Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

αγαπούλες καλό απόγευμα!

φιλιά σας!

έπηξα αν δεν το καταλάβατε ΚΑΙ στη δουλειά, πάω σπίτι για το άλλο πήξιμο!

μωρέ θα τελειώσει η μετακόμιση, θα τακτοποιηθώ 2 εβδομάδες και θα πάω ενα σκ στην ζαρούχλα να χαλαρώσω!!!!!! το αποφάσισα! :)

γειασας!σημερα εβγαλα τον γυψο, ο γιατρος μου ειπε να αρχισω να το παταω σιγα σιγα, βεβαια δεν εχει κολλησει τελειως, αλλα ειναι πολυ καλυτερα συμφωνα με την ακινουρια ακτινα.να το παταω ειναι κομματακι δυσκολο ειναι η αληθεια γιατι 1μισι μηνα τωρα δεν το πατουσα καθολου, αλλα σιγα σιγα ελπιζω να βελτιωνεται η κατασταση και βλεπουμε, το καλο σεναριο ειναι σε καμια 10αρια μερες να μπορω να το παταω, αλλιως...το ξαναβλεπουμε, ελπιζω να ειστε ολες καλα, η μπαπα πώς ειναι?εχουμε κανενα συνταρακτικο νεο?

bgx2ye5lc.png

γειασας!σημερα εβγαλα τον γυψο, ο γιατρος μου ειπε να αρχισω να το παταω σιγα σιγα, βεβαια δεν εχει κολλησει τελειως, αλλα ειναι πολυ καλυτερα συμφωνα με την ακινουρια ακτινα.να το παταω ειναι κομματακι δυσκολο ειναι η αληθεια γιατι 1μισι μηνα τωρα δεν το πατουσα καθολου, αλλα σιγα σιγα ελπιζω να βελτιωνεται η κατασταση και βλεπουμε, το καλο σεναριο ειναι σε καμια 10αρια μερες να μπορω να το παταω, αλλιως...το ξαναβλεπουμε, ελπιζω να ειστε ολες καλα, η μπαπα πώς ειναι?εχουμε κανενα συνταρακτικο νεο?

....σε ψάχναμε βρε!!!!!!!!!!!!!!:D

σχετικά ευχάριστα νέα εε;αφού ΄σου πε έτσι νομίζω οτι οι πιθανότητες για εγχείρηση μηδενίζονται!;) ΜΠΡΑΒΟ ΑΧΙΛΕΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

οπότε αχιλεας άρχισε να ετοιμάζεσαι για διατροφές και δουλειές!!!!!!!τέρμα οι ξάπλες και τα έτοιμα φαγητά από μανούλα!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Ζωίτσα, παιδάκι μου, τι κάνεις εδώ τέτοια ώρα;;;;;:P:D

Οι κόρες μου κάνουν ένα διάλλειμα, αποφάσισα να κάνω κι εγώ κι έκατσα να δω τα νέα σας...

Angel, ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:p

Με το τσιγάρο....απέχω...ακόμη....κι αντέχω...ακόμη....αλλά είναι στιγμές που περνάω φοβερά ζόρια :twisted::evil::mad::twisted:....

Τέλος πάντων,σημασία έχει για μένα ότι είστε η καλύτερη στήριξη...πρέπει να βρω χρόνο να γράψω και στο σχετικό τόπικ...

Χαμομήλι, πολύ ωραία η γοργονολίστα! εμένα μου άρεσε πολύ η Μπάρμπι μου!:lol::lol::lol:

Πρέπει να κατοχυρωθούν και να βγαίνουν στη γοργονολίστα!

Βικάκι 74, όποτε έρθεις Αθήνα, ενημέρωσε λίγο νωρίτερα, μπας και καταφέρουμε και το οργανώσουμε.....

Ντελ, μη τσαντίζεσαι κορίτσι μου με τη ζαμπονοτυρόπιτα....Πες: ¨ωραία ήταν, την ευχαριστήθηκα! μετά από ένα μήνα πάλι...¨....και πας παρακάτω ;).

Βίκυ 75, χάρηκα που είχαμε νέα σου! να είσαι καλά!:P

Μπαπ, νομίζω ότι ξεκίνησες να μπαίνεις στη ρουτίνα σου ή μου φάνηκε; Όπως και να΄χει, να΄σαι καλά....

Φιλάκια πολλά σε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα κορίτσια....

Σας σκέφτομαι συνεχώς...μην παρεξηγείται όταν χάνομαι...σας το΄χα πει ότι όταν θ΄άρχιζαν τα σχολεία, θα ήμουν στην τσίτα....

Διάλειμμα τέλος, πάμε να συνεχίσουμε....

Αντε βρε Αχιλλεας μας, και σε χασαμε τοσες μερες. Περασε βρε ηριο 1,5 μηνας απο τοτε??? Σιγα σιγα θα γιανει το ποδαρακι. Να προσεχεις ομως ,εεεεεε!!!!!!

Ειδες τι γοργοναρα σου εβαλε το χαμομηλακι????

elli v μπράβο σου! Και αφού κατάφερες τις πρώτες 3 μέρες που είναι οι πιο δύσκολες, θα τα καταφέρεις και στις επόμενες.

Ελλη, καθε αρχη και δυσκολη μα η αρχη ειναι το ημισυ του παντος. Χεχεχεχεχε!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!! Στην αρχη μετρουσα κι εγω μερες,μετα εβδομαδες, μετα μηνες αλλα τωρα επαψα να μετρω και ειμαι πολυ καλα που απαλλαχτηκα απο αυτον τον δΙ@τ@νΟ!!!

Maestria, τι εγινε κουκλα μου? Επεστρεψες? Ολα καλα? Ο John???

Χαμομηλακι, κανεις τοσο χρησιμα και πανεμορφα πραγματα για ολες μας. Ειμαστε πολυ τυχερες που εισαι στην παρεα μας.Κανε ομως κατι και για την Β........!!!!

Μακια σε ολα τα γοργονοκοριτσα που απο σημερα εχουμε καινουρια φορεσια.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

περαστικα κοριτσακι μου και συγνωμη απο εμενα δεν το ειχα δει, νωριτερα ετρεχαν εδω οι ουριτσες μπου ρου μπου ρου γι αυτο ταιριαζω μαζι τους

αντε σιδερενια απο εδω και στο εξης!

Ολες οι γοργονες ειναι φοβερες και σαν εικονες και σαν προσωπικοτητες!!!! Ετσι????????.......................

Και νατη η γοργονοκουκλαρα (που μεταξυ μας, ετσι δεν προκειται να γινω never ).

χα χα ποτε μη λες ποτε! φανταζεσαι να γινει καμια εκπομπη με τον Αρναουτογλου ή καλυτερα με τον Πουνεντη παρουσιαστη που φρεσκαρει ουριτσες!

οσο για τη συμβουλη την εχω λαβει κατα νου!

καλα δεν εκανα τιποτε, απλα σας αγαπω ολες, εγω και η Αλιφερη τετοια γλυκα!

Διαφημίσεις

Γεια σας! καλέ τι έγινε;;; αλλάξατε όλες άβαταρ;;;

το δικο σου πρεπει σιγουρα να αλλαξει ειναι λιγο καταθλιπτικο να ανεβεις

καλη προοδο στις μικρουλες!

θα δεις θα τον καταφερεις το στοχο σου, το μονο που θα σκεφτεσαι οταν απελπιζεσαι ειναι οτι δε μπορουμε να βγουμε παρεα γιατι αν κατσουμε εγω, εσυ και το τσ...... θα παει το φταρνισμα συννεφο, αααααααατσσσου με πιανει αλεργια απο χιλιομετρο!

ειδα καποια ποστς πιο κατω να πω και εγω τη γνωμη μου:

DEL xe xe μοιαζουμε στα ποδια το ιδιο προβλημα εχουμε, καλα δεν ειναι πονοι ειναι φρικη, δεν ξερω αν αληθευει αλλα μαλλον δεν ξεκουραζεις μεσα στην ημερα ποτε το κορμακι σου και οταν ξαπλωνεις ειναι μου ειχε πει φυσιοθεραπευτης οτι καποια υγρα απο το σωμα το ενυδατωνουν, καπως ετσι δεν ξερω αν το λεω σωστα και προσπαθουν να επανορθωσουν την καταπονηση. Πρεπει το μεσημερι να ξαπλωνουμε ναι αστειο ειπα!

Παντως εχει δικιο η mpap σου λειπει μαγνησιο, πρεπει να το συμπληρωσεις, λοιπον η πιο γλυκια κουβεντα που εχω ακουσει απο γυμναστη ηταν αυτη, να τρωω μια μικρη Lacta την ημερα, αν οχι μαυρη σοκολατα, αλλη λυση να πινεις εμφιαλωμενο πλουσιο σε μαγνησιο ειναι το Λουτρακι και τελος παιρνω περιοδος που με πιανουν αυτοι οι πονοι γενικα οι οποιοι να το γνωριζεις μετακινουνται κιολας παιρνω Trofocard αυτο που επερνα στην εγκυμοσυνη

επισης με το καλο με καλεσε και εμενα για μια δωρεαν επανεξεταση ο οφθαλμιατρος στο οπτικο κεντρο γιαιτ εγω ειμαι δειλη και φοβηθηκα και δεν εκανα επεμβαση λειζερ στα ματακια μου για αστιγματισμο, οταν ηρεμησω θα σε ρωτησω για την εμπειρια σου προσωπικα.

BIKY74 αν ελουσες μαλλι και βγηκες στον αερα μονο και μονο απο ιγμοριτιδα εισαι καλυμμενη ενα 3ημερο. αν πονας ανεμμεσα απο τα ματια και μπροστα ειναι ιγμοριτιδα, καποτε κρυωσες και το πηρες,. εδω μοιαζω με εσενα εγω βεβαια πηγαινα για δουλεια με βεσπακι χωρις κρανος μεσα στο χειμωνα. ..... μυαλο μου να σε ειχα πρωτα. ακου τι θα κανεις που σιγουρα δε θα σου κανει κακο και θα δειξει αν ειναι ιγμοριτιδα

καταρχην παιρνεις Panadol cold & flu αυτο στο χρυσο κουτι και αρχιζει να κανεις καθαρισμο τη μυτουλα με μπολικο ορο το καλυτερο otrisalin, αλλα και αλατονερο, βραζεις 5 λεπτα νερο να αποστειρωθει ενα ποτηρι και ριχνεις μεσα μισο κουταλακι γλυκου αλατι! το αφηνεις να κρυωσει.

αν δεις ανακουφισει αμεσα την ιδια ημερα εχεις ιγμοριτιδα και να τις χαιρομαστε για μια ζωη!

εγω οταν βαφω το μαλλι 'η λουζομαι και αργω να στεγνωσω μαλλακι εχω τρελο πονο. οχι πολυ ωρα βρεγμενα μαλλακια και στα παιδακια σας!!!

elizaki τα φιλια μου κοριτσαρα μου

ggeny μου αρεσει το σεντονι χε χε να μην ειμαι μονη μου!

και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια μου μια γλυκια καληνυχτα!

καλα το βραδυ εδω σπανια με κοβει αρα ειναι προβλημα συνδεσης!

καλημεραααααα και απο μενα...

χαμομηλακι βλεπω το ξενυχτησαμε χτες :roll:...

ντινακι ολα καλα????

μακια σας...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...