Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Aχ, Ελλη δεν έχω ηχεία στη δουλειά. :( Γι' αυτό και δε βάζω ποτέ το πρωί τραγούδια.

Τώρα σκέφτομαι πως θα ξαναξεχειλώσω και άντε να ξαναμαζευτείς μετά. Όχι ότι πρόλαβα να μαζευτώ ιδιαίτερα τώρα, αλλά είχα τη δικαιολογία ότι θα κάνω κι άλλο.

Μετά ΔΕΝ έχει άλλη δικαιολογία! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τώρα σκέφτομαι πως θα ξαναξεχειλώσω και άντε να ξαναμαζευτείς μετά. Όχι ότι πρόλαβα να μαζευτώ ιδιαίτερα τώρα, αλλά είχα τη δικαιολογία ότι θα κάνω κι άλλο.

Aυτη τη φορα φιλεναδα βρηκες την καλυτερη δικαιολογια!!!:lol::lol::lol:

Ευχομαι να πανε ολα καλα, να΄χεις μια ευκολη εγκυμοσυνη και ενα υγιες μωρο!

Εγω οταν εμεινα εγκυος στη Μαριαλενα, ο Αντωνης ηταν 18 μηνων.

age.png age.png

Όχι παίζουμε!!! :tongue::tongue::tongue:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΑΡΟΝΙ!!! :D

Eμένα είναι 21 σχεδόν ο Τζόνυ. Στα χνάρια σου βαδίζω περίπου. Ωχ, ωχ, τι με περιμένει ε; :rolleyes:

Πάντως δε με ξεφορτώνεστε! Έχω πάλι στόχο, να ΜΗΝ βάλω πάνω από 5 κιλά.

Δύσκολο το βλέπω. :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

χαχαχχα!! μια απο τα ιδια ειδες χιχιχι!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γοργονακιααααααααα :D:D:D

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΤΙ ευχάριστα νεαααααααααααα ?!!!

Μαεστρια μου με το καλο κοριτσι !!!!

Ευχομαι μια ΥΠΕΡΟΧΗ εγκυμοσυνη !!!!!!

θα έχουμε.....γοργονομωροοοοοοοοοοοοοοοοοοο :D:D:D

mermaid_sweet_baby.jpg

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Aχ, Ελλη δεν έχω ηχεία στη δουλειά. :( Γι' αυτό και δε βάζω ποτέ το πρωί τραγούδια.

Έλα, ρε φιλενάδα! φρόντισε να μην παραξεχειλώσεις!

δεν έχεις γιατρό να σου βάλει γκάζια για τα κιλά;

Ακολούθα όσο πιο σωστά γίνεται τη διατροφή και δεν πρόκειται να ξεχειλώσεις...άρα δεν θα έχεις ανάγκη και για ιδιαίτερο μάζεμα μετά...;)...

Ξέρεις ότι τα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη, πολλές φορές ανεβάζουν πίεση και ιδιαίτερα στις μέρες τοκετού είναι επικίνδυνα για εκλαμψία....

Το τραγούδι το΄χε γράψει σε μια συναυλία ο Ιωαννίδης, όταν τον είχε στήσει η Έλλη Πασπαλά:D:):)....και λέει σε κάποιο σημείο:

δεν παίρνεις πια από τη Σαλονίκη

στη μαύρη Αθήνα να με βρει η γαλανή φωνή σου.....:)

5 κιλα?λιγο ουτοπικο μου φαινεται, το παιδι μαζι με τα αξεσουαρ(πλακουντας, υγρα κλπ) ειναι 6 κιλα περιπου, δεν ειναι?

ολα ειναι σχετικα κοπελια διπλα απο εμενα οταν γεννησα τον σπυρο πηρε μονο 4 κιλα και το κουφο το παιδι ηταν 4200 καλο εεεεε!!!:shock::shock::shock:

ενω εγω 26 κιλα και παιδι 3760κ χιχιχιχ!! μου εφυγαν 8 κιλα χιχιχι!! μεγα διαφορα ???

Διαφημίσεις

5 κιλα?λιγο ουτοπικο μου φαινεται, το παιδι μαζι με τα αξεσουαρ(πλακουντας, υγρα κλπ) ειναι 6 κιλα περιπου, δεν ειναι?

Έχω γνωστή, φίλη του χάζμπαντ, που έβαλε 3 κιλά. :rolleyes:

Καθόλου ουτοπικό. Το 1ο τρίμηνο χάνεις 1, 2, ειδικά αν έχεις κι αναγούλες, το 2ο ΔΕΝ βάζεις (το πιο δύσκολο θεωρώ) κι ότι βάλεις το 3ο.

Βέβαια, μ' εμένα τη λιχούδο, είναι ΠΟΛΥ δύσκολο, αλλά όχι ουτοπικό. Θα το παλέψω, όσο λιγότερα μπορώ, τόσο το καλύτερο. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έλα, ρε φιλενάδα! φρόντισε να μην παραξεχειλώσεις!

δεν έχεις γιατρό να σου βάλει γκάζια για τα κιλά;

Ακολούθα όσο πιο σωστά γίνεται τη διατροφή και δεν πρόκειται να ξεχειλώσεις...άρα δεν θα έχεις ανάγκη και για ιδιαίτερο μάζεμα μετά...;)...

Ξέρεις ότι τα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη, πολλές φορές ανεβάζουν πίεση και ιδιαίτερα στις μέρες τοκετού είναι επικίνδυνα για εκλαμψία....

Το τραγούδι το΄χε γράψει σε μια συναυλία ο Ιωαννίδης, όταν τον είχε στήσει η Έλλη Πασπαλά:D:):)....και λέει σε κάποιο σημείο:

δεν παίρνεις πια από τη Σαλονίκη

στη μαύρη Αθήνα να με βρει η γαλανή φωνή σου.....:)

Το ξέρω το κομμάτιιιιιιιιιιιι!

Δεν παίρνεις πιαααααααα, δεν παίρνειιιιιιιιιιιιιις απ' τη Σαλονίκηηηηη, στη μαύρη Αθήνα να με βρει, η γαλανήηηηη φωνή σου!!!!

Αχ, κορίτσι ευχαριστώ, συγκινήθηκα!!!!

Τοκετό ΔΕΝ θα 'χουμε, καθότι καισαρική το πρώτο, είχε βολευτεί και ΔΕΝ κατέβαινε με τίποτα ο Τζόνυς. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έχω γνωστή, φίλη του χάζμπαντ, που έβαλε 3 κιλά. :rolleyes:

Καθόλου ουτοπικό. Το 1ο τρίμηνο χάνεις 1, 2, ειδικά αν έχεις κι αναγούλες, το 2ο ΔΕΝ βάζεις (το πιο δύσκολο θεωρώ) κι ότι βάλεις το 3ο.

Βέβαια, μ' εμένα τη λιχούδο, είναι ΠΟΛΥ δύσκολο, αλλά όχι ουτοπικό. Θα το παλέψω, όσο λιγότερα μπορώ, τόσο το καλύτερο. :D

Μην τρελαίνεσαι από τώρα! μέχρι 9-11 κιλά καλά είσαι....

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γοργονακιααααααααα :D:D:D

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΤΙ ευχάριστα νεαααααααααααα ?!!!

Μαεστρια μου με το καλο κοριτσι !!!!

Ευχομαι μια ΥΠΕΡΟΧΗ εγκυμοσυνη !!!!!!

θα έχουμε.....γοργονομωροοοοοοοοοοοοοοοοοοο :D:D:D

mermaid_sweet_baby.jpg

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Καλό!

Ευχαριστώ Γκουρού και στα δικά σου εύχομαι. :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...