Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μια γρηγορηηη καλημερααααααααααααα...πηζωωωωωωωωω

βρε τρελοκομειο..ευτυχως που το θυμηθηκες!!!!...εχω επετειο?!!! :mrgreen:

αχ αχ...........τιμωριαααααααααααα :tongue:

δεν πειραζει....το βραδυ κρατησου λιγο ;)

και κανε τραμπαλα......δεν εχεις ιδεα!!!!!!!...η καλυτερη ασκηση γλουτιαιων ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς:mrgreen:

καλως το κοριτσι.....βρε σημερα εχεις επετειο.....ποπω!!!ειδες πως περασε ο μηνας....;;;;να ζησετε κοριτσακι......!!!

μωρε και ξυλο μου...χρειαζεται....τραμπαλα..αυτο θα κανω τραμπαλα...τραμπαλιζομαι και πετω και τσακιζομαι.....τρομαρα μου!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μια γρηγορηηη καλημερααααααααααααα...πηζωωωωωωωωω

βρε τρελοκομειο..ευτυχως που το θυμηθηκες!!!!...εχω επετειο?!!! :mrgreen:

αχ αχ...........τιμωριαααααααααααα :tongue:

δεν πειραζει....το βραδυ κρατησου λιγο ;)

και κανε τραμπαλα......δεν εχεις ιδεα!!!!!!!...η καλυτερη ασκηση γλουτιαιων ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς:mrgreen:

ειδες ξερω τι λεω χιχιχιχι!! να με προσεχεις σε κατι τετοια δεν ξεχναω ελεφαντας χαχαχαχα!! οχι φαλενα χιχιχι!! μακια εγω βαριεμαι σημερα !!! :mrgreen:

Διαφημίσεις

Ναι βρε! μια εικόνα χίλιες λέξεις......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πω!πω!! εγω απο την κουραση μου βοδια θα ετρωγα αλλα εκανα και λιγο κρατη αλλα εφαγα να λεγεται απο ολλα τα απαγορευμενα χαχαχαχα!!!:roll::-D

Διαφημίσεις

κοριτσακια....παω για διαβασμα τεκνων.......καλη συνεχεια δευτερας ευχομαι σε ολα τα γοργονοκοριτσα!!!!φιλακια!!!

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΩΩ......άντε καλό διάβασμα....:-D:P

α! δε σας είπα...οι βαθμοί της μεγάλης μου ήταν οι αμέσως μικρότεροι από του σημαιοφόρου...:shock::shock::shock:...βέβαια, μαζί με άλλα πέντε παιδάκια...αλλά και πάλι :shock:....το παιδί μου φύτουλας;;;;

α! δε σας είπα...οι βαθμοί της μεγάλης μου ήταν οι αμέσως μικρότεροι από του σημαιοφόρου...:shock::shock::shock:...βέβαια, μαζί με άλλα πέντε παιδάκια...αλλά και πάλι :shock:....το παιδί μου φύτουλας;;;;

ψιτ!! αστο το παιδι να κανει οτι του αρεσει και μην το ξανα πεις φυτουλα για τι θα πεσει ματσ ???? χαχαχαχα μπραβο στο παιδι και ξανα μπραβο για το παιδι οχι για την μανα του εεεεεεεεεε!!! εμεις γουρουνιασαμε δεν εχει μπραβο ...:roll:

εμεις μπηκαμε στη κληρωση για σημαιοφορο[αρκετα παιδια με 10αρια] αλλα δε μας εκατσε!!!!

και απο του χρονου στο γυμνασιο ...δε νομιζω ....αλλαζει το πραγμα!!!και ο δευτερος αποκλειεται ......η διαφορα με τον μεγαλο ειναι οτι αυτος παει σπρωχνοντας.............!!!!!

παντως ο μεγαλος μεσα σε ολα αυτο το παιδι και σε ολα καλος....!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ψιτ!! αστο το παιδι να κανει οτι του αρεσει και μην το ξανα πεις φυτουλα για τι θα πεσει ματσ ???? χαχαχαχα μπραβο στο παιδι και ξανα μπραβο για το παιδι γουοχι για την μανα του εεεεεεεεεε!!! εμεις ρουνιασαμε δεν εχει μπραβο ...:roll:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Σωστά...

Σας έχω πει πόσο ευαισθητούλα είναι; ότι με το παραμικρό κλαίει;:( Κοτζάμ κοπελάρα έγινε κι ακόμη κλαίει με το παραμικρό...:(

...ποια μανούλα θέλει να κλαίει το παιδάκι της; κι ας ξέρει ότι ο λόγος που στενοχωριέται δεν είναι σοβαρός...

Βέβαια, καλυτερεύει. Όταν ήταν μικρή ήταν φορές που η κατάσταση ήταν ανυπόφορη...τώρα είναι πολύ καλύτερα...αλλά θέλει κι άλλη βελτίωση...

εμεις μπηκαμε στη κληρωση για σημαιοφορο[αρκετα παιδια με 10αρια] αλλα δε μας εκατσε!!!!

και απο του χρονου στο γυμνασιο ...δε νομιζω ....αλλαζει το πραγμα!!!και ο δευτερος αποκλειεται ......η διαφορα με τον μεγαλο ειναι οτι αυτος παει σπρωχνοντας.............!!!!!

παντως ο μεγαλος μεσα σε ολα αυτο το παιδι και σε ολα καλος....!!

Μπράβο του! καλή πρόοδο!

ε, θα είναι παραστάτης! δε χάθηκε ο κόσμος! στο δικό μας σχολείο μόνο ένα παιδί όλα 10άρια...

Για το μικρό μη σε νοιάζει! αλλού θα είναι τα ταλέντα του!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...