Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

xanp[/b];416478]Και ναι τα κατάφερα και είδα το 7 μπροστά....

Μπραβο! Παντα τετοια. Να βλεπουμε κι εμεις τα νουμερα να κατεβαινουν. Κι εγω ας δω πρωτα το 7 μπροστα (αν και εχω ακομα πολλη δουλεια) και μετα ας ελπισω οτι θα δω και το 6. Ε, οταν δω το 6 εκεικοντα θα σταματησω γιατι στοχος μου ειναι το 68. Καντε καμια προσευχη και για μενα.

pelagia[/b];415911]Εγω περπαταω πολυ με τον μκρο στο καροτσι βοηθαει καθολου?

Απο οσο γνωριζω, αποτελεσμα εχει το γρηγορο περπατημα. Νομιζω πως αν σπρωχνεις γρηγορα σε σημειο να λαχανιαζεις καπως, θα εχει αποτελεσμα και στο σωμα σου. Διαφορετικα σιγουρα κανει καλο στη ψυχολογια σου η βολτα και φυσικα και στο μπεμπακι σου.

ΤΑΤΗ[/b];415788]Καλησπέρα γοργόνες μου...Μερικές μέρες έλειψα και δεν σας προλαβαίνω...Γενητούρια(να σας ζήσει Ξένια)...Νέες αφίξεις (καλώς τες)..Κιλά φεύγουν..(μπράβο σε όλες)....

Εγώ δεν έχω νεότερα..Σήμερα βγήκαμε απο το νοσοκομείο ,δόξα τω Θεώ όλα καλά,αλλά δεν ανεβαίνω στην ζυγαρια..αν και δεν έκανα τρομερές παρασπονδίες δεν ήμουν και τελείως εγκρατης...σήμερα αδιαθέτησα κιόλας οπότε θα περιμένω λίγο ακόμα..

Φιλάκια!!!!!!!!!

Ξερεις την παροιμια που λεει <δυο καρπουζια κατω απο μια μασχαλη δεν χωρανε>?? Λοιπον πρωτα η υγεια και μετα ολα τα αλλα. Περαστικα. (Αν και δεν καταλαβα ποιος νοσηλευοταν.Σορι>)

fraoulopoulitsa[/b];415581]Γεωργία μου ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Σήμερα πήγα και έκανα δοκιμαστικό στην πλατφόρμα δόνησης για περίπου ένα τέταρτο υποθέτω στην χαμηλή ταχύτητα και μου άρεσε πολύ. Να σε ρωτήσω τώρα : κάποιες συνάδελφοι μου είπαν ότι περνώντας τα μαθήματα ανεβαίνει η ταχύτητα και γίνεται πολύ δύσκολο και όταν τελειώνεις τις ασκήσεις είσαι τόσο ζαλισμένη που παραπατάς για αρκετή ώρα.Επίσης γιατί δεν κάνει όταν είσαι αδιάθετη?

Δεν ξέρω αλλά νιώθω αρκετά δύσπιστη για τα αποτελέσματα που λένε ότι έχει, όμως γράφτηκα στο πρόγραμμα, αφενός γιατί για να κάνεις το συγκεκριμένο μηχάνημα χρειάζεται ραντεβού με τη γυμνάστρια οπότε θα αναγκάζομαι να πηγαίνω, αφετέρου γιατί είναι λίγη η ώρα που θα κάνω και δεν θα βαριέμαι.

Άντε καλή μου αρχή, και να δω τι θα βγει...

Καλη μου, ναι, στην αρχη ακολουθεις αργο προγραμματακι και οσο προχωρας αυξανεται η ενταση και οι στασεις δυσκολευουν. Ομως μπρος τα καλη ....... Γνωριζω 2 κοπελιες που εκαναν και ναι εχουν αποτελεσμα. Εχει σφιξει το σωμα τους περισσοτερο. Καλυτερο ειναι ομως να το συνδυασεις και με αεροβια ασκηση. Οχι μονο φραπιερα. Ποσες φορες την εβδομαδα σε εβαλε? Πονεσες καπου την πρωτη φορα?

Και .... καλη αρχη.

Οι υπολοιπες γοργονιτσες, ολες καλα??? Ευχομαι.

Εγω τελειωσα με το μνημοσυνο που σας ελεγα, ειμαι πτωμα και αυτο που διαπιστωσα πριν λιγο με μεγαλη μου λυπη ειναι οτι λογω εντονης ενασχολησης του μυαλου μου και λογω της κ@λ@βροχης που μας τιμησε με την παρουσια της,καθως και το κρυο που την συνοδευε, δεν εχω πιει ΝΕΡΟ. Ενταξει ηπια αλλα οχι οσο θα επρεπε. Οποτε τωρα πρεπει να πιω πολυ. Και για καλο και για κακο θα κανω μια συμβαση με το WC για νυχτερινες επισκεψεις. Χιχιχιχι

Σουλα, παμε γερα. Γερα με τσαμπουκα, να διωξουμε τα παλιοκιλα.

Φιλαρες

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κοριτσια μιας που ειστε ειδικες , επειδη στο νησι μας εχει πολυ ζεστη το ice tea παχαινει??? πινω πολυ και δεν μπορω να το κοψω!!!

Κοριτσάκι τα έτοιμα Ice tea είναι τίγκα στη ζάχαρη! Οπότε, όπως σωστά είπε και η τσιπουρίτσα, κόψτο!!

Κορίτσια εγώ σήμερα το μάμησα :(!

Θα ζυγιστώ αύριο, μπας και τρομάξω. Είπαμε, δεν κάνω που δεν κάνω δίαιτα, τουλάχιστον να μη βάζω!!! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σας βρε κορίτσια. Τώρα σας εντόπισα ότι είστε εδώ. Από ότι έιδα είμαι το νούμερο 13......γρουσούζικο :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Γι' αυτόδεν χάνω γραμμάριο;;;;:confused::confused::confused: Ψέματα. Έχω χάσει ένα κιλό αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς. Πήρα το alli, αλλά νομίζω ότι στις 2 εβδομάδες που το χρησιμοποίησα αντί να χάσω έβαλα :confused::confused::confused: Έχετε ακούσει αλλή φορά κάτι τέτοιο; Ακολούθησα τις οδηγίες που δίνει όσο καλύτερα γινόνταν:confused::confused::confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα.

Γιοβαννα με το Ν.13 με μπερδεψες. Εισαι η Ιωαννα μας?

Εγω με τα σκευασματα γενικοτερα ειμαι πολυ επιφυλλακτικη. Ισως λογω ελλειψη ενημερωσης. Απλα πιστευω οτι ολα ξεκιναμε απο το τι βαζουμε στο στομα μας αρα και στο σωμα μας. Υπαρχουν αλλες πιο γνωστες του θεματος. Ας σου πουν εκεινες.

Φιλακια

Διαφημίσεις

Γεια σας βρε κορίτσια. Τώρα σας εντόπισα ότι είστε εδώ. Από ότι έιδα είμαι το νούμερο 13......γρουσούζικο :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Γι' αυτόδεν χάνω γραμμάριο;;;;:confused::confused::confused: Ψέματα. Έχω χάσει ένα κιλό αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς. Πήρα το alli, αλλά νομίζω ότι στις 2 εβδομάδες που το χρησιμοποίησα αντί να χάσω έβαλα :confused::confused::confused: Έχετε ακούσει αλλή φορά κάτι τέτοιο; Ακολούθησα τις οδηγίες που δίνει όσο καλύτερα γινόνταν:confused::confused::confused:

Γειά σου GiovannaXA το alli έχει την ίδια ουσία όπως το Xenical που κυκλοφορούσε πολύ καιρό στην Ελλάδα και έχει νόημα να το παίρνεις μόνο όταν τρώς λιπαρά γεύμα γιατί υποτίθεται ότι δεσμεύει ένα ποσοστό του λίπους και το αποβάλλει μετά από το παχύ έντερο. Εσύ όσο το παίρνεις είδες να λειτουργεί έτσι ή όχι? αν όμως έχεις αλλάξει τη διατροφή σου και τρώς πιο καθαρά δεν ξέρω αν έχει πολύ νόημα να το παίρνεις σε κάθε γεύμα. Σου το συνέστησε κάποιος γιατρός? και αν ναί αυτός τι λέει σχετικά με τα κιλά που πήρες αντί να χάσεις? Πάντως το μαγικό χάπι να το πάρεις και να κάνεις αποτέλεσμα δεν υπάρχει αλλιώς θα το παίρναμε όλοι αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις υποστηρικτικά σε μια καλή διατροφή και άσκηση έστω και λίγη. Να πίνεις νερό, πράσινο τσάι και να τρώς λίγο από όλα και όταν τρώς κάτι λιπαρό όπως εγώ χτές ποικιλία κρεατικών αλλά και pizza το βράδυ μπορείς να πάρεις εννοείται το alli και αν σε γλιτώσει από κάτι καλό και αυτό!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Κοριτσάκια καλησπέρα! :P

Αν και σκ, καλά τα πήγα!:cool: δεν έκανα βλακειούλες, ήμουν εγκρατής με το φαγητό και μπορώ να πω από θέμα ποιότητας ότι καλοέφαγα κιόλα! μια χαρά, λοιπόν!

Τώρα αν σας πω, χωρίς να με παρεξηγήσετε,:oops: ότι σήμερα ντύθηκα όμορφα (στενό παντελόνι, ωραίο μπλουζάκι, ψηλοτάκουνα) ν΄αρέσω στον καλό μου.Ενώ περπατούσα αμέριμνη στον κόσμο μου, γύριζαν κεφάλια;;;; ώσπου κάποια στιγμή ο άντρας μου παραλίγο ν΄αρπαχτεί;;;;; η αυτοπεποίθησή μου και η θηλυκότητά μου χτύπησαν ΚΟΚΚΙΝΟ..........

Συγγνώμη, αν ακούγεται εγωκεντρικό και άσχημο, δεν τολμώ να το πω σε κανέναν άλλο........

Καληνύχτα, γοργονούλες μου! όνειρα γλυκά!:P

Αν και σκ, καλά τα πήγα!:cool: δεν έκανα βλακειούλες, ήμουν εγκρατής με το φαγητό και μπορώ να πω από θέμα ποιότητας ότι καλοέφαγα κιόλα! μια χαρά, λοιπόν!

Τώρα αν σας πω, χωρίς να με παρεξηγήσετε,:oops: ότι σήμερα ντύθηκα όμορφα (στενό παντελόνι, ωραίο μπλουζάκι, ψηλοτάκουνα) ν΄αρέσω στον καλό μου.Ενώ περπατούσα αμέριμνη στον κόσμο μου, γύριζαν κεφάλια;;;; ώσπου κάποια στιγμή ο άντρας μου παραλίγο ν΄αρπαχτεί;;;;; η αυτοπεποίθησή μου και η θηλυκότητά μου χτύπησαν ΚΟΚΚΙΝΟ..........

Συγγνώμη, αν ακούγεται εγωκεντρικό και άσχημο, δεν τολμώ να το πω σε κανέναν άλλο........

υποκλίνομαι!!!!!

μπράβο βρε κούκλα!!!!!!!!!

όσο πέφτουν τα κιλά, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και τα ... βλέματα!!!!!

;)

Γειά σου GiovannaXA το alli έχει την ίδια ουσία όπως το Xenical που κυκλοφορούσε πολύ καιρό στην Ελλάδα και έχει νόημα να το παίρνεις μόνο όταν τρώς λιπαρά γεύμα γιατί υποτίθεται ότι δεσμεύει ένα ποσοστό του λίπους και το αποβάλλει μετά από το παχύ έντερο. Εσύ όσο το παίρνεις είδες να λειτουργεί έτσι ή όχι? αν όμως έχεις αλλάξει τη διατροφή σου και τρώς πιο καθαρά δεν ξέρω αν έχει πολύ νόημα να το παίρνεις σε κάθε γεύμα. Σου το συνέστησε κάποιος γιατρός? και αν ναί αυτός τι λέει σχετικά με τα κιλά που πήρες αντί να χάσεις? Πάντως το μαγικό χάπι να το πάρεις και να κάνεις αποτέλεσμα δεν υπάρχει αλλιώς θα το παίρναμε όλοι αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις υποστηρικτικά σε μια καλή διατροφή και άσκηση έστω και λίγη. Να πίνεις νερό, πράσινο τσάι και να τρώς λίγο από όλα και όταν τρώς κάτι λιπαρό όπως εγώ χτές ποικιλία κρεατικών αλλά και pizza το βράδυ μπορείς να πάρεις εννοείται το alli και αν σε γλιτώσει από κάτι καλό και αυτό!

Giovanna καλά σου είπε ότι το alli είναι μία μειωμένη έκδοση του Xenical που δεν είναι ότι καλύτερο, αφενός διότι λειτουργεί ....περίεργα (με αποβολή του λίπους από το έντερο....) αφετέρου διότι αποβάλει όλες τις λιπαρές ουσίες ακόμα και τις απαραίτητες για τον οργανισμό (ωμέγα αλλά και κάποιες βιταμίνες δεσμεύονται στον οργανισμό μέσω καλών λιπαρών)

έχω ακούσει καλά πράγματα για την βρομελίνη, ξέρει καμιά σας κάτι; έχω διαβάσει και ακούσει πως είναι φυτική ουσία του ανανά, βασικά βοηθάει στο πεπτικό σύστημα και παραπιπτόντως σε συνδιασμό με σωστή διατροφή έχει λιποδυαλιτική δράση)

για δώστε λίγο feedback :)

Διαφημίσεις

Μπραβο Ελλη.Μπραβο που ανεβηκε η διαθεση. Μπραβο που γουσταρες κι αρεσες. Και ναι,χανουμε κιλα,αρεσουμε, ανεβαινει η αυτοπεποιθηση, νιωθουμε περισσοτερο γυναικες και ξελογιαζουμε τον αντρικο πληθυσμο. Προσοχη: Μονο τους καλους μας. Κιλα ειπαμε να χασουμε. Οχι τους αντρες μας.

Καλη εβδομαδα.

Φιλακια

1317309lsk5aj07xu.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαλημέρα γοργονούλες!!!!!!!!!!!!!!!! είστε πολύ γλυκές που με καταλαβαίνετε και συμμερίζεστε τη χαρά μου.........σας ευχαριστώ τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ!!!!!!!!!!!! όπως λέει και η κουμπαρά μου πολύ σοφά "το φίλο δεν το θέλουμε μόνο στις δύσκολες στιγμές, αλλά και στις ευχάριστες". Έτσι κι εσείς τώρα, και στα δύσκολα και στα ευχάριστα.............

Όσο για τους άντρες μας Γιωργία, πολύ καλά το έθεσες. Κι εγώ του έχω λατρεία.................κι επειδή είναι και 1,97μ. ύψος, ειδικά όταν φοράω 12ποντο τακούνι είναι σαν να φωνάζω σε όλους ότι δε μπορεί παρά να είμαι αποκλειστικά με τον συγκεκριμένο άντρα............

Kαλημέρα γοργονούλες!!!!!!!!!!!!!!!! είστε πολύ γλυκές που με καταλαβαίνετε και συμμερίζεστε τη χαρά μου.........σας ευχαριστώ τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ!!!!!!!!!!!! όπως λέει και η κουμπαρά μου πολύ σοφά "το φίλο δεν το θέλουμε μόνο στις δύσκολες στιγμές, αλλά και στις ευχάριστες". Έτσι κι εσείς τώρα, και στα δύσκολα και στα ευχάριστα.............

Όσο για τους άντρες μας Γιωργία, πολύ καλά το έθεσες. Κι εγώ του έχω λατρεία.................κι επειδή είναι και 1,97μ. ύψος, ειδικά όταν φοράω 12ποντο τακούνι είναι σαν να φωνάζω σε όλους ότι δε μπορεί παρά να είμαι αποκλειστικά με τον συγκεκριμένο άντρα............

ΚΑΛΗΜΕΡΑ στις κουκλες και με τους ψιλους αντρες βρε ελλι 1,97 ντερεκι ο αντρα σου :mrgreen: να τον εχεις καλα και να εισαι και εσυ παντα καλα αλλα και 12 ποντους τακουνι ποτε μου δεν εχω βαλει να λεγεται θα πεσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

παντος χαιρομαι που πας τοσο καλα !!!!:tongue:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Ελλη ζήλεψα κορίτσι μου.Μπράβο σου!!!

Εγώ κοριτσάκια την εκανα την κουτσουκελίτσα μου χθες ακομα δεν αρχισα τη διαιτα.

Πήγαμε καπου που είχε μπουφέ με όλα τα καλά του κόσμου και εγώ στο μενού είχα κοτόπουλο με μια πατατα και σαλατα.

Αυτά τα έφαγα αλλα δοκίμσα και λίγο από δυο αλλα κρεατάκια και επίσης εφαγα και λίγο ρύζι (που είναι η αδυναμία μου)!!!!!!!!

Τι να πω?????Είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...