Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ελιζα παλι ξενυχτησατε? Ειναι καλυτερα η Μαρια?

καλημερα ταρα...μας ταραξε στο βηχα ολη νυχτα η μαρια...μετακομισαμε στις 3 το πρωι στο σαλονι...ηρεμισε στις 5 και στις 6:30 ξυπνησε ο νικολας γιατι εψαχνε τις πιπιλες του και δεν ξανακοιμηθηκε...ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Καλημερα!

Κι εγω εδω επι το εργον!!!

καλημερα γιωργια μου...καλη δουλιτσα και σημερα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Ουτε για κλαμπινγκ να πηγαινες δηλαδη με τοσο ξενυχτι...:roll: Κοιμουνται το μεσημερι να ξεκουραστεις κι εσυ λιγο?

Γεωργια καλη δυναμη και σημερα!

ο μικρος κοιμαται , η μαρια οχι...οποτε καταλαβαινεις...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλο κουραγιο και σε σενα Ελιζα με τις "αυπνιες". Τι να κανουμε βρε ψυχη?? Μακαρι να μην αρρωσταιναν ποτε. Υποφερουν κι αυτα τα δολια.

Taroni, εχω μια απορια. Τσιγαρο και αθληση μπορουν να συνδυαστουν?

Για μενα το τσιγαρο ηταν αρνητικος παραγοντας για την εναρξη γυμναστικης.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

ο μικρος κοιμαται , η μαρια οχι...οποτε καταλαβαινεις...

Αστην να δει παιδικο και πηγαινε να ξαπλωσεις καμια ωρα το μεσημερι να συνελθεις.

Taroni, εχω μια απορια. Τσιγαρο και αθληση μπορουν να συνδυαστουν?

Για μενα το τσιγαρο ηταν ανασταλτικος παραγοντας για την εναρξη γυμναστικης.

Αυτο θα το ρωτησεις στην αρχηγο που οπως εχω καταλαβει ειναι φουγαρο και γυμναζεται και εντονα! Εγω με 3-4 τσιγαρα την ημερα δε θεωρουμαι καν καπνιστρια (αποφθεγμα φιλου καρδιολογου!).

age.png age.png

Γεια σας κοπελιες...

χαζευα το group κ νομιζω οτι ειναι οτι πρεπει για ψυχολογικη υποστηριξη. Ειμαι 35 χρονων( σχεδον 36) και γεννησα προσφατα δεν εχουμε καν σαραντησει. Σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν πηρα κιλα μολις 8 και με το που γυρισα σπιτι απο την κλινικη ειχα χασει 10 δεν ξερω πως αλλα εγινε. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ομως ειχα βαλει 40 κιλα και 5 χρονια τωρα δεν εκανα τιποτα για να διωξω εστω τα 10. Ετσι εφτασα τωρα στα 105 και κατι πρεπει να κανω για πολλους λογους ΄για την υγεια μου, για τα παιδια μου ντρεπομαι να παω να παρω τον μικρο απο το νηπιαγωγιο για να μην τον κοροιδευουν για τη μαμα του τη χοντρη , για τη δουλεια μου δουλευω με πλαστικους και προσφατα βαλαμε και τμημα σωματος που δυστηχως τα μηχανηματα δεν κανουν για τετοιες περιπτωσεις θα πρεπει να χασω τουλαχιστον 20 κιλα πρωτα , για να μην χρειαζομαι 20΄για να περπατησω 1 χιλιομετρο και βεβαια για τον αντρα μου που με γνωρισε 50 κιλα λιγοτερο. Τελος παντων φενταζομαι να τα καταφερω το μονο που χρειαζεται ειναι να κοψω τα γλυκα που το σπιτι ειναι γεματο και καποια σωστη διατροφη και βεβαια λιγη κινηση . Ελπιζω τωρα που θα σαραντησουμε να ξεκουβαλαω καμμια ωριτσα με το καροτσι για περπατημα . Το λεω εγω που καποτε περπατουσα 8 χιλιομετρα τη μερα και τωρα βαριεμαι να περπατησω 200 μετρα που ειναι το σπιτι της μανας μου.

Ερωτηση στον θηλασμο τρωμε λαχανικα και οσπρια? τα λατρευω η παιδιατρος μου ειπε να τα τρωω με μετρο αλλα φοβαμαι για τους κολικους. Θα μου πεις και το μισο κιλο παστακια χειροτερο ειναι για το παιδι...

και επειδη ειδα οτι φακελωνετε τον κοσμο εδω μεσα να σας δωσω και τα δικα μου και ελπιζω να εχω καποια προοδο Λοιπον

Ηλικια 35 ακομα

υψος 170

βαρος 105

στοχος 70 (ας φτασουμε τα 90 και τα ξαναλεμε)

Πολλα εγραψα... Τα ξαναλεμε

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελιες...

χαζευα το group κ νομιζω οτι ειναι οτι πρεπει για ψυχολογικη υποστηριξη. Ειμαι 35 χρονων( σχεδον 36) και γεννησα προσφατα δεν εχουμε καν σαραντησει. Σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν πηρα κιλα μολις 8 και με το που γυρισα σπιτι απο την κλινικη ειχα χασει 10 δεν ξερω πως αλλα εγινε. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ομως ειχα βαλει 40 κιλα και 5 χρονια τωρα δεν εκανα τιποτα για να διωξω εστω τα 10. Ετσι εφτασα τωρα στα 105 και κατι πρεπει να κανω για πολλους λογους ΄για την υγεια μου, για τα παιδια μου ντρεπομαι να παω να παρω τον μικρο απο το νηπιαγωγιο για να μην τον κοροιδευουν για τη μαμα του τη χοντρη , για τη δουλεια μου δουλευω με πλαστικους και προσφατα βαλαμε και τμημα σωματος που δυστηχως τα μηχανηματα δεν κανουν για τετοιες περιπτωσεις θα πρεπει να χασω τουλαχιστον 20 κιλα πρωτα , για να μην χρειαζομαι 20΄για να περπατησω 1 χιλιομετρο και βεβαια για τον αντρα μου που με γνωρισε 50 κιλα λιγοτερο. Τελος παντων φενταζομαι να τα καταφερω το μονο που χρειαζεται ειναι να κοψω τα γλυκα που το σπιτι ειναι γεματο και καποια σωστη διατροφη και βεβαια λιγη κινηση . Ελπιζω τωρα που θα σαραντησουμε να ξεκουβαλαω καμμια ωριτσα με το καροτσι για περπατημα . Το λεω εγω που καποτε περπατουσα 8 χιλιομετρα τη μερα και τωρα βαριεμαι να περπατησω 200 μετρα που ειναι το σπιτι της μανας μου.

Ερωτηση στον θηλασμο τρωμε λαχανικα και οσπρια? τα λατρευω η παιδιατρος μου ειπε να τα τρωω με μετρο αλλα φοβαμαι για τους κολικους. Θα μου πεις και το μισο κιλο παστακια χειροτερο ειναι για το παιδι...

και επειδη ειδα οτι φακελωνετε τον κοσμο εδω μεσα να σας δωσω και τα δικα μου και ελπιζω να εχω καποια προοδο Λοιπον

Ηλικια 35 ακομα

υψος 170

βαρος 105

στοχος 70 (ας φτασουμε τα 90 και τα ξαναλεμε)

Διονυσια καλως ορισες στο παρεακι...στο κλαμπακι των γοργονων...

καταρχην να σου ζησει το μωρακι σου...μαλλον να σου ζησουν τα παιδακια σου αφου δεν ηταν το πρωτο...

εδω μεσα κουβαλαμε πολυυυυυ τρελλα...γελαμε πολυ...μαθαινουμε πολλα για υγεινη διατροφη, για ασκηση αλλα και για αλλα θεματα...συμπαραστεκομαστε η μια στην αλλη...κανουμε ομαδικη ψυχοθεραπεια...και χαιρομαστε να βλεπουμε νεα μελη στην ομαδα μας καθως η βοηθεια που θελουμε να δωσουμε ειναι αμετρητη...και δεν τη δινω εγω τη βοηθεια...εγω ξερω τα λιγοτερα εδω μεσα...

εχουμε ομως αρχηγο τη mpap ...το κοριτσακι το ομορφο που μας βοηθαει ολες και ειναι αστερακι πρωτο στο θεμα διαιτα-διατροφη-ασκηση ... και φυσικα για να μην αφησω καμια γοργονουλα παραπονεμενη...ολες προσφερουν βοηθεια με τις γνωσεις τους...

δεν ξερω τι αλλο να σου πω...απο δευτερα θα σε αναλαβουν οι ειδικοτερες και θα σου πουνε ολα τα σχετικα...

καλη προσπαθεια σου ευχομαι...μαζι κανουμε εναν αγωνα εδω μεσα , αλλες τα καταφερνουν καλυτερα ...καποιες αλλες λιγο λιγοτερο ...αλλα ολες εχουμε εναν κοινο στοχο...

καλη αρχη λοιπον και ολα καλα θα πανε...

φιλακια σε ολες τις γοργονουλες μου...

Διονυσια, καλως ορισες στο πιο τρελο-ομορφο κλαμπ. Ειλικρινα, αισθανομαι πολυ ομορφα που συχνα πυκνα μας διαβαζετε και μας προτιματε καθως και τελικα μας τιματε με την εισοδο σας στο κλαμπ μας, που με πολλη αγαπη για τον συνανθρωπο δημιουργησαμε . Και φυσικα δεν χαιρομαι που ταλαιπωρουμαστε απο τα περιττα κιλα αλλα επειδη για να καταληξει καποια εδω, σημαινει οτι αγαπα τον εαυτο της και τους ανθρωπους της και θελει επιτελους να βελτιωσει την υγεια και την αισθητικη της.

Να σου ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου, ν αχαιρεσαι τα βλασταρια σου.

Και να σε βοηθησω ακομη περισσοτερο (αν και ειπες οτι μας διαβαζεις), θα σου προτεινω να πας στην αναρτηση με Νο 7512, στην οποια εχουμε τη λιστα μας και σε παραπεμπουμε σε καποια αλλα ποστ με χρησιμες γοργονοσυμβουλες τις οποιες με πολλη αγαπη εχουμε συλλεξει. Εχουμε και δυ ακομη νεομανουλες εδω (τη Λετα, την Εri -ελπιζω να μη ξεχασα και καποια αλλη) και καλο θα ηταν να ανταλλαξετε μεταξυ σας περισσοτερες εμπειριες.

Τωρα οσων αφορα το φακελωμα σου, δυστυχως ο ΗΥ με προδωσε (εχω ενα προβλημματακι με την μορφωποιηση κειμενου και δεν μπορω να σε φακελωσω τωρα.)

Αν μπορει καποια γοργονα ας το κανει. Διαφορετικα... ξαναθυμισε το μου.

Μακια (οπως λεμε εδω) και καλες γοργονοβουτιες!!!!!!

.....................

Χαχαχαχαχα. Καλοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

Εμεις εδω γραφουμε περισσόοοοοοοοοοοοοοτερααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Α!!! Ολα κι ολα!!!!!! Ειμαστε πολυλογουδες γοργονες.

Ξαναμακια

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!! Ειμαι ιδιατέρως τρεχαλητή αλλά :)

Διονυσία καλώς μας ήλθες! Εδώ θα τα χάσεις και τα κιλά σου και τα μυαλά σου!!!!!!!!! :D Να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!!!!!!!

Βλέπω ότι είσαι βαρέων βαρών όπως κι εγώ .....οπότε μαζί στον αγώνα!!!!!

Επειδή θηλάζεις όμως και έχεις και αρκετά παραπανίσια κιλάκια θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς ένα διατροφολόγο να σε κατευθύνει καλύτερα κι εμεις εδώ είμαστε για τα υπόλοιπα!!!

Γεωργία μου γειά σου και χαρά σου! Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα και να ξεκουραστείς και λίγο το σκ!!!!!!!

Αυτο θα το ρωτησεις στην αρχηγο που οπως εχω καταλαβει ειναι φουγαρο και γυμναζεται και εντονα! Εγω με 3-4 τσιγαρα την ημερα δε θεωρουμαι καν καπνιστρια (αποφθεγμα φιλου καρδιολογου!).

Ο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!! αν μπορούσα να κάπνιζα κι εγώ 3-4 τσιγάρα την ημέρα δεν θα το έκοβα ποτέ (δεν θα χρειαζόταν!!!!!!!!! ) Ταρα είσαι σούπερ!!!!!! το απολαμβάνεις χωρις να σε χαλάει!

Ελιζάκι μου πέσε το μεσημέρι για σιέστα οπωσδήποτε!!!!!!!!!!!

φιλάκια πολλά!

Γεωργία μου γειά σου και χαρά σου! Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα και να ξεκουραστείς και λίγο το σκ!!!!!!!

...........................

αν μπορούσα να κάπνιζα κι εγώ 3-4 τσιγάρα την ημέρα δεν θα το έκοβα ποτέ (δεν θα χρειαζόταν!!!!!!!!! ) Ταρα είσαι σούπερ!!!!!! το απολαμβάνεις χωρις να σε χαλάει!

Τσιπουριτσα μου, ευχαριστω για την ευχη μα.... τωρα ξεμπερδεψα. Και φυσικα δεν εχω κανει τιποτα απολυτως στο σπιτι. Απλα μολις πριν λιγο γυρισα σπιτι (το οποιο θυμιζει βομβαρδισμενο τοπιο μιας και μας επισκεφθηκε ο φοιτητης)

Συν τοις αλλοις, εχουμε εμποροπανηγυρη στη διπλανη πολη και οπως καταλαβαινετε ηταν αδυνατο να μην το τιμησουμε με την παρουσια μας οπως επισης να περιφρονησω τα (χμμμμμμ!!!!!!) σουβλακια και τους λουκουμαδες με μερεντα!!!!! Και μετα λεω οτι θα χασω κιλα!!!!! Εχει δυο μηνες σχεδον που ανεβοκατεβαινω στα ιδια νουμερα της ζυγαριας. 82-84-82-84-82-84 (τα γραφω μηπως και πιασω καταλαθος και το 80 και ακομη καλυτερα το 70!!!!

Και...

αν κι εγω καταφερνα να καπνιζω μονο 1-2-3 τσιγαρακια την ημερα, ομολογω πως δε θα το εκοβα ποτε. Τωρα τρεμω στην ιδεα να βαλω ενα στο στομα μου μηπως και το ξαναρχισω.

Γοργονακια μου, να περνατε καλυτερα απο τελεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...