Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερουδια και απο μενα .......

παρολο που εχουμε συννεφια και βροχουλα......εχουμε και ζεστη ..οποτε καλα ειναι!!!!

ΕΦΗ ΜΟΥ καλως μας ηρθες.....7 κιλακια θελεις ετσι;;;αντε ...καλε αρχη να εχεις!!!!!

ντινακι ...πουρνο πουρνο σημερα ε;;;!!!γιατι απο τα χαραματα;;;ειδατε και εσεις ''το ΝΗΣΙ''μεγκα;;;αν δεν τελειωνεο γιος ου δεν πηγαινε για υπνο....!!!!βρε τη παθαμε!!!!

σημερα και αυριο πρεπει να ειμαι προσεχτικη στο τι μασουλαω γιατι την πεμπτη εχω γιορτη και το σαββατο τραπεζι ...και την κυριακη ...α!!!!το ξεχασα αυτο!!!!κλαψ!!!!!πως να κρατηθω;;;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα γοργονες μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χθες ημουν κυριαααααααααααααααααααααααααααααααα!! ολα στην τριχα που λενε χαχαχαχαχα!!!!

εφακη καλος μας ηρθες θα δεις και θα ακουσεις πολλα αλλα το συμαντικο ειναι οτι θα γινουμε το ποιο καλο παρεακι σου χαχαχαχαχα!!!

καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!! εμενα η μερα μου αρχησε απο της 5 το πρωιιιιιιιι χαχαχα!!! :D:p:razz:

καλημερα ζενια μου!!!ατε να αρχισω να περνω θαρρος!!!εχω δυσκολο αγωνααααα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερουδια και απο μενα .......

παρολο που εχουμε συννεφια και βροχουλα......εχουμε και ζεστη ..οποτε καλα ειναι!!!!

ΕΦΗ ΜΟΥ καλως μας ηρθες.....7 κιλακια θελεις ετσι;;;αντε ...καλε αρχη να εχεις!!!!!

ντινακι ...πουρνο πουρνο σημερα ε;;;!!!γιατι απο τα χαραματα;;;ειδατε και εσεις ''το ΝΗΣΙ''μεγκα;;;αν δεν τελειωνεο γιος ου δεν πηγαινε για υπνο....!!!!βρε τη παθαμε!!!!

σημερα και αυριο πρεπει να ειμαι προσεχτικη στο τι μασουλαω γιατι την πεμπτη εχω γιορτη και το σαββατο τραπεζι ...και την κυριακη ...α!!!!το ξεχασα αυτο!!!!κλαψ!!!!!πως να κρατηθω;;;;;;

καλημερα βικυ μου το νησι το ειδα και εγω και μου αρεσε πολυ αν και στην αρχη δεν ειχα καταλαβει ποιο ηταν χιχι!! δεν με αφινε η ξενια !! ετσι εμειναν ρουχα χωρις να τα εχω σηδερωσει και ενας νερωχητης κ...ος ....αλλα σημερα εκανα ενα σπιτι κουκλα χοχο!! εβαλα και τα πληντιρια μου πρωι πρωι και τα απλωσει η μανουλιτσα μου .

και εχω πεμπτη τραπεζι λογο ανιψιου εχει τα γενεθλεια του και οχι πρεπει να ειμαι κυρια αλλα πρεπει να παω και κοκετα λογο σογιου χαχαχα!! το τι σχολια θα ακουσω δεν λεγεται χαχαχα!!!

για να κρατηθεις καροτα γινε κουνελι και αγγουρια ετσι κανω εγω !!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!κανετε καποια συγκεκριμενη διαιτα?

εφακη αμα δεις τον καταλαγο των γοργονων θα δεις οτι εχουμε συμιωμενα καποια βασικα ποστ πηγενε και δες και βασηκα διαιτα δεν κανουμε φτιαχνουμε την διατροφη μας και μας γινεται συνηθεια και εχει φοβερο αποτέλεσμα μακια !!!

εφακη αμα δεις τον καταλαγο των γοργονων θα δεις οτι εχουμε συμιωμενα καποια βασικα ποστ πηγενε και δες και βασηκα διαιτα δεν κανουμε φτιαχνουμε την διατροφη μας και μας γινεται συνηθεια και εχει φοβερο αποτέλεσμα μακια !!!

οκ αυτο ειχα σκοπο να κανω και εγω σωστη διατροφη,ευχαριστω!!1

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!κανετε καποια συγκεκριμενη διαιτα?

εφη μου ...γενικα οπως ειπε και το ντινακι φτιαχνουμε την διατροφη...εγω παλι επειδη ειχα πανω απο δεκα κιλακια για χασιο πηγα σε διαιτολογο ...για ψυχολογικους κυριως λογους....

Ναι, Ντινάκι, πάει να πει ...:evil:...κάτι πήγε στραβά....

ολα καλα ελλη μου;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ελα βρε μωρο τι εγινε ??????

Με το μαγαζί...μια παλάβω,.....γρια, που μένει από πάνω ακριβώς :evil:...

Ήθελα να΄ξερα τόσα χρόνια, δεν έχει βαρεθεί; πώς μπορούν και σπαταλούν τις ζωές τους έτσι;...πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;:?:cry:....

Με το μαγαζί...μια παλάβω,.....γρια, που μένει από πάνω ακριβώς :evil:...

Ήθελα να΄ξερα τόσα χρόνια, δεν έχει βαρεθεί; πώς μπορούν και σπαταλούν τις ζωές τους έτσι;...πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;:?:cry:....

εμεις στο χωριο ολο με κατι τετοιες μακακιες ασχολουνται οι γεροι αστα σε καταλαβενω απολιτα ...... η βλ...η τι θελει τωρα στα τελειωματα αμαν ποια !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...