Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

mazi αλως ηρθες στην παρεα μας! Υπομονη κ πεισμα κ ολα καλα θα πανε! Εδω θα εχεις την στηριξη που χρειαζεσαι κ οτι βοηθεια χρειαστεις! Παντος εχεις χασει πολλα κιλα για τον πρωτο μηνα μπραβο σου! Σκεψου οτι του χρνου τετοιο καιρο θα εισαι κορμαρα! Δεν χρειαζεται βιασυνη σε αυτο το θεμα αργα κ σταθερα κ εσυ δειχνεις να το εχεις παρει αποφαση κ ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις!!!

Τσιπουριτσια ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ! Ειδες που τσαμπα ειχες αμφιβολιες χτες? Μειων να ειναι κ οσο να ναι. Απο το συν η σταθερο ειναι πολυ καλυτερο. Τα πας παρα πολυ καλα φτου φτου φτου!!! Μπορει πολλες φορες να περιμενεις να δειξει μειον 1 κ να βλεπεις μειον 100-200 πχ αλλα την επομενη εβδομαδα να δειξει -1,5 ! Παιζει ρολο κ κατακρατηση γυναικολογικα κλπ! Τελεια!

Ντινακι βαλε κανα ματι γιατι εκει στην δουλεια θα σε ματιαξουνε!!!!! Ειναι παρα πολυ ωραιο συναισθημα να σου κανουν ωραια σχολια κ εσυ απο μονη σου να βλεπεις πως η προσπαθεια σου αποδιδει κ δεν παει χαμενη! Αντε αλλα 3 κ βουρ για αποφοιτηση!!!! Τα Χριστουγεννα θα εισαι ΥΠΕΡ-Κουκλαρα !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

mazi αλως ηρθες στην παρεα μας! Υπομονη κ πεισμα κ ολα καλα θα πανε! Εδω θα εχεις την στηριξη που χρειαζεσαι κ οτι βοηθεια χρειαστεις! Παντος εχεις χασει πολλα κιλα για τον πρωτο μηνα μπραβο σου! Σκεψου οτι του χρνου τετοιο καιρο θα εισαι κορμαρα! Δεν χρειαζεται βιασυνη σε αυτο το θεμα αργα κ σταθερα κ εσυ δειχνεις να το εχεις παρει αποφαση κ ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις!!!

Τσιπουριτσια ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ! Ειδες που τσαμπα ειχες αμφιβολιες χτες? Μειων να ειναι κ οσο να ναι. Απο το συν η σταθερο ειναι πολυ καλυτερο. Τα πας παρα πολυ καλα φτου φτου φτου!!! Μπορει πολλες φορες να περιμενεις να δειξει μειον 1 κ να βλεπεις μειον 100-200 πχ αλλα την επομενη εβδομαδα να δειξει -1,5 ! Παιζει ρολο κ κατακρατηση γυναικολογικα κλπ! Τελεια!

Ντινακι βαλε κανα ματι γιατι εκει στην δουλεια θα σε ματιαξουνε!!!!! Ειναι παρα πολυ ωραιο συναισθημα να σου κανουν ωραια σχολια κ εσυ απο μονη σου να βλεπεις πως η προσπαθεια σου αποδιδει κ δεν παει χαμενη! Αντε αλλα 3 κ βουρ για αποφοιτηση!!!! Τα Χριστουγεννα θα εισαι ΥΠΕΡ-Κουκλαρα !!!

μακαρι το ελπιζω και με το προγραμματακι μου στο γυμναστηριο το πιστευω αρε κατερινα και λεο να ειστε καλα χαχαχαχαχα!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

thanksss!!!!!..πονάω παντού!..και παίρνω αντιπυρετικό και από 39 πάει 38:rolleyes:...όλο το βράδυ ανά 1 ώρα ξυπνούσα και κρύωνα..:cry::cry:

get_well_soon_graphics_12.gif

έλα βρε κοριτσάκι!!!! περαστικά σου! κι ελεγες να πάρεις άδεια να χαλαρώσεις και αρρώστησες #%@#% κρίμα!!!!!!!!!!!!

χουχούλιασε και πολλά υγρά!

Καλημέρα!

Να προστεθώ και εγώ στην παρέα σας?

Μην τρομάξετε όμως...

Ύψος: 1,75

Αρχικό βάρος: 112,400

Σημερινό βάρος: 104,400 (μετά από τον πρώτο μήνα δίαιτας)

Στόχος: μακρυνός...

Αν και έχω πάρα πολλά κιλά, αποφάσησα να μην το βάλω κάτω και να κάνω μια σοβαρή προσπάθεια. Ζήτησα βοήθεια λοιπόν από την Ενδοκρινολόγο μου, η οποία μου έδωσε ένα διαιτολόγιο. Μέχρι στιγμής έχει αποδόσει, γιατί το ακολουθώ πιστά. Βέβαια, όταν έχεις τόσα πολλά κιλά, τα πρώτα φεύγουν σχετικά γρήγορα. Την συνέχεια φοβάμαι... Τι να πω? ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Α, για μένα κάθε Σάββατο είναι η "μαγική" μέρα που ζυγίζομαι και γράφω το βάρος μου. Βέβαια, για να πω την αλήθεια, ζυγίζομαι 2-3 φορές την ημέρα αλλά αυτό δεν μετράει...;) Το αποτέλεσμα του Σαββάτου κρατάω.

Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο σε όλες μας!!

Καλώς την νέα γοργόνα!!!!!!

Εύγε για την απόφαση και για τη συνέπεια!!!!!! Ανήκουμε στην ίδια κατηγορια "βαρέων βαρών" κι εγώ ακολουθώ πρόγραμμα με διατροφολόγο, εδώ θα βρεις προπάντων παρέα και ασφάλεια :)

Οντως ιδιαίτερα εντυπωσιακό το αποτέλεσμα του πρώτου μήνα... (εγώ καμία σχέση, έχω χάσει 4 1/2 σε 1 1/2, αλλά δεν το βάζουμε κάτω !!!!!!!!!)

Ευχομαι καλά χασίματα με υγεια και χαμόγελα!

Ελιζάκι για τους φίλους σου θα συμφωνήσω με το τρελοκομείο Ντίνα επίσης θα

προσθέσω ότι αν ανακατευτείς πολύ θα βρεις και τον μπελά σου πολύ.... λυπάμαι που στο λέω αλλά ισχύει είτε τα βρουνε είτε χωρίσουν...

το αναφέρω προς γνώση και συμμόρφωση ;)

Ντινάκι κι εμένα μου αρέσει η αλλαγή του καιρού!!!! ελπίζω μόνο να μην βρέχει την κυριακή!!!!!!!!!!!!

Μαεστρία μου περαστικά σας!!!!!!! κοκοσουπίτσα και χουζούρι αγκαλίτσα με τον γλύκα σου

Αρχηγέ μου ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης αλλά για αν αποφοιτήσω εγώ θα περάσουν χρόνια και ζαμάνια... τέλος πάντων αντιστέκομαι και συνεχίζω

ggeny bonjour!!!!!!!!!!!

Εμαθα κάτι χθες ότι 1 κουλούρι είναι όσο 3 φέτες ψωμί, οπότε με φειδώ

κανει καλό το κουλούρι (το σουσάμι δηλαδή) αλλά θέλει μια προσοχή

γοργονίτσες μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμπαράστασή σας!!!!!!!! μα πάρα πολυ!

1-oz-Heart.jpg

Κατά τα αλλα Panik!!!!!!!!!!!!! :)

Αρχηγέ μου ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης αλλά για αν αποφοιτήσω εγώ θα περάσουν χρόνια και ζαμάνια... τέλος πάντων αντιστέκομαι και συνεχίζω

θα σου πω ενα ξερεις πως περναει ο καιρος απιστευτα και ειμαι σιγουρη οτι η αποφοιτηση σου θα ειναι ποιο κοντα απο οτι φανταζεσαι ακου μια παλια στο θεμα χρονου χαχαχα!!!

θελεις να το ξανα ξανα ξανα πω πω πω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24 κιλα σε δυο χρονιααααα!!!!

Ενα κουλούρι Θεσσαλονίκης 3 φέτες ψωμι??? Ουι ουι ουι !!!! Εγω ηξερα οτι ενα κουλούρι εχει 120 θερμιδες=2 φετες ψωμι... σαν 3 φετες λογικά πρεπει να ειναι κατι τεραστιων διαστασεων που κυκλοφορουν. Ενα μετριο λογικα θα έχει 120 .... Μην το χασουμε κ αυτο κριμα ειναι ειναι τοοοοοσο νοστιμο κ χορταστικο. Η διαιτολος παντος που την ειχα ρωτησει μου ειχε πει

1 κουλουρι=2 φετες ψωμι= 1 πιτα σουβλακι=1 παξιμαδι ( ντακος)=1 αραβικη μετρια

1 φετα ψωμι=2 κριτσινια=2 φρυγανιες=1/2 παξιμαδι=1/2 κουπα ρυζι=1 μικρη πατατα =1/2 κουπα κριθαρακι/ζυμαρικο

επισης απο γαλακτοκομικα 1 ποτηρι γαλα 1,5% =1 γιαουρτι 2%=100 γρ κοτατζ=50 γρ ανθοτυρο=30 γρ φετα/γραβιερα/κασερι ( κλπ λιπαρα τυρια)=2 φετες τυρι τυπου μιλνερ

παντος καλη ιδεα ειναι οτι ξερουμε απο ισοδυναμα να τα γραψουμε κ να τα συγκεντρωσουμε τι λετε? ειναι καλο να ξερουμε εναλλακτικες κ να εχουμε λιγο ποικιλία στην διατροφη μας

Διαφημίσεις

θα σου πω ενα ξερεις πως περναει ο καιρος απιστευτα και ειμαι σιγουρη οτι η αποφοιτηση σου θα ειναι ποιο κοντα απο οτι φανταζεσαι ακου μια παλια στο θεμα χρονου χαχαχα!!!

θελεις να το ξανα ξανα ξανα πω πω πω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24 κιλα σε δυο χρονιααααα!!!!

ευχαριστώ βρε ντινάκι μου!!!! ελπίζω λίγο νωρίτερα να έχω χάσει τα κιλάκια για να μου βγει πιο χαλαρά και το αλλο project ;)

για σένα!

chocolate-heart-1.jpg

από χθες που κρύωσε ο καιρός έχω λυσσάξει για σοκολάτα αλλα... κιΟΥρία

αν σας σπάω τα νευρα με τα σοκολατάκια να μου το πειτε να τα βγάλω...

Ενα κουλούρι Θεσσαλονίκης 3 φέτες ψωμι??? Ουι ουι ουι !!!! Εγω ηξερα οτι ενα κουλούρι εχει 120 θερμιδες=2 φετες ψωμι... σαν 3 φετες λογικά πρεπει να ειναι κατι τεραστιων διαστασεων που κυκλοφορουν. Ενα μετριο λογικα θα έχει 120 .... Μην το χασουμε κ αυτο κριμα ειναι ειναι τοοοοοσο νοστιμο κ χορταστικο. Η διαιτολος παντος που την ειχα ρωτησει μου ειχε πει

1 κουλουρι=2 φετες ψωμι= 1 πιτα σουβλακι=1 παξιμαδι ( ντακος)=1 αραβικη μετρια

1 φετα ψωμι=2 κριτσινια=2 φρυγανιες=1/2 παξιμαδι=1/2 κουπα ρυζι=1 μικρη πατατα =1/2 κουπα κριθαρακι/ζυμαρικο

έτσι μου είπε χθες 3 φέτες! εμεινα :o

το ψωμί είναι λίγο περίεργο, πως να υπολογίσεις την κάθε φέτα.... για αυτό και δεν τρωω ποτέ ψωμί!

καλά λες για τις αναλογίες !!!!

κριθαράκι και ρύζι εννοείς βρασμένο φαντάζομαι

καλημερα κοριτσια απο την βροχερη και πολλη κρυα θεσσαλονικη!!!

μου αρεσει παρα πολυ ο καιρος!!!

mazi καλωσορισες και εγω καινουργια ειμαι αλλα τετοια προοδο δεν εχω κανει!!συγχαρητηρια!!

ζωη περαστικα!!!1-2 μερες θα κρατησει!!!

elizaa το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να συμπαραστεκεσαι την φιλη σου και να εισαι οσο μπορεις διπλα της!!και πολυ βασικο να στηριξεις οποια αποφαση και να παρει!!!καλο θα ειναι να μην της πεις την γνωμη σου!!αστην να αποφασισει μονη της!!!εσυ στηριξε την!!!

φιλακια κοριτσια

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ευχαριστώ βρε ντινάκι μου!!!! ελπίζω λίγο νωρίτερα να έχω χάσει τα κιλάκια για να μου βγει πιο χαλαρά και το αλλο project ;)

για σένα!

chocolate-heart-1.jpg

από χθες που κρύωσε ο καιρός έχω λυσσάξει για σοκολάτα αλλα... κιΟΥρία

αν σας σπάω τα νευρα με τα σοκολατάκια να μου το πειτε να τα βγάλω...

βρε δεν με ενοχλουν καθολου και με το κρυο που εχει θα τα τσακιζα χαχαχαχα!! ρε πολυ αποτομο το κρυο αχ!! θελω αγκαλιτσα του χασμπαν αλλα τον βραζω ακομα ειναι κοκκαλο και δεν βραζει ευκολα χαχαχαχα!!1 :mrgreen::tongue:

Διαφημίσεις

έτσι μου είπε χθες 3 φέτες! εμεινα :o

το ψωμί είναι λίγο περίεργο, πως να υπολογίσεις την κάθε φέτα.... για αυτό και δεν τρωω ποτέ ψωμί!

καλά λες για τις αναλογίες !!!!

κριθαράκι και ρύζι εννοείς βρασμένο φαντάζομαι

Ναι ναι βρασμένα. Για το ψωμι εχεις δικιο αν πάρεις φρατζολα/καρβελακι ειναι δυσκολο να υπολογισεις την μεριδα. Εμένα μου είχε προτεινει η διαιτολόγος κ επερνα ειτε ψωμι του τοστ ειτε την φρατζολα το συσκευασμενο το ψωμακι που ειναι ηδη κομμενος σε φετες κ τα διατηρουσα στο ψυγειο. Ετσι εχεις τον ελεγχο.

Εγω κοριτσια ειναι να αδιαθετησω σημερα αυριο κ δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πολυ πειναω. Σαν λυκος! Ολη την ωρα φαγητα σκεφτομαι ..... Αμαν εμεις οι γυναικες χανουμε που χανουμε δυσκολα εχουμ κ μια βδομαδα το μηνα με τα γυναικολογικα κ δενει το γλυκο...

καλημερα και απο μενα .......στα μερη μας η μερα ξεκινησε με βροχουλα .....αλλα μετα βγηκε ο ηλιος και μας αλλαξε τα φωτα ....μου φαινεται οτι εντυσα τα παιδια μου υπερβολικα!!!!ειδωμεν!!!!

Καλημέρα γοργόνες!

ψήνομαι στον πυρετό...39 και σας γράφω από το σπίτι...χάλια μαύρα!!!

μάλλον ίωση, την πάτησα!!

περαστικουλια ζωιτσα.......κατσε στο σπιτι ...ξεκουρασου .....η αληθεια ειναι οτι κυκλοφορουν πολλες ιωσεις....καιρος ειναι αυτος;;;μας εχει τρελλανει...!!!φιλακια ...

καλημερα μωρο μου γοργονομωρα μου χαχαχα!!

καλημερα και σε σενα τρελλοκομειο!!!

αχ!! σημερα εχω ρωμαντικες σκεψεις μου αρεσει τρελα η φαση αλαγης εποχης , θερμοκρασιας κλπ . χιχιχιχι!!

να πως θα ερθει το τριτο....με κατι τετοιες τρελλες γινομαστε τριτεκνοι....πολυτεκνοι.....χαχα!!!

βικυ μου εγω σου ειπα τι θελω απο εσενα σε θεμα με τα κιλα σου . μονο σισφιξη κατι αλλο νομιζω ειναι περιττο μακια στα μουτρακια σου για εμενα εισαι πενεμορφη τελεια ............:mrgreen::tongue:

αχ!!βρε ντινακι...δε μπορω την γυμναστικη...να μου λεγες χορο ...ναι ...α ρε μπαπ ...μου πεφτεις λιγο μακρια!!!

- 400 γρ. να το αφήσω μαντάμ;

τέλος πάντων.....

το πόρισμα είναι ότι πρέπει να ξεαγχωθώ γιατί αλλιώς μπλοκάρω το συμπαν!

:confused::confused::confused:

μα τί είμαι το πανίσχυρο βιμ;

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0511-1002-1502-1051_Cartoon_of_a_Fat_Mermaid_clipart_image.jpg

μπραβοοοοοο τσιπουριτσα ...και γιατι να μην τ'αφησεις;;;;οτι χανουμε ...και οπως το χανουμε ...αρκει που...χανουμε.....ειπαμε αργα και σταθερα

Καλημέρα!

Να προστεθώ και εγώ στην παρέα σας?

Μην τρομάξετε όμως...καλημερα και καλωςμας ηρθες

μην αγχωνεσαι .....και σιγασιγα ολα θα γινουν .....και εκανες και καλη αρχη...μπραβοο!!

να σας πω τι μου ειπε ενας συναδελφος-δασκαλος μου που εργαζομαστε μαζι χιχιχιχιχι!! αν το ακουσει ο αντρας μου θα μου πει να μην ξαναρθω για δουλεια χιχιχι!! :tongue::tongue::tongue: << ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΜΑΡΑ >>> χαχαχαχαχααχχαχαχα!! μην του το πειτε χιχιχιχι!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue:

ε!!!!ψιτ!!!ΚΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

την πεφτουν στη κορμαρα γυναικα σου..........!!!!

ηθελα να 'ξερα ζουζουνα πως σου το ειπε ο συναδελφος..αχ! χαχα!!

λιζακι μου καλημερα σε αφησα τελευταια....πολυ πονεμενη ιστορια με τη φιλη σου ...αλλα δυστυχως δε μπορεις να βοηθησεις ειδικα απο την στιγμη που δε στο επιτρεπει και η ιδια .....νομιζω και εγω το καλυτερο θα ειναι να μην ανακατευτεις...αλλα οταν χρειαστει να ξερει οτι σ'εχει διπλα της.....συνηθως σε τετοιες καταστασεις κλεινομαστε στον ευατο μας ...και οσο και αν θελουν οι αλλοι να βοηθησουν εμεις δε το βλεπουμε...ασ'την να ηρεμησει...και οταν συνελθει εσυ θα εισαι εκει......φιλακια!!!

καλημερα και στις υπολοιπες γοργονιτσες.........παω να παρω τον μικρο μου......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

βρε δεν με ενοχλουν καθολου και με το κρυο που εχει θα τα τσακιζα χαχαχαχα!! ρε πολυ αποτομο το κρυο αχ!! θελω αγκαλιτσα του χασμπαν αλλα τον βραζω ακομα ειναι κοκκαλο και δεν βραζει ευκολα χαχαχαχα!!1 :mrgreen::tongue:

τον σιγοβράζεις ε;;;; χιχιχιιχ είσαι τρομερή!

Ναι ναι βρασμένα. Για το ψωμι εχεις δικιο αν πάρεις φρατζολα/καρβελακι ειναι δυσκολο να υπολογισεις την μεριδα. Εμένα μου είχε προτεινει η διαιτολόγος κ επερνα ειτε ψωμι του τοστ ειτε την φρατζολα το συσκευασμενο το ψωμακι που ειναι ηδη κομμενος σε φετες κ τα διατηρουσα στο ψυγειο. Ετσι εχεις τον ελεγχο.

ι

κι εμένα ακριβώς το ίδιο μου έχει πει, αλλά προτιμώ να μην τρωω καθόλου ψωμί, καμιά φρυγανια με γιαούρτι αλλιώς προτιμώ την βραστή πατατούλα :)

γειά σου Λέτα!!!! χειμώνιασε για τα καλά!!!!! κι εμένα μου αρέσει πολύ, βέβαια ονειρεύομαι κάτι σουπίτσες και σοκολατίσες αλλά θα το ξεπεράσω ΚΑΙ αυτό!

γειά σου βικούλα!!!!

ποιά προκομένη γοργόνα εχει μπουγάδα το σκ? :tongue:

mermaid-clothesweb.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...