Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Μαράκι καλημερούδια.Συμφωνώ για τις ασκήσεις στο σπίτι αλλά την ώρα που είναι να κάτσω δεν έχω κουράγιο.Σήμερα που έχω 3ωρο σιδέρωμα πιάνεται?

αν πιανεται λεει????....και στο σιδερωμα εχουμε ασκησουλες !!!!

1) σφιγγουμε γλουτους και μετραμε 20 δευτερολεπτα ....χαλαρωνουμε και επαναλαμβανουμε

2) σηκωνομαστε στις μυτες για 30 δευτερολεπτα .....και επαναλαμβανουμε

δεν ειναι καθολου δυσκολο...δοκιμασε το ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

αν πιανεται λεει????....και στο σιδερωμα εχουμε ασκησουλες !!!!

1) σφιγγουμε γλουτους και μετραμε 20 δευτερολεπτα ....χαλαρωνουμε και επαναλαμβανουμε

2) σηκωνομαστε στις μυτες για 30 δευτερολεπτα .....και επαναλαμβανουμε

δεν ειναι καθολου δυσκολο...δοκιμασε το ;)

σας παρακαλω σας οικετεβω μην ακουω αλλο την λεξη σιδερωμα δεν μπορω αλλο ελεως με εχει λειωσει αληθεια καθε μερα δεν κανω πλακα 3 πληντιρια το εχω σταναρ !! :(:(:(:confused::confused:

Καλημέεεεεεεεεερα :mrgreen:

Σας διαβάζω από τότε που φύγατε και δεν άντεξα.:rolleyes:

καλοστην την κουκλα μας αντε βρε να μας λες και τα δικα σου !!

ΜΠΡΑΒΟ !!!

σε ειχαμε επιθυμησει βρε συ !!! μακια μακια !! και μια μεγαλη αγκαλια

Διαφημίσεις

Καλημέεεεεεεεεερα :mrgreen:

Σας διαβάζω από τότε που φύγατε και δεν άντεξα.:rolleyes:

που σαι βρε παιδι??????????!!!!

τι ομορφη εκπληξη!!!!!!

τι κανεις???

τα νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξέρω τι να πρωτογράψω. Μου έλειψε η παρέα σας.

mpap να ζήσετε!!!

Εγώ παραμένω χοντρούλα φυσικά ( ή αλλιώς αφρατοκοκόνα όπως λέει και ο σύζηγος για να με πειράζει), αλλά το πρόβλημά μου είναι το βράδυ. Ενώ τη μέρα όλα κάλα, ακολουθώ τη διατροφή το βράδυ κάνω πάρτυ. Αλλά όταν κάνεις πάρτυ και τα τρώς όλα μόνος σου καταλαβαίνεις :rolleyes:.

Τουλάχιστον γυμνάζομαι (μάλλον γι αυτό μένω στα ίδια και δεν ανεβαίνω). 3 φορές την εβδομάδα παίρνω το καρότσι, το μωρό και τα φαγητά (του μωρού φυσικά) και αλωνίζω την Αθήνα. Κάνω μια διαδρομή 4 ωρών. βάλε και μια που χαζευω στα μαγαζιά σύνολο 5. Μπορεί να μην είναι πολύ γρήγορο περπάτημα αλλά βοηθάει η επιβάρυνση του καροτσιού. Και φυσικά κάνω βάρη στο γυμναστήριο.

Σε γενικές γραμμές παίρνω 2 χάνω 2, και πάλι από την αρχή.

mpap να ζήσετε!!!

Εγώ παραμένω χοντρούλα φυσικά ( ή αλλιώς αφρατοκοκόνα όπως λέει και ο σύζηγος για να με πειράζει), αλλά το πρόβλημά μου είναι το βράδυ. Ενώ τη μέρα όλα κάλα, ακολουθώ τη διατροφή το βράδυ κάνω πάρτυ. Αλλά όταν κάνεις πάρτυ και τα τρώς όλα μόνος σου καταλαβαίνεις :rolleyes:.

Τουλάχιστον γυμνάζομαι (μάλλον γι αυτό μένω στα ίδια και δεν ανεβαίνω). 3 φορές την εβδομάδα παίρνω το καρότσι, το μωρό και τα φαγητά (του μωρού φυσικά) και αλωνίζω την Αθήνα. Κάνω μια διαδρομή 4 ωρών. βάλε και μια που χαζευω στα μαγαζιά σύνολο 5. Μπορεί να μην είναι πολύ γρήγορο περπάτημα αλλά βοηθάει η επιβάρυνση του καροτσιού. Και φυσικά κάνω βάρη στο γυμναστήριο.

αφου μας διβαζεις θα ξερεις την κατασταση της καθε μια για πες ακριβος τα δικα σου στοιχεια χαχαχα!! εχουμε και γραμματεα που μας καρτελωνει βαρος υψος κιλα τωρα κιλα που θελεις !! :P

αφου μας διβαζεις θα ξερεις την κατασταση της καθε μια για πες ακριβος τα δικα σου στοιχεια χαχαχα!! εχουμε και γραμματεα που μας καρτελωνει βαρος υψος κιλα τωρα κιλα που θελεις !! :P

Είμαι αρκιβώς εκεί που ήμουνα. (εντάξει ψήλωσα λιγάκι βέβαια :mrgreen:)

Δεν θέλω να κουράζω την γραμματέα:tongue:

Αλλά είμαι σίγουρη πως τώρα που ήρθα θα καταφέρω να σημειώσω κάποια σοβαρή πρόοδο.

Πάω να κάνω κάτι ψώνια και να ρίξω και ένα μαγείρεμα και θα επανέλθω. Γειά σας!!!

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααα σε ολα τα γοργονακια...

ουφφφφφφφφφφ μολις μπηκα...τα χω λιγο ψιλοπαιξει...ειμαι απο 7:30 στους δρομους με τα ποδια και το καροτσι για κατι δουλειες...

σας διαβασα ολες...

μαρακι μου σε ευχαριστω πολυ για ολα αυτα που μου ειπες για το καψιμο που νιωθω...θα τα μελετησω να δω που κανω λαθος...

angel mammy πολυ χαιρομαι που τελικα ηρθες στο καφε...να ξερεις οτι μας ελλειψες πολυ...

συνεχισε να τα λεμε απο δω και ολα καλα...

εγω σημερα που ημουνα στο δρομο εφαγα μισο τυροψωμο...σκοτωστε με αλλα ειχαν τελειωσει τα κουλουρια θεσαλονικης και φαγαμε μισο μισο με το νικολα...

το μεσημερι σαλατα με δυο αυγα βραστα...

σας φιλω ολες...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

mpap να ζήσετε!!!

ευχαριστουμε πολυ κοριτσι!!! και εσυ οτι επιθυμεις!!!!

το περπατημα μια χαρα αλλα αν δεν κανεις σωστη διατροφη θα παιρνεις 2 θα χανεις 2 οπως λες!!!

βαλε στοχο !!!

κανε τα 5-6 γευματακια σου και βρες τροπο να μην υποκειπτεις στο βραδινο

!!!

μερικα tips για τις βραδινες λιγουρες !!!

*μια μεγαλη πρασινη σαλατα ,2 ποτηρακια νερο μιση ωρα πριν τη σαλατα

*φρουτα

*στικς απο καροτο ή αγγουρι με ντιπ απο γιαουρτι με λιγο ανηθο , λιγο ξυδι και λιγο ελαιιολαδο και αλατακι

*ενα μαγαλο μπωλ δημητριακα ολικης με γαλα....τα ολικης δινουν το αισθημα του κορεσμου και ετσι δεν πεινας....φουσκωνεις :cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...