Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Πάντως Έλλη θα δεις διαφορές, να τρελαίνεσαι.

1) Σου μένουν ψιλά στο πορτοφόλι. (ΜΕΓΑΛΟ θέμα)

2) Δεν βρωμάει τόσο η αναπνοή σου όταν ξυπνάς.

3) Δε λαχανιάζεις εύκολα. (ακόμα κι εγώ που 'μαι χοντρή)

4) Αγκαλιάζεις το παιδάκι σου (τα παιδάκια σου) και δε σκέφτεσαι ότι βρωμοκοπάς

5) ΔΕΝ βρωμοκοπάς!

6) Δε μυρίζουν τα ρούχα σου καπνίλα.

7) Εντοπίζεις την τσιγαρίλα από χιλιόμετρα.

8 ) ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ πλέον την τσιγαρίλα.

9) Φιλάς τον κόσμο (ποιον κόσμο; ασπασμό καλέ εννοώ, πονηρές) άνετα, γιατί δε φοβάσαι τόσο πολύ μην βρωμάει το στόμα σου!

ΧΕΧΕ!

Μπρέηκ φρι παιδάκι μου να ησυχάσεις!

Αι χοουπ, αι γουιλ.....ta prasina me noiazoyn kai me koftoyn....:mrgreen:

Όχι ότι είμαι υπεράνω του Νο 1, αλλά τελευταία δε μπορώ να πω ότι σπαταλούσα πολλά λεφτά γι΄αυτό το θεματάκι...

Το 'χω δει μαρή το βίντεοκλιπ (εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια), γι' άσχετη μ' έχεις. :mrgreen:

Μαμάτο δεν είναι;

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Όχι, αντιθέτως πολύ πιο σχετική από μένα...:cool::P

Πολύ γέλιο το κλιπάκι

....είδες βρε νοικοκυροσύνη; να, αυτά βλέπω κι εγώ να παίρνω το καλό παράδειγμα..........:roll::mrgreen::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

....είδες βρε νοικοκυροσύνη; να, αυτά βλέπω κι εγώ να παίρνω το καλό παράδειγμα..........:roll::mrgreen::tongue:

Απ' τον Φρέντυ θα πάρουμε καλό παράδειγμα;

Κατάλαβα, θα προκόψουμε ακόμα περισσότερο. :tongue::tongue::tongue:

DEL χαιρετάς την Ντίνα (γεια σου Ντινάκι :mrgreen:) ή φεύγεις κι εσύ; Με μπέρδεψες!

Καθίστε καλέ και θ' αργήσω να φύγω σήμερις. (μα τι αλτρουϊσμός :tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ δεν φεύγω ακόμα... σας είπα ότι βαριεμαι φρικτά;;;;;

θέλω να κοιμηθώ και να ξυπνήσω σε 2 εβδομάδες και να έχει γίνει η μετακόμιση και όλα να έχουν τακτοποιηθει!!!!!

επίσης επειδή δεν θα τρωω να έχω χάσει και 4 κιλά!!!!!!

Διαφημίσεις

εγώ δεν φεύγω ακόμα... σας είπα ότι βαριεμαι φρικτά;;;;;

ΝΑΙ! :mrgreen:

Αχ, εγώ απ' την πρωινή ταλαιπωρία κονόμησα - ΦΥΣΙΚΑ γιατί είμαι αρρωστιάρα - κρυολόγημα. Ήδη πρήστηκαν αμυγδαλές και πονάνε, μάτια τσούζουνε και κεφάλι "κουδουνίζει".

Και είναι μόλις Δευτέρα!!! :rolleyes:

Υ.Γ. Ευτυχώς πέρασε ο χάζμπαντ και μ' εφοδίασε με depon.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τι κανουν τα κοριτσακια που εμειναν εδω στο παρεακι?

τσιπουριτσα...μαεστρια...περιμενετε να περασει η ωρα να πατε πιτακι εεεεεεεεεε (σπιτακι)...

μαεστρια ελπιζω να μη σε ριξει και πολυ το κρυολογημα σου...

τσιπουρακι μου...δεν μας ειπες σε ποια περιοχη βρηκες το σπιτακι σου?

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!!!!!!!!

Ταρα σούπερ οι υπογραφές!!!!!!!!!

Ευχαριστω! Βρεθηκε ομως και μια κοπελα που μου ειπε οτι ειναι τρομακτικες...!

Mωρέ και στο σπίτι μου να ήμουν, στον καναπέ, σκεπασμένη με την κουβερτούλα και ζεστό εσπρεσσάκι με γάλα (είμαι εφοδιασμένη :tongue:), να 'βλεπα κανένα "Six Feet Under" (είναι η σειρά που βλέπω αυτό το διάστημα), δε με χαλούσε!!!

Εδω εχει ζεστη παντως. Πηγαμε στο αττικο ζωολογικο παρκο σημερα με αμανικα και καπελα. Θα σας κανω αντιγραφη σε λιγο τι μου συνεβη, γιατι δε μπορω να τα ξαναγραφω...

Το Six feet under το τελειωσα φιλεναδα. Καπου με ειχε κουρασει, ολο σεξ και μαστουρα βρε παιδι μου! Τα τελευταια επεισοδια ομως ειναι πολυ καλα!

γιωργια ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον σου για τη μαρια και για τις συμβουλες σου...μεχρι τωρα εκτος απο τα σπρει αερολιν και φλιξοταιντ της εδεινα και οτριβιν για να ξεμπουκωνει...σημερα μου ειπε η παιδιατρος να ξεκινησουμε και ενα σιροπι για το βηχα το μουκοθιολ και αν μεσα στην εβδομαδα δεν καλυτερεψει θα ξεκινησουμε αντιβιωση...

Γιατι τοσα πολλα φαρμακα βρε παιδι μου? Και αντιβιωση? :roll:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Φοβάμαι μην αδυνατίσω πολύ και γίνω έτσι!!!!!!

2058064216_7d0163f4b3_o.jpg

Δηλαδης βρε κοριτσια, οταν παμε στον αλλο κοσμο, ετσι θα ειναι τα γοργονοκορμακια μας :confused::roll:

Τσιπουρα, εισαι ανεπαναληπτη!!!!!!!!!!!!

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=599759&postcount=11189

Την τελευταια προταση μην τη διαβασετε!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ευτυχως βρε κοριτσι μου!! Αγιο ειχε η μικρη!!! Και την διαβασα την τελευται προταση αλλα δικαιολογεισαι μετα το σοκ που περασες!!!

Αν ανοιξω θεματακι με παιδικα ατυχηματα με αισιο τελος, θα γεμισω πρωτη απειρες σελιδες. Ο μικρος μου (17 σημερα) ειναι πλουσιος σε ιστορικο!!!!

Ελλη, εισαι φοβερη!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Και να ξερεις οτι ολα ειναι στο μυαλο σου. Απο σενα εξαρταται να αντιστεκεσαι και να πειθαρχεις. Ηδη τα εχεις καταφερει παρα πολυ καλα. Απλα μην το ξαναβαλεις το ρημαδοτσιγαρο ουτε στο χερι σου.

Mpapάκι, κανει κρυο, δουλεψα το σαββατο, σημερα ειναι η καθιερωμενη ομαδικη κοπανα λογω εμποροπανηγυρης, και εκμεταλευομαι την ευκαιρια να συμαζεψω το ασυμαζευτο για πολλες μερες σπιτακι μου, αλλα και να ξεκουραστω.

Και....

πηγα λιμπιστηκα μια σοκολατα που ετρωγα παλια, την αγορασα, εσπασα δυο σειρες και τις ΕΦΑΓΑ. Αι στα κομματια!!! Και οπως φιανεται αντι το οριο των Χριστουγεννων που εχω θεσει, με βλεπω να το μετακομιζω κατα Πασχα και ΑΝ!!!!!

Α!!! Να πω κι εγω το πρωινο μου (οπως και η Ντινα). Λοιπον δεχομαι πρωινη επισκεψη, κανουμε καφεδακι και λεει ο σερ (επισκεπτης) κατι κοπλιμεντα που προφανως σαστισε :roll: οταν με ειδε και του ξεφευγαν μπροστα στο συζυγο. Οταν το συνειδητοποιησε γυρισε και του ζητησε συγνωμη αλλα ηδη ο δικος μου ειχε μεινει καγκελο!

Ευτυχως που ειμαστε εκτος απο γοργονες και καλα κοριτσια και δεν "καβ@λ@μΕ καλαμι!!!!!! Ετσι Ντινα???????

Το χαμομηλακι λογικα εχει βαφτισει τον πρωην μπεμπη (το ονομα περιμενω να το επιβεβαιωσω) αλλα δε σηκωνει τηλεφωνο. Παντως το θεμα δουλειας που ειχει, τακτοποιηθηκε!!!

Μακια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

:shock::shock::shock: Ok! γνωστό! το κακό δεν αργεί να γίνει!

πάλι καλά! πάει κι αυτό! ηρέμησες τώρα;;;;

tara ευτυχως ολα καλα ειναι τωρα!!εγω θα ετρωγα πολυ περισσοτερο απο το αγχος και το στρες!!!

κοριτσια λεω να κανω για βραδυνο:αβγο,σαλατα(ντοματα,αγγουρι,πιπερια),1 κομ φετα και 1 φετα ολικης αλεσης!!καλα ειναι??η ειναι πολλα για βραδυ???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kι εγώ το ελπίζω, είναι πολύ φορτωμένη εβδομάδα.

Εσύ Λιζάκι ποια περιοχή μένεις; :confused:

μαεστρια μου εγω μενω ν.σμυρνη...

πως να μην παθεις σοκ καλο μου κοριτσακι...παλι καλα που βοηθησε ο θεουλης τη μικρουλα σου και δεν βρεθηκε στο κενο...να ναι καλα το παιδακι...

ελλη μου συγχαρητηρια και για το τσιγαρο...αστο να παει στο ... δεν το εχεις αναγκη...

βρε κοριτσακια εσεις που ασχολιστε με τη γυμαμναστικη να ρωτησω κατι? λιγο καιρο τωρα εχω αρχισει περπατημα...οχι καθε μερα βεβαια αλλα το παλευω...εδω και λιγες μερες εχω παρατηρησει οτι οταν ανοιγω το βημα μου...δηλαδη κανω πιο γρηγορο περπατημα ...με καινε τα ποδια μου...μπροστα στο καλαμι...τι κουλο ειναι αυτο γνωριζει καμια? με καινε παρα πολυ και φυσικα αποτελεσμα ειναι να ποναω σε κεινο το σημειο...αχχχ αν ξερει καποια γοργονιτσα ας μου πει και εμενα...

ευχαριστω...

καλο σας βραδυ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...