Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εγω παντος κοριτσια δεν ειδα απολυτως καμια αλλαγη στην περιοδο μετα την γεννα. Τρελη κατακρατηση κ απιστευτο πρηξιμο μερικες μερες πριν, απιστευτος πονοκεφαλος 1 μερα πριν η την πρωτη της περιοδου λιγο πονο στην μεση κ πολλες φορες παρα πολυ αιμα η αλλες λιγοτερο. Απο μερες 4 κραταγε 4 κραταει. Οχι τιποτα αλλο πιστευα να απαλλαχτω απο τον βρωμοπονοκεφαλο. Μιλαμε πολλες φορες ποναω τοσο πολυ που δεν βλεπω μπροστα μου κοντευω να σκασω εχω τασεις εμετου κ ολα τα ευχαριστα. Κ το θεικο δεν σας το ειπα αν τολμησω κ παρω παυσιπονο πχ ντεπον μετα δεν μου ερχεται η περιοδος η αν εχω ηδη μου σταματαει . καλο ε?

Mpapακι, αυτο για το μαγνησιο μου το ειχαν ξαναπει και εκανα εξετασεις και ειμαι οκ. Επισης η ελειψη μαγνησιου εχει σχεση και με τη δυσκοιλιοτητα.

Εχω βαλει στη διατροφη μου 2-3 φορες την εβδομαδα απο 10-15 καρυδια ή αμυγδαλα (ωρα απογευματινη κυριως που ειμαι στη δουλεια και με πιανει λιγουριτσα). Αν πιστευεις οτι κακως κανω, πες μου.

γεωργία μου απλώς έχω κάνει συμφωνία και το μειωμένο το παίρνω σε μια μέρα.Οπότε κάθε Παρασκεύη είμαι σπίτι.

Αχ, αυτο ειναι σουπερ. Και κανεις Π/Σ/Κ. Τριημερο!!!!! ΜΠΡΑΒΟ. Τελειο.

η μαεστρια που βρισκεται?

Να μαρτυρησω????? Σπιτι!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Τα δικα μου οδηγουν και αυτοκινητα και μηχανες. Ολα ειναι θεμα ενημερωσης, σωστης καθοδηγησης και υπευθυνοτητας. Ευτυχως μεχρι τωρα ολα καλα.

ετσι θελω να πιστευω και εγω γεωργια...και ελπιζω οτι και ταδικα μου παιδια θα ειναι υπευθηνα ....ενημερωμενα και με σωστη καθοδηγηση απο μας ......αλλα τρεμω την στιγμη που θα ερθει εκεινη η ωρα.......

Βικυ, μη χασεις αλλο. Εισαι σουπερ.

Τωρα για το θεμα γοργονες και συζυγοι, ειχε και ο δικος μου μια αμφιβολια! Αλλα το μυστηριο ακομη πλαναται και πολυ το γουσταρω. Περιστασιακα αναφερω καποια ονοματα δικα σας και με κοιτα περιεργα.

σ'ευχαριστω γεωργια μου......εγω θα ηθελα αλλα 4 ...αλλα δε το βλεπω....μαλλον βρισκομαι σε φαση που δε μπορω να κανω αλλο διαιτα......πως περναει αυτο;;;και τι κανουμε;;

α!!!το θεμα γοργονες εχει ξεφυγει...ολοι ειναι περιεργοι....απο τα παιδια και τον αντρα μου ...μεχρι τη μαμα μου.....αλλα και εγω τους αφηνω στο μυστηριο....

Καλο απογευμα σε ολες.

καλη συνεχεια στη μερα σου κοριτσακι!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγω παντος κοριτσια δεν ειδα απολυτως καμια αλλαγη στην περιοδο μετα την γεννα. Τρελη κατακρατηση κ απιστευτο πρηξιμο μερικες μερες πριν, απιστευτος πονοκεφαλος 1 μερα πριν η την πρωτη της περιοδου λιγο πονο στην μεση κ πολλες φορες παρα πολυ αιμα η αλλες λιγοτερο. Απο μερες 4 κραταγε 4 κραταει. Οχι τιποτα αλλο πιστευα να απαλλαχτω απο τον βρωμοπονοκεφαλο. Μιλαμε πολλες φορες ποναω τοσο πολυ που δεν βλεπω μπροστα μου κοντευω να σκασω εχω τασεις εμετου κ ολα τα ευχαριστα. Κ το θεικο δεν σας το ειπα αν τολμησω κ παρω παυσιπονο πχ ντεπον μετα δεν μου ερχεται η περιοδος η αν εχω ηδη μου σταματαει . καλο ε?

ggeny αυτο μου κανει γι ημικρανια προς ιλιγγο....το εχεις ψαξει;;;τι σε ρωταω και εγω τα ιδια εχω ..αλλα δε κουνιεμαι....!!!!

εμενα μου κραταει 6 μερες...πολυ ετσι;;;απο μικρη 6-7 μερες μου κραταγε...με εχει πεθανει!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Mια γρήγορη καλησπέρα!

Χθες Λάρισα, μετά από μια άυπνη νύχτα λόγω μικρού, γύρισα στις 7 το απόγευμα. Στις 9 - ΕΝΝΟΕΙΤΑ - κοιμήθηκα!

Σήμερα σπίτι με τον μικρό. Δεν έχουμε συνέλθει και οι δύο, αλλά είμαστε καλύτερα, και οι δύο.

Φιλάκια σε όλες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Τσιπουρα, με εχεις κανει αποιρες φορες να γελω. Σ΄ευχαριστω πολυ γι' αυτο. Μηπως βρε καλο μου πρεπει να αλλαξεις δουλεια?? Τετοιο ταλεντο στους συσχετισμους!!!!!!!!!!!!!!!!! Μα και που τα βρισκεις καθε φορα !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!

Αντε και καλα αποτελεσματα και αντι για πυροβολισμο να της δωσεις τελικα ενα φιλακι και μια αγκαλια. Η καημενη τοσα βαρη σηκωνςι!! Να την πυροβολησουμε και απο πανω??????

Περιμενουμε............

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

αχχχ γοργονουλες μου ειμαι πολυ στεναχωρημενη και μπηκα λιγο να πω τον πονο μου...

μια πολυ καλη μου φιλη δεν ειναι καθολου καλα ψυχολογικα...εχει πολλα προβληματα με τον αντρα της...παντα ειχε δηλαδη για να πω και την αληθεια αλλα οσο περναει ο καιρος ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα...ειναι κυριως προβληματα συμπεριφορας...κακης λεκτικης συμπεριφορας απεναντι σε κεινη και το παιδι...τωρα της ειπε να φυγει απο το σπιτι και την απειλει συνεχεια με διαζυγιο...εντωμεταξυ η συμπεριφορα του δεν εχει βαση ... γιατι για την τελευταια φορα τουλαχιστον ημουνα μπροστα και ολα ξεκινησαν απο μια βλακεια που εκεινος δεν μπορει να καταλαβει ποσο ασυμαντο ηταν...νομιζω οτι απλα ηταν μια ακομη αφορμη για να ξεσπασει...

την πηρα και πριν λιγο τηλεφωνο και δεν ηθελε καν να μου μιλησει...ειπε απλα οτι δεν ειναι καλα και θελει να κλεισει...

ειμαι πολυ στεναχωρημενη...με το ζευγαρι αυτο παντρευτηκαμε την ιδια μερα στην ιδια εκκλησια και κολλησαμε πολυ μετα απο ενα χρονο περιπου...τον κυριο της υποθεσης τον ξερω εγω απο μικρο παιδι...

δεν ξερω τι να κανω να βοηθησω...

συγνωμη που βγηκα τελειως εκτος θεματος...

συγνωμη που σας ζαλισα για κατι τετοιο αλλα ειχα αναγκη να το μοιραστω και να ακουσω και καμια γνωμη και δεν ηθελα να ανοιξω καποιο καινουρι θεμα...με σας θελω να τα συζηταω...

συγνωμη και παλι...

καλο σας βραδυ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...