Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημεραααααααααααα σε ολες τις γοργονουλες...

Καλημέρα γοργόνες!

ψήνομαι στον πυρετό...39 και σας γράφω από το σπίτι...χάλια μαύρα!!!

μάλλον ίωση, την πάτησα!!

περαστικα ζωουλα...χτυπα εκει τα αντιπυρετικα σου εναλλαξ...τσακισε και κανενα φρεσκο πορτοκαλι και σε 2 μερουλες το πολυ θα εισαι περδικι...αααα εμενα με βοηθησαν πολυ τα panadol flue κατα της γριπης ... (ελπιζω να μη φαω κοκκινη καρτα για διαφημιση)...

Καλημέρα!

Να προστεθώ και εγώ στην παρέα σας?

Μην τρομάξετε όμως...

Ύψος: 1,75

Αρχικό βάρος: 112,400

Σημερινό βάρος: 104,400 (μετά από τον πρώτο μήνα δίαιτας)

Στόχος: μακρυνός...

Αν και έχω πάρα πολλά κιλά, αποφάσησα να μην το βάλω κάτω και να κάνω μια σοβαρή προσπάθεια. Ζήτησα βοήθεια λοιπόν από την Ενδοκρινολόγο μου, η οποία μου έδωσε ένα διαιτολόγιο. Μέχρι στιγμής έχει αποδόσει, γιατί το ακολουθώ πιστά. Βέβαια, όταν έχεις τόσα πολλά κιλά, τα πρώτα φεύγουν σχετικά γρήγορα. Την συνέχεια φοβάμαι... Τι να πω? ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Α, για μένα κάθε Σάββατο είναι η "μαγική" μέρα που ζυγίζομαι και γράφω το βάρος μου. Βέβαια, για να πω την αλήθεια, ζυγίζομαι 2-3 φορές την ημέρα αλλά αυτό δεν μετράει...;) Το αποτέλεσμα του Σαββάτου κρατάω.

Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο σε όλες μας!!

καλως ορισες στο τρελο μα πανω απο ολα κεφατο εεεεε και λιγο αρρωτσο αυτες τις μερες παρεακι μας...

δεν διαφερουμε και πολυ στα κιλα...ειναι πολυ εντυπωσιακο τα κιλα που εχασες τον πρωτο μηνα...εγω αγωνιζομαι πολυ καιρο και δεν εχω χασει τιποτα...

μπραβοοοοοοοοοοοοο σου κοριτσακι μου και καλη συνεχεια...

καλημερα γοργονακιαααααααααααααααα :mrgreen:

μουτς στα μουτρα σας:mrgreen:

γεια σου μαρακι...αντε μωρε παλι σε τρεχουνε...και δεν θα σε δουμε πολυ...

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για τη θετική σας ενέργεια!

Με υπομονή και επιμονή πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε!

Όσο για την γυμναστική, μόνο το περπάτημα αντέχω. Όλα τα άλλα είναι "πολλά" για μένα, προς το παρρόν τουλάχιστον.

και εγω με περπατημα τη βγαζω...το γυμναστηριο φανταζει μακρυνο...

:)

τσιπουρακι μου μπραβοοοοοο σου κοριτσακι για το ----------- ειναι πολυ καλο και ας ακουγετε λιγο...συμασια εχει ουι εχασες και το παλευεις παρα παρα πολυ...

μια καλημερα και στα υπολοιπα γοργονακια ... λετα...ταρα...μαεστρια...τζενη...βικουλα συμπεθερουλα...γιωργια...ντινουλα...

αν ξεχασα καμια μη με βρισετε ...

ααααα σημερα φασολακια...καιρο εχουμε να φαμε λαδερο (εγω δηλαδη γιατι για τους αλλους εφτιαχνα)

μακια σας

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημερα κουκλες.

Στα πεταχτα εντοπισα μια Ζωουλα αρρωστουλα Περαστικα!!

Μια Τσιπουριτσα που θελει σοκολατα!Φαε λιγη μη σου μεινει απωθημενο.

Μια Jenia, που απανταει σε ποσο χρονο εχασε και ποσα κιλα.ΜΠΡΑΒΟ και καλα κανεις που το λες, για να ξερουν ολες οτι το σωστο ειναι σιγα σιγα ετσι ωστε η αλλαγη να εξκιναει απο τη διατροφη και οταν αυτη μας γινει συνηθεια, η απωλεια ερχεται χωρις ιδιαιτερο κοπο. Και ΓΥΜΝΑΣΙΚΗ, εεεεε, μη ξεχναμε. Ο καναπες κανει πολυ κακο!!!!

Μpap, ξηρους καρπους τρωω τ οπως τα καθαριζω απο τσοφλι (επαρχια) χωρις αλατια και φτου κακα.Και σας πληροφορω πως ειναι ενα σουπερ χορταστικο σνακ στη δουλεια οταν με πιανουν λιγουριτσες νευρικοτητας.(Παλιοτερα σε εκεινες τις λιγουριτσες ετρωγα κιτ-κατ ή σοκολατακι ή οτιδηποτε χαζομαρα ειχα.

Βικυ, Λετα, Τζενη, Μαρια, κλπ πρωινες σας φιλω στα μουτρακια σας και να εχετε σουπερ μερα. Καθοτι σημερις Παρασκευη εγω νιωθω πολυ καλα. Αυριο λουφα!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

ψιτ!!! βικυ καρφι εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!

οσο για τον συναδερο εγραψα οτι ειναι και δασκαλος μου με ξερει απο τα 17 χρονια και ειναι ενας πολυ διακριτικος ανθρωπος και αμα σου κανει κοπλιμεντο δεν σ εκανει να ντραπεις και εχει και καποιο θαρος παραπανω λογο ετων γνωρημιας αλλα η φαση εγινε ως εξης !!!!

σημερα φορεσα ενα πουκαμισο κορμακι+ παντελονακι τζιν κοντο μεχρι το γονατο +ζωνουλα κρεμ και μπουτουλες κρεμ εεε!! οταν με ειδε ο ανθρωπος μου ειπε σημερα ντινακι εισαι πολυ ομορφη και εχεις κανει και ενα σωμα κορμαρα χαχαχαχα!! ελιωσα στο γελειο !!!!

βικυ ξερει και τον κωστα χαχαχαχα!!!

καλημεραααααααα

περαστικα στις αρρωστες!

μπραβο τσιπουρααααααααααααα

πηγα και στον 2ο γιατρο σημερα, ευτυχως μου ειπε οτι οτι αποφυγαμε την επεμβαση, θα πηγαινω για 2 εβδομαδες περιπου με πατεριτσες πατωντας το λιγο και φυσικοθεραπειες γιατι δεν εχει κολλησει εντελως ακομα...

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααα

περαστικα στις αρρωστες!

μπραβο τσιπουρααααααααααααα

πηγα και στον 2ο γιατρο σημερα, ευτυχως μου ειπε οτι οτι αποφυγαμε την επεμβαση, θα πηγαινω για 2 εβδομαδες περιπου με πατεριτσες πατωντας το λιγο και φυσικοθεραπειες γιατι δεν εχει κολλησει εντελως ακομα...

αντε βρε ψυχουλα μου να τελέιωσεις με το μαρτιρο αυτο με το καλο !!!! να πεταξεις τις πατεριτσες !!!;)

α!σηεμρα εχω επετειο γαμου και θα βγω το βραδυ με τον συζυγο!τελεια!ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα...επιτελους ευχαριστα νεα μετα απο πολυ καιρο...

αντε βρε να περασεται πολυ ζουζουνιστηκα χαχαχαχα!!! πολυ πονειρα και πολλες γλυκες χιχιχιχιχι!! ναι ειμαι πολυ πονηρη στο θεμα αυτο χαχαχαχ!! ειμαι σκορπιοςςςςςςςςςςςςς!!! καλεεεεεεεεεεεεεε!! χαχαχα!!!

ντινάκι σουπερμόνΔελ σε βρίσκω!

ελιζακι φασολάκια; εγώ δεν τρωω ποτέ φασολάκια όταν κάνω διατροφούλα γιατί μετά από 1 ώρα είναι σαν να μην έχω φάει τίποτα..... (εκτος κι αν τσακίσω μαζί τυρί και ψωμί που δεν επιτρεπεται καθόλου εφόσον τρωω πατατα μαζί ...)

σηνηθως προτιμώ αρακά ή σπανακορυζο με κρατάνε καλύτερα

όσο για το ότι δεν χάνεις εδώ και καιρό σου έχω πει τη γνώμη μου καλό είναι να κάνεις ενα ενδοκρινολογικό ελεγχο, και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο!

αχχιλέα μου μπράβο για το πόδι! σιδερένια!

γεωργία κι εγώ τρωω καμιά φορά το απόγευμα ανάλατα αμύγδαλα ειδικά αν δεν έχω προλάβει να φάω απογευματινό κι αρχίσουν οι τρεμούλες... είναι το καλύτερο από τα επιτρεπόμενα. σοκολάτα δεν θέλω εκτονώθηκα εδώ πάει πέρασε! πίνω ωραίο ζεστο καφεδάκι τωρα!

ντινάκι σουπερμόνΔελ σε βρίσκω!

ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΣΚΛΕΝΑΡΙΚΟΒΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

ελιζακι φασολάκια; εγώ δεν τρωω ποτέ φασολάκια όταν κάνω διατροφούλα γιατί μετά από 1 ώρα είναι σαν να μην έχω φάει τίποτα..... (εκτος κι αν τσακίσω μαζί τυρί και ψωμί που δεν επιτρεπεται καθόλου εφόσον τρωω πατατα μαζί ...)

σηνηθως προτιμώ αρακά ή σπανακορυζο με κρατάνε καλύτερα

όσο για το ότι δεν χάνεις εδώ και καιρό σου έχω πει τη γνώμη μου καλό είναι να κάνεις ενα ενδοκρινολογικό ελεγχο, και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο!

αχχιλέα μου μπράβο για το πόδι! σιδερένια!

γεωργία κι εγώ τρωω καμιά φορά το απόγευμα ανάλατα αμύγδαλα ειδικά αν δεν έχω προλάβει να φάω απογευματινό κι αρχίσουν οι τρεμούλες... είναι το καλύτερο από τα επιτρεπόμενα. σοκολάτα δεν θέλω εκτονώθηκα εδώ πάει πέρασε! πίνω ωραίο ζεστο καφεδάκι τωρα!

μια απο τα ιδια χαχαχαχα!!!

α!σηεμρα εχω επετειο γαμου και θα βγω το βραδυ με τον συζυγο!τελεια!ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα...επιτελους ευχαριστα νεα μετα απο πολυ καιρο...

2jcvrs6.gif&t=1

χρόνια σας πολλά, να είστε πάντα ευτυχισμένοι, αγαπημένοι, ερωτευμένοι !!!!

Διαφημίσεις

Ματα Χαρι χανουμε βλεπω και με τους ιδιους ρυθμους ακριβως ε? 2 κιλα το μηνα!;)

Αλεξια να ζησετε! Να΄στε παντα ευτυχισμενοι!

Αρχηγε μια χαρα ειμαι, και ειμαι ακομη στη φαση που τρωω και δεν παιρνω γραμμαριο. Αντιθετως, εχω χασει και κατι γραμμαριακια!

age.png age.png

Αρχηγε μια χαρα ειμαι, και ειμαι ακομη στη φαση που τρωω και δεν παιρνω γραμμαριο. Αντιθετως, εχω χασει και κατι γραμμαριακια![/color][/size][/font]

μπράβο ταρα!!!!!!!!! Εισαι σούπερ!!!!!!!

ελπίζω κι εγώ να μην κολλήσω τώρα έχω πολλά να χάσω

χθες που πήγα να πω στην διαιτολόγΑ "- μήπως κολλησα; "

με διέκοψε και μου είπε Αυστηρά ότι αυτή η λέξη απαγορεύεται διότι μετά κολλάει το μυαλό και δεν ξεκολλάει ούτε η ζυγαριά ούτε το μυαλό από το ψυγείο !!!!!!

το κρατάμε!

Ματα Χαρι χανουμε βλεπω και με τους ιδιους ρυθμους ακριβως ε? 2 κιλα το μηνα!;)

Αλεξια να ζησετε! Να΄στε παντα ευτυχισμενοι!

Αρχηγε μια χαρα ειμαι, και ειμαι ακομη στη φαση που τρωω και δεν παιρνω γραμμαριο. Αντιθετως, εχω χασει και κατι γραμμαριακια!

χιχιχιχιχι!! ειδες πως παει εεεε!! μου αρεσει που υπαρχουν ανθρωποι που λειτουργουν οπως εχω ειχα αρησει να ανυσηχω αληθεια ψαχνομουνα αλλα βρηκα το κλαμπ και ηρθα στα ισα μου χαχαχαχα!!! :mrgreen:

Αρχηγε μια χαρα ειμαι, και ειμαι ακομη στη φαση που τρωω και δεν παιρνω γραμμαριο. Αντιθετως, εχω χασει και κατι γραμμαριακια![/color][/size][/font]

μπράβο ταρα!!!!!!!!! Εισαι σούπερ!!!!!!!

ελπίζω κι εγώ να μην κολλήσω τώρα έχω πολλά να χάσω

χθες που πήγα να πω στην διαιτολόγΑ "- μήπως κολλησα; "

με διέκοψε και μου είπε Αυστηρά ότι αυτή η λέξη απαγορεύεται διότι μετά κολλάει το μυαλό και δεν ξεκολλάει ούτε η ζυγαριά ούτε το μυαλό από το ψυγείο !!!!!!

το κρατάμε!

σωστωτατη η διαιτολογος χαχαχαχαχαχα!! σοφη κουβεντα πολυ !!! πρωτη !!!

καλημερούδια!

έχω ξεκινήσει τη μέρα με 4 κουλουράκια.

εγώ υποτίθεται κάνω δίαιτα. στο μυαλό όμως. στην πράξη όχι και πολλά.

αλλά αισθάνομαι στερημένη βρε παιδιά, παρόλο που σαβουριάζω ότι βρω.

καλώς σας βρήκα και πάλι, περίπου εκεί που σας άφησα από κιλά (έχασα άλλα 400 γρ. μηδένισα και ξεκινώ όπως βλέπετε στην υπογραφή από τα 66. και ξανά προς τη δόξα τραβα.....).

Σας φιλώ όλες, σας πεθύμησα πολύ :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...