Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εγώ δεν αποφεύγω τίποτα, ΣΑΛΑΤΑ τα 'χω κάνει.

Ο Γιάννος είναι μπουκωμένος χάλια κι ο παιδίατρος - που πήγαμε σήμερα - μας είπε συνεχώς φυσιολογικό ορό και καθάρισμα μύτης, για ν' αποφύγουμε ωτίτιδα και ξανά τόσο σύντομα αντιβίωση.

Για ένα μωρό που δεν ξέρει να φυσάει τη μύτη του, το να του την καθαρίσεις είναι διαδικασία και ΑΘΛΟΣ!!!!

Τέσπα, τουλάχιστον δεν ψήνεται πολύ, γιατί ο πυρετός είναι σχετικά χαμηλός και αραιός αυτή τη φορά.

Εγώ κάνω διακοπές (κλεισμένη σπίτι), καθότι κρατάω τα πεθερικά καβάτζα, γιατί όπως συμφώνησε κι ο παιδίατρος, δε θα στείλω το μωρό ούτε από βδομάδα σταθμό, για να ξεκουραστεί καλά και να συνέλθει, οπότε θ' αγγαρέψω τότε τα πεθερίδια.

Και μ' αυτά και μ' εκείνα ... τρώω ότι θυμάμαι κι ότι βρω. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα μωρο μου γοργονομωρα μου χαχαχα!!

αχ!! σημερα εχω ρωμαντικες σκεψεις μου αρεσει τρελα η φαση αλαγης εποχης , θερμοκρασιας κλπ . χιχιχιχι!!

χθες πηγα στο γυμναστηριο η καλη μου φιλη κατερινα και γυμναστρια θελει να μας επισκεφτει να εχουμε κουβεντουλα βεβαια δεν ξερω αμα θα κανει εγγραφουλα αλλα ειπε οτι θα μας διαβασει χιχιχι!!

κατερινιο αμα μπεις θα με δεις και θα με καταλαβεις ποια ειμαι χαχαχαχα!!!

αρχηγε εχω μου να ξερεις οτι εισαι η ποιο τοπ στις συζητησεις μας χαχαχα!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: τι να κανω αφου εισαι η γκουρα μας ο μεντορας μας κλπ .....:rolleyes::P:tongue:

τωρα να σχολιασω και τα εδω μαεστρια μου μωρο μου και εσυ και ο γιαννος μας προσοχη μπορει εμενα νου μου αρεσει η εποχη αλλα ειναι πολυ πονηρη στις ιωσεις και ατιμη που λενε κανε οτι μπορεις να μην του γυρησει σε ωτιτιδα το μωρου και σ΄ εσενα γιατι η υγρασια ειναι κακος παραγοντας και δεν θα ξεμπλεξεται ευκολα μακια στα μουτρακια πολλα πολλα και περαστικα και στους δυο σας !! ;)

τσιπουριτσα μου εισαι αστερι το οτι εχασες και 400 μεσα σε μια εβδομαδα για εμενα ειναι σουπερ σουπερ και φυσικα ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕς ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΥς ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ χιχιχιχιχι!! πολυ μεγαλο αλμα αυτο καλη μου !!!

1100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000!

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

χιχιχι!! τι εγινε βρε αχιλεα και del και ταρα δεν ειχαμε συνδεσουλα με φβ πως και αυτο χαχαχαχαχα!! ειδες τι κουλες ειστε ολες μακια στα μουτρακια χιχιχι!! θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!

ελιζακι μου μωρο μου αχ !! ξερω οτι ειναι δυσκολη η φαση ενα ζευγαρι να μην μπορει να τα βρει αλλα θα σου πω κατι αν δεν μπορουν να επικηνωνησουν μεταξυ τους ειναι ενα παιχνιδι χαμενο και εσυ δεν μπορεις να κανεις πολλα το μονο μια γλυκια συμπαρασταση στην φιλη σου . η λυση ειναι μονο μεταξυ τους ο τριτος που δεν ζει ολοι την φαση μεσα σε ενα σπιτι δεν μπορει να πει πολλα και να κανει .φιλακια και ελπιζω να τα βρουν κριμα να χαλαει ενα σπιτικο :( .

βικυ μου εγω σου ειπα τι θελω απο εσενα σε θεμα με τα κιλα σου . μονο σισφιξη κατι αλλο νομιζω ειναι περιττο μακια στα μουτρακια σου για εμενα εισαι πενεμορφη τελεια ............:mrgreen::tongue:

γιωργια μου εσενα στο τελος παντα χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! γιατι αραγε ????? για εμενα εσυ θελεις ενα ΣΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!! που λεει και η αρχηγος για ηνα ξυπνησεις τον κουκλο μεταβολισμο σου χαχαχαχαχα!! εισαι η καλητερη μαθητευομενη εδω μεσα ξερω οτι μπορεις κορη μου !!! συμβουλη μαμας χαχαχαχαχαχαχαχα!!

ggeny(απο το πολυξενη ) χαχαχαχαχα!! μαλλον εχεις το ιδιο ονομα με την κορη μου και εσυ εισαι πολυ τυπικη με την διατροφη σου μπραβο !!!!!!!!! :mrgreen:

γοργονακια μου γλυκα σας φιλο γλυκα γλυκα και σας καλημεριζω !!! μακια !!!

Καλημέρα γοργόνες!

ψήνομαι στον πυρετό...39 και σας γράφω από το σπίτι...χάλια μαύρα!!!

μάλλον ίωση, την πάτησα!!

ελα βρε ψυχη τι επαθες και εσυ το ειπα εγω καλος ο καιρος στην αλλαγη αλλα ατιμος στις ιωσεις καρδια μου περαστηκα καλη αναρωση !!:?;)

ελα βρε ψυχη τι επαθες και εσυ το ειπα εγω καλος ο καιρος στην αλλαγη αλλα ατιμος στις ιωσεις καρδια μου περαστηκα καλη αναρωση !!:?;)

thanksss!!!!!..πονάω παντού!..και παίρνω αντιπυρετικό και από 39 πάει 38:rolleyes:...όλο το βράδυ ανά 1 ώρα ξυπνούσα και κρύωνα..:cry::cry:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

thanksss!!!!!..πονάω παντού!..και παίρνω αντιπυρετικό και από 39 πάει 38:rolleyes:...όλο το βράδυ ανά 1 ώρα ξυπνούσα και κρύωνα..:cry::cry:

Βρε παρε και και μια βιταμινουλα που εινα για γριπουλες να βοηθησεις τον οργανισμο σου και σουπες-χυμους -ταγακι χλιαρο για τον λαιμο με λεμονι και λιγο μελακι θα σου κανουν καλο αα!! και χλιαρο μπανιο οχι καφτο για να φτιαξεις λιγο την θερμοκασια του σωματος σου μακια !! αρωστουλι μου ;)

1336342cvqis32oq9.jpg

Mπρρρ.... κρυο! Βγηκα να απλωσω ρουχα και παγωσα! Εχουμε και ανεμοδαρμενο σπιτι εμεις, ουτε το καλοκαιρι δε μας αφηνει ησυχους ο αερας...

Ζωη περαστικα! Πολυ αποτομα μπαινουμε στο χειμωνα νομιζω. 16 βαθμοι? Αν και πιστευω πως η γιορτη του Αγιου Δημητριου δε λεγεται αδικα "μικρο καλοκαιρακι", γιατι παντα εχει πολυ καλο καιρο. Αν αρχισουμε το πετρελαιο απο τωρα καηκαμε! Τζακι φετος!

age.png age.png

Καλημέρα!

Να προστεθώ και εγώ στην παρέα σας?

Μην τρομάξετε όμως...

Ύψος: 1,75

Αρχικό βάρος: 112,400

Σημερινό βάρος: 104,400 (μετά από τον πρώτο μήνα δίαιτας)

Στόχος: μακρυνός...

Αν και έχω πάρα πολλά κιλά, αποφάσησα να μην το βάλω κάτω και να κάνω μια σοβαρή προσπάθεια. Ζήτησα βοήθεια λοιπόν από την Ενδοκρινολόγο μου, η οποία μου έδωσε ένα διαιτολόγιο. Μέχρι στιγμής έχει αποδόσει, γιατί το ακολουθώ πιστά. Βέβαια, όταν έχεις τόσα πολλά κιλά, τα πρώτα φεύγουν σχετικά γρήγορα. Την συνέχεια φοβάμαι... Τι να πω? ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Α, για μένα κάθε Σάββατο είναι η "μαγική" μέρα που ζυγίζομαι και γράφω το βάρος μου. Βέβαια, για να πω την αλήθεια, ζυγίζομαι 2-3 φορές την ημέρα αλλά αυτό δεν μετράει...;) Το αποτέλεσμα του Σαββάτου κρατάω.

Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο σε όλες μας!!

Εμείς οι δυο, σαν ένα...

Καλημέρα!

Μην τρομάξετε όμως...

Αν και έχω πάρα πολλά κιλά, αποφάσησα να μην το βάλω κάτω και να κάνω μια σοβαρή προσπάθεια. Ζήτησα βοήθεια λοιπόν από την Ενδοκρινολόγο μου, η οποία μου έδωσε ένα διαιτολόγιο. Μέχρι στιγμής έχει αποδόσει, γιατί το ακολουθώ πιστά. Βέβαια, όταν έχεις τόσα πολλά κιλά, τα πρώτα φεύγουν σχετικά γρήγορα. Την συνέχεια φοβάμαι... Τι να πω? ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Α, για μένα κάθε Σάββατο είναι η "μαγική" μέρα που ζυγίζομαι και γράφω το βάρος μου. Βέβαια, για να πω την αλήθεια, ζυγίζομαι 2-3 φορές την ημέρα αλλά αυτό δεν μετράει...;) Το αποτέλεσμα του Σαββάτου κρατάω.

Καλως ηρθες! Εκπληκτικο αποτελεσμα για τον πρωτο μηνα διαιτας! Μπραβο κοριτσακι! Με επιμονη και υπομονη θα τα χασεις σιγα σιγα και δε θα αναγνωριζεις τον εαυτο σου! Γυμναζεσαι?

age.png age.png

Καλημέρα κοριτσακια τι κανετε?

Ζωιτσα περαστικα μωρε ! Ο πυρετος δεν παλευεται με τιποτα! Δοκιμασε να παιρνεις εναλλαξ αλλο αντιπυρετικο καθε φορα αφου δεν πεφτει. πχ μια ντεπον μια πονσταν κλπ. Πινε κ χυμους θα σε βοηθησουνε! Την τσιμπησες την ιωσουλα .

Ντινακι το Τζενη απο το Ευγενια βγαινει !!!! Ναι προσπαθω με την διατροφη να ειμαι οσο το δυνατον τυπικη μπορω γιατι πεδευτηκα πολυ να χασω τα κιλα που ειχα παρει (και μπαινουν τοσο ευκολα τα ατιμα που δεν το καταλαβαιανεις) κ δεν θελω να ξαναγυρισω εκει. Σε γενικες γραμμες τα καταφερνω μπορω να πω με μικρες παρασπονδιες που κ που. Το μεγαλο μου προβλημα ειναι κατι ΣΚ που τυχαιναι να εχω πολλες κοινωνικες υποχρεωσεις μαζεμενες πχ μεσημερει βραδυ κ Σαββατο κ Κυριακη βαφτισεις, γαμους , γιορτες κοσμο σπιτι, τραπεζωματα κλπ. Εκει χανω την μπαλα! Κ ενω λες ενταξει 2 μερες ειναι θα φυγει ποσο να παχυνα σε εμενα μου δημιουργει τοσο μεγαλη κατακρατηση κ πρηξιμο που φαινεται πανω μου κ στα ρουχα μου λες κ πηρα 4-5 κιλα. Αφου αν ενα Σαββατο βραδυ πχ μας εχουν η εχω τραπεζι κ φαω κανονικα οχι υπερβολικα μαζι με 1 γλυκο η κ ενα ποτο κ ζυγιστω την αλλη μερα μπορει να με δειξει κ 2 - 2,5 κιλα πανω!!!!

Ελιζα κ εγω πιστευω δεν μπορεις εσυ η οποισδηποτε αλλος να βοηθησετε το ζευγαρι ειναι κατι που μονο αυτοι μπορουν να το κανουν αρκει να το θελουν.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι συμπαρασταση στην φιλη σου.

Διαφημίσεις

Mpapακι, αυτο για το μαγνησιο μου το ειχαν ξαναπει και εκανα εξετασεις και ειμαι οκ. Επισης η ελειψη μαγνησιου εχει σχεση και με τη δυσκοιλιοτητα.

Εχω βαλει στη διατροφη μου 2-3 φορες την εβδομαδα απο 10-15 καρυδια ή αμυγδαλα (ωρα απογευματινη κυριως που ειμαι στη δουλεια και με πιανει λιγουριτσα). Αν πιστευεις οτι κακως κανω, πες μου.

καλημερα γοργονακιαααααααααααααααα :mrgreen:

Γιωργια μου πολυ καλα κανεις με τος ξηρους καρπους....αν καταφερεις να τους φας και αναλατους θα εισαι ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool:

Mια γρήγορη καλησπέρα!

Χθες Λάρισα, μετά από μια άυπνη νύχτα λόγω μικρού, γύρισα στις 7 το απόγευμα. Στις 9 - ΕΝΝΟΕΙΤΑ - κοιμήθηκα!

Σήμερα σπίτι με τον μικρό. Δεν έχουμε συνέλθει και οι δύο, αλλά είμαστε καλύτερα, και οι δύο.

Φιλάκια σε όλες!

καλημερα κοριτσι!!!

περαστικα και στους 2 σας.....σ/κ On the way ...οποτε θα χουχουλιασετε και θα γινετε περδικια!!!...πες στο πεθερικον να κανει και καμια σουπιτσα :mrgreen:

αχχχ γοργονουλες μου ειμαι πολυ στεναχωρημενη και μπηκα λιγο να πω τον πονο μου...

μια πολυ καλη μου φιλη δεν ειναι καθολου καλα ψυχολογικα...εχει πολλα προβληματα με τον αντρα της...παντα ειχε δηλαδη για να πω και την αληθεια αλλα οσο περναει ο καιρος ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα...ειναι κυριως προβληματα συμπεριφορας...κακης λεκτικης συμπεριφορας απεναντι σε κεινη και το παιδι...τωρα της ειπε να φυγει απο το σπιτι και την απειλει συνεχεια με διαζυγιο...εντωμεταξυ η συμπεριφορα του δεν εχει βαση ... γιατι για την τελευταια φορα τουλαχιστον ημουνα μπροστα και ολα ξεκινησαν απο μια βλακεια που εκεινος δεν μπορει να καταλαβει ποσο ασυμαντο ηταν...νομιζω οτι απλα ηταν μια ακομη αφορμη για να ξεσπασει...

την πηρα και πριν λιγο τηλεφωνο και δεν ηθελε καν να μου μιλησει...ειπε απλα οτι δεν ειναι καλα και θελει να κλεισει...

ειμαι πολυ στεναχωρημενη...με το ζευγαρι αυτο παντρευτηκαμε την ιδια μερα στην ιδια εκκλησια και κολλησαμε πολυ μετα απο ενα χρονο περιπου...τον κυριο της υποθεσης τον ξερω εγω απο μικρο παιδι...

δεν ξερω τι να κανω να βοηθησω...

συγνωμη που βγηκα τελειως εκτος θεματος...

συγνωμη που σας ζαλισα για κατι τετοιο αλλα ειχα αναγκη να το μοιραστω και να ακουσω και καμια γνωμη και δεν ηθελα να ανοιξω καποιο καινουρι θεμα...με σας θελω να τα συζηταω...

συγνωμη και παλι...

καλο σας βραδυ...

καλημερα Ελιζα μου !!!

οντως πολυ στεναχωρο να βλεπεις ενα αγαπημενο σου ζευγαρι ετσι....απο την αλλη ίσως και το διαζυγιο να ειναι ''λυτρωση'' σε ορισμενες περιπτωσεις....

- 400 γρ. να το αφήσω μαντάμ;

τέλος πάντων.....

το πόρισμα είναι ότι πρέπει να ξεαγχωθώ γιατί αλλιώς μπλοκάρω το συμπαν!

:confused:

μα τί είμαι το πανίσχυρο βιμ;

:mrgreen:

0511-1002-1502-1051_Cartoon_of_a_Fat_Mermaid_clipart_image.jpg

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ρε θηριο μειον αλλα 400???!!!!

1000 μπραβο ρε συυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

ειδες οτι οι θυσιες ΔΕΝ πανε χαμενες!!!!

μπραβο ρε κοριτσι.....οδευεις στανταρ προς αποχωρηση εσυ....λειαν συντομως ;)

καλημερα μωρο μου γοργονομωρα μου χαχαχα!!

αχ!! σημερα εχω ρωμαντικες σκεψεις μου αρεσει τρελα η φαση αλαγης εποχης , θερμοκρασιας κλπ . χιχιχιχι!!

χθες πηγα στο γυμναστηριο η καλη μου φιλη κατερινα και γυμναστρια θελει να μας επισκεφτει να εχουμε κουβεντουλα βεβαια δεν ξερω αμα θα κανει εγγραφουλα αλλα ειπε οτι θα μας διαβασει χιχιχι!!

κατερινιο αμα μπεις θα με δεις και θα με καταλαβεις ποια ειμαι χαχαχαχα!!!

αρχηγε εχω μου να ξερεις οτι εισαι η ποιο τοπ στις συζητησεις μας χαχαχα!!! τι να κανω αφου εισαι η γκουρα μας ο μεντορας μας κλπ .....

τωρα να σχολιασω και τα εδω μαεστρια μου μωρο μου και εσυ και ο γιαννος μας προσοχη μπορει εμενα νου μου αρεσει η εποχη αλλα ειναι πολυ πονηρη στις ιωσεις και ατιμη που λενε κανε οτι μπορεις να μην του γυρησει σε ωτιτιδα το μωρου και σ΄ εσενα γιατι η υγρασια ειναι κακος παραγοντας και δεν θα ξεμπλεξεται ευκολα μακια στα μουτρακια πολλα πολλα και περαστικα και στους δυο σας !!

τσιπουριτσα μου εισαι αστερι το οτι εχασες και 400 μεσα σε μια εβδομαδα για εμενα ειναι σουπερ σουπερ και φυσικα ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕς ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΥς ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ χιχιχιχιχι!! πολυ μεγαλο αλμα αυτο καλη μου !!!

1100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000!

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

χιχιχι!! τι εγινε βρε αχιλεα και del και ταρα δεν ειχαμε συνδεσουλα με φβ πως και αυτο χαχαχαχαχα!! ειδες τι κουλες ειστε ολες μακια στα μουτρακια χιχιχι!! θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!

ελιζακι μου μωρο μου αχ !! ξερω οτι ειναι δυσκολη η φαση ενα ζευγαρι να μην μπορει να τα βρει αλλα θα σου πω κατι αν δεν μπορουν να επικηνωνησουν μεταξυ τους ειναι ενα παιχνιδι χαμενο και εσυ δεν μπορεις να κανεις πολλα το μονο μια γλυκια συμπαρασταση στην φιλη σου . η λυση ειναι μονο μεταξυ τους ο τριτος που δεν ζει ολοι την φαση μεσα σε ενα σπιτι δεν μπορει να πει πολλα και να κανει .φιλακια και ελπιζω να τα βρουν κριμα να χαλαει ενα σπιτικο .

βικυ μου εγω σου ειπα τι θελω απο εσενα σε θεμα με τα κιλα σου . μονο σισφιξη κατι αλλο νομιζω ειναι περιττο μακια στα μουτρακια σου για εμενα εισαι πενεμορφη τελεια ............

γιωργια μου εσενα στο τελος παντα χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! γιατι αραγε ????? για εμενα εσυ θελεις ενα ΣΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!! που λεει και η αρχηγος για ηνα ξυπνησεις τον κουκλο μεταβολισμο σου χαχαχαχαχα!! εισαι η καλητερη μαθητευομενη εδω μεσα ξερω οτι μπορεις κορη μου !!! συμβουλη μαμας χαχαχαχαχαχαχαχα!!

ggeny(απο το πολυξενη ) χαχαχαχαχα!! μαλλον εχεις το ιδιο ονομα με την κορη μου και εσυ εισαι πολυ τυπικη με την διατροφη σου μπραβο !!!!!!!!!

γοργονακια μου γλυκα σας φιλο γλυκα γλυκα και σας καλημεριζω !!! μακια !!!

καλημερα γλυκο τρελοκομειοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!

ωστε εσυ ευθυνεσαι που φτερνιζομαι συνεχεια και νομιζω πως εχω γριπη???:tongue:

Καλημέρα γοργόνες!

ψήνομαι στον πυρετό...39 και σας γράφω από το σπίτι...χάλια μαύρα!!!

μάλλον ίωση, την πάτησα!!

καλημερα κοριτσακι μου!!!

περαστικαααααααααααααααααααααα !!!

ειναι ιωση....απο χθες ειναι ταβλα και η αδερφη μου με τα ιδια συμπτωματα

χουχουλιασμα....καλο φαγακι , αντιπυρετικα , ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΕΣ και θα περασει

Mπρρρ.... κρυο! Βγηκα να απλωσω ρουχα και παγωσα! Εχουμε και ανεμοδαρμενο σπιτι εμεις, ουτε το καλοκαιρι δε μας αφηνει ησυχους ο αερας...

Ζωη περαστικα! Πολυ αποτομα μπαινουμε στο χειμωνα νομιζω. 16 βαθμοι? Αν και πιστευω πως η γιορτη του Αγιου Δημητριου δε λεγεται αδικα "μικρο καλοκαιρακι", γιατι παντα εχει πολυ καλο καιρο. Αν αρχισουμε το πετρελαιο απο τωρα καηκαμε! Τζακι φετος!

καλημερα κοριτσι!!!!

μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.....κρυοοοοοοοο κ εγω σημερα πουντιασα η γυναικα....μεχρι και κασκολ ηθελα να βαλω :tongue:...αλλα ντραπηκα :tongue:

τι κανεις ? ολα ΟΚ?

Καλημέρα!

Μην τρομάξετε όμως...

καλημερα και καλως ορισες κοριτσι!!!!

ΜΠΡΑΒΟ σου ...πολυ καλα αποτελεσματα για ενα μηνα !!! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ !!!

συνεχισε το προγραμμα σου και οι ''θυσιες'' να ξερεις θα ανταμοιφθουν:cool:

μην ζυγιζεσαι καθε μερα....ειναι οτι χειροτερο για την ψυχολογια σου....αγχωνεσαι και χωρις να το καταλαβαινεις ''εμποδιζεις'' την προσπαθεια σου !

οτι χρειαστεις εδω ειμαστε ΟΛΕΣ....ειμαστε τρελοπαρεα

φιλια πολλα σε ολες

υπαρχει περιπτωση να μην ξαναμπω σημερα γιατι εχω μπολικη δουλιτσα....οποτε καλο σ/κ σε ΟΛΕΣ σας !!!!

μουτς στα μουτρα σας:mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλημέρα κοριτσακια τι κανετε?

Ζωιτσα περαστικα μωρε ! Ο πυρετος δεν παλευεται με τιποτα! Δοκιμασε να παιρνεις εναλλαξ αλλο αντιπυρετικο καθε φορα αφου δεν πεφτει. πχ μια ντεπον μια πονσταν κλπ. Πινε κ χυμους θα σε βοηθησουνε! Την τσιμπησες την ιωσουλα .

Ντινακι το Τζενη απο το Ευγενια βγαινει !!!! Ναι προσπαθω με την διατροφη να ειμαι οσο το δυνατον τυπικη μπορω γιατι πεδευτηκα πολυ να χασω τα κιλα που ειχα παρει (και μπαινουν τοσο ευκολα τα ατιμα που δεν το καταλαβαιανεις) κ δεν θελω να ξαναγυρισω εκει. Σε γενικες γραμμες τα καταφερνω μπορω να πω με μικρες παρασπονδιες που κ που. Το μεγαλο μου προβλημα ειναι κατι ΣΚ που τυχαιναι να εχω πολλες κοινωνικες υποχρεωσεις μαζεμενες πχ μεσημερει βραδυ κ Σαββατο κ Κυριακη βαφτισεις, γαμους , γιορτες κοσμο σπιτι, τραπεζωματα κλπ. Εκει χανω την μπαλα! Κ ενω λες ενταξει 2 μερες ειναι θα φυγει ποσο να παχυνα σε εμενα μου δημιουργει τοσο μεγαλη κατακρατηση κ πρηξιμο που φαινεται πανω μου κ στα ρουχα μου λες κ πηρα 4-5 κιλα. Αφου αν ενα Σαββατο βραδυ πχ μας εχουν η εχω τραπεζι κ φαω κανονικα οχι υπερβολικα μαζι με 1 γλυκο η κ ενα ποτο κ ζυγιστω την αλλη μερα μπορει να με δειξει κ 2 - 2,5 κιλα πανω!!!!

Ελιζα κ εγω πιστευω δεν μπορεις εσυ η οποισδηποτε αλλος να βοηθησετε το ζευγαρι ειναι κατι που μονο αυτοι μπορουν να το κανουν αρκει να το θελουν.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι συμπαρασταση στην φιλη σου.

XAXAXA!! την μαμα μου λεμε τζενη και της το εχουμε βγαλει απο το πολυξενη χιχιχιχι!! ετσι το συνδιασα και επιπλεων μπραβο που εχει βαλει την λογικη αυτη στο μιαλο σου ειναι η ποιο καλη σκεψη !!!

ταρα εισαι καλα σουπερ η φωτ που εβαλες μακια !!! :mrgreen:

χαχαχχαχαχαχα!! ειδε τι ιωσεις μεταφερω εγω κους- κους χιχιχι!! :mrgreen::mrgreen::tongue::tongue:

να σας πω τι μου ειπε ενας συναδελφος-δασκαλος μου που εργαζομαστε μαζι χιχιχιχιχι!! αν το ακουσει ο αντρας μου θα μου πει να μην ξαναρθω για δουλεια χιχιχι!! :tongue::tongue::tongue: << ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΜΑΡΑ >>> χαχαχαχαχααχχαχαχα!! μην του το πειτε χιχιχιχι!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue:

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για τη θετική σας ενέργεια!

Με υπομονή και επιμονή πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε!

Όσο για την γυμναστική, μόνο το περπάτημα αντέχω. Όλα τα άλλα είναι "πολλά" για μένα, προς το παρρόν τουλάχιστον.

Εμείς οι δυο, σαν ένα...

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για τη θετική σας ενέργεια!

Με υπομονή και επιμονή πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε!

Όσο για την γυμναστική, μόνο το περπάτημα αντέχω. Όλα τα άλλα είναι "πολλά" για μένα, προς το παρρόν τουλάχιστον.

καλος ηρθες κουκλα μου στην παρεα μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...