Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέραααααααααααααααα γοργόνεςςςςςςςςς :mrgreen:

Καλή εβδομάδααααααααααα !!!

Ελλη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....φτου σου κοπελαρα μου.....ετσι σε θελω με ηθικο ανεβασμένο ....να περπατας και να τρίζουν τα πεζοδρόμια , οι δρόμοι , τα καμπαναριά κτλ κτλ !!!!

Όντως το έχω ξαναπέι....οι γυναικες με πιασιματα έχουν περαση.....έχουν περισσοτερη θηλυκοτητα κοριτσια!!!!!....και τρανταχτο παραδειγμα η διδυμη αδερφη μου κ εγω......εκεινη με +10 κιλα παραπανω απο μενα (πριν 2 χρονια....τωρα τα εχασε η χαζη ολα και εχασε την ομορφια της).....εκεινη ειχε ολα τα φλερτ....και μενα την και καλα κορμαρα ουτε που να με φτυσουν οι αντρες ;)

Ελιζαααααααααααααα παρε τα πανω σου....ΜΗΝ ερθω κατα κει :tongue::tongue::tongue:

Ξανθη μου ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! ειδες το 7 μπροστααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:....συνεχισε ετσι

Δεν εχω προλαβει να διαβασω ολα τα ποστ σας....(πηζω στη δουλεια....)....συνεχιστε ΟΛΕΣ την καλη δουλεια που κανετε !:!!!

Ενα μικρο tip για οσες δεν εχουν χρονο για γυμναστηριο (τρεξιμο-γρηγορο περπατημα) και δεν εχουν και διαδρομο σπιτι......αφιερωστε 15-20 λεπτα ημερησιως να κανετε επι τοπου τρεξιματακι !!!....και κατα διαστηματα για περισσοτερες καυσεις....στο επι τοπου να σηκωνετε ψηλα τα γονατα για ενα λεπτο....μετα παλι στο απλο επι τοπου !!!....καντε το και θα με θυμηθητε....8-)8-):cool:

φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

μουτςςςςςςςςςςςςς

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλε κοριτσια μη με μαλωνετε ...το ξερω οτι καποιες φορες υπαρχουν αφρατουλες που κανουν θραυση σε αντιθεση με καποιες αδυνατες...αλλα βρε κοριτσια η αληθεια να λεγετε τωρα ποιος αντρας δεν ονειρευετε διπλα του ενα μοντελο???? ισως τα δικα μου παραδειγματα απο αντες που εχω στο περιβαλλον μου να φταιει για τα συμπερασματα μου...αλλα εχω την εικονα του αντρα λιγουρη ... και για να μην παρεξηγηθω δεν το λεω για τον δικο μου αντρουλη που μεταξυ μας και αυτος λατρης του ωραιου ειναι ...ειναι περιεργα πλασματα οι αντρες...

μεταξυ μας ειναι και η δικη μου ανασφαλεια που...αφηστε ας μη συνεχισω καλυτερα γιατι θα σας τελειωσω με τα πιστευω μου χιχιχιχιχι

ενα μεγαλο μπραβο και στη μινουλα για το -4 και αντε και ακομα παρακατω...

καλη προσπαθεια σε ολες ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

λοιπόν να πω λίγο τον πόνο μου;

άντε πάμε

δεν ξέρω τί έπαθα βρε παιδάκια χθες και τρελάθηκα στην πείνα

ενώ έφαγα το μεσημέρι οικογενειακά (δεν πολυχόρτασα για να πω την αλήθεια γιατί δεν έφαγα πατάτες, ψωμιά τυριά, και κρέας με σαλάτα δεν μου φτούρισε...ήταν μικρή η ποσότητα.....)

από την ώρα που πήγα σπίτι ήθελα να φαω τα πάντα (έφαγα αλλά όχι κακά πράγματα : 2 φρυγανιές με ανθότυρο, μία μπάρα δημητριακών, 1 αυγό βραστό, 2 γραμμές σοκολάτα υγείας ιον, 1 ποτήρι γάλα)

ίσως γιατί άλλαξε ο καιρός; ίσως γιατί 2 μέρες ζορίστικα με τα φαγητά που έβλεπα στα καλέσματα; (μάλλον το 2ο.... εκείνη την ώρα δεν το καταλαβαίνεις, είναι οι αντιστάσεις στην τσίτα και μετά....... καταρρέει το σύστημα)

επίσης δεν ύπια αρκετά νερά

θα ζυγιστώ αύριο :)

εντάξειιι..όλες μας πιάνουν τέτοιες κρίσεις, αλλά καλά τα πηγες...;)

Εγώ όταν με πιάνουν τέτοιες κρίσεις "να τα ΄φαω όλα επιτόπου" κάνω το εξής: Πίνω ένα ποτήρι νερό - τρώω ένα γιαουρτάκι (που δεν μ' αρέσει αλλά τί να κάνω:tongue:)- και μετά ξαναπίνω νερό..;) και μου κόβεται κάααπως η λαιμαργία..:mrgreen:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Έρευνα σε άτομα που έχασαν κατά μέσο όρο 30 κιλά και διατήρησαν το βάρος τους έξι χρόνια , έδειξε ότι έτρωγαν πρωινό κάθε μέρα...

όχι ότι δεν το ξέραμε αλλά...... να εγώ που θέλω να χάσω 30 κιλά τα ακούω αυτά και παίρνω κουράγιο!:D

Διαφημίσεις

καλε κοριτσια μη με μαλωνετε ...το ξερω οτι καποιες φορες υπαρχουν αφρατουλες που κανουν θραυση σε αντιθεση με καποιες αδυνατες...αλλα βρε κοριτσια η αληθεια να λεγετε τωρα ποιος αντρας δεν ονειρευετε διπλα του ενα μοντελο???? ισως τα δικα μου παραδειγματα απο αντες που εχω στο περιβαλλον μου να φταιει για τα συμπερασματα μου...αλλα εχω την εικονα του αντρα λιγουρη ......

Λες κι αυτοί έχουν σώμα μοντέλου...... άντε μωρέ!!!!!!!!!!

πραγματικά είναι ρατσιστικό αυτό!

σας παραθέτω μία μεγάλη αλήθεια:

"Women...have this internal voice. They look in the mirror and say 'oh you fat/ugly cow'. If someone walked up to you and said 'hi you fat/ugly cow' you would not accept that. So why would you accept that from yourself?" Victoria Principal

Έρευνα σε άτομα που έχασαν κατά μέσο όρο 30 κιλά και διατήρησαν το βάρος τους έξι χρόνια , έδειξε ότι έτρωγαν πρωινό κάθε μέρα...

όχι ότι δεν το ξέραμε αλλά...... να εγώ που θέλω να χάσω 30 κιλά τα ακούω αυτά και παίρνω κουράγιο!:D

ααααα εγω τρωω πρωινο ...δεν μπορω χωρις αυτο εχω μαθει ετσι...μη φανταστειτε τα τελευταια δυο χρονια εχω μαθει να τρωω πρωινο ... το κακο ομως ειναι οτι δεν τρωω μοοοονο αυτο χιχιχιχι

λοιπον επειδη δυο περιπου μηνες που ειμαι κοντα σας και πολθ με βοηθατε δεν λεω αλλα εγω ειμαι ο πιο αδυναμος κρικος που ειπε και μια αλλη κοπελα και εχω χασει μονο 2 κιλα ...αποφασισα να παω σε διαιτολογο...βασικα να ερχεται εκεινη σπιτι μου...ειναι πολυ οικονομικη...το κακο ειναι οτι ειναι και φιλη μου , ενταξει οχι κολλητη αλλα γνωριζομαστε χρονια και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να ακολουθησω το προγραμμα ...υπαρχει οικιοτητα δηλαδη...τελος παντων ...θα ερθει αυριο το πρωι και θα σας ενημερωσω για τη διατροφουλα που θα μου δωσει...

αντε να δουμε τι θα δουμε...:roll:

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. Το΄χει ξαναπεί και η Μπαπ και την αμφισβητούσατε κάποιες. Πάρα πολλές αφρατούλες κάνουν ΣΤΡΑΚΕΣ με το μπρίο τους, το στυλ τους, το χαμόγελό τους, την αυτοπεποίθησή τους. Και πάρα πολλές αδύνατες, ακόμη και καλύγραμμες μπορεί είτε να είναι τέτοιες σκύλες από μέσα τους, που τις τρώειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......................είτε να έχουν κι άλλα ελαττώματα......... αφήστε κι έχω αρκετές τέτοιες γνωστές μου.........

Ναι βρε κορίτσια, ο κάθε άνθρωπος έχει το κοινό του! Εγώ χοντρή μια ζωή (μία πάνω, μία κάτω) κι είχα αρκετούς γκόμενους, παράπονο δεν έχω. :mrgreen:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 κιλά;;;;;;;;;;;;;;;;;;; μας έβαλες κάτω όλες!!!!!!!

ΜΙΝΟΥΛΑ μου τι να πω, μπράβοοοοοοοοοοοοοοο 1192464lrz2y0w8ko.gif!

Εγώ κορίτσια ζυγίστηκα χθες. Φυσικά, είχα βάλει ένα κιλό :evil:. Ε, αφού ΔΕΝ προσέχω.

Τέσπα, συνεχίζουμε την προσοχή στη διατροφή, μπας και το ράψω κάποια στιγμή, κόψω τις - αρκετές αυτό το διάστημα - παρασπονδίες και χάσω κανένα γραμμάριο.

Καλημέρα στην παρέα.

125419oj4wb3q90x.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΜΙΝΟΥΛΑ μου τι να πω, μπράβοοοοοοοοοοοοοοο 1192464lrz2y0w8ko.gif!

Εγώ κορίτσια ζυγίστηκα χθες. Φυσικά, είχα βάλει ένα κιλό :evil:. Ε, αφού ΔΕΝ προσέχω.

Τέσπα, συνεχίζουμε την προσοχή στη διατροφή, μπας και το ράψω κάποια στιγμή, κόψω τις - αρκετές αυτό το διάστημα - παρασπονδίες και χάσω κανένα γραμμάριο.

Καλημέρα στην παρέα.

125419oj4wb3q90x.gif

Με τοσα μπραβο που μου ειπατε, εχω παρει πολυ τα πανω μου!!!

Σημερα το μενου εχει φασολακια με λιγο λαδι, (χωρις πατατες-εννοειται- εχω να φαω πατατα εδω και 2 μηνες, κλαψ) με σαλατα και θα κανω και πιτσα για τον καλο μου, εγω θα τραβηξω 2-3 γερες τζουρες απτη μυρωδια και δεν θα δοκιμασω!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ και εγώ η πεινασμένη.

Eliza και μενα ειναι πολύ γνωστή η διαιτολόγος που πήγα αλλα αυτο δεν σημαίνει τιποτα.

Και η μαμα μας να μας εγραφε διατροφή το θεμα ειναι η θεληση μας ( και το στομαχι μας βεβαιως βεβαιως!) να ειναι ισχυρή.

Τη δική μου θέληση πάντως τη βλεπω λίγο χλωμούλα!!!!

Εγώ σήμερα θα φαω την .....συναγωνίστρια ...τσιπούρα με σαλατίτσα.(ματς μουτς τσιπουρίτσα)

μπράβο μας!

εγώ σήμερα θα φάω σηκώτι με σαλάτα :)

Αχ, μόνο που το ανέφερες ανατρίχιασα (δεν μ' αρέσει καθόλου το συκώτι :tongue:)!

Εγώ θα φάω φακές, με λίγο ψωμί και σαλάτα.

Μινούλα αυτό που λες με τις τζούρες, κάτι αντίστοιχο έκανα με τα γλυκά, όταν όντως πρόσεχα και δεν έτρωγα καθόλου.

Πήγαινε μπροστά από τις βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων και τα κοιτούσα για πόση ώρα!

Παραδόξως, έπιανε :mrgreen:. Δεν έφαγα γλυκό για πολλούς μήνες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εδώ και εγώ η πεινασμένη.

Eliza και μενα ειναι πολύ γνωστή η διαιτολόγος που πήγα αλλα αυτο δεν σημαίνει τιποτα.

Και η μαμα μας να μας εγραφε διατροφή το θεμα ειναι η θεληση μας ( και το στομαχι μας βεβαιως βεβαιως!) να ειναι ισχυρή.

Τη δική μου θέληση πάντως τη βλεπω λίγο χλωμούλα!!!!

Εγώ σήμερα θα φαω την .....συναγωνίστρια ...τσιπούρα με σαλατίτσα.(ματς μουτς τσιπουρίτσα)

φάε με δεν παχαίνω καθόλου!!!!

όσο για την διαιτολόγο που λες αρκεί να το δει κανεις λίγο επαγγελματικά το θέμα, ότι δεν πας στην φιλη σου για καφέ αλλά για συγκεκριμένο σκοπό και στόχο! και μετά ....... ο καφές καφές! (αρκεί να μην έχει ζάχαρη και χωρίς κουλουράκια......)

Αχ, μόνο που το ανέφερες ανατρίχιασα (δεν μ' αρέσει καθόλου το συκώτι :tongue:)!

Εγώ θα φάω φακές, με λίγο ψωμί και σαλάτα.

Μινούλα αυτό που λες με τις τζούρες, κάτι αντίστοιχο έκανα με τα γλυκά, όταν όντως πρόσεχα και δεν έτρωγα καθόλου.

Πήγαινε μπροστά από τις βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων και τα κοιτούσα για πόση ώρα!

Παραδόξως, έπιανε :mrgreen:. Δεν έφαγα γλυκό για πολλούς μήνες!

εμένα ευτυχώς μου αρέσει γιατί με τα χάλια που έχει ο αιματοκρίτης μου αν δεν έτρωγα κι αυτό.... θα με μαζεύανε!

θα φτιάξω κι εγώ φακές αλλά μάλλον την πέμπτη :)

γενικά τα αποφεύγω τα όσπρια αυτόν τον καιρό γιατί ανδεν τελειώσει η κατσαρόλα τα σκέφτομαι ....... :eek: χιχιχιχιχιιι μου αρέσουν πάρα πολύ

αυτό που λες με τα γλυκά δεν το είχα σκεφτεί, θα το δοκιμάσω, ελπίζω να ΜΗΝ είναι ολέθριο το αποτέλεσμα!!! window shopping για γλυκά δεν το είχα σκεφτεί... κατά το φάτε μάτια ψάρια...... αχαχαχααααααα

Καλημερα και καλησπερα κουκλες.

Ξεκινησαμε καλα βλεπω.

Θα σας διαβασω μολις βρω χρονο.

Τωρα δηλωνω παρουσα και ειμαι καλα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

αυτό που λες με τα γλυκά δεν το είχα σκεφτεί, θα το δοκιμάσω, ελπίζω να ΜΗΝ είναι ολέθριο το αποτέλεσμα!!! window shopping για γλυκά δεν το είχα σκεφτεί... κατά το φάτε μάτια ψάρια...... αχαχαχααααααα

Σου λέω σ' εμένα έπιανε!!!

Αλλά είχα τρελή εγκράτεια εκείνη την περίοδο και ΔΕΝ παρασυρόμουν με τπτ!

Οπότε χαζεύοντάς τα, και λίγο με τις μυρωδιές, ξεγελιόμουν και δε μου λείπανε.

Αν παρασυρθείς και πάρεις κάνα δυο κουτιά όμως μην κατηγορήσεις εμένα, ΟΚ; Ξηγημένα :tongue:.

Καλημέρα Γεωργία!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...