Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Το ξέρω το κομμάτιιιιιιιιιιιι!

Δεν παίρνεις πιαααααααα, δεν παίρνειιιιιιιιιιιιιις απ' τη Σαλονίκηηηηη, στη μαύρη Αθήνα να με βρει, η γαλανήηηηη φωνή σου!!!!

Αχ, κορίτσι ευχαριστώ, συγκινήθηκα!!!!

Τοκετό ΔΕΝ θα 'χουμε, καθότι καισαρική το πρώτο, είχε βολευτεί και ΔΕΝ κατέβαινε με τίποτα ο Τζόνυς. :tongue:

Καλά, μην την πιάσουμε τώρα αυτή τη κουβέντα.....:twisted:....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Μην τρελαίνεσαι από τώρα! μέχρι 9-11 κιλά καλά είσαι....

Ε, είναι η μέρα που το επιβεβαίωσα και ξέρεις τώρα, σκέφτεσαι ένα σωρό βλακείες. :tongue:

Στο πρώτο έβαλα 15 (τα 5 εντελώς τζάμπα θεωρώ) και τα έχασα όλα, 5-6 με τη γέννα και 14 μετά.

Τώρα έχω βάλει 2-3, αν βάλω και λιγουλάκια ακόμη, ΟΚ θα 'μαι.

Απλά μετά πρέπει να πλακωθώ κοιλιακούς, γιατί αν μου μείνει αυτή η τεράστια κοιλιά που ακόμα έχω και θα ξαναξεχειλώσει, θα τα πάρω κρανίο άσχημα!

Θέλω να γίνω σαν την ΤΑΡΑ!

ΤΑΡΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ είσαι η role model μου!!! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα και στα υπολοιπα γοργονακια !!!

Ελιζα περαστικα στο Μαρακι σου ....ευχομαι να περασει γρηγορα να μην ταλαιπωρειται αλλο το παιδακι !!!

Τσιπουριτσααααα???? γιουχου???????? που σαι????....ακομα παλευεις στο κουτισταν? :tongue::tongue::tongue:....κουτισταν=γεωγραφικη περιοχη με κουτες :tongue::tongue::tongue:

Ελλη μου τι κανεις???/

πως πας με το γιοκ τσιγαρο??? αντεχεις?

Γιωργια????...χελλοου????!!!!

τι κανεις καλο μου?...πως πας με τα ποδια?

Ζωη εισαι καλυτερα?

τρελοκομειο ολα ΟΚ?

αχιλεα καλημερα !!!!....χαλαρα με το ντουλαπινγκ ΟΚ????!!!:cool:

Βικυ μου τι κανεις???....τα παιδια?...πως τα παει με το σχολειο ο μικρος?

Ταρα καλημερα !!!!!

πως πας?

Καλημερα Ερη !!!!

ομορφο το συναιασθημα οταν βλεπεις βελτιωση....συνεχισε τη διατροφουλα σου και μετα θα κυκλοφορεις μονο με μπουστακια :tongue::tongue::tongue:

καλημερα leta800 και ggeny....μια χαρα τα πηγες...ΟΚ η αστακομακαροναδα δεν ειναι και μουσακας ;)

καποια ξεχναω...σορρυ

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλημέρα Μαρία! καταπληκτική φωτο!!!!!!!!!!!!!!

καλημεραααααα !!!

εμ λειπει η τσιπουριτσα και ανελαβα εγω να κανω την photo editor :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα και στα υπολοιπα γοργονακια !!!

Ελιζα περαστικα στο Μαρακι σου ....ευχομαι να περασει γρηγορα να μην ταλαιπωρειται αλλο το παιδακι !!!

Τσιπουριτσααααα???? γιουχου???????? που σαι????....ακομα παλευεις στο κουτισταν? :tongue::tongue::tongue:....κουτισταν=γεωγραφικη περιοχη με κουτες :tongue::tongue::tongue:

Ελλη μου τι κανεις???/

πως πας με το γιοκ τσιγαρο??? αντεχεις?

Γιωργια????...χελλοου????!!!!

τι κανεις καλο μου?...πως πας με τα ποδια?

Ζωη εισαι καλυτερα?

τρελοκομειο ολα ΟΚ?

αχιλεα καλημερα !!!!....χαλαρα με το ντουλαπινγκ ΟΚ????!!!:cool:

Βικυ μου τι κανεις???....τα παιδια?...πως τα παει με το σχολειο ο μικρος?

Ταρα καλημερα !!!!!

πως πας?

Καλημερα Ερη !!!!

ομορφο το συναιασθημα οταν βλεπεις βελτιωση....συνεχισε τη διατροφουλα σου και μετα θα κυκλοφορεις μονο με μπουστακια :tongue::tongue::tongue:

καλημερα leta800 και ggeny....μια χαρα τα πηγες...ΟΚ η αστακομακαροναδα δεν ειναι και μουσακας ;)

καποια ξεχναω...σορρυ

γεια σου κουλι μου !!! ιχιχιχιχι!!! ειδες εχουμε εγκυουλα γοργονομανα αντε και εσυ και το τσιπουρακι τωρα μακια !!! πως περασες χθες αφου καταλαβες οτι εχεις ενα μηνα γαμου :mrgreen:

Διαφημίσεις

Τί βλέπω;;;;;Θα έχουμε γοργονομωρό;;;;;;;Maestria να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!

Θένκιου, θένκιου. :D

Because είναι πολύυυυυυυυυυυυ μεγάλη........

Καλά, ότι πεις. :confused:

Μαρία, ακόμη γιοκ τσιγάρο!!!!!! unπιστεύτable!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Έλα ρε θηρίο!!! Μπράβο!!! :D:D

Στις πόσες μέρες είσαι τώρα;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αχ βρε κοριτσια εσεις προσπαθειτε να κοψετε το τσιγαρο και εγω το σκεφτομαι να το ξαναρχισω μολις σταματησω τον θηλασμο!!μου λειπει το ατιμο και να φανταστειτε εχω ενα χρονο να καπνισω!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Έλα ρε θηρίο!!! Μπράβο!!! :D:D

Στις πόσες μέρες είσαι τώρα;;;

Στιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.................κάτσε κάνω λογαριασμό...........................από την προηγούμενη Παρασκευή, στις αρχές του μήνα...............πόσο είναι;:confused:

Ξεχνάς αυτή που ΟΝΤΩΣ έφαγε μουσακά. :twisted::twisted::twisted::tongue:

χαχαχαχαχαχαχχαχα....ποια ειναι η del????

που σαι μαρη????????....τιμωρια σημερα :tongue::tongue::tongue:

γεια σου κουλι μου !!! ιχιχιχιχι!!! ειδες εχουμε εγκυουλα γοργονομανα αντε και εσυ και το τσιπουρακι τωρα μακια !!! πως περασες χθες αφου καταλαβες οτι εχεις ενα μηνα γαμου :mrgreen:

ευχαριστωωωωω τρελοκομειοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!

δεν ξερω παλι με επιασαν οι εμμονες μου?...ή ειναι πραγματικοτητα δεν ξερω....κατι νιωθω...σαν πονακια περιοδου αλλα στις 21/10 περιμενω οχι τωρα....anyway θα δειξει ;)

χαχαχαχχααχ....πως να περασα???....σαν τρελη ετρεχα χθες....:shock:

Because είναι πολύυυυυυυυυυυυ μεγάλη........

Μαρία, ακόμη γιοκ τσιγάρο!!!!!! unπιστεύτable!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ρε συ !!!!

εισαι φοβερη ....μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!

κ εγω χθες το βραδυ δεν καπνισα ουτε ενα....ειχα να κα[νισω απο τις 16:00 το απογευμα και ξανακαπνισα ενα σημερα το πρωι...προσπαθω να το ελλατωσω...αντε να δουμε :rolleyes:

mpap δεν το συζητώ......Όντως μου έφτιαξε την διάθεση....!!!

μπραβο κοριτσι ....ετσι παρε τα πανω σου....δεν ειναι τιποτα...εγκεφαλικο ειναι το θεμα :cool:

αχ βρε κοριτσια εσεις προσπαθειτε να κοψετε το τσιγαρο και εγω το σκεφτομαι να το ξαναρχισω μολις σταματησω τον θηλασμο!!μου λειπει το ατιμο και να φανταστειτε εχω ενα χρονο να καπνισω!!!

απαπαπαπαπαπα....................θες να τραβήξεις της ψυχής σου τον τάραχο μετά;;;; άσ΄το κοριτσάκι μου, μια χαρά είσαι.....ούτε που να το ξανασκεφτείς.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...