Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , Epilachna είπε:

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Έχω γνωστή, φίλη του χάζμπαντ, που έβαλε 3 κιλά. :rolleyes:

Καθόλου ουτοπικό. Το 1ο τρίμηνο χάνεις 1, 2, ειδικά αν έχεις κι αναγούλες, το 2ο ΔΕΝ βάζεις (το πιο δύσκολο θεωρώ) κι ότι βάλεις το 3ο.

Βέβαια, μ' εμένα τη λιχούδο, είναι ΠΟΛΥ δύσκολο, αλλά όχι ουτοπικό. Θα το παλέψω, όσο λιγότερα μπορώ, τόσο το καλύτερο. :D

Τι ευχάριστα νέα σήμερα! :D

Αυτό με τα 3 κιλά μου το είχε πει κάποτε ο διαιτολόγος μου. (όπως καταλαβαίνεις δεν του έδωσα και πολύ σημασία :tongue:)

Καλημέρα και στις υπόλοιπες γοργόνες. Εχτές είχαμε εμβόλιο και πήγαμε στον παιδίατρο και μόλις μπήκαμε μέσα γεμάτο το ιατρείο. Πιτσιρικάκια που βήχανε. Τα μαζέψαμε και φύγαμε μην τυχόν και τσιμπίσουμε τίποτα. Περαστικά ευχομαι και καλά ξεμπερδέματα με την ντουλάπα. Κι εγώ βάζω πλυντήρια ασταμάτητα. Να δω ποιος θα σιδερώσει:rolleyes:.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημεραααααα !!!

εμ λειπει η τσιπουριτσα και ανελαβα εγω να κανω την photo editor :tongue::tongue::tongue:

.....με μεγάλη επιτυχία!!!!!!τέεεεεεελλεια η φωτό!!!!:D:D

καλημερα και στα υπολοιπα γοργονακια !!!

Ζωη εισαι καλυτερα?

.....Παίρνω αντιβίωση Mpap μου η οποία μου χει κάνει το στομάχι χάλια!

αλλά γενικώς είμαι πολύ καλύτερα σε σχέση με το ΣΚ που χτύπησα κάτι 40ρια σε πυρετό!!;)

...προσπαθώ να τρώω καλά για την αντιβίωση...μέχρι αύριο θα την παίρνω.

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

βρε μαεστρια μου εχεις παρει το μυαλο σημερα

Woman_Mermaid_Holding_Baby_Mermaid_In_Her_Arms_Royalty_Free_Clipart_Picture_081014-125820-263009.jpg

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Στιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.................κάτσε κάνω λογαριασμό...........................από την προηγούμενη Παρασκευή, στις αρχές του μήνα...............πόσο είναι;:confused:

Πάνω από 10 μέρες, 12 έχουμε σήμερα!!!

Άντε, πες ότι το 'κοψες.

Λοιπόν, για τον επόμενο χρόνο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δε θα πλησιάσεις τσιγάρο, ούτε γι' αστείο!

Εγώ μετά απο 1 χρόνο άναψα ένα, με πίκρανε τρελά, μετά από 2 τζούρες το 'σβησα.

Τώρα ανάβω αν είμαι με παρέα, μόνο γιατί μου λείπει η κίνηση, αλλά δεν ρουφάω καπνό, με χαλάει ΤΡΕΛΑ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χαχαχαχαχαχαχχαχα....ποια ειναι η del????

που σαι μαρη????????....τιμωρια σημερα :tongue::tongue::tongue:

ευχαριστωωωωω τρελοκομειοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!

δεν ξερω παλι με επιασαν οι εμμονες μου?...ή ειναι πραγματικοτητα δεν ξερω....κατι νιωθω...σαν πονακια περιοδου αλλα στις 21/10 περιμενω οχι τωρα....anyway θα δειξει ;)

χαχαχαχχααχ....πως να περασα???....σαν τρελη ετρεχα χθες....:shock:

θα αρχησω να δερνω μου φενεται βαζεις εμας τιμωρια για αυτα που τρωμα αλλα εμεις θα δειρουμε εσενα χαχαχαχα!!! μωρη μουρλοκαμπερο θα σε σφαξω πωπωπωπω!! το δολοφονικο με επιασε χιχιχι!! βρε τον καλο σου δεν τον καλοπιασες χθες βρε μεχρι εγω εκανα τις ζουζουνιες μου που του εκανα και κονξες εεεε!! τι να σου πω !! οσο για τις εμονες σου αστα αυτα και αφεσου χαλαρι και θα ερθει το γοργονομωρακι σου χιχιχιχι!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ρε συ !!!!

εισαι φοβερη ....μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!

κ εγω χθες το βραδυ δεν καπνισα ουτε ενα....ειχα να κα[νισω απο τις 16:00 το απογευμα και ξανακαπνισα ενα σημερα το πρωι...προσπαθω να το ελλατωσω...αντε να δουμε :rolleyes:

μπραβο κοριτσι ....ετσι παρε τα πανω σου....δεν ειναι τιποτα...εγκεφαλικο ειναι το θεμα :cool:

μακια σε λατρευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια εσεις προσπαθειτε να κοψετε το τσιγαρο και εγω το σκεφτομαι να το ξαναρχισω μολις σταματησω τον θηλασμο!!μου λειπει το ατιμο και να φανταστειτε εχω ενα χρονο να καπνισω!!!

Μια φίλη μου πέρασε το ίδιο πράγμα στην ίδια φάση που είσαι κι εσύ. Επειδή θήλαζε έκανε υπομονή και τελικά το ξεπέρασε και δεν ξανακάπνισε. Και μάλιστα κάνει και δίαιτα και είναι και όλη μέρα μέσα στο σπίτι.

Αυτά για να τα ακούω εγώ τα λέω μη νομίζεις :?

βρε μαεστρια μου εχεις παρει το μυαλο σημερα

Αχ, κοπελιά, εγώ πάλι δε θέλω καθόλου να το σκέφτομαι. Πως περνάνε τόσοι μήνες;

Δεν μ' αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ να είμαι έγγυος!!!

Άντε, τυχεροί να 'μαστε, δεύτερη και τελευταία λέμεεεεεεεεεεεεεεε!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria....υπεροχα νεα....σου ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσυνη μ'ενα γερο μωρακι......οσο για τα κιλακια ..λιγη προσοχη και δε νομιζω να χασεις τον ελεγχο...θα σε βοηθησει και ο γιαννακης σου που θα τον κυνηγας......

μπαπ μου καλα ειμαστε ο μικρος συνηθιζει ...με αγκαλιαζει με φιλαει...και μου λεει που ειναι η θεση μου ..... υποτιθεται οτι μενω πισω απο την πορτα..χαχα!!

ελλη μου τελικα ειχες δικιο...ο μεγαλος μου παει για πρωτος παραστατης.....καλο!!!χαρουμενο που ειναι το παλικαρακι μου!!!

λιζακι σ'αυτην την ηλικια πολλα παιδακια βηχουν ετσι[και εγω ..οταν ημουν μικρη]και ο γιαννακης μου πολυ....με αερολιν τον μεγαλωσα ..μεχρι τα 6 μετα εκοψε μονο του...

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Λέτα, σου βάζω λινκ για την τσιγαροσυζήτηση, μόνο και μόνο για να σε αποτρέψω...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ....

Angel πες της κι εσύ....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20754&page=26

Επίσης, κάνω μια αντιγραφή το δεκάλογο της Ellemphriem για τις καπνίστριες....

Λοιπον ενας συντομος δεκαλογος για το κοψιμο του τσιγαρου. Ελπιζω να βοη8ησει. ΔΕΚΑ ΛΑ8Η ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ οταν πλεον το κοψετε και το βγαλετε ΤΕΛΕΙΩΣ απο την ζωη σας:

1. Ανυπομονησια = Το κοψιμο του τσιγαρου ειναι χρονοβορα διαδικασια που 8ελει υπομονη για να κοψεις ολα τα σχοινια που σε ενωνουν με αυτο. Εκανες ΧΡΟΝΙΑ να μα8εις να συνδιαζεις το τσιγαρο με τα ΠΑΝΤΑ. 8α κανεις καιρο για να μα8εις να ΜΗΝ το συνδιαζεις.......απλη λογικη.

2. ΔΕΝ ανησυχεις για το μελλον και πως 8α ειναι χωρις τσιγαρο = Αν το κανεις 8α φλιπαρεις. ΔΕΝ εισαι ετοιμη/ετοιμος να αντιμετωπησεις ενα εαυτο ακαπνο χρονια μετα με το που 8α το κοψεις. Κοιτας το τωρα. Το επομενο δευτερολεπτο ΜΟΝΟ που 8α 8ες τσιγαρο και 8α πρεπει να πεις οχι. Σιγα σιγα. Μικρα κοντινα υποφερτα βηματα. Αλλιως 8α πελαγωσεις και 8α πετα3ει ολο αυτο ε3ω απο το παρα8υρο.

3. Αρνητισμος = Αν εισαι αρνητικα προδιατε8ημενος απο το 3εκινημα.....το πιο πι8ανο ειναι οτι υποσεινηδητα 8α πεισεις τον εαυτο σου οτι δεν 8α τα καταφερει. Κοιτας με 8ετικο ματι οτι προσπα8εις το καλυτερο για σενα. Και κοιτας μπροστα στα ποδια σου ΟΧΙ 10 χιλιομετρα μακρια.....ουτε στα ποδια των αλλων.........

4. ΜΗΝ παραμελεις τον εαυτο σου = Αν το κανεις αυτο 8α βρεις πατημα και αιτια να 3αναρχισεις το τσιγαρο. Μια απο τις πιο κοινες αιτιες ειναι 'μα το ερι3α στο φαι οταν το εκοψα οπως κανουν ΟΛΟΙ και κοιτα πως εγινα. Ειναι δυνατον να μην το 3αναρχισω?'.......ΛΑ8ΟΣ! Εχασα 35 κιλα και την διαιτα την 3εκινησα 2 εβδομαδες ακαπνη. Επισης 3εκινησα ΠΑΛΙ γυμναστικη και 8υμη8ηκα τον α8λητισμο που εκανα χρονια. Σε 1 χρονο ημουν πολλα κιλα λιγοτερο, πολυ πιο γυμνασμενη και ακαπνη. Κανε το καλυτερο για σενα σε ΟΛΑ τα μετωπα. Και μην βρισκεις φτηνες δικαιολογιες να 3εκινησεις παλι!

4. Μην πινεις Αλκοολ = Αλκοολ και τσιγαρο πανε μαζι. Ειδικα στο μυαλο το ευαισ8ητο του καινουργιου μη καπνιστη. Αν αρχισεις να πινεις αυτο 8α σε χαλαρωσει, 8α ρι3ει τις αμυνες σου και μεγαλη πι8ανοτητα καπου εκει μετα3υ χαλαρωσης και κεφιου να πεις βρε δε μαμιεται?......και δωστου 1 τσιγαρο. Το οποιο ειναι 1 περισσοτερο απο οσο 8α επρεπε! Δεν ειναι το 1 τσιγαρο το 8εμα σας. Ειναι οτι το 1 ειναι δικαιολογια και πατημα για αλλα.......και μετα παει η προσπα8εια. Αποφευγετε το αλκοολ τουλαχιστον τους δυσκολους πρωτους μηνες που ειστε πολυ επιρρεπεις. Εγω εβγαινα σε κλαμπακια και ΔΕΝ επινα. Πως αντεχα? Κα8ομουν και χαζευα αυτους που εσβηναν το ενα αναβαν το αλλο......και αισ8ανομουν τυχερη και δυνατη σε σχεση με αυτους. Αυτο με κραταγε να μην πιω και να μην αναψω.......

6. Μην το παρακανετε με τον ευατο σας = οι πρωτες δυσκολες βδομαδες/μηνες του κοψιματος ειναι βαριες σε σας επανω εκ των ουκ ανευ. Φερνουν νευρα πολλα και τα νευρα και το αγχος ειναι τα πιο συχνα αισ8ηματα που σε κανουν να 8ΕΣ τσιγαρο. Φαυλος κυκλος. Βρειτε ενα τροπο να χαλαρωνετε. Μετρηστε ποση ωρα κανει να σας φυγει η αναγκη για τσιγαρο. Παρτε ρολοι. 8α δειτε οτι κραταει λιγα λεπτα. Μετα βγειτε ε3ω, περπατηστε, καντε ενα ζεστο μπανιο. Αγαπηστε εσας για αυτο που κανετε.......για εσας......:wink:

ΕΠΤΑ. (ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΤΑ...χιχιχ). 8α εχετε ΑΣΧΗΜΕΣ εως ΠΟΛΥ ασχημες μερες = που 8α 8ελετε ή να κοψετε τις φλεβες σας ή να καπνισετε. Ορκιστητε οτι εκεινες τις ημερες 8α κλεισετε τα αυτια σας στον εαυτο σας. Μην του δωσετε σημασια. Και σας ορκιζομαι οτι αυτες οι μερες 8α μειωνονται σιγα σιγα.....και 8α υπαρ3ουν αντιστοιχες που 8α αισ8ανεστε υπερ-δυνατοι! Αρκει να μην το 3αναγγι3ετε τον διαολο!....γιατι μετα? ΦΤΟΥ και απο την αρχη.........

8. Διαβαστε και ενημερω8ειτε = πολλοι φρεσκοι στο κοψιμο ή αυτοι που ακομα το σκεφτονται ειναι διστακτικοι στο να ενημερω8ουν του τι ακριβως ειναι το τσιγαρο και τι τους δημιουργει. Μια συνειδητη/υποσεινηδητη κουρτινα αγνοιας και αυτοι χαρουμενοι κρυβονται πισω απο αυτην. ΜΗΝ το κανετε αυτο στον εαυτο σας. Αυτο που κανετε ειναι εκπληκτικο αλλα 8ελει βοη8εια. Και η σημαντικοτερη ολων ειναι να καταλαβαιτε τι ειναι το τσιγαρο.....και ΓΙΑΤΙ αισ8ανεσ8ε ετσι οπως αισ8ανεσ8ε. Υπαρχει λογος και ισχυει για ΟΛΟΥΣ. Αλλους λιγοτερο αλλους περισσοτερο. Μπειτε στο ιντερνετ και ψα3τε. Τι ειναι το τσιγαρο, τι ναρκωτικο ειναι, τι κανει στο κεφαλι σας και στο σωμα σας. Διαβαστε για τους τροπους κοψιματος και ΠΟΙΟΥΣ απο αυτους προω8ουν οι ΙΔΙΕΣ οι εταιρειες τσιγαρων γιατι τους βολευουν μιας και δεν δινουν στον καπνιστη σχεδον ΚΑΜΙΑ ουσιαστικη ευκαιρια να το κοψει. Η γνωση ειναι εκει ε3ω. Αρκει να 8ελετε να την δειτε......

9. Σκεφτομενοι οτι ΕΝΑ δεν ειναι τπτ = Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ λα8ος ολων. Οπως ειπα και πιο πανω αν 8ελετε να προστατεψετε την προσπα8εια σας ΜΗΝ δικαιολογησετε το 1 τσιγαρο. Γιατι? Οχι γιατι 1 ειναι αρκετο να σε κανει να κολλησεις. Αλλα γιατι το 1 ειναι καλο πατημα για δευτερο. Το δευτερο για τριτο και το τριτο για τρια πακετα την ημερα μεχρι να πε8ανετε.........:-( Σκεφτητε το και προστατεψτε τον εαυτο σας.

10. ΜΗΝ 3εχασετε γιατι 8ελατε να το κοψετε = ΤΩΡΑ που ειναι φρεσκο. Καντε μια λιστα με 10 λογους που 8ελατε να το κοψετε. Κολληστε το καπου να το βλεπετε οταν αρχιζετε να 3εχνατε ποσο ασχημα αισ8ανοσασταν ως καπνιστης. Διαβαστε το παλι και προσπα8ηστε να 8υμη8ητε γιατι το κανατε. Σας υποσχομε οτι καποια στιγμη απλα ΔΕΝ 8α 8υμαστε ποσο ασχημα εισασταν ως καπνιστης, γιατι το καινουργιο φυσιολογικο σας 8α ειναι να ειστε ΜΗ καπνιστης..........

Ευχομαι να βοη8ησε.......

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια πριν μεινω εγκυος δουλευα παρα πολλες ωρες κ ετρωγα μονο βραδυ με αποτελεσμα να φτασω 67 κιλα. Σε αυτα τα κιλα εμεινα εγκυος κ φοβηθηκα πολυ δεν ηθελα να παρω πολλα κιλα κ να φτασω μετα το τελος της εγκυμοσυνης να εχω 20 + κιλα να χασω. Ετσι σε ολη την εγκυμοσυνη προσεχα παρα πολυ τι ετρωγα , πολλα φρουτα κ λαχανικα βραδυ γιαουρτι η γαλα με δημητιακα μεσημερι κανονικα χωρις ομως τηγανιτα κ βαρια φαγητα με σαλτες κ πολλα πολλα ζυμαρικα κ γλυκο 1 φορα την βδομαδα η και λιγοτερο. Το πρωτο τριμηνο δεν πηρα καθολου βαρος.Απο 4ο μεχρι 7ο πηρα ουτε 5 κιλα(4 μηνες ειχα παρει συνολο 4,700 νομιζω. Στον 8ο σταθερη κ στον 9ο εχασα κ σχεδον 2 κιλα. Δηλαδη την μερα που πηγα να γεννησω ημουν 70 κ ειχα ξεκινησει 67. Ο Δημητρης γεννηθηκε 3.500 κιλα κ στην πρωτη βδομαδα που ζυγιστηκα ημουν 64 κιλα. 2 μηνες μετα ημουν 60 κιλα. Με τοσο ξενυχτι, αυπνια κ μαραθωνιους θηλασμους δεν επερνα τιποτα! Μαεστρια καλο ειναι που θες να προσεξεις να μην βαλεις πολυ βαρος. Μετα θα ειναι πολυ καλυτερα για σενα! Ολα να πανε καλα με την εγκυμοσυνη κ τα κιλα ερχονται σε δευτερη μοιρα. μακαρι για μενα κ στο 2ο να μην παρω παλι κιλα να εχω δυναμη να προσπαθησω το ιδιο. Κ εμεις λεμε σε κανα χρονο ν βαλουμε μπροσ για δευτερο κ αν μπορεσω να κρατηθω μεχρι τοτε στα 58-60 κ μεινω τοσ οεγκυος κ προσεξω θα ειμαι μια χαρα.

ελααααααααααααααααααα !!!...θελω ακμαιο ηθικον !!!

να το απολαυσεις....μη βλεπεις τα αρνητικα ....να χαιρεσαι !!!!! ;)

μια χαρα τυχεροι θα ειστε !!!!!....και εδω παρεα θα περασει και ο καιρος....θα δεις μεχρι να πεις φτου σκουληκομυρμηγκοτρυπα....θα ειμαστε στο μαιευτηριο με λουλουδια και κουκλακια για το μπεμπε!!!!

pregnant_mermaid_postcard-p239635684480521987trah_210.jpg

δε θα το καταλαβεις......θα ερθει η ωρα καλη ..και δε θα το πιστευεις...θα σε βοηθησει ο γιοκας σου σ'αυτο...τωρα δεν εισαι μονη σου.....!!!:)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Θα επιτρέψετε κι ένα κέρασμα, να σας ευχαριστήσω για τις ευχές, έτσι;;;

pastakia.jpg

βεβαιαως και επιτρεπεται !!!! :D

δε με λες...εκεινο το δαγκωμενο εσυ το δοκιμασες? :tongue::tongue::tongue:

Παιδιά εγώ έκοψα, εντελώς, το τσιγάρο στα 32.

Η σκέψη ήταν η εξής: κάπνιζα από τα 16 (ω, ναι!!!) και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι αν περνούσα τα 32 θα κάπνιζα για ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ της ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!!

Ε, όχι φιλαράκι, δε θα μου φας εσύ τη ζωή. ΕΓΩ θα τη φάω, εγώ θα τη χαρώ, σταδιάλα με το τσιγάρο!

Όλα μια απόφαση είναι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...