Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ελλη δε δουλεύεις σήμερα κορίτσι;

Αχ, εγώ που έχω να δώσω παραδοτέο σήμερα και το μυαλό μου - λογικό - πετάει από 'δω κι από 'κει;;;

Περισσότερο απ' τις άλλες μέρες δηλαδή. ;)

Πρέπει να τελειώνω σήμεριιιιιιιιιις!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αχ, εγώ που έχω να δώσω παραδοτέο σήμερα και το μυαλό μου - λογικό - πετάει από 'δω κι από 'κει;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερααααααααααααα γοργονιτσες μου...

πω πω και τι δεν πηρε το ματι πρωι πρωι...φαγητα...νησια...νεες αφηξεις...καλως μας ηρθες εφακη...εγκυμοσυνες...

μαεστρια μου μπραβοοοοοοοοοο...συγχαρητηρια με το καλο το μωρακι σου...και να προσεχεις...

για μενα το extreme doylaping συνεχιζετε...ουφφφφφφφ...αφηστε που βρηκε μεσα στην κουζινα χτες ο αντρουλης μου ενα μικρο κατσαριδακι και εχω παθει σοκ...ποτε δεν ειχαμε τετοιο προβλημα στο σπιτι και τα χω παιξει...ααααααααααα λετε να υπερχουν και αλλα???

η μαρια απο το κακο στο χειροτερο...βηχει σαν γαιδουρα...τριτη βραδια η σημερινη που δεν κλεισαμε ματι...ειναι απιστευτο βρε κοριτσια δεν σταματαει να βηχει...δεν ηρεμισε ολη νυχτα ουτε 10 λεπτα να κοιμηθει λιγο η κακομοιρα...απο τη μια να βηχει σαν τρελη και απο την αλλη να κλαιει και να φωναζει γιατι βηχει...πανικος σας λεω...

σημερα την πηγα εδω σε ενα παραρτημα του παιδων που εχουμε στη συγγρου και ο παιδιατρος εκει ειπε οτο ειναι πεντακαθαρη και οτι ειναι αλεργικος βηχας...η δικη μου παιδιατρος μου ειπε χτες να της δωσω αταραξ για 2-3 μερες αλλα αυτος του παιδων μου ειπε να της δωσω ξοζαλ που ειναι πιο ισχυρο αντισταμινικο...

αφηστε ... δεν σας λεω τιποτα...κομματια ειμαστε ολοι απο την αυπνια...

και εχω να μαζεψω μεχρι αυριο το σπιτι απο το χαμο με τα ρουχα που εχω δημιουργησει...θα ερθει και το πεθερικον μη το βρει ετσι το σπιτι...εχει γεννεθλια ο νικολας μου αυριο και δεν θα κανουμε παρτυ γιατι δεν παιζει μια αλλα θα κοψουμε μια τουρτιτσα μεταξυ μας γιαγιαδες-παππουδες...

σας ζαλισα πρωινιατικα εεεεεε????

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

χαλαρααααααααα κοριτσάκι!!!!:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

η jenia θα ρθει αλλά θα σου ρθει κομματάκι νωρίς!!!....κατά τις 05.00 π.μ τη βλέπω να σου κτυπάει την πόρτα!!!!:D:D:D:D:D:D:D 000203D1.gif

Αυτά τα κάνει η πεθερά μου, όταν πρόκειται για δουλειές (όχι όμως στο σπίτι μου) για να δείξει πόσο προκόπω είναι....

Το Ντινάκι άμα έρθει δε θα με χαλάσει καθόλου...:P

Τα΄γραψα πρωί-πρωί μην τα ξαναθυμάμαι :evil:....

άσε που παίρνει κι ο άντρας μου κάθε τρεις και λίγο τηλ. είναι χάλια:(, ξαναθυμάμαι τις βλακείες....ευτυχώς που έχω κι εσάς.....

Το μυαλό είναι καλό να πετάει! το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό!;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ελιζάκι! να χαίρεσαι το Νικολάκο! φιλάκια στην κολλητούλα και περαστικά....

ευχαριστω κοριτσακι μου...της εδωσα φιλια της κολλητης σου (αν και μου χει σπασει τα νευρα :tongue:)...

πω πω παω να συνεχισω ντουλαπες γιατι αν κολλησω δεν θα κανω τιποτα...

θα σας παρακολουθω ομως κατα διαστηματα χιχιχιχιχι :rolleyes:

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Αααααααααα, δε διάβασα ρε συ Έλλη, θα ταν πιο πίσω. Πάω να δω, μη τα ξαναθυμάσαι. ;)

Καλημέρα Ελίζα. Περαστικά στη μικρή! Μάσκα δοκίμασες να της κάνεις;;

καλημερα...αχχχχ το αερολιν και το φλιξοταιντ πανε και ερχονται...δεν τα εχουμε σταματησει καθολου 1.5 εβδομαδα τωρα...

δεν αντεχω αλλοοοοοοοοοο...αλλα αυτο που συμβαινει 3 μερες τωρα ειναι απιστευτο σας λεω δεν σταματαει καθολου να βηχει...

Καλημέρα κοριτσακια τι κανετε?

Μαεστρια με το καλο κοριτσαρα μου ολα να πανε καλα σου ευχομαι κ να προσεχεις!

Εφακη καλως ηρθες! Καλη αρχη !!

Εγω ειχα εξτριμ ντουλαπινγκ το Σαββατο. Τελειωσα κ τα απειρα πλυντηρια που μαζευτηκαν ( 1 εμεινε να πω την αληθεια) κ μου εφυγε ενα μεγαλο βαρος! Ζορικη δουλεια. Αδιαθετησα κιολας χτες κ ποναει η μεση μου .....

Αρακα διαβαζω πολυ σημερα, κ εμενα ο γιος μου τρελαινετε για αρακα ειναι απο τα αγαπημενα του.

Εγω για σημερα εχω για τον αντυρα μου για μεσημερι γεμιστα κ τυροπιτα που μειναν απο χτες κ για μενα τονο με βραστα λαχανικα κ 2 μικρα παξιμαδακια γιατι την Κυριακη την τιμησα την αστακομακαροναδα μου κ το απουγευμα ειχαμε κ παρτυ γενενθλιων εφαγα κ λιγο τουρτα κ ηπια κ 2 κρασακι κ θελω να ισιωσω. Αμαν πια αυτα τα Σαββατοκυριακα κ τα φαγοποτια... τουλαχιστον ολη την βδομαδα κυρια ..... Γι ααυριο θα κανω μοσχαρακι με κριθαρακι γι ατους αντρες κ εγω παλι τονο με λαχανικα .... Το βραδυ καμια σαλατουλα η παξιμαδακια με τυρακι θα δω ....

Αχιλεα βγαλαμε τον γυψο κ πηγαμε σε μεγαλη πιστα καττευθειαν? Προσεχε ομως ε?

Ντινακι γιορτουλες παλι εχουμε ε? Χρονι απολα κ για την μικρη αν κ καθυστερημενα να την χαιρεστε! Θα σκισεις παλι στα γεννεθλια κ απο εμφανιση κ με αυτα που θα ετοιμασεις ειμαι σιγουρη!!!

Ντελακι δειγμα μουσακα εφαγες δηλαδη !!! Αντε να τα φαμε κ αυτα τα 3-4 κιλακια! Ειμαι σιγοθρη κ τα δικα μου τοσα θα εχουν γινει! Με την βρωμοπεριοδο πανατ πρηζομαι απιστευτα! Σαν βοδι εχω γινει πρησμενη παντου ακομα κ στις γαμπες!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια

Διαφημίσεις

Αυτά τα κάνει η πεθερά μου, όταν πρόκειται για δουλειές (όχι όμως στο σπίτι μου) για να δείξει πόσο προκόπω είναι....

Το Ντινάκι άμα έρθει δε θα με χαλάσει καθόλου...:P

Τα΄γραψα πρωί-πρωί μην τα ξαναθυμάμαι :evil:....

άσε που παίρνει κι ο άντρας μου κάθε τρεις και λίγο τηλ. είναι χάλια:(, ξαναθυμάμαι τις βλακείες....ευτυχώς που έχω κι εσάς.....

Το μυαλό είναι καλό να πετάει! το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό!;)

απο εδω και περα θα ξερεις οτι η πρωινη στην πορτα σου ειμαι εγω χαχαχα!!!

να ερθω !!!!!

ελιζακι πραστηκα στο μαρακι το κακομηρο τι τραβαει αχ !!!

maestria με το καλο το μωρακι σου!!!συγχαρητηρια

εφακι καλωσορισες!!καλο χασιμο!!!

ελιζα περαστικα στην μικρη σου!!

οσο αφορα τις μπριζολες θα τις κανω οπως ειπατε!!θα τις βαλω στην κατσαρολα!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

περαστικα ελιζα στην μικρουλα

θα καταντησω κουραστικη, το ξερω, αλλα ειδικα για τις αλλεργιες δοκιμασε ομοιοπαθητικη αν θελεις...

για το ντουλαπιν εχω βοηθεια, μην ανησυχειτε, εξαλλου δεν εχω και πολλα να κανω...

bgx2ye5lc.png

Καλημέρα γοργονίτσες!!!!

Και εγώ ξεκίνησα σήμερα στη μικρή μασκούλες....Καλή αρχη!!!!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κοιτάχτηκα στον καθρεύτη και έχει πέσει λίγο η κοιλίτσα....!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...