Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερούδια!

έχω ξεκινήσει τη μέρα με 4 κουλουράκια.

εγώ υποτίθεται κάνω δίαιτα. στο μυαλό όμως. στην πράξη όχι και πολλά.

αλλά αισθάνομαι στερημένη βρε παιδιά, παρόλο που σαβουριάζω ότι βρω.

καλώς σας βρήκα και πάλι, περίπου εκεί που σας άφησα από κιλά (έχασα άλλα 400 γρ. μηδένισα και ξεκινώ όπως βλέπετε στην υπογραφή από τα 66. και ξανά προς τη δόξα τραβα.....).

Σας φιλώ όλες, σας πεθύμησα πολύ :)

ψιτ!! μην μας ξανα φυγεις σε θελουμε μακιααααααααααααααα !! καλος μας γυρησες χαχαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

γεια σου jenia μου!

επανέρχομαι δριμύτερη, πραγματικά!

να σας πω και το άλλο, με ρωτάνε τελευταία αν είμαι έγκυος!!! τι να πω...΄όχι γέννησα πέρυσι..... πάει και η δικαιολογία για ξεκάρφωμα, 1 χρόνος πέρασε, υποτίθεται στο 9μηνο μαζεύει λίγο το σώμα. εμένα πάλι ξεχειλώνει....

α!σηεμρα εχω επετειο γαμου και θα βγω το βραδυ με τον συζυγο!τελεια!ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα...επιτελους ευχαριστα νεα μετα απο πολυ καιρο...

μπραβοο για το ποδαρακι αχιλεας ....σιδερενια κοπελα μου..και σημερα να περασετε υπεροχα.....

1012247u28zdbjoze.gif

ψιτ!!! βικυ καρφι εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!

οσο για τον συναδερο εγραψα οτι ειναι και δασκαλος μου με ξερει απο τα 17 χρονια και ειναι ενας πολυ διακριτικος ανθρωπος και αμα σου κανει κοπλιμεντο δεν σ εκανει να ντραπεις και εχει και καποιο θαρος παραπανω λογο ετων γνωρημιας αλλα η φαση εγινε ως εξης !!!!

σημερα φορεσα ενα πουκαμισο κορμακι+ παντελονακι τζιν κοντο μεχρι το γονατο +ζωνουλα κρεμ και μπουτουλες κρεμ εεε!! οταν με ειδε ο ανθρωπος μου ειπε σημερα ντινακι εισαι πολυ ομορφη και εχεις κανει και ενα σωμα κορμαρα χαχαχαχα!! ελιωσα στο γελειο !!!!

βικυ ξερει και τον κωστα χαχαχαχα!!!

φτου..ρε ...δηλ.δε σε καρφωσα...να παρει!!!:tongue::tongue::tongue::)χαχα!!

εμ!!μου φορας και τακολλητα σου μου φορας και τα τζινακια σου ...πολυ θελει ο ανθρωπος......για πες του κωστακη νασε προσεχει!!!!χαχχα!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

γεια σου jenia μου!

να σας πω και το άλλο, με ρωτάνε τελευταία αν είμαι έγκυος!!! τι να πω...΄όχι γέννησα πέρυσι..... πάει και η δικαιολογία για ξεκάρφωμα, 1 χρόνος πέρασε, υποτίθεται στο 9μηνο μαζεύει λίγο το σώμα. εμένα πάλι ξεχειλώνει....

αντε χασου βρε !! κανε γυμναστικη κοιλιακους χιχιχι!!και θα δεις την κοιλα να γινεται αφαντη ανιπαρχτη χιχιχι!!! εγω μετα απο 2 χρονια μαζευτηκε και τωρα που κανω προγραμα σισφιξης χιχιχι!! ακομα στην αρχη βρισκομαι δηλαδι !!:rolleyes:

γεια σου jenia μου!

γεια σου καλλιοπακι....σε χασαμε ...!!!

καλωςμας ηρθες παλι.....χμ!!!ειπαμε οχι αγχος.....ολα θα γινουν σιγα..σιγα...εγω εχω ακουσει οτι θελει κανα χρονο τοσωμα για να επανελθει....φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις .....παντως δε νομιζω οτι υπαρχουν κανονες γι'αυτα.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

εμ!!μου φορας και τακολλητα σου μου φορας και τα τζινακια σου ...πολυ θελει ο ανθρωπος......για πες του κωστακη νασε προσεχει!!!!χαχχα!!

χιχιχι!!! τα φοραω τωρα και να σου πω οτι ειναι της αδερφουλας μου τα ρουχα της βαγγελιως πραγμα απιστευτο για εμενα :mrgreen:. οσο για το θεμα καρφωμα οι αντρες τους ενοχλη περισοτερο οταν το κοπλιμαν ειναι απο γνωστο καιγονται με την σκεψη οτι ενας δικος τους θα πει κατι καλο για την δικια του γυναικα !!!!

χιχιχι!!! τα φοραω τωρα και να σου πω οτι ειναι της αδερφουλας μου τα ρουχα της βαγγελιως πραγμα απιστευτο για εμενα :mrgreen:. οσο για το θεμα καρφωμα οι αντρες τους ενοχλη περισοτερο οταν το κοπλιμαν ειναι απο γνωστο καιγονται με την σκεψη οτι ενας δικος τους θα πει κατι καλο για την δικια του γυναικα !!!!

μωρε γνωστος ..αγνωστος...απο τη μια φουσκωνουν απο περηφανεια και απο την αλλη ωπ!!!τους τσιμπαει το αγκαθακι της ζηλιας....αστους ......ανανεωνεται η σχεση ετσι....!!!;)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Αχ, κορίτσια μου. Μπορεί να σας φαίνεται "εντυπωσιακή" η απώλεια κιλών που είχα τον πρώτο μήνα, αλλά μιλάμε για πολλή πείνα...

Αν θέλετε μπορώ να σας γράψω το διαιτολόγιό μου, μήπως ενδοιαφέρεται κάποια κοπέλα.

Πρωινό

1 ποτήρι γάλα με χαμηλά λιπαρά και

1 φέτα ψωμί του τοστ ολικής αλέσεως και

1/2 φέτα τυρί του τοστ με χαμηλά λιπαρά.

Δεκατιανό

1 φρούτο (όχι φυσικό χυμό)

Μεσημεριανό

100 γραμ. ψάρι ή κρέας ή κοτόπουλο ή μπιφτέκια και

πράσινη σαλάτα με 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι

Απογευματινό

1 φρούτο

Βραδυνό

1 γιαούρτι με 2% λιπαρά και 1 φέτα ψωμί του τοστ ολικής αλέσεως ή

1 τόστ μόνο με 1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά ή

1 αυγό βραστό με 1 φέτα ψωμί του τοστ ολικής αλέσεως ή

1 σαλάτα πράσινη με 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι

Προ ύπνου (για όσες το ξενυχτάμε)

1 ποτήρι γάλα με χαμηλά λιπαρά

Αυτά και μόνο αυτά.

Εμείς οι δυο, σαν ένα...

Διαφημίσεις

Αχ, κορίτσια μου. Μπορεί να σας φαίνεται "εντυπωσιακή" η απώλεια κιλών που είχα τον πρώτο μήνα, αλλά μιλάμε για πολλή πείνα...

Αν θέλετε μπορώ να σας γράψω το διαιτολόγιό μου, μήπως ενδοιαφέρεται κάποια κοπέλα.

Πρωινό

1/2 φέτα τυρί του τοστ με χαμηλά λιπαρά

Δεκατιανό

Μεσημεριανό

1 πράσινη σαλάτα με 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι

Απογευματινό

Βραδυνό

Αυτά και μόνο αυτά.

Εμείς οι δυο, σαν ένα...

Πω πω! Οντως πρεπει να πεφτει πολυ πεινα βρε κοριτσι! Μπραβο σου που τα καταφερνεις! Ουτε ενα λαδερο δεν εχει. Καλα δεν το συζηταω για ζυμαρικο/πατατα ανυπαρκτα. Κ το βραδυ η σαλατα σκετη ουτε φρυγανια ουτε τυρι κ το αυγο μονο με ψωμι. Τι θα πειραζε δηλαδη αν ειχε μαζι κ λιγο μαρουλακι η με το γιαουρτακι αν ειχε ενα φρουτο. Παντος εγω με αυτη την διατροφη δεν θα αντεχα κ πολυ καιρο ...

καλημερούδια!

έχω ξεκινήσει τη μέρα με 4 κουλουράκια.

εγώ υποτίθεται κάνω δίαιτα. στο μυαλό όμως. στην πράξη όχι και πολλά.

αλλά αισθάνομαι στερημένη βρε παιδιά, παρόλο που σαβουριάζω ότι βρω.

καλώς σας βρήκα και πάλι, περίπου εκεί που σας άφησα από κιλά (έχασα άλλα 400 γρ. μηδένισα και ξεκινώ όπως βλέπετε στην υπογραφή από τα 66. και ξανά προς τη δόξα τραβα.....).

Σας φιλώ όλες, σας πεθύμησα πολύ :)

ΠΟΥ ΣΑΙ ΒΡΕ ΚΑΛΛΙΟΠΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????? :mrgreen:

γουελκαμ μπακ !!!

πρωτον τα 66 κιλα δεν ειναι πολλα

δευτερον γιατι νιωθεις στερημενη????...ελα εδω στη ''θεια μπαπ'' και στις υπολοιπες και θα δεις πως ολα θα πανε καλα :cool::cool::cool:

πολυ χαρηκα που επεστρεψες....ΜΗ χανεσαι λεμεεεεεεεεεεεεεεεε ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

mazi μου τρελό ζόρι το διαιτολόγιο σου και έλεγα για το δικό μου.....

κουράγιο κοπέλα μου!

είσαι πραγματικά αξιέπαινη!!!!!!!!!!!!

γιατί όμως τόσο μα τόσο αυστηρό; μόνο 100 γρ πρωτείνη....

αλλά για να σου το δίνει γιατρός... θα είναι σωστό για εσένα

κουράγιο εγώ δεν αντέχω τόσο αυστηρό και κάνω και το πιο αυστηρό εδώ από όσο έχω καταλάβει....

Πρωινό

1/2 φέτα τυρί του τοστ με χαμηλά λιπαρά

Δεκατιανό

Μεσημεριανό

Απογευματινό

Βραδυνό

Αυτά και μόνο αυτά.

καλεεεεεεεεεεε??????????????????....:shock::shock::shock:....θα τραβηξω τις κοτσιδες μου!!!

δε μου λες γλυκο μου...η διαιτολογος σου στο αουσβιτσ δουλευε???

ο Χριστος και Η Παναγια !!!

δεν συμφωνω....καθολου ομως......εαν τη συνεχισεις με αυτο το ρυθμο....σε 2 μηνες ελα και αν δεν μου πεις τη σταματησα και εχω ''σαβουριασει χωρις σταματημο'' οτι υπαρχει μπροστα μου να μη με λενε μπαπ !!!

που ειναι τα οσπρια σου???

1 φρουτο μονο μεσα στην ημερα???

ειναι αυτο πρωινο ικανο να κρατησει εναν ανθρωπο?????????????

που ειναι τα δημητριακα σου?

που ειναι το αμυλο σου?

οχι κοριτσι μου...μονο κακο κανεις στον εαυτο σου...στην ΥΓΕΙΑ σου !!!

παω πασσο εαν ειναι μια διαιτα των 2 εβδομαδων....αλλα για παραπανω.....:confused:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...