει να κοιμηθει και θκατουλες...

πολυ μου αρεσε που λετε πως ανακοινωσατε την εγκυμοσυνη σας...:D

εγω στη μαρια ειχα αγορασει ενα μουσικο κουτι με ηρωες του disney και μεσα ειχα βαλει δυο πιπιλες...το ανοιγει ... με κοιταει και μου λεει μα καλα τι να τις κανω τις πιπιλες?:confused: τον στραβοκοιταω και μετα το πιασε το νοημα...

στον νικολα επειδη ειχε προκειψει θεμα με τη χολη μου και επρεπε να μπω αμεσα χειρουργειο και μου ειχε καρφωθει στο μυαλο οτι ειμαι εγκυος εκανα καθε 3-4 μερες β χορειακη οπως μου χε πει ο γυναικολογος για να το σιγουρεψουμε...τελικα ημουνα και εκανα την επεμβαση μολις εκλεισα τον 3ο μηνα της εγκυμοσυνης...αχχχχ το μωρακι μου καναμε και επεμβαση μαζι...

αυταααααααααα

μαρακι μου καλα?????

λιζακι δεν της δινει καθολου σιροπι;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Κι αλλο γοργονακι θα εχουμε απο Maestria???? Καλα που μερικες προλαβαινουν να σας διαβασουν και μου μαρτυρουν τα βασικα νεα!!!

Και ... να ακολουθησουν κι αλλες εεεε!!!!!! Εκτος απο εμενα!!!!

Μακια στις κοιλιτσες σας.

και εγω δεν θελω αλλο...εκλεισα εκλεισα...το εκανα το χρεος μου...και στη μαμα πατριδα και στα νυχτερινα κεντρα (αφου η μαρια δηλωνει τραγουδιστρια) χαχαχχαχαχαχαχα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Μια χαρα!!! χτες εμαθα οτι ειμαι εγκυουλα... και πλεω σε πελαγη ευτυχιας!! (και πανικου:P)

μπραβοοο ...και αλλα ευχαριστα νεα...σου ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσυνη ...ποπω!!γοργονομωρα!!!

δεν αντεχωωωωωω αλλοοοοοοοοοοοοο...την εχει λυπηθει η ψυχη μου τη μαρια...μιλαμε δεν περνανε 20 δευτερολεπτα χωρις να βηξει...τωρα προσπαθει να κοιμηθει και θκατουλες...

πολυ μου αρεσε που λετε πως ανακοινωσατε την εγκυμοσυνη σας...:D

εγω στη μαρια ειχα αγορασει ενα μουσικο κουτι με ηρωες του disney και μεσα ειχα βαλει δυο πιπιλες...το ανοιγει ... με κοιταει και μου λεει μα καλα τι να τις κανω τις πιπιλες?:confused: τον στραβοκοιταω και μετα το πιασε το νοημα...

στον νικολα επειδη ειχε προκειψει θεμα με τη χολη μου και επρεπε να μπω αμεσα χειρουργειο και μου ειχε καρφωθει στο μυαλο οτι ειμαι εγκυος εκανα καθε 3-4 μερες β χορειακη οπως μου χε πει ο γυναικολογος για να το σιγουρεψουμε...τελικα ημουνα και εκανα την επεμβαση μολις εκλεισα τον 3ο μηνα της εγκυμοσυνης...αχχχχ το μωρακι μου καναμε και επεμβαση μαζι...

αυταααααααααα

μαρακι μου καλα?????

λιζακι ...δε της δινει καθολου σιροπι;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Μερσί, μερσί, έκανα μεγάλη δουλειά. :tongue::tongue::tongue:

Ποιος μαρτυριάρης έρχεται και στα λέει, εεεεεε;

Μαεστρια και συ;;;; Ποσο εισαι;;; Εγω ειμαι 4w και 6d. Το πρωτο ειναι, και μη σου πω και με την πρωτη προσπαθεια χαχαχαχα πολυ γρηγορος ο σπορακος μου:D. Με το καλο μαεστρια να περασει γρηγορα ο καιρος ναχεις το μικρο σου αγκαλιτσα!!!

Εγώ, αν υπολογίσω το πότε έγινε η πράξις θα είμαι το πολύ στις 3 εβδομάδες. Τώρα με την τελευταία περίοδο, ούτε ξέρω. Θα πάω να δω. :tongue:

Α, το πρώτο, οπότε λογικό να 'σαι ενθουσιασμένη και με λίγο πανικό. Ενώ εγώ ξέρω τι με περιμένει! :twisted::twisted::twisted:

Ευχαριστώ για τις ευχές κι ανταποδίδω κορίτσι! Καλή μας λευτεριά!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ε ρε γλεντιααααααααααααααααααααααααα :D:D:D

εχουμε ψωνια τωρα εεε???

new-pink-mermaid-baby-bib-waterproof-71957.jpeg?w=160

images?q=tbn:ANd9GcRQztTAOaxvPVWsUc0_Ldl0eyR7AxCjeYbcmmFEIfPS3bypgQY&t=1&usg=__N8xU6G_XrBnCZ1-DbCAe0BzD-_g=

λιζακι δεν της δινει καθολου σιροπι;;

αχχχχ βικουλα το φαρμακειο ολοκληρο εχει παρει...και μιλησα ξανα με την παιδιατρο και την ακουσε πως εβηχε και επαθε φρικη και τελικα δεν γλυτωσαμε τηναντιβιωση ... βεβαια ετσι οπως ειναι το παιδι επρεπε να παρει γιατι ηδη αυτη η ιστορια εχει κρατησει παρα πολυ...

σας εχω ζαλισει με τη μαρια συγνωμη αλλα τραβαω μεγαλο ζορι...και εκεινη μεγαλυτερο...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Ελιζα μου, γοργονα θελω, αλλα αν μου βγει και γοργονος το ιδιο θα χαρω ;)

Κι εγώ το θέλω κι ένα κορίτσι, αλλά ήδη έχω ένα ένστικτο ότι θα 'ναι αγόρι.

Κάτι έλεγα με μια συνάδελφο και λέω αυθόρμητα "θα τον βάλω στην καλαθούνα, δίπλα μου".

Βγήκε μόνο του.

Και στον Τζόνυ έτσι ήταν απ' την αρχή.

Αχ, με τον καημό για κόρη θα μείνω. Αλλά γερά να 'ναι και μακριά απ' τα χειρουργεία και δε βαριέσαι!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αχχχχ βικουλα το φαρμακειο ολοκληρο εχει παρει...και μιλησα ξανα με την παιδιατρο και την ακουσε πως εβηχε και επαθε φρικη και τελικα δεν γλυτωσαμε τηναντιβιωση ... βεβαια ετσι οπως ειναι το παιδι επρεπε να παρει γιατι ηδη αυτη η ιστορια εχει κρατησει παρα πολυ...

σας εχω ζαλισει με τη μαρια συγνωμη αλλα τραβαω μεγαλο ζορι...και εκεινη μεγαλυτερο...

αχ το καημενο !!!!

βρε παιδι μου...τωρα δεν της εχει δωσει αντιβιωση???...κανενα σιροπακια??? κατι να νιωσει καλυτερα το παιδι???

ΔΕΝ έχει πάρει ακόμα αντιβίωση καλέ το παιδί;;;; :shock::shock::shock::shock:

Αααααααα, κακώς στο καθυστέρησε ο γιατρός! Άντε, να πάρει την αντιβίωση, να συνέλθει το κορίτσι μας.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μη λες χαζομαρες..δε μας εχεις ζαλισει καθολου!!!!παντως στο λεω παλι ...ο γιαννης εβηχε για χρονια ετσι...αλλεργικο βρογχικο...τον επιανε τετοια εποχη και σταματαγαμε τις εισπνοες το πασχα!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...