Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

tara ευτυχως ολα καλα ειναι τωρα!!εγω θα ετρωγα πολυ περισσοτερο απο το αγχος και το στρες!!!

κοριτσια λεω να κανω για βραδυνο:αβγο,σαλατα(ντοματα,αγγουρι,πιπερια),1 κομ φετα και 1 φετα ολικης αλεσης!!καλα ειναι??η ειναι πολλα για βραδυ???

κατι νομιζω πρεπει να αφαιρεσεις...πρεπει να διαλεξεις αν θα φας αυγο ή αν θα φας φετα...

καλυτερα να προτειμησεις να φας το αυγο...

κατα τα αλλα μια χαρα...

εγω σημερα θα φαω (μισο ή ολοκληρο αναλογα πως θα με παει )vitaline γιαουρτακι

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ελιζακι μου, δεν ειμαι απολυτα σιγουρη αλλα ξερω οτι οταν περπαταμε πρεπει να φοραμε καλο αθλητικο παπουτσι με σολα που να μειωνει τους κραδασμους. Επισης, να σου πω ενα κολπακι μια και αναφερες το ανοιγμα βηματος (διασκελισμου). Δοκιμασε αντι να ανοιγεις περισσοτερο το βημα σου, να κανεις πιο γρηγορα βηματακια. Αποτελεσματικο γιατι ανεβαζει τους σφυγμους, ιδρωνεις ευκολοτερα και καις περισσοτερες θερμιδες (λιπος).

Αν κανω λαθος ας με διορθωσει η αρχηγος. Επισης αν ανοιγεις περισσοτερο το βημα, κουραζεις περισσοτερο τις κλειδωσεις στη λεκανη και τα γονατα.Προσπαθησε να δινεις ωθηση με το μπροστινο μερος του ποδιου και να μην πεφτει ξερη η φτερνα στο πατωμα. (αχ, δεν ξερω να το εκφρασω καλα, σορι) . Παρατηρησε τα μικρουλια σου οταν τρεχουν, πως πατουν το πελμα τους στο πατωμα και πως εκσφενδωνιζονται εμπρος. Ειναι οι καλυτεροι δασκαλοι.

Αν φορας καλο πατουμενο και παλι πονας, τοτε σιγουρα εχει να κανει με τον βηματισμο.

Προσπαθησε να περπατας τουλαχιστο μερα παρα μερα. Μηπως εκανες πολλα χιλιομετρα αποτομα?????

Εγω σημερα εχω πεθανει απο πονο. Ανησυχω μηπως δεν πρεπει να κανω διαδρομο. Εχω ραντεβου με τον αγγειολογο μου στις 14/10. Μου ειχε πει να περπατω 1 ωρα την ημερα αλλα τωρα που αλλαξε ο καιρος ποναω πολυ. Νιωθω σαν να με τσιμπουν σφηκες. Κι εκανα μονο περπατημα στο διαδρομο χωρις τρεξιμο και αλλες αυξομειωσεις για να μην επειδυνωσω την κατασταση.

Γιατι να μην ειναι καμια γοργονα αγγειολογος να μου λυσει τις αποριες μου??? (χαχαχα. Ολα δικα μου τα θελω!!!)

Το χαμομηλακι εκανε τη βαφτιση. Αλλα το ονομα αυτου, δεν σας το λεω. Ειναι μαρτυριαρα ομως στο FB.

Και για τις νεες γοργονουλες που ισως δεν το γνωριζουν, οσες εχετε FB, στειλτε ΠΜ για να σας κανουμε φιλεναδες κι εκει αν φυσικα επιθυμειτε. (εμεις παραγνωριστηκαμε χεχεχεχεεχε)

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

κατι νομιζω πρεπει να αφαιρεσεις...πρεπει να διαλεξεις αν θα φας αυγο ή αν θα φας φετα...

καλυτερα να προτειμησεις να φας το αυγο...

κατα τα αλλα μια χαρα...

εγω σημερα θα φαω (μισο ή ολοκληρο αναλογα πως θα με παει )vitaline γιαουρτακι

Κι εγω που ο κανακαρης μου φτιαχνει κρεπες, να φαω? ?????????????????????????????????????????????????????

Ελιζακι μου, δεν ειμαι απολυτα σιγουρη αλλα ξερω οτι οταν περπαταμε πρεπει να φοραμε καλο αθλητικο παπουτσι με σολα που να μειωνει τους κραδασμους. Επισης, να σου πω ενα κολπακι μια και αναφερες το ανοιγμα βηματος (διασκελισμου). Δοκιμασε αντι να ανοιγεις περισσοτερο το βημα σου, να κανεις πιο γρηγορα βηματακια. Αποτελεσματικο γιατι ανεβαζει τους σφυγμους, ιδρωνεις ευκολοτερα και καις περισσοτερες θερμιδες (λιπος).

Αν κανω λαθος ας με διορθωσει η αρχηγος. Επισης αν ανοιγεις περισσοτερο το βημα, κουραζεις περισσοτερο τις κλειδωσεις στη λεκανη και τα γονατα.Προσπαθησε να δινεις ωθηση με το μπροστινο μερος του ποδιου και να μην πεφτει ξερη η φτερνα στο πατωμα. (αχ, δεν ξερω να το εκφρασω καλα, σορι) . Παρατηρησε τα μικρουλια σου οταν τρεχουν, πως πατουν το πελμα τους στο πατωμα και πως εκσφενδωνιζονται εμπρος. Ειναι οι καλυτεροι δασκαλοι.

Αν φορας καλο πατουμενο και παλι πονας, τοτε σιγουρα εχει να κανει με τον βηματισμο.

Προσπαθησε να περπατας τουλαχιστο μερα παρα μερα. Μηπως εκανες πολλα χιλιομετρα αποτομα?????

γιωργια μου σε ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση...κοιτα να δεις τα αθλητικουλια μου ειναι adidas κανω και διαφημιση...σαν αυτα που φορανε οι μπασκεμπολιστες...νομιζω οτι ειναι καλα λοιπον...τωρα δεν ξερω επειδη τα εχω τριτη χρονια φετος μηπως εχει χαλασει η σολα απο κατω ξερεις να εχεις χασει αυτο το αναλαφρο που ειχε στην αρχη...

δεν κανω πολυ μεγαλα βηματα και γενικα δεν ξερω τι φταιει και νιωθω αυτο το καψιμο...

αντε παλι σας ζαλισα βραδιατικο...:mrgreen:

Κι εγω που ο κανακαρης μου φτιαχνει κρεπες, να φαω? ?????????????????????????????????????????????????????

την ξερεις την απαντηση δεν χρειαζεται να σου απαντησω :mrgreen::roll::mrgreen:...

φιλακια κοριτσαρα μου...

παω να μαθω το ονομα του νεαρου που βαφτιστηκε...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Γουρουνιασα!!! Χρεωστε μου μια κρεπα και ενα ποτηρι χυμο!!! Αν εκανε ο δικος σας γιος κρεπα, δε θα τρωγατε???????????? Και τις κανει απο 7 ετων. Εχει γινει εξπερ!!!

(Τι σκεφτομαι εγω τωρα για να μη με μαλωσετε πολυ!!!! χιχιχιχιχιχι)

Διαφημίσεις

καλησπερα κ απο μενα . Δε σας λεω το βραδυνο μου γιατι θα με βρισετε.

Ελιζα αυτο που νιωθεις να σε καιει στο καλαμι ειναι το γαλακτικο οξυ ου παραγουν οι μυες οταν κανεις χωρις καλο ζεσταμα η αν εισαι αγυμναστη γενικοτερα . Μην αγχωνεσαι λοιπον αλλα και μην το παρακανεις . Εγω το νιωθω αυτο σε ολο το ποδι τοσο εντονα που δεν μπορω να μεινω ακινητη για καμποση ωρα .Οσο για τα παπουτσια θα ελεγα να παρεις παπουτσια ειδικα για περπατημα ειναι πολυ πιο ελαφρια κ ξεκουραστα .

Ταρα τι φρικη περασες αδερφακι μου... εγω νομιζω θα ειχα παγωσει αν μου καθοταν κατι τετοιο

Αυτα . Παω τωρα να μπουγασιασω το μωρο . Νυχτεςςςςςςς

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=599759&postcount=11189

Την τελευταια προταση μην τη διαβασετε!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kορίτσι μου εγώ σοκολάτα και μερικά σφηνάκια θα κατέβαζα!!!

Αχ, αυτός ο φόβος! Το χειρότερο συναίσθημα!

Φιλιά να δώσεις στην κούκλα. Εντωμεταξύ ήθελα να στο πω, έχεις μείνει πετσί και κόκκαλο ρε συ!!! :D

βρε κοριτσακια εσεις που ασχολιστε με τη γυμαμναστικη να ρωτησω κατι? λιγο καιρο τωρα εχω αρχισει περπατημα...οχι καθε μερα βεβαια αλλα το παλευω...εδω και λιγες μερες εχω παρατηρησει οτι οταν ανοιγω το βημα μου...δηλαδη κανω πιο γρηγορο περπατημα ...με καινε τα ποδια μου...μπροστα στο καλαμι...τι κουλο ειναι αυτο γνωριζει καμια? με καινε παρα πολυ και φυσικα αποτελεσμα ειναι να ποναω σε κεινο το σημειο...αχχχ αν ξερει καποια γοργονιτσα ας μου πει και εμενα...

Η κούραση συνήθως δεν εκδηλώνεται έτσι; Με πόνο στο καλάμι; :roll:

Άσε, εγώ δεν είμαι γνώστης, μη σε μπερδεύω.

Εγώ Κιουρία σήμερα και πως να μην είμαι; Είμαι κομμένη απ' το πρωί και τώρα το απόγευμα έχω και τάση για εμετό. Κρύωσα άσχημα και χαπακώνομαι γιατί έχω πολλα τρεχάματα αυτή τη βδομάδα και Τετάρτη έχω εκτός έδρας μίτινγκ επαγγελματικό. Μάματα.

Τουλάχιστον θα χάσω κάνα κιλό. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κουκλιτσες μου, κοριτσακια μου τι κανετε; TARA τι ηταν καλε αυτο που περασες θεε μου, η Παναγιτσα αγαπαει το αγγελουδι σου! ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΠΑΓΩΤΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ! μακαρι να ειστε ολα τα κοριτσακια μου καλα, αυτο πανω απ ολα! Δεν προλαβαινω να διαβασω πολλα τρεχετε, αλλα ευχομαι σε ολες το καλυτερο!

tsipouritsa! δεν παιζεσαι!

χαχαχαχααχαχαχαχα!!! καλημερα μωρο μου γοργονες μου !! ψυχουλες μου !!!

βασικα θα για την ταρα μου πρωτα που ο μπομπιρακος θα το εκανε παλι το θαυμα του πω ! πω!! βρε παιδι μου τι κανουν ωρες ωρες αλλα ειναι μικρα και δεν εχουν αναπτυξει το ασθημα του φοβου και του κινδυνου αχ !! ποσες φορες με εχει φοβησει η μπουμπου μου καθε μερα και απο ενα και ετσι χοντρα βρε κοριτσια . μερικες φορες δεν ξερω τι να περιμενω απο το κοριτσι αυτο . επομενος ταρα μου τα ματια μας πρεπει να εχουν φωτοκιταρο και να πιανουν ολλες τις κινησεις τους πολυ βασανιστηκο αλλα ευτηχος που ηταν μεχρι εκει και δεν εχει και συνεχεια . αχ!! ψυχες μου τι μας κανεται αλλα ειναι γλυκες μορε δεν μπορω ουτε να τα μαλωσω μετα απο τετοια λαχταρα που εχουν περασει . οσο για την σοκωλατα αντε βρε σιγα το εγκλημα να ξερεις οτι καλα εκανες και την εφαγες γιατι ο φοβος στην αρχη στην καρδια κανει γρηγορους χτυπους και μετα απο το σοκ πεφτουν αποτομα επομενος μια σοκολατα η ενα ποτυρακι ποτο ζεστενουν τα γραναζια και λειτουργουμε ποιο καλα και χωρις κανενα προβλημα υγειας ως μια μικρη συμειοση .

οσο αφορα το χαμομιλακι να σου ζησει η ψυχουλα σου μωρο μου παντα να ειναι καλοτυχος και υγεια μακια στα μουτρακια και χαρηκα για εσενα μωρο μου μπραβο !! :lol:

μαεστρια μου περασηκα κουκλα μου αχ!! αυτη η εποχη και εμενα ο μεγαλος ειναι αρωστουλης αλλα τι να κανουμε παιδι και εσυ φυσηκα χαχαχαχα!!1:mrgreen::mrgreen:

ελλι μου -del -λετα-διονησια πολλαααααααα πολλλλλλλλλλααααα φιλακια !!

ελιζακι μου ποσεχε με το περπατημα σου ολα θελουν την ρεγουλα τους οχι βιασηνη . και επιπλεον θα πρεπει να διαλεξεις παπουτσι αναλογα που θα πεπρατας δηλαδι αν ειναι σε ασφαλτο-χωμα κλπ . οι κραδασμου τον ποδιων κανουν πολλα και επειπλον ενας ανθρωπος με περισωτερο βαρος θελει καλητερο παπουτσι γιατι εχει ποιο δυαντους καρδασμου . και επιπλεων πριν ξεκινησεις το πεπρατημα η κατα την διαρκια κανε διατασουλες για να μην εχεις τραβηγματα και πονακια . μακια μακια!!

αρχηγε μου ελπιζω να εχει βρεθει ο ισιος δρομος για την δυσκολια που περνας !! μακια στα μουτρακια και εχεις ολοι την αγαπη μας !!

γιωργια εσενα σε εφινα παντα στο τελος γιατι αραγε εεεεεεεεεεε!!! χαχαχαχα!! πρωτον ψωνια εμεις ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! χαχαχα!! αλλα ειναι ωραιο πραγμα η εκδυκηση χαχαχα!! καλο εεεεεεεεε!! βρε εμενα μου αρεσουν οι φατσες που κανουν οι αντρες οταν τους λενε αυτα για τις γυναικες τους μηλαμε τρελενομαι απο το γελειο χιχιχιχιχι!!

να σου πω και κατι ακομα ο γιοκας σου σε καλομαθενει ετσι ασε τις κρεπες κατα μερος ακους εκει κρεπα και χυμο φτου ! φτου ! κακα χιχιχι!! καλα εκανες μωρε ας κανεις και εσυ μια γουρουνιτσα χιχιχι!! οσο για τα ποδαρακια σου μωρο μου ειναι ατημο πραγμα αυτο το θεμα που εχεις ΠΡΟΣΟΧΗ ετσι γιατι σε γουσταρουμε στο παρεακι μας!! :tongue:

τωρα να πω για εμενα εχω να πω οτι χθες πηγα στην γυμναστικη μου εφτυχος ο γυμναστης ηταν πτωμα και ετσι δεν μου εβγαλε ολο το λαδι μου χαχαχα!! μετα λογο οτι χθες δεν μαγειρεψα η ντεμπελα αγορασα απο το σουβατζιδικο για τον καλο μου ενα κοτοπουλο στην σουβλα και πηγα εγω να τα παρω χιχιιχι!! βρησκω ενα παλικαρι που ημουν πολυ φουλ ερωτεμνενησ οταν ημουν στο σχολειο με βλεπει μου λεει ντιανακι μου εσυ εισαι παθενω ενα σοκ εσωτερικο λεω και εγω παει ειμαι χαλια και εχει φρικαρει ο ανθρωπος .:shock:. και τι γυρναει και μου λεει βρε εσυ εχεις γινει κουκλα ποιο ομορφη απο ποτε (πηγε η καρδια μου στην θεση της χιχιχι) ελα ! του κανω εγω οχι βρε αληθεια λεω εχεις δυο παιδακια και εχεις τετοια κορμαρα (αχ και να με εβλεπε πριν δυο χρονια ) φτου !φτου ! . ενα σουβλατζιδικο να με κειταει και εγω να εχω γινει μπατσαρι μηλαμε !! χαχαχα!! που να ηξερε ο κακομηρεις για να χασω τοσο βαρος τι εχω κανει χιχιχι!! εμεις ψωνια ποτεεεεεεεεεε!!! :mrgreen::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Jenia τι ωραίο αίσθημα να σε φλερτάρουν!! Γυναίκες είμαστε μας αρέσει μας κολακεύουν !!! Ποσά κιλά ήσουν 2 Χρόνια πριν;;;

ΧΙΧΙΧΙΧΙ!! 94 κιλα χαχαχα φαλενουλα χιχιχιχι!! σημερα 69 κιλα και υψος 1,76 :tongue:

Καλημέρα γοργονες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σήμερα έχω καλή διάθεση!

1) Έχω φτάσει στη δουλειά χωρίς να συγχιστώ με κανέναν οδηγό!

2) Βρήκα αμέσως πάρκινγκ! (με λυπήθηκε ο θεός)

3) Κυριακή -Δευτέρα έκανα τη γυμναστική!!!- (διάδρομο, βάρη..)...με στόχο να κάνω όλη τη βδομάδα (ελπίζω να αντέξω). Βέβαια 21.00 το βράδυ...ΑΛΛΑ...από το ολότελα.....

4) Είδα χθες μία πάρα πολύ ωραία ταινία...συγκινητική! ....la rafle (λέγεται) ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ!!!!!!

5) ....σκέφτομαι να πάρω άδεια Πέμπτη -Παρασκευή..., αλλά το σκέφτομαι ακόμη..τη χρειάζομαι για να σπάσω την καθημερινότητα έστω και για 2 μέρες!

ααααα.....elli v????? τα κατάφερες βρε θηρίο με το τσιγάρο;;;;;;;;;;;;

.....έμεινα η τελευταία των μοϊκανών, μάλλον...ήρθε η σειρά μου!!!!!

Άντε να δούμε!!!

Φιλιά σε όλες τις δυναμικές γοργόνες!!!!

Καλημέρα jenia- καλημέρα leta!!!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

2779043k1xddwwp4p.gif

Θα την παω για ενοργανη την κορη μου νομιζω! Αφου καταφερε και κρεμαστηκε το θηριο και δεν επεσε στο κενο, σημαινει οτι εχει δυνατα χερια! Ο αντρας μου ειπε οτι του φαινοταν ψηλοτερη χθες... μπλακ χιουμορ!

Φιλεναδα Θεσσαλονικια, δεν ειμαι πετσι και κοκκαλο, μια χαρα ειμαι τωρα! Και ευτυχως, ο μεταβολισμος μου δουλευει πολυ καλα πλεον, και δε στερουμαι τιποτα.

Ντινα, ποσα ακομα θελεις να χασεις παιδι μου? Εισαι τελεια τωρα!

Χαμομηλακι, να σου ζησει ο νεοφωτιστος!

age.png age.png

Καλημέρα ζωή!!!μια χαρα ξεκίνησε η μέρα!!!τελικά ισχύει ότι η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται!!! Εγω πάω γυμναστήριο και κάνω pilates!!το συνιστώ ανεπιφύλακτα είναι η καλύτερη γυμναστική!!!

Jenia με διατροφή εχασες Ολα αυτά τα κιλά;;;Μπράβο κορίτσι μου!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...