Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρααααααααααααααα!

Σήμερα έκανα 1,5 ώρα να έρθω στο γραφείο, γιατί το να πάω μ' αυτό τον καιρό τον μικρό στον παιδικό (ΧΩΡΙΣ αυτοκίνητο) αποδείχτηκε τρελή περιπέτεια, came trophy κανονικό!

Τώρα είμαι ήδη πτώμα και ΚΡΥΩΝΩ (ντύθηκα ελαφρά η ηλίθια!)...

Το καλό;;; Έχασα 400 γρ! Να φανταστείτε έκανα και μια τρελή γουρουνιά με σοκολατάκια το Σάββατο βράδυ, οπότε πάλι καλά να λέμε. :D

Κάνει κρύο καλέεεεεεεεεεεεεεεε!

33821-Clipart-Illustration-Of-A-Cold-Penguin-Mascot-Cartoon-Character-In-A-Hat-And-Scarf-Shivering-And-Surrounded-By-Blocks-Of-Ice.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα Μαεστρία :)

ονειρέψου τη Ζαρούχλα με κρύο, τζάκι και ζεστό καφέ ή σοκολάτα

από το πρωί τη σκέφτομαι....

Mωρέ και στο σπίτι μου να ήμουν, στον καναπέ, σκεπασμένη με την κουβερτούλα και ζεστό εσπρεσσάκι με γάλα (είμαι εφοδιασμένη :tongue:), να 'βλεπα κανένα "Six Feet Under" (είναι η σειρά που βλέπω αυτό το διάστημα), δε με χαλούσε!!!

Πότε μετακομίζεις ψάρακα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα τσιπουριτσα...καλο κουραγιο με τη μετακομιση...βοηθεια σας:tongue:

οσο για το δωρο στην 100η γοργονα πολυ καλο και επειδη ειμαστε πολυ large σαν ομαδα και οχι σπαγγοι της χαριζω και εγω αλλα 10 κιλα :roll:...

καλημερα μαεστρια...επιτελους δροσουλα εεεεεεε...απ οτι θυμαμαι σιχενεσαι τη ζεστη...

φιλακια

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημερα!! Καλη εβδομαδα!!!Καλα χασιματα!!!

leta800[/b];598567]Καλημέρα κορίτσια!!!

Ήθελα να πάω βόλτα έξω με το μικρο σήμερα Αλλά Βρέχει και φοβάμαι να τον βγάλω!!!

Πειναω πολυ γοργονιτσες και το ψυγείο είναι γεμάτο γλυκά!!!

Γιατι καλο μου πεινας??? δεν εφαγες καλο πρωινο?????????????

Προσπαθησε να τηρεις τα 5 γευματα οπως λεμε στις γοργονοσυμβουλες (αν δε τις διαβασες καντο τωρα).

Φυσικο ειναι οταν πεινας να τρως οτι βλεπεις μπροστα σου και στην προκειμενη περιπτωση ανοιγεις το ψηγειο σου και βλεπεις μονο βλακειουλες.

Στο συρταρι φρουτων τι εχεις???? Για κανε μια επιδρομη στο μαναβικο και παρε μερικα φρουτακια και οταν λες οτι πεινας (εγω δεν πιστευω οτι πεινας απλα νιωθεις αμηχανια και νευρικοτητα), φαε ενα μηλαρακι!

Προσεχε γενικοτερα γιατι το μπεμπακι σου πρεπει να παιρνει μεσα απο εσενα θρεπτικα συστατικα και οχι αυτα που μονο κακο θα κανουν σε σενα και σε κεινο.

Tara, η σημερινη μου κοπανα οπως βλεπεις ειναι μονο απο τη δουλεια γιατι εχουμε μια εμποροπανηγυρη στην διπλανη πολη και ολοι υποτιθεται οτι θα ειμαστε εκει για ψωνια. Εγω το μπουχτισα απο την Παρασκευη, εφαγα και τις φτου κακα λιχουδιες και σημερα κανω δουλιτσες στο σπιτι.

Χθες σιδερωνα επι 3 ωρες με ενα ενδιαμεσο time out.

Ε, να ξεκουραστω και λιγο γιατι δουλευα και το Σαββατο με την κ@λ0απεργια.

Maestria, κι εδω κανει κρυο καλη μου γιατι εβρεξε το βραδυ. Αποψε προβλεπω να αναψω καλοριφερ.

Ελιζακι, η δυσφορια στην αναπνοη οφειλεται στα μπουκωμενα πνευμονακια της μικρης. Ξεμπουκωσε τα με πολλα υγρα, τσαγακια, χυμους κλπ, και οσο μπορεις αυτο που σου ειπαμε κι εχθες με το λουτρο. Της δινεις καποιο αποσυμφορυτικο σιροπακι?

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

κοριτσιααααααααααααα μου να σας πω οτι πριν απο 3-4 λεπτα ειχα την τυχη-τιμη να γνωρισω απο κοντα τη φιλη γοργονα ελλη...η οποια καθε μερα περναει κατω απο το σπιτι μου πηγαινοντας στο μαγαζι και το ανακαλυψαμε χτες...τα ειπαμε κανενα 5λεπτο γιατι επρεπε να παει στο σχολειο της μικρης της...

ελλη μου χαρηκα παραααααααααααα πολυ που σε γνωρισα ... να σου πω οτι εισαι μια κουκλαααααααααααα και δεν χεις πανω σου ουτε μισο κιλο παραπανω...

ειναι θεαααααααααααααααααααα σας λεω...

ελπιζω την επομενη φορα να εχουμε περισσοτερο χρονο στη διαθεση μας και ελπιζω την επομενη φορα να ειναι και αλλες γοργονιτσες μαζι μας...

γιωργια ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον σου για τη μαρια και για τις συμβουλες σου...μεχρι τωρα εκτος απο τα σπρει αερολιν και φλιξοταιντ της εδεινα και οτριβιν για να ξεμπουκωνει...σημερα μου ειπε η παιδιατρος να ξεκινησουμε και ενα σιροπι για το βηχα το μουκοθιολ και αν μεσα στην εβδομαδα δεν καλυτερεψει θα ξεκινησουμε αντιβιωση...

αυτααααααααααααααααα

βικουλα συμπεθερουλα που εισαι?????

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Mωρέ και στο σπίτι μου να ήμουν, στον καναπέ, σκεπασμένη με την κουβερτούλα και ζεστό εσπρεσσάκι με γάλα (είμαι εφοδιασμένη :tongue:), να 'βλεπα κανένα "Six Feet Under" (είναι η σειρά που βλέπω αυτό το διάστημα), δε με χαλούσε!!!

Πότε μετακομίζεις ψάρακα;

την ερχόμενη κυριακή είναι η επίσημη μετακόμιση, είμαι ήδη mule....

six feet under μΕ αρέσει. Εγώ θα ξεκινήσω fringe το έχεις υπόψιν σου;

καλημερα τσιπουριτσα...καλο κουραγιο με τη μετακομιση...βοηθεια σας:tongue:

οσο για το δωρο στην 100η γοργονα πολυ καλο και επειδη ειμαστε πολυ large σαν ομαδα και οχι σπαγγοι της χαριζω και εγω αλλα 10 κιλα :roll:...

καλημερα μαεστρια...επιτελους δροσουλα εεεεεεε...απ οτι θυμαμαι σιχενεσαι τη ζεστη...

φιλακια

ευχαριστώ!!!!! :)

Γεωργία καλοριφέρ;;;;;; αχ τί καλά! μου αρέσει ο χειμώνας!

κοριτσιααααααααααααα μου να σας πω οτι πριν απο 3-4 λεπτα ειχα την τυχη-τιμη να γνωρισω απο κοντα τη φιλη γοργονα ελλη...

μεχρι τωρα εκτος απο τα σπρει αερολιν και φλιξοταιντ της εδεινα και οτριβιν για να ξεμπουκωνει...σημερα μου ειπε η παιδιατρος να ξεκινησουμε και ενα σιροπι για το βηχα το μουκοθιολ και αν μεσα στην εβδομαδα δεν καλυτερεψει θα ξεκινησουμε αντιβιωση...

Ζηλευω!!!!!! Εγω δηλαδη που δεν εχω καμια εδω πανω, πως θα σας συναντησω???? Σνιφ κλαψ!!!!!

Α,,, εχω ιδεα!!!! Χειμωνας, χιονοδομικα (3 εχω γυρω μου) αντε προγραμματιστε ανοδο!!!!!

Το muchothiol ειναι παρα πολυ αποτελεσματικο, Κι εγω το χρησιμοποιω οταν χρειαζεται (εχει ακομη φωτο με πνευμονια????)

Επισης αντι γαι otrivin και τετοια μπορεις να χρησιμοποιεις τα θαλασινο νερακι σε σπρευ απο φαρμακειο το οποιο ειναι εξισου αποτελεσματικο, εχει δοσομετρητη και λουζει τα εσω σωληνακια χωρις να επιβαρυνει το παιδι με κορτιζνονες και αλλα χημικα. Και μπορεις να το χρησιμοποιεις περισσοτερες φορες απο οσες τα μικροσπρευ. Δες το λιγο. Επισης δοκιμασμενο. Ακομα εχω στο ψηγειο απο δαυτο.

Προσοχη, το καθε φιαλιδιο σπρευ να χρησιμοποιειται μονο απο ενα ατομο για αποφυγη μεταδοσης μικροβιων γριπης.

την ερχόμενη κυριακή είναι η επίσημη μετακόμιση, είμαι ήδη mule....

ευχαριστώ!!!!! :)

Γεωργία καλοριφέρ;;;;;; αχ τί καλά! μου αρέσει ο χειμώνας!

Τσιπουριτσα καλημερα. Ξερω οτι στις μετακομισεις χρειαζεσαι χερια. Τι λες να ερθουμε ολες οι γοργονες να βοηθησουμε στην μετακομιση??

Με το αζημειωτο βεβαια. Θα μας κανεις το τραπεζι με ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ!!!!!!και σαλατικον.

Καλος ο χειμωνας κουκλα μου, αλλα οταν εχει ςτη δυνατοτητα να καις καλοριφερ τοσο οσο χρειαζεται χωρις να αγχωνεσαι πως θα ξαναγεμισεις τη δεξαμενη οταν αδειασει. (Το φλεγον θεμα )

Καθε εποχη εχει τις ομορφιες της μα και τις δυσκολιες της.

Ντινακι, ακομη αφαντη???

Με την τοσο αποτομη αλλαγη του καιρου, με πεθαινουν τα ποδια μου!!! Τ'ακους Ελλη??? Και θελω να κανω διαδρομο το απογευμα!!!

Ακουστά σαν τίτλο, αλλά δεν ξέρω περισσότερα. Το Six Feet Under μαμεί ΣΕ λέω! :mrgreen:

Αχ, δεν άντεξα, έβαλα λίγο a/c να ζεσταθώ. Από αύριο μακρυμάνικο!

Τσιπουρίδιον, καλό κουράγιο, οι μετακομίσεις είναι ΑΘΛΙΕΣ, πολύ κούραση και τρέλα γενικώς!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα καληεβδομαδα καλο μηνα !!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα!!

δεν γλιτωνεταΙ απο την παρουσια μου !!!! μας εφτιαξαμ την γραμμηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερα καληεβδομαδα καλο μηνα !!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα!!

δεν γλιτωνεταΙ απο την παρουσια μου !!!! μας εφτιαξαμ την γραμμηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημεραααααααααααα ντινακι...καλως μας ηρθες και παλι...

XIXIXIXIXIXIXIXI!!!!!!!!!

εχω να πω οτι ημουν κυρια οσο δεν σας μηλαγα και χθεσ πηγα για καφε μονη χωρις πιαδια και αντρα με την αδερφουλα μου και περιττο να πω οτι και τι δεν ακουσα χιχιχιχι!! πολυ θετικα σχολια και επιπλεον ειχα συνιαρηστει αναλογος και με το βαψιματακι μου μια και δεν εχω ιδιετερη εκτμημησει στο να καθομαι να βαφομαι αλλα να πω την αληθεια χθες το εκανα και περιττο να πω οτι με ειδε φιλος που ειχε να με δει 4 χρονια και εμεινε καγκελο και μου λεει αμα ηξερα οτι δεν ησουν παντρεμενη θα σου εκανα προταση χαχαχαχα!! :mrgreen:

XIXIXIXIXIXIXIXI!!!!!!!!!

εχω να πω οτι ημουν κυρια οσο δεν σας μηλαγα και χθεσ πηγα για καφε μονη χωρις πιαδια και αντρα με την αδερφουλα μου και περιττο να πω οτι και τι δεν ακουσα χιχιχιχι!! πολυ θετικα σχολια και επιπλεον ειχα συνιαρηστει αναλογος και με το βαψιματακι μου μια και δεν εχω ιδιετερη εκτμημησει στο να καθομαι να βαφομαι αλλα να πω την αληθεια χθες το εκανα και περιττο να πω οτι με ειδε φιλος που ειχε να με δει 4 χρονια και εμεινε καγκελο και μου λεει αμα ηξερα οτι δεν ησουν παντρεμενη θα σου εκανα προταση χαχαχαχα!! :mrgreen:

αααααααρεεεεεεεεεε ντινακι μπραβοοοοοοοοοοο...ολα τα λεφτα εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ετσι ετσι εμπαινε...να σκασουν απο τη ζηλια τους αυτοι που δεν μπορουν να σε εχουν...:rolleyes::roll::rolleyes:

αααααααρεεεεεεεεεε ντινακι μπραβοοοοοοοοοοο...ολα τα λεφτα εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ετσι ετσι εμπαινε...να σκασουν απο τη ζηλια τους αυτοι που δεν μπορουν να σε εχουν...:rolleyes::roll::rolleyes:

και το καλο ειναι ελιζακι μου οτι ο αντρουλης μου μια και δεν ηταν μαζι μας εκανε και περιπολο απο την κεφετερια για να τσεκαρι πως ειμαι και τι κανω χαχαχαχα!! ο ζηλιαρης λιγο βεβαια οχι πολυ χιχιχιχι!!1 :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...