Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Οπως προσεξατε η μορφοποιηση διορθωθηκε (μονη της) κι ετσι καταφερα να φερω τη λιστα μας.

Η 100η γοργονα θα παρει δωρο!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα και σε σενα φιλεναδα...

ευχαριστω για τη συμβουλη...ηξερα οτι ο βηχας ξεσπαει πολυ το βραδυ...θα δοκιμασω να της βαλω εχτρα μαξιλαρι αν και ηδη εχει 2 στο κρεβατι της και μονιμως κοιμαται χωρις αυτα...

ακομα παντως να τις περασει...εσας βρε μανουλες τι σας δινει ο παιδιατρος οταν εχουν τα παιδακια σας φλεματακια ? εμενα η δικια μου ετσι πνιγετε στον υπνο της απο τις μυξουλες που κατεβαινουν στο λαιμο - φλεματακια και γινετε ο κακος χαμος μετα...

1. Φυσιολογικό ορό.

2. Βάζεις να βράσει νερό με βότανα σε μια κατσαρόλα, και κρατάς πάνω από την κατσαρόλα το παιδί κουκουλωμένο με πετσέτα (όπως όταν κάνουμε εμείς καθαρισμό προσώπου). ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

Το αφήνεις να πάρει βαθιές αναπνοές, ώστε να μαλακώσουν οι μυξούλες και να κυλήσουν έξω πιο εύκολα.

3. Βάζεις το παιδί να κάνει ένα ζεστό μπάνιο, με πολλούς υδρατμούς σαν σάουνα να γίνει (οπότε κλείνεις παράθυρα, πόρτα). Του βάζεις όλα τα παιχνίδια που το ευχαριστούν (παπάκια, κούκλες, τάπερ, όλα) και το αφήνεις να παίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιξει τουλάχιστον κανά μισάωρο...μέχρι περίπου ν΄αρχίσει να κρυώνει η ατμόσφαιρα. Μετά το βάζεις να φυσάει μύτη, ξανά και ξανά, ένα-ένα ρουθούνι, μετά και τα δυο μαζί......

Προσέξτε τώρα: η μικρή μου σε κάποια φάση δεν φύσαγε αρκετά τη μύτη, με αποτέλεσμα να κολλήσουν οι βλένες πίσω από το τύμπανο και να έχει πέσει η φυσιολογική της ακοή κατά 64% (σύμφωνα με το ακουόγραμμα). Για να μην αρχίσω να λέω για τη βλ....η την ωρλ, που ήθελε να βάλει το παιδί επειγόντως χειρουργείο:evil::evil::evil::evil:....τέλος πάντων, θέλω να πω, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΥΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΟΥΣ. Κατά προτίμηση στη βρύση με νερό.

Γιωργια και Ελλη μου σας ευχαριστωωωωωωω παρα πολυ για τις πολυτιμες οδηγιες ...

σας φιλω γλυκααααααααααααααα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Γοργονακια, μη με ψαξετε αυριο!!! Δε θα ειμαι στη δουλεια (κοπανα)!!!

Ντινακι, που την κοπανησες την παρασκευη??

Χαμομηλακι, ο νεοφωτιστος πως τα πηγε??? Και το ονομα αυτου????

Mpap, πως παει το θεματακι που σε στεναχωρησε την προηγουμενη βδομαδα?

Τα υπολοιοπα γοργονακια???

Να μου ειστε ολα καλα!!!

Μακια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

61933ui6pxrellb.gif

Τάρα με γεια η καινούρια υπογραφή...

Ευχαριστω!

Γοργονακια, μη με ψαξετε αυριο!!! Δε θα ειμαι στη δουλεια (κοπανα)!!!

Ετσι ε? Κοπανατζου! Και τι καλυτερο εχεις να κανεις σημερα απο το να πας για δουλεια παρακαλω?

Καλη εβδομαδα! Ελιζα ειναι καλυτερα η Μαρια?

age.png age.png

μια γλυκια καλημερα στις καλες μου φιλες...

ταρα εχει μινει στη μαρια ενας γαιδουροβηχας ο οποιος ξεσπαει κυριως το βραδυ και οταν λυσαει στο παιχνιδι...

σημερα ομως το βραδυ ευτυχως μονο μια φορα την επιασε εντονα...οποτε κοιμηθηκαμε λιγο καλυτερα...

σημερα δεν ειχανε σχολειο...με πηρανε χτες το βραδυ να μην τη στειλω γιατι βαλανε λεει καλοριφερ (φυσικο αεριο) στο σχολειο και δεν ειχανε προλαβει ακομα να μαζεψουνε-καθαρισουνε...

χαμομηλακι μου να σου ζησει το αγορακι σου...πηγαν ολα καλα στη βαφτιση???

images?q=tbn:ANd9GcQ-SjPN8LI0FROgXSOlC_H7NX_FPSJhMQwB4cb2pSrhI05SfWc&t=1&usg=__bsM4mgOV7T9Oy_1rTcduZBa8rkw=

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ήθελα να πάω βόλτα έξω με το μικρο σήμερα Αλλά Βρέχει και φοβάμαι να τον βγάλω!!!

Πειναω πολυ γοργονιτσες και το ψυγείο είναι γεμάτο γλυκά!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέραααααααα!!!!!!!!

Ζυγίστηκα σήμερα το πρωί και είμαι στα ίδια- όπως όταν γύρισα από διακοπές!

Κάτι είναι και αυτό-τουλάχιστον δεν πήρα, αλλά ξέρω ότι φταίει η έλλειψη κίνησης!

οπότε ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....

...σας φιλώω γοργονίτσες!!!!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Το ΣΚ ηταν ενα δραμα. Βαφτιση , τραπεζωματα κ δεν συμαζευεται.. Το τι εχω φαει δεν λεγεται .. Σημερα με ποναει το στομαχι μου απιστευτα. Να δω τωρα πως θα το συμαζεψω.... Λιθοβολισμο φιλεναδες ελεος δεν ειναι κατασταση αυτη καθε φορα που παμε χωριο να θελω 1 βδομαδα να συνελθω...... Τραγικη ειμαι απαραδεκτη ...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ήθελα να πάω βόλτα έξω με το μικρο σήμερα Αλλά Βρέχει και φοβάμαι να τον βγάλω!!!

Πειναω πολυ γοργονιτσες και το ψυγείο είναι γεμάτο γλυκά!!!

καλημερα λετα...αμμμμ στο ειπα εγω οτι θα σε γεμισουνε με φτου κακα...κοιτα μην τα φας ολα αυτα...βγες και μοιρασε τα...σε συγγενεις...γειτονες...μοιρασε τα παντως...

Καλημέραααααααα!!!!!!!!

καλημερα ζωουλα...αντε να δουμε με αυτη τη γυμναστικη τι θα κανουμε...

καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Το ΣΚ ηταν ενα δραμα. Βαφτιση , τραπεζωματα κ δεν συμαζευεται.. Το τι εχω φαει δεν λεγεται .. Σημερα με ποναει το στομαχι μου απιστευτα. Να δω τωρα πως θα το συμαζεψω.... Λιθοβολισμο φιλεναδες ελεος δεν ειναι κατασταση αυτη καθε φορα που παμε χωριο να θελω 1 βδομαδα να συνελθω...... Τραγικη ειμαι απαραδεκτη ...

καλημερα τζενη...αφησε τα πισω ολα αυτα και ξεκινα δυναμικα απο σημερα εεεεε οχι απο αυριο...

τωρα να σας πω και τα δικα μου να με βρισετε...ενω ειμαι κυριααααααααααααααα πολυ καιρο τωρα χτες το απογευμα εφαγα μια μπαλα παγωτο...δεν ξερω βεβαια αν εκανα καλα αλλα επειδη μου ειχε κολλησει να το φαω και το ελεγα απο το πρωι...το μεσημερι την εβγαλα μονο με ενα vitaline γιαουρτακι για να μην ξεφυγω πολυ σε θερμιδες...ελπιζω ετσι να το εσωσα καπως...

σημερα κοτοπουλο με σαλατα...

παω σουπερ μαρκετ τα λεμε αργοτερα...

το ντινακι παλι αφαντο...μαλλον δεν θα εχει ουτε σημερα ιντερνετ...

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!!!!!!!!

Ταρα σούπερ οι υπογραφές!!!!!!!!!

Οπως προσεξατε η μορφοποιηση διορθωθηκε (μονη της) κι ετσι καταφερα να φερω τη λιστα μας.

Η 100η γοργονα θα παρει δωρο!!!!!

Της χαρίζω 10 κιλά!!!!!!!!

Καλημέραααααααα!!!!!!!!

Ζυγίστηκα σήμερα το πρωί και είμαι στα ίδια- όπως όταν γύρισα από διακοπές!

Κάτι είναι και αυτό-τουλάχιστον δεν πήρα, αλλά ξέρω ότι φταίει η έλλειψη κίνησης!

εννοείτε!!!! εδώ κοντεύω να πειστώ εγω.... :)

Οτι φάγατε φάγατε, πάμε πάλι δυναμικά!!!!!

Εγώ προσπαθώ να οργανώσω το ΧΑΟΣ για να μετακομίσω.....

extreme sport η μετακόμιση.... :mrgreen:

φιλιά σας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...