Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μονο αλαζει ο κοσμος ακομα και εγω εχασα ενα κιλο μεσα σε μιαμηση ημερα τι περπατημα ερηξα μεχρι να γενηθει το μωρο και να δω και την κοπελα δεν φανταζεσται ενα αρεταιειο το εκανα και 10 σβουρες τι να σας πω καλα ειναι να γεννας αλλα και οι απεξω τραβανε ζορι αφανταστο. ευχαρηστω για την γλυκια σου κουβεντα :P. να εχεις και εσυ το ζουζουνι σου καλα

Σκέψου τι πάθανε οι δικοί μου που με περίμεναν 10 ώρες!!!!!Λιώσανε τα παππούτσια τους!!!!Ειδικά ο τρελαμένος μπαμπάς!!!!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου να χαίρεσαι και εσύ την οικογενειά σου!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα σε όλες τις γοργόνες και μην ξεχνάτε ότι το κολύμπι είναι ευεργετικό για μας!!!

Jenia να σας ζήσει ο μπέμπης...και σύ να είσαι καλά και να τον γεμίζεις δώρα...είμαι πολλαπλή θεία και προπονημένη!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Bonjourakia κι από εμένα :D

μία μερα δεν "μπήκα" και τώρα έχω να διαβάσω ...... 3τομο έργο......

επειδή πήζω τρελά, σας λέω μία καλημέρα, συγχαρητήρια στην jenia για τον ανηψιό!!!!!!!!!! και καλώς μας ήρθαν οι καινούργιες!

θα προσπαθήσω να τα διαβάσω το μεσημεράκι

να ενημερώσω ότι προχθές στους πεθερούς Κιουρία με τα όλα μου αλλά και χθες που βγήκαμε για φαγητό με ένα φιλικό ζευγάρι.

(μπριζόλα μοσχαρίσια + χόρτα + αγγουροντομάτα + λίγο τζατζίκι + νερό. Στα υπόλοιπα τύπου πατάτες, σαγανάκια, ψωμιά, μπύρες κλπ δεν είπα ουτε καλησπέρα που λέει και η αρχηγός)

είμαι περήφανη που τα καταφέρνω, μου ανεβάζει την ψυχολογία πάρα πολύ (ειδικά μία εποχή που η ψυχολογία μου δεν ήταν καθόλου καλή απο άλλους λόγους)

σας φιλώ και σας ευχαριστώ πολύ πολύ!

επειδή πήζω τρελά, σας λέω μία καλημέρα, συγχαρητήρια στην jenia για τον ανηψιό!!!!!!!!!! και καλώς μας ήρθαν οι καινούργιες!

να ενημερώσω ότι προχθές στους πεθερούς Κιουρία με τα όλα μου αλλά και χθες που βγήκαμε για φαγητό με ένα φιλικό ζευγάρι.

(μπριζόλα μοσχαρίσια + χόρτα + αγγουροντομάτα + λίγο τζατζίκι + νερό. Στα υπόλοιπα τύπου πατάτες, σαγανάκια, ψωμιά, μπύρες κλπ δεν είπα ουτε καλησπέρα που λέει και η αρχηγός)

είμαι περήφανη που τα καταφέρνω, μου ανεβάζει την ψυχολογία πάρα πολύ (ειδικά μία εποχή που η ψυχολογία μου δεν ήταν καθόλου καλή απο άλλους λόγους)

Μπράβο κοριτσάκι...συνέχισε έτσι γερά και με τσαμπουκά!!!!:-D:-D:-D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

κοριτσια ο ανιψιος μου γενηθηκε 04/06/2010 1:20 πμ 3320 και 51 ποντοι ειναι μελανουρι , εχει μαυρο μαλι , σαρκοδι χιλια εναςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς κουκλοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς !

αρε ομορφοσογο που ειμαστε φτου ! μας , φτου ! μας ναι ειμαι και πολυ ψωνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! :tongue::tongue::tongue:

Να σας ζήσει το μπεμπεεεε!!!!:D:D:D Να είναι γερός και καλότυχος!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!όμορφες γοργόνες!!

Παρασκευούλα ζάχαρη Παρασκευούλα μέλι!!(και δεν παχαίνει:tongue::tongue::tongue:)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Kαλημεραααααα

Ξενια να σου ζησει ο κουκλοανηψιοςςς!!!

Χτες εκανα γυμναστικη μεν, εφαγα κατι σταφιδες μετα ομως:rolleyes:. Περιπου 100 γραμμαρια... Ειχα λιγουρες, δεν φταιω εγω κυρ προεδρεεεε:mrgreen:..

Ενιωσα απιστευτες τυψεις ΑΦΟΥ περιδρομιασα...

Σημερα λεω να κανω την ομελετα που προτεινε μια κοπελα λιγες σελιδες πισω(δεν θυμαμαι πια) στο φουρνο.

Ανυπομονω να ζυγιστω αυριο για να σας πω και επισημα να μου κατεβασετε κανα κιλο:mrgreen:!!

wcBmp3.png

Μπραβο τσιπουριτσα που κρατησες χαρακτηρα!!!!!!!! ετσι σε θελω ...

και αυτη η χαζη ψυχολογια που μας χαλαει ...δεν θα της περασει στο τελος θα γινει το δικο μας!!!!!

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Kαλημεραααααα

Ξενια να σου ζησει ο κουκλοανηψιοςςς!!!

Χτες εκανα γυμναστικη μεν, εφαγα κατι σταφιδες μετα ομως:rolleyes:. Περιπου 100 γραμμαρια... Ειχα λιγουρες, δεν φταιω εγω κυρ προεδρεεεε:mrgreen:..

Ενιωσα απιστευτες τυψεις ΑΦΟΥ περιδρομιασα...

Σημερα λεω να κανω την ομελετα που προτεινε μια κοπελα λιγες σελιδες πισω(δεν θυμαμαι πια) στο φουρνο.

Ανυπομονω να ζυγιστω αυριο για να σας πω και επισημα να μου κατεβασετε κανα κιλο:mrgreen:!!

bonjourrrrrrrrrrrr ΓΟΡΓΟΝΕΣ !!!

Μινουλα δεν πειραζει ...σταφιδες εγφαγες οχι σουβλακια καλεεεεε!!! :tongue:....ειπαμε να τρωμε συντιριτηκα ...οχι να πεθαινουμε κιολας ;)

Καλημεραααααααααααααααα τσιπουριτσα !!!

μια χαρα τα πας....ΣΥΝΕΧΙΣΕ ετσι και να δεις που οι ''θυσιες'' σου θα πιασουν τόπο !!!!......ασε που το ψωμι, τα γλυκα , οι μπυρες κτλ δεν προκειται να σου ''κρατησουν μουτρα'' που δεν ειπες ουτε καλησπερα :tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα γοργόνες....Βίκυ ξέχασες από την λίστα την soula33....Εγώ αύριο έχω ζύγισμα και θα σας ενημερώσω για την πρόοδό μου αν και νομίζω κάτι έχω κάνει....Αχ να δω το 7 μπροστά και δεν θέλω τίποτα άλλο.....

Ξανθηηηηηηηηηηηηηηηη μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

και το 7 μπροστα να μην δεις....ΜΗΝ πεφτεις...θα το δεις....αλλωστε οπως εχω ξαναπει θελει ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ.....και θα ερθει και το 7 μπροστα...μη σου πω και το 6 8-)8-):cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

κοριτσια ο ανιψιος μου γενηθηκε 04/06/2010 1:20 πμ 3320 και 51 ποντοι ειναι μελανουρι , εχει μαυρο μαλι , σαρκοδι χιλια εναςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς κουκλοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς !

αρε ομορφοσογο που ειμαστε φτου ! μας , φτου ! μας ναι ειμαι και πολυ ψωνιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! :tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάκι και πάλι να το χαίρεστε!!!

1441915csw094iaau.gif

Τσιπούρα είσαι μεγάλη!!!

Ένα μεγάλο, μεγάλο, μεγάαααααααααααααααααλο

b.gifr.gifa.gifv.gifo.gif

Κοριτσάκια εγώ στα ίδια. Χωρίς πολλές ατασθαλίες, αλλά με λίγο παραπάνω φαγητό.

Κάνω διατροφή, αλλά όχι όσο λίγη θα ήθελα. Είπαμε, τουλάχιστον δε βάζω. :mrgreen:

Αν γίνει το κοσμοϊστορικό και χάσω κανένα γραμμάριο, θα σκάσουν πυροτεχνήματα και θα το καταλάβετε όλες!!!

Καλημέρα σε όλες!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βίκη74 λογικά ετσι είναι τα χάλια μου όπως τα έγραψες αλλα σήμερα που θα παω στο διαιτολόγο αν προκύψει καμμια διαφορά (δλδ εκεινο το 74 να ειναι παραπανω κλαψ κλαψ ) θα ενημερώσω.

georgiamami τι να κανω βρε που μου αρέσουν τα σιροπάκια???(χα χα)

Προσπαθώ να κόψω τη ζάχαρη μωρε αλλα ολο ξεφευγω.Και να φανταστείς ότι παλιότερα επινα τρεις καφέδες με τόση ζάχαρη!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα το απόγευμα αν θα πιω βαζω ζαχαρίνη.

Αχ ρε κορίτσια εχω αγχος που θα παω διαιτολόγο λες και θα παω σε γυναικολόγο ή οδοντίατρο .Ελεος!!!

πριν πολλά πολλά χρόνια έπινα τον καφέ μου με 3-4 κουταλιές ζάχαρη ακριβώς σαν κι εσένα αλλά μία μέρα είπα άη στο δι@λακο πια και τέρμα με τη μία η ζάχαρη. Είπα στον εαυτό μου : "ο καφές δεν είναι υποχρεωτικός, αν θέλεις να πιεις θα τον πιεις σκέτο, αλλιώς καθόλου"

να σημειώσω ότι είμαι coffee addict ..... αλλά μετά απο 1-2 εβδομάδες μια χαρά, τώρα δεν μπορώ να διανοηθώ ζάχαρη στον καφέ, αν κάνουν κάποιο λάθος μου έρχετε μπλιαχ!!!!!

δοκίμασε το γιατί εκτός από τις θερμίδες η ζάχαρη "βοηθάει" στην δημιουργία λιποκυττάρων

Διαφημίσεις

Αύριο έχει ζύγισμα...... :mrgreen: είμαι περίεργη να δω τί θα δείξει το ρημάδι

από κιλά δεν περιμένω να δω πολλά πράγματα, ο μεταβολισμός μου είναι γενικά σκ@τουλες αλλά νοιώθω ότι έχω ξεφουσκώσει αρκετά

Να σας πω ότι και σήμερα θα είμαι πάλι έξω αλλά ευτυχώς σε κολητούς μου οπότε έχω κανονίσει το μενού: (μπιφτέκια και ψητά λαχανικά)

αύριο το μεσημέρι βάπτιση, ελπίζω να βρω κάτι να μασουλίσω χωρίς να τα διαλύσω όλα.........

(λύσσαξα να βγαίνω μωρέ τι έπαθα εγώ που ήμουν domestic fish???)

καλό μας σκ και πολύ καλό μας κουράγιο

το τέλειο μας σύνθημα :

ΜΙΛΑΜΕ, ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ..... ΜΑΣΑΜΕ!!!!!! :D

πάμε δυνατά, δικό μας!!!!!!!!

ξέφυγα το ψάρι... χιχιχιχιχιιιιιι ;)

Λοιπον καλησπερα και απο μενα !

Ειμαι η Πελαγια!!!

ηλικια 20

υψος 1,55

βαρος τωρα 60

βαρος αρχικο 55

επιθυμητο 50

Θελω πολυ να τα χασω αυτα τα 10 τα 5 ειναι απο την εγκυοσυνη αλλα θελω να χασω αλλα 5 bonus!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

ΒΙΚΥ74[/b];413904]πατρα ..............μην ξεχνατε την πατρα!!!:D:D:D:wink:

Hello!Βικουλα μου δεν σε ξεχασα. Μονο που νομιζω πως η Πατρα απεχει απο Αθηνα περιπου 1 -1:30 ωρα. Αρα κοντα. Παρεπιπτοντως, τι δομος ειναι αυτος βρε κοριτσα η Αθηνων-Πατρων???? Και θελουν να πληρωνουμε και διοδια τρομαρα τους. Αυτοι επρεπε να μας πληρωνουν για ψυχικη οδυνη. Εμεις θελουμε ωωωωωωωωωωωωωωρες για να φτασουμε απο τους 4 οριζοντες της Ελλαδας. Εννοουσα αν υπαρχει Κρητη, νησια γενικοτερα που η προσβαση ειναι καπως δυσκολοτερη.

ΒΙΚΥ74[/b];413906]καλως να τον δεχτεις γεωργια μου!!!καλο σαββατοκυριακο να εχετε!!!:D

Ευχαριστω πολυ. Τον καλοδεχτηκα ηδη και πεταω δυο φορες. Ο λογος ειναι οτι εχθες καλοδεχτηκα και την μανουλα μου για ολο το καλοκαιρι. Αυριο θα μας τραπεζωσει. Κορες, γαμπροι, εγγονια. Και εχουμε και το μνημοσυνο του πατερα. Χαρες και λυπες πακετο.

pelagia[/b];415458]Λοιπον καλησπερα και απο μενα !

Καλωστο νεαρουλι μας. Ετσι μπραβο. Απο τωρα που ειναι λιγα να προσεχεις γιατι αν τα αφησεις και στρογγυλοκαθησουν πανω σου, δεν τα ξεβολευεις ευκολα.

Καλη επιτυχια.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

g.gifo.gifr.gifg.gifo.gifn.gife.gifs.gifempty.gifc.gifl.gifu.gifb.gif

1317736cv02832z1y.gif

YMNOS !!!!!!!!!

[/url]

1)αχιλλεας

ετων 36

υψος 1,70

αρχικο βαρος (1-3-2010) 80

σημερινο 73

επιθυμητο βαρος (στοχος) 65.

2) Georgia mami,

ετων 42,

υψος 1,63,

αρχικο βαρος (16-1-2010) 92,5,

σημερινο 85,

επιθυμητο βαρος (στοχος) 68.

3)mpap

ετων 33

Υψος 1,62-1,63

σημερινο βαρος 47

επιθυμητο (στοχος) 52

4)JENIA

ετων 28

υψος 1,76

σημερινο βαρος 74 (το αναποδο του αρχηγου)

επιθυμητος στοχος 66

5)Mina G

Ετων = 33

Υψος = 1.62-1.63

Αρχικο βαρος (μεσα Φεβρουαριου) = 68,5

Τωρινο Βαρος 60

Στοχος = 57???

6)Nefelli

Ετων = 33

Υψος = 1.63

Αρχικο βαρος = 62,5

Τωρινο Βαρος = 57.5

Αρχικός Στοχος = 54

7)ΤΑRA

ετων 39

υψος 1,78

βαρος 71,5

στοχος 69

8)ziu-zitsu

ετων - 25 (η μικροτερη χοντρούλα ειμαι εδω μεσα???

υψος - 1,66

βαρος (αρχικο) - 3/5/10 - 71κιλα

σημερινό βαρος - 68,5

επιθυμητο βαρος - 60 (καλα και τα 58 δεν θα με χαλασουν

9)NIKOLEKAKI

Ετών: 35

Ύψος: 1,62

Βάρος: 61

Στόχος: 54 (53, 52... στην πολύυυυ αισιόδοξη version)

10)elli v

Ετών: 39

Ύψος: 1,73

Αρχικό βάρος (23/2/2010): 79

Σημερινό βάρος: 71

Επιθυμητό βάρος: 63

11)MIA MANOULA

ετων 33 το καλοκαιρακι

Υψος 1,57

αρχικο βαρος 72

τωρινο βαρος 69

στοχος οσο πιο χαμηλα, τοσο πιο καλα

12)ελιζα

Ετών: 30

Ύψος: 1,60

Αρχικό βάρος: 98+2 (δεν αντεχω να δω τον τριψυφιο)

Σημερινό βάρος: μην το επαναλαβω

Επιθυμητό βάρος: 65 (για αρχη) και στα 63 κουκλα ημουνα και δεν θα ξαναγινω...

13)Ιωάννα

ετών 34

ύψος 1,72

βάρος 95 κιλά

επιθυμητό 85 κιλά

14)zoitheodos

Ετών 31

ύψος 1,68

αρχικο βάρος 79 κιλά

τωρινο βαρος 59 κιλά

επιθυμητό 57 κιλά

15)ΒΙΚΥ74

ετων 36

υψος 1.67

αρχικο βαρος 77

σημερινο βαρος 70.3

επιθυμητος στοχος 65-63

16)τιγρακι:

ηλικια:29

υψος : 1.64

αρχικο:77.9

βαρος : 74.5

επιθυμητο :62

17)kaliopaki

Ετων = 35

Υψος = 1,63

Αρχικο βαρος = 68

Τωρινο Βαρος = 66,6

Στοχος = 62 (σε πρώτη φάση)

1:cool:ΚΥΡΙΑΚΗ_

Ετών = 26

Ύψος = 1,65

Αρχικό βάρος = 88

Τωρινό Βάρος = 88

Στόχος = 68 και αν μπορώ και 65 που είναι το κανονικό μου (βαρυκόκκαλη) .....

19)kounelitsa

Ετών: 26

Ύψος: 1,76

Αρχικό βάρος: μμμμ 63πριν την εγκυμοσύνη....81 μόλις πήγαινα να γεννήσω

Σημερινό βάρος: 74,8 (και που το γραφω με πιάνει κατάθλιψη..)

Επιθυμητό βάρος: 63 (και ο Θεός βοηθός!!!)

20)maestria

αρχικό βάρος Τριψήφιο, άστο καλύτερα

Τωρινό 86

Στόχος 75

21)sofia07

Ηλικία 37

Ύψος 1,67

Αρχικό βάρος 87

Τωρινό βάρος 84

Στόχος 64 (αισιόδοξη)

Ύψος 1,67

22)μινουλα

Υψος:1,61

Βαρος αρχικα: 73,6

Βαρος τωρα: 71,5

Βαρος επιθυμητο: 60

Ηλικια: 33

23)Φλορα

ηλικια 46

υψος 1,65

βαρος τωρα 78

βαρος αρχικο 73

επιθυμητο 68 αντε βαρια βαρια 70...

24)angel_mammy

29

1,63

αρχικό βάρος 96,6

Τωρινό 76,1

Στόχος 54 (ή ακόμα καλύτερα 53)

25)DEL

Ηλικία 31 (σε 2 μέρες)

Υψος 165

βάρος μετά την εγκυμοσύνη 72

τωρινό 65,500

σκοπός 60 (58 είναι τέλειο).

26)Nefelirene

Υψος :1,60

Αρχικό βάρος : 55-56Kg

Σημερινό : 54,5 Kg

Στόχος : Τουλαχιστον 51-52

27)ΤΑΤΗ

ύψος :1,63

Αρχικό και τωρινό βαρος(και όπως το πάω και παντοτινό) : 71,8

τωρινο 70,4

Επιθυμητό : 55

2:cool:nanis

Ηλικια: 28

Υψος: 1,64 :? νομιζω

Βαρος που κουβαλαω: 58 κιλα :oops: (ποτε δε ξεπερασα τα 50)

Θελω να παω :rolleyes: 50 κιλα

29) ΖΩΗ76

ύψος :1,60

Αρχικό βαρος: 67

τωρινό: 58,5

Επιθυμητό : Κανονικά πρέπει να είμαι γύρω στα 52, αλλά και στα 54 καλά είναι.....:wink:

30) ydroxoaki

ηλικια 36

υψος 1.63

αρχικο βαρος 58-75 (ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ 8 ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ)

σημερινο 72

στοχος ΜΕΧΡΙ ΤΑ 58 ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 14!!!!

31)fraoulopoulitsa

Ύψος: 1,69

Αρχικό βάρος:87

Τωρινό βάρος:83

Επιθυμητό βάρος:60

32)ERIANTON

ΥΨΟΣ 1,63

ΑΡΧΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 59

ΒΑΡΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 71

ΤΩΡΙΝΟ ΒΑΡΟΣ 62

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΒΑΡΟΣ 56

33)Ellemphriem

Υψος: 1,64

Αρχικό Βάρος: 55 (αχ παναγια μου)

Τωρινο βάρος: 67

Επιθυμητο βαρος: 55 (Να παω να πνιγω λεω εγω).....

34)Tsipoura

Υψος: 1,70

Αρχικό Βάρος: 98 (27/05/2010)

Τωρινο βάρος: το όμοιον....:oops:

Επιθυμητο βαρος: 78 για αρχή :-)

35)JimDin (Κωνσταντίνα)

Υψος :1,67

Αρχικό βάρος : 67

Σημερινό : 61.200

Στόχος : Τουλαχιστον 56-57

36)Eirini_Dr

Ηλικια : 26

Υψος: 1,68

Αρχικο βαρος: 97 (μια μερα πριν γεννησω ....μετα δε τολμησα να ανεβω για τουσ επομενουσ 3 μηνες!)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 67-65 (με θελει τσουποτη ο συζυγος!!!!)

37)Nadine

Ηλικια :29

Υψος: 1,82

Αρχικο βαρος: 82 (4 μήνες αφού γέννησα)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 71.

3:cool:Margotte

Ετών: 33

Ύψος: 1,67

Βάρος: 73 (Παναγία μου!! Και μόνο που το γράφω ανατριχιάζω....)

Στόχος: 65 (Λέμε τώρα!!)

39)elachl

ΥΨΟΣ 1,65

ΗΛΙΚΙΑ 33

ΑΡΧΙΚΟ 103

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 100

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 80- 75

40)xanp

ΥΨΟΣ 1,70

ΗΛΙΚΙΑ 29

ΑΡΧΙΚΟ 95.4(όχι από την εγκυμοσύνη μετά τα πήρα)

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 80.5

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 70 (για αρχή και όσο πλησιάζω θα το κατεβάζω :-) )

41)Z&P&M

Ύψος:1,73

Τωρινό Βάρος: 73

Επιθυμητό: 63

42)Πελαγια

ηλικια 20

υψος 1,55

βαρος αρχικο 55

βαρος τωρα 60

επιθυμητο 50

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...